|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki..
znajdziesz coś za :
# Bell- korektor maskujący- kolor nr2- nowy # Dermacol - kolor 213 - zestaw do dogłebnego i delikatnego oczyszczania twarzy supermodne naklejki na paznokcie z Cypru |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Karolinka
![]() Opalizujący cień do powiek w żelu mona lisa mincer z 10 ml została ok. ¼Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy Błyszczyk Joko waterproof 2w1 biały (przeźroczysty) i fioletowy użyty kilkanaście razy to by mnie interesowalo tylko niezabardzo wiem ktore to sa na zdjeciach.. i jaki kolor ma ten opalizujacy cien?
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Hej czy u mnei by cie cos interesowalo?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
cień ma kolor troche jansiejszy niż na zdjięciu bo wyszeł taki troche rudawy. Jest brązowy
dołaczam fotki tego oco pytałaś błyszczyk joko jest otawrty , można go 'skręcić' w całosc
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Karolinka
![]() to za joko jednak podziękuje a tamte jaka maja date ważnosci? a nie masz moze jeszcze czegos poza wątkiem?![]() agiiiniestety nic.. agatkad moze to: automatyczna brązowa kredka do oczu Rival de Loop ze strugaczką z tyłu do -uzyta raz (ale kolorek brązowy jednak niepasuje do moich oczu) a masz cos poza watkiem?
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
błyszczyk jest napewno wazny bo go kupilam niedawno chyba do 12.08
a cień hmmm jesli ejst to data waznosci to skoncyzla sie 11 05? ;o przperaszam teraz dopeiro zwrocilam na to uwagę ale cien jest w pełni 'sprawny' a co Cie inetesuje? mam jeszcze jeden błyszczyk z oriflame czerwony zostala połowa. naparwde nie wiem co moglabym zapronponować bardzo zalezy mi na dermacolu
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
szukam tego co jest w mojej liscie poszukiwan.. ale skoro nie masz nic wiecej to niestety musze podziekowac..
dziekuje za zainteresowanie i pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
a chusteczki do higieny intymnej Cię ineteresują?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
hmm mnie interesowąło :
# Bell- korektor maskujący- kolor nr2- nowy # Dermacol - kolor 213 - zestaw do dogłebnego i delikatnego oczyszczania twarzy supermodne naklejki na paznokcie z Cypru ale ten balsam to troche mało więc nie wiem moze cos dobierzesz ? ![]()
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
hop
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
hej
jestem zainteresowana olejkiem do wlosow, czy to ten ?http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10439 |
|
|
|
|
#53 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Podobają mi się:
Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom Dermacol - kolor 213 - mogę zrobić odlewkę (nawet bardzo dużą, bo ja używam go raczej tylko jako baze pod cienie) Ile te dwa pierwsze mają zużycia? I jaki to odcień Dermacolu - 213? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
kamila1311 - tak to ten olejek.
Fenris-odpisalam u Ciebie ![]() martinka_m - u Ciebie spodobala mi sie jednynie ta pianka -3. pianka do włosów Wellaflex 2- dniowa objetosc - nowa 75 ml , data waznosci 07/09
|
|
#56 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, bo ten peeling wydaje się być smakowity
Wodę toaletową przelewam do pojemniczków po próbkach Avon i Oriflame.
|
|
|
|
|
#57 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pierre Rene- Skin Balance - podkład kryjący z pompką - extra longlasting - No 03 - ubytek niewielki |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
hej lolitka!
ja bym byla chetna na odlewke Renee Blanche - odlewka olejku Olio Luminioso- nabłyszczający, rewitalizujący i chroniący włosy przed wysoką temp. i Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=176409&page=1 Edytowane przez kamila1311 Czas edycji: 2007-03-12 o 12:52 |
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
kamila1311niestety nic u Ciebie nie wypatrzylam..
martinka_m - za sama piankechyba wymiana sie nie bedzie oplacac.. Fenris- jednak zrezygnuje z wymianki, stwierdzilam, ze nie chce gromadzic znowu niepotrzebnych rzeczy, a te jednak mis ie nie przydadza.. pozdrawiam
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
dziwne bo sama napisalas u mnie w watku "moze cos u mnie?"
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Wodę toaletową przelewam do pojemniczków po próbkach Avon i Oriflame.