Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 20:23   #3991
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, działa Wam klub?
Wyświetla mi na głównej stronie k., że jest nowa wiadomość, a jak wchodzę, to jej nie ma
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Chyba nie tylko klub, ale i samo forum szwankuje...bo ja też nie widzę ostatnich postów, nawet swoich..

U mnie to samo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 20:33   #3992
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

A już myślałam, że tylko ja tak mam
Tak mnie to rozzłościło, że nie mogę się skupić na nauce
Robię wszystko, żeby się nie uczyć: zrobiłam 2 prania, zobaczyłam Na Wspólnej, poszłam wypić pół kieliszka wina, zjadłam lody (chociaż nie lubię lodów)...niech mnie ktoś kopnie w tyłek!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 20:35   #3993
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Mowilam Wam ze od piątku zapisujemy się na silownie
Na walentynki jest okazja ze kupuje się karnet dla jednej osoby na 3 miesiące i druga ma za darmo Także ja wracam na zumbe a maz na silownie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no i mąż mi pojechał
zostałam sama z dzieciakami ciekawe jak sobie poradzimy ;/
Stary 2013-01-29, 20:37   #3994
stokrotka24
Zakorzenienie

Butter mam tak samo co do nauki, jak mam się uczyć to generalne porządki robię i nawet okna potrafię umyć marsz do książek Madzi nie ma to ja będę biła

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:12   #3995
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jestem, jestem Tylko się kurcze zalogować nie mogłam

Butter śmigaj do książek

Zabcia super z tymi ćwiczeniami.

Gucia krew leciała, ale mało jej było. To znaczy nie leciała ciurkiem. ooo tak jak sobie przetniesz palec papierem np. no może trochę więcej
Dziś rano była opuchlizna a pod wieczór znikła prawie cała. I jest mały strupek na skórce, więc widać gdzie było rozcięte.

Ja też jestem panikara, ale rodzice i teściowa mnie jakoś ostudzili. Powiedzieli, ze na IP z takim czymś by mnie z kwitkiem odesłali. Nie wiem sama... dziś zachowywała się normalnie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:16   #3996
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja też jestem panikara, ale rodzice i teściowa mnie jakoś ostudzili. Powiedzieli, ze na IP z takim czymś by mnie z kwitkiem odesłali. Nie wiem sama... dziś zachowywała się normalnie.
spokojnie, obserwuj, w razie jakis podejrzen zawsze mozesz sie zgłosic
Stary 2013-01-29, 21:28   #3997
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
spokojnie, obserwuj, w razie jakis podejrzen zawsze mozesz sie zgłosic
dziś jej ładnie opuchlizna schodziła. Nie trze oczka, zachowuje się normalnie, źrenice też normalnie się rozszerzają itp.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 21:57   #3998
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Butter mam tak samo co do nauki, jak mam się uczyć to generalne porządki robię i nawet okna potrafię umyć marsz do książek Madzi nie ma to ja będę biła
No już dobra, dobra, uczę się

Hania

Stary 2013-01-30, 06:16   #3999
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ja robię dokładnie tak samo z tego samego powodu

A czasem nawet na tym samym papierze piekę i nigdy jeszcze nie miałam potrzeby go wałkować.

Martynko ważne, żeby to ciasto było zimne, wtedy bez problemu je oderwiesz od papieru i położysz na innym, bądź na desce. Ale musi być zimne, bo jak jest ciepłe to faktycznie może się kleić i jakieś cuda mogą się z nim dziać.

Ja też

Dokładnie! Najważniejsze to dobrze schłodzić ciasto

Cytat:
Roznie się przechodzi ciaze czasem nie ma wogole mdlosci, wymiotow i tego Ci zycze

Mowilam Wam ze od piątku zapisujemy się na silownie
Na walentynki jest okazja ze kupuje się karnet dla jednej osoby na 3 miesiące i druga ma za darmo Także ja wracam na zumbe a maz na silownie

Ale Wam super! Też bym sobie poszła

Cytat:
Kaska ja bym chyba jednak poczekała jeszcze troszkę. Z resztą z powiedzeniem koleżankom też bym się wstrzymała Chyba, że wiesz, że szefowej nie wygadają
Ja też będę zwlekać z pochwaleniem się

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no i mąż mi pojechał
zostałam sama z dzieciakami ciekawe jak sobie poradzimy ;/
Poradzicie sobie!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Wpadlam sie tylko przywitac, bo u nas dzid 15*C, piekne slonce, jak tylko Maly sie obudzi to spadamy na dwor do konca dnia buziaki!
U nas też na plusie, ale koło 2-3 stopni
Widziałam młodego na fb - ale świetniasty dzieciak!
Ale to chyba nie jest Cameleon, nie?

Cytat:
Jejuuu ale mi się nie chce sprzatac w szafie Kto mnie zastapi?
Nie tylko nie zastąpię, ale mogę nawet dołożyć swoją

Cytat:
Tak mnie to rozzłościło, że nie mogę się skupić na nauce
Robię wszystko, żeby się nie uczyć: zrobiłam 2 prania, zobaczyłam Na Wspólnej, poszłam wypić pół kieliszka wina, zjadłam lody (chociaż nie lubię lodów)...niech mnie ktoś kopnie w tyłek!!
I to jest jedyny powód, dla którego brakuje mi sesji - miałam w mieszkaniu błysk!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 06:46   #4000
aaby
Zakorzenienie

Dzień zły...

Wczorajszy optymizm jeszcze na dobre się nie rozkręcił, a już wziął łopatkę i się zakopał...
Pojechaliśmy po pracy do dermo. W kolejce siedziałam 1,5h Babka młoda, z takich raczej chętnych niż takich na odwal. Obejrzała, dała maść, za 2 tygodnie do kontroli. Powinnam teraz powiedzieć "Wszyscy mają torbiel - mam i ja"
Po dermo pojechaliśmy do kina. Idziemy odebrać bilety, a pan w kasie "Przepraszamy, ale z grouponem jest taki problem, że nie przedłużyliśmy umowy i bilety już są nieważne mimo tego, że wg daty na nich są ważne" Poszliśmy do kierownika, ten zaczął się tłumaczyć, że to wina groupona, że oni nie mieli jak powiadomić, bo nie mieli danych klientów i że to groupon powinien powiadomić. Powiedziałam, że ok, groupon nawalił, ale skoro od ponad tygodnia jest taka sytuacja, to wystarczyło na stronie głównej CC dać takie info - nie przyjeżdżałabym specjalnie z drugiego miasta. Że robią sobie zły PR i na pewno trochę klientów stracą. Przeprosili i kazali napisać do groupona. Super.
Przez to wszystko odechciało mi się już filmu i w sumie połaziliśmy jeszcze chwilę i wróciliśmy do domu.

W drodze powrotnej wstąpiliśmy do siostry wziąć ciuchy na narty. Przymierzyłam w domu i... jak portki na stoku nie pójdą mi w kroku, to będzie cud! Ale mam ogromną du.pę!
Czy ciuchy narciarskie są mocne?
Kurtka ok - chociaż to.

Aaaaleeee... żeby kolorowo nie było... Przymierzyłam sobie kurtkę zimową z zeszłego roku, którą w góry chciałam zabrać - bo moja tegoroczna z Re za bardzo nie pasuje. I co? I dopięłam się, ale wyglądam jak Pi i Sigma
A na dopełnienie tego rano się zważyłam i... rosnę Do magicznej szóstki na początku brakuje raptem 200g

Dzień - a nawet tydzień! - paszteta oficjalnie uważam za rozpoczęty

Poza tym jeszcze parę przyziemnych problemów... I jakoś nie potrafię cieszyć się z wyjazdu, choć tak długo na niego czekaliśmy

Du.pa, du.pa, du.pa.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-30, 06:46   #4001
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

czeeesc

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 06:47   #4002
kaska87
Zakorzenienie

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 06:48   #4003
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ja ostatnie dwa dni jakieś miałam nie produktywne, ale czuję, że dziś wszystko nadrobie tryskam energią
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:08   #4004
agnusek22
Wtajemniczenie

Witajcie, witajcie, ja dziś w pracy od 7.30

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:17   #4005
ButterBear
Zakorzenienie

Hej,

Aaby, no to faktycznie, dzień miałaś nienajlepszy. Szczególnie z tym kinem, ale bym się wkurzyła! Napiszcie do groupona!!
Co do ciuchów - znam ten ból Tylko, że mi tyje głównie góra, od pasa: opona, ręce, ramiona...

Bika, daj trochę tej energii

Hania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-30, 07:21   #4006
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, no to faktycznie, dzień miałaś nienajlepszy. Szczególnie z tym kinem, ale bym się wkurzyła! Napiszcie do groupona!!
Co do ciuchów - znam ten ból Tylko, że mi tyje głównie góra, od pasa: opona, ręce, ramiona...
No mi też głównie tyje góra. Tzn. w ostatnich latach, kiedy doszło 5-6kg, to rozłożyło się nawet na tyłek, ale kwestia tej kurtki to tylko ta parchata góra A to znaczy, że cycki mam większe i większe (powinna być kulka pt. :skacze-z-mostu: )

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-30, 07:24   #4007
agnusek22
Wtajemniczenie

Aaby, nosz normalnie miałaś chyba piątek 13tego...grrr, chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok! A z dniem paszteta, to ja mam tak dzisiaj..., także łączę się w bólu

A czy ja dobrze doczytałam, że ważysz niecałe 60kg? Bo jak tak, to Ci się należą baty za pisanie o swojej grubości :baty:

Ja w ogóle bez energii, nie wiem jak przetrwam dzień, a znów mam spotkanie i to ciężkie
W ogóle napisałam w k. zamiast tutaj więc kopiuje: Ja to w ogóle jestem zakręcona na maksa. Pisałam Wam, że idę za 2 tygodnie do lekarza i tak byłam o tym przekonana, aż do wczoraj jak mąż do mnie, przypomnij na którą idziemy w ten czwartek, bo pamiętaj, że Twój tata ma urodziny itp. A ja na niego oczy, że przecież idziemy dopiero 07.02. i nasz spór musiał rozwiązać telefon do gina i faktycznie ide jutro SKLEROZA nie boli niestety

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2013-01-30, 07:43   #4008
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Aaby, nosz normalnie miałaś chyba piątek 13tego...grrr, chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok! A z dniem paszteta, to ja mam tak dzisiaj..., także łączę się w bólu

A czy ja dobrze doczytałam, że ważysz niecałe 60kg? Bo jak tak, to Ci się należą baty za pisanie o swojej grubości :baty:

Ja w ogóle bez energii, nie wiem jak przetrwam dzień, a znów mam spotkanie i to ciężkie
W ogóle napisałam w k. zamiast tutaj więc kopiuje: Ja to w ogóle jestem zakręcona na maksa. Pisałam Wam, że idę za 2 tygodnie do lekarza i tak byłam o tym przekonana, aż do wczoraj jak mąż do mnie, przypomnij na którą idziemy w ten czwartek, bo pamiętaj, że Twój tata ma urodziny itp. A ja na niego oczy, że przecież idziemy dopiero 07.02. i nasz spór musiał rozwiązać telefon do gina i faktycznie ide jutro SKLEROZA nie boli niestety
No właśnie jakiś taki dzień nie mój

Tak, ważę niecałe 60kg, ale mam 160cm wzrostu. I kiedy całe życie człowiek waży koło 54-55, to jest ogromna różnica!

Ja też dziś mam sporo pracy i pod koniec dnia szykuje się spotkanie
A co do Twojej wizyty, to całe szczęście, że mąż czuwa!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-30, 07:49   #4009
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No właśnie jakiś taki dzień nie mój

Tak, ważę niecałe 60kg, ale mam 160cm wzrostu. I kiedy całe życie człowiek waży koło 54-55, to jest ogromna różnica!

Ja też dziś mam sporo pracy i pod koniec dnia szykuje się spotkanie
A co do Twojej wizyty, to całe szczęście, że mąż czuwa!
W sumie masz racje, czasem jest tak, że każdy kg widać...ale zbliża się wiosna, to można te kilka kg spróbować zrzucić
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2013-01-30, 07:51   #4010
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień zły...

Wczorajszy optymizm jeszcze na dobre się nie rozkręcił, a już wziął łopatkę i się zakopał...
Pojechaliśmy po pracy do dermo. W kolejce siedziałam 1,5h Babka młoda, z takich raczej chętnych niż takich na odwal. Obejrzała, dała maść, za 2 tygodnie do kontroli. Powinnam teraz powiedzieć "Wszyscy mają torbiel - mam i ja"
Po dermo pojechaliśmy do kina. Idziemy odebrać bilety, a pan w kasie "Przepraszamy, ale z grouponem jest taki problem, że nie przedłużyliśmy umowy i bilety już są nieważne mimo tego, że wg daty na nich są ważne" Poszliśmy do kierownika, ten zaczął się tłumaczyć, że to wina groupona, że oni nie mieli jak powiadomić, bo nie mieli danych klientów i że to groupon powinien powiadomić. Powiedziałam, że ok, groupon nawalił, ale skoro od ponad tygodnia jest taka sytuacja, to wystarczyło na stronie głównej CC dać takie info - nie przyjeżdżałabym specjalnie z drugiego miasta. Że robią sobie zły PR i na pewno trochę klientów stracą. Przeprosili i kazali napisać do groupona. Super.
Przez to wszystko odechciało mi się już filmu i w sumie połaziliśmy jeszcze chwilę i wróciliśmy do domu.

W drodze powrotnej wstąpiliśmy do siostry wziąć ciuchy na narty. Przymierzyłam w domu i... jak portki na stoku nie pójdą mi w kroku, to będzie cud! Ale mam ogromną du.pę!
Czy ciuchy narciarskie są mocne?
Kurtka ok - chociaż to.

Aaaaleeee... żeby kolorowo nie było... Przymierzyłam sobie kurtkę zimową z zeszłego roku, którą w góry chciałam zabrać - bo moja tegoroczna z Re za bardzo nie pasuje. I co? I dopięłam się, ale wyglądam jak Pi i Sigma
A na dopełnienie tego rano się zważyłam i... rosnę Do magicznej szóstki na początku brakuje raptem 200g

Dzień - a nawet tydzień! - paszteta oficjalnie uważam za rozpoczęty

Poza tym jeszcze parę przyziemnych problemów... I jakoś nie potrafię cieszyć się z wyjazdu, choć tak długo na niego czekaliśmy

Du.pa, du.pa, du.pa.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja ostatnie dwa dni jakieś miałam nie produktywne, ale czuję, że dziś wszystko nadrobie tryskam energią
a co sie stało,z e taki dobry nastroj?

Ja sie tylko witam i spadam
Idziemy sie przyszykowac do przedszkola, jak Sebe zaprowadze to ide na 2 godz ploty do kolezanki
Stary 2013-01-30, 07:53   #4011
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie masz racje, czasem jest tak, że każdy kg widać...ale zbliża się wiosna, to można te kilka kg spróbować zrzucić
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy
No mam nadzieję, że po zimie choć ciut zejdzie - choć w zeszłym roku po raz pierwszy nie zeszło
Ewidentnie powinnam zacząć się ruszać, ale... teraz wyjdzie, że jestem wariatka, ale skoro zaczynamy starania, to trochę się boję No bo jak? - mam ćwiczyć do owu, a potem już nie, bo a nóż i jeszcze zaszkodzę? I potem od @ znów do owu mogę? Czy na etapie ewentualnego zagnieżdżania ćwiczenia mogłyby doprowadzić do poronienia?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-30, 07:58   #4012
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

i jak tam samopoczucie? trochę lepiej niż rano?
źle mi sie spało, boli mnie głowa, mam opuchniete gardło..nie czuje , zeby cokolwiek mi sie poprawiło A najgorsze jest to, ze w piatek jedziemy do krk bo tesciowe maja rocznice ślubu... mam nadzieje, ze do tego czasu mi odpusci troche..

Witam sie. Dalej leże i nic nie robie.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:58   #4013
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

a co sie stało,z e taki dobry nastroj?

Ja sie tylko witam i spadam
Idziemy sie przyszykowac do przedszkola, jak Sebe zaprowadze to ide na 2 godz ploty do kolezanki

taka się obudziłam i to o 6 zaraz potem Emilka w takim samym nastroju, może taka aura

Jej..... ploty i koleżanki jak ja bym chciała Właśnie, apropo spotkania..... Mała się nie odezwała no to pierwszy raz kogoś tak poważnie zlałam, ale się należy.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:58   #4014
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
No mam nadzieję, że po zimie choć ciut zejdzie - choć w zeszłym roku po raz pierwszy nie zeszło
Ewidentnie powinnam zacząć się ruszać, ale... teraz wyjdzie, że jestem wariatka, ale skoro zaczynamy starania, to trochę się boję No bo jak? - mam ćwiczyć do owu, a potem już nie, bo a nóż i jeszcze zaszkodzę? I potem od @ znów do owu mogę? Czy na etapie ewentualnego zagnieżdżania ćwiczenia mogłyby doprowadzić do poronienia?
Miałam taki sam dylemat i rozwiązałam go szybko i prosto
Sporty, które wymagały dużej aktywności, czyli bieganie czy skakanka robiłam tylko do owu, a po owu robiłam lżejsze ćwiczenia i wyłączałam wszystkie takie na brzuch Rozmawiałam wielokrotnie z lekarzem i podobał mu się mój pomysł i nigdy nie widział problemu

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2013-01-30, 07:59   #4015
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
źle mi sie spało, boli mnie głowa, mam opuchniete gardło..nie czuje , zeby cokolwiek mi sie poprawiło A najgorsze jest to, ze w piatek jedziemy do krk bo tesciowe maja rocznice ślubu... mam nadzieje, ze do tego czasu mi odpusci troche..

Kuruj się Kochana

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-30, 07:59   #4016
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, jeśli zarodek będzie zdrowy, to nie dojdzie do poronienia! Przecież gro kobiet nie starających się nie wie, że są w ciąży na początku i ćwiczą, biegają, skaczą. Więc relax.... Poza tym nie musisz się ruszać na zasadzie jakiegoś wyczynowego sportu, możesz delikatnie się poruszać

Hania

Stary 2013-01-30, 08:02   #4017
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam taki sam dylemat i rozwiązałam go szybko i prosto
Sporty, które wymagały dużej aktywności, czyli bieganie czy skakanka robiłam tylko do owu, a po owu robiłam lżejsze ćwiczenia i wyłączałam wszystkie takie na brzuch Rozmawiałam wielokrotnie z lekarzem i podobał mu się mój pomysł i nigdy nie widział problemu
Dziękuję Myślałam, że popukacie się w czoło
U mnie niestety bieganie odpada, choć polubiłam (swoją drogą ciekawe, jak moje kolana wytrzymają na nartach ). Skakanka też, bo dwa skoki i sąsiedzi z dołu staliby w progu
Czyli np. do owu mogłabym robić Ewkę, a po owu jakieś ćwiczenia typu rozciąganie? Albo te części skalpela bez brzucha i generalnie np. mniej powtórzeń, co by oddechu nie stracić?

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Aaby, jeśli zarodek będzie zdrowy, to nie dojdzie do poronienia! Przecież gro kobiet nie starających się nie wie, że są w ciąży na początku i ćwiczą, biegają, skaczą. Więc relax.... Poza tym nie musisz się ruszać na zasadzie jakiegoś wyczynowego sportu, możesz delikatnie się poruszać
No wiem wiem... Tak tylko pytam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-30, 08:07   #4018
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

O Mysiu, Kochana, kuruj się!! Mam nadzieję, że do pt Ci przejdzie

Hania

Stary 2013-01-30, 08:14   #4019
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
O Mysiu, Kochana, kuruj się!! Mam nadzieję, że do pt Ci przejdzie
ehh.. no ja też najchetniej to bym odwołała, ale juz od dawna ten wyjazd mamy zaplanowany i zabieramy rodziców do restauracji itp.
Wogóle mi sie nie chce przy obecnym samopoczuciu

A jak Twoja nauka??
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 08:15   #4020
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Myślałam, że popukacie się w czoło
U mnie niestety bieganie odpada, choć polubiłam (swoją drogą ciekawe, jak moje kolana wytrzymają na nartach ). Skakanka też, bo dwa skoki i sąsiedzi z dołu staliby w progu
Czyli np. do owu mogłabym robić Ewkę, a po owu jakieś ćwiczenia typu rozciąganie? Albo te części skalpela bez brzucha i generalnie np. mniej powtórzeń, co by oddechu nie stracić?

Ze spokojem po owu możesz robić Ewkę, ale właśnie np. z wyłączeniem ćwiczeń na brzuch

Mysia zdrówka!!!!

Zawsze będę wierzyć...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości