Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 23:10   #3721
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Ja uważam, że jeśli coś się nie podoba to nie trzeba oglądać, a jeśli już...to skrytykować ubierając to jakoś w słowa, a nie tak ostro jak tu pojechałyście

Z drugiej strony koleżanka chyba wiedziała na co się pisze dodając tu ten link

Jeśli chodzi o filmiki to sama chciałabym obejrzeć czasami coś bardziej odkrywczego niż haul czy ootd. Niestety właściwie nic innego dziewczyny nie kręcą. Odpalam subskrypcje i może co piąty filmik przejrzę.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-01-29 o 23:12
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 23:13   #3722
Groshka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mnie generalnie bardziej interesuje pielęgnacja niż same makijaże. Wydaje mi się, że dziewczyna bez makijażu, ale z idealnie wypielęgnowaną cerą, lśniącymi włosami jest dobrą wizytówką kanału urodowego.
Groshka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 23:17   #3723
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Ja uważam, że jeśli coś się nie podoba to nie trzeba oglądać, a jeśli już...to skrytykować ubierając to jakoś w słowa, a nie tak ostro jak tu pojechałyście

Z drugiej strony koleżanka chyba wiedziała na co się pisze dodając tu ten link

Jeśli chodzi o filmiki to sama chciałabym obejrzeć czasami coś bardziej odkrywczego niż haul czy ootd. Niestety właściwie nic innego dziewczyny nie kręcą. Odpalam subskrypcje i może co piąty filmik przejrzę.
Dokładnie, mega łatwizna teraz, ootd, haul, i jestem bjuti guru.

No nie ma co jechać po dziewczynie bo się zniechęci, ale niech nakręci coś typu jak się pomalować jednocześnie zajmując się dzieckiem to zobaczę. O ile to nie bedzie zwyklak codzienny.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 23:23   #3724
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Dokładnie, mega łatwizna teraz, ootd, haul, i jestem bjuti guru.

No nie ma co jechać po dziewczynie bo się zniechęci, ale niech nakręci coś typu jak się pomalować jednocześnie zajmując się dzieckiem to zobaczę. O ile to nie bedzie zwyklak codzienny.
Może weźmie sobie rady do serca, chociaż...chyba uciekła z wątku.

Bo teraz to są kanały lifestylowe a nie urodowe Nastała moda na Wielkiego Brata znów

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 23:34   #3725
201604250941
Konto usunięte

Ja się chciałam uczyć, nigdy nie chciałam być niczyją fanką czy podglądaczką. A teraz czuję się jak jakaś groupie. I tylko łapki w górę jak czirliderki.

http://facet.wp.pl/kat,1034181,title...wiadomosc.html heheehehe 'mezczyzno, wyrzuc partnerce kosmetyki! uratujesz jej zdrowie'

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-30 o 00:50
Stary 2013-01-30, 06:32   #3726
FigGa05
Zadomowienie

GG do FigGa05

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Robisz coś poza haulami i tagami?
no przecież są też inne filmiki...

Cytat:
Napisane przez PoisonQueen Pokaż wiadomość
Ile masz lat?
21

Cytat:
Napisane przez Groshka1 Pokaż wiadomość
Widzę, że jesteś mamą. Bardzo młodziutko wyglądasz
tak, wszyscy mi dają 16 lat

MirellamKoko a czy wszystkie dziewczyny muszą używać brązera?
jak np. Nieesia ma tylko sam tusz do rzęs jest ok a jak ktoś mniej sławny ma mniej makijażu to od razu źle... Każdy ma taką urodę jaką ma, no operacje mam sobie zrobić ?

jezu czasami mam wrażenie muszę nakręcić jakiś dzień ze mną czy co, żeby pokazać, że o siebie dbam ...

Ja nie pracuje, nie stać mnie na maca czy inne tego typu produkty. Jestem normalną dziewczyną bez tony tapety. Nie muszę mieć pełnego makijażu żeby czuć się dobrze.

A po za tym ja nigdzie nie mówiła, że mój kanał jest tylko i wyłącznie urodowy. Trochę tego jest, bo to lubię ale nie tylko i przede wszystkim ...

liczyłam na bardziej konstruktywną krytykę ...
Stary 2013-01-30, 08:32   #3727
urodzona3maja
Rozeznanie

Milczenie jest zlotem
Stary 2013-01-30, 08:54   #3728
isabelka00
Wtajemniczenie

każdy niech robi to co chce, jeżeli FigGa05 masz ochotę nagrywać i sprawia Ci to przyjemność to rób to...uważaj tylko na ujawnianie szczegółów swojego życia prywatnego, tego nie mogę zdzierżyć a potem płaczu dziewczyn w komentarzach,ze ludzie się "uwzięli" bo wyśmiewają i drążą tematy ich prywatnego życia
Stary 2013-01-30, 09:04   #3729
FigGa05
Zadomowienie

GG do FigGa05

chodzi o to, że wiem, że moje filmiki są niedoskonałe i wiele im brakuje. Wrzucając tutaj linka liczyłam, na konstruktywną krytykę. Co mam zmienić, co poprawić. Może jakoś źle się wypowiadam a nie " jesteś brzydka, nie nagrywaj" no ludzie...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

albo, jesteś niezadbana - nie dbasz o siebie. Kamera wszystkiego nie oddaje. Czy muszę super wystylizowane włosy do filmiku? Jak zauważyłyście jestem mamą więc nie stoję godzinę przed lustrem, tylko szybko związuje włosy, bo tak jest mi najwygodniej przy dziecku. A do filmiku tylko je spięłam, bo nie mam 3 godzin na szykowanie się przed kamerę .... ;/
Stary 2013-01-30, 09:58   #3730
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FigGa05 Pokaż wiadomość
chodzi o to, że wiem, że moje filmiki są niedoskonałe i wiele im brakuje. Wrzucając tutaj linka liczyłam, na konstruktywną krytykę. Co mam zmienić, co poprawić. Może jakoś źle się wypowiadam a nie " jesteś brzydka, nie nagrywaj" no ludzie...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

albo, jesteś niezadbana - nie dbasz o siebie. Kamera wszystkiego nie oddaje. Czy muszę super wystylizowane włosy do filmiku? Jak zauważyłyście jestem mamą więc nie stoję godzinę przed lustrem, tylko szybko związuje włosy, bo tak jest mi najwygodniej przy dziecku. A do filmiku tylko je spięłam, bo nie mam 3 godzin na szykowanie się przed kamerę .... ;/

Jednak chyba aż taka zajęta przy dziecku nie jesteś skoro masz czas żeby nagrywać. Więc pewnie znalazłaby się też chwila na uczesanie się, delikatny makijaż. Można to zrobić w 15min, a różnica jest ogromna.
Nikt nie oczekuje wyglądu jak Dulce Candy czy inne beauty guru i pełnych szaf kosmetyków, ale zeby nagrywać filmiki urodowe trzeba wyglądać jak osoba, która naprawdę dba o urodę i się tym inetresuje.

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2013-01-30 o 09:59
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:04   #3731
Patalus
Zakorzenienie

jeśli się nie ma czasu na nagrywanie, bo dziecko, czy jakikolwiek inny powód i nie mam do tego chociażby sprzętu, to się za to nie biorę zwyczajnie...
nagrywanie telefonem, to nie nagrywanie
no niestety, jeśli chcemy się w coś takiego pchać, to trzeba mieć z czym
nie trzeba wyglądać jak miss świata, nagrywać w HD i nie wiadomo co, ale o jakieś minimum trzeba zadbać, żeby ktoś chciał nas oglądać, bo ja jak widzę takie filmiki, to je od razu wyłączam
Stary 2013-01-30, 10:20   #3732
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
jeśli się nie ma czasu na nagrywanie, bo dziecko, czy jakikolwiek inny powód i nie mam do tego chociażby sprzętu, to się za to nie biorę zwyczajnie...
nagrywanie telefonem, to nie nagrywanie
no niestety, jeśli chcemy się w coś takiego pchać, to trzeba mieć z czym
nie trzeba wyglądać jak miss świata, nagrywać w HD i nie wiadomo co, ale o jakieś minimum trzeba zadbać, żeby ktoś chciał nas oglądać, bo ja jak widzę takie filmiki, to je od razu wyłączam
Katosu nagrywala na początku telefonem, a nieesia kamera w laptopie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:27   #3733
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Katosu nagrywala na początku telefonem, a nieesia kamera w laptopie
i pewnie to ma znaczyć, że jeśli one nagrywały słabym sprzętem, to mam teraz zmienić zdanie, a bo przecież to Katosu...nie, nie oglądałam ich wtedy i nie miałabym zamiaru, ja lubię widzieć czysto co się dzieje na filmiku, a nie kratka po kratce
gdybym miała robić zdjęcia na blogu telefonem, to tak samo nie brałabym się za blogowanie
Stary 2013-01-30, 10:32   #3734
marynka42
Zakorzenienie

tu tez chodzi o wiarygodność - zupełnie jak w polityce - jeśli ktoś chce nagrywac, to zawsze może to robić, choćby wygladal nie wiadomo jak nieadekwatnie do tematyki kanału, aczkolwiek jeśli chce zwiekszyc swoje grono subskrybentów - to musi świeci przykladem
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:37   #3735
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
i pewnie to ma znaczyć, że jeśli one nagrywały słabym sprzętem, to mam teraz zmienić zdanie, a bo przecież to Katosu...nie, nie oglądałam ich wtedy i nie miałabym zamiaru, ja lubię widzieć czysto co się dzieje na filmiku, a nie kratka po kratce
gdybym miała robić zdjęcia na blogu telefonem, to tak samo nie brałabym się za blogowanie
O ludu, nie spinaj się tak, nikt Cię tu nie agituje przeciez. Po prostu każdy zaczynał od zera, także się już tak dziewczyny nie czepiaj
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:40   #3736
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
O ludu, nie spinaj się tak, nikt Cię tu nie agituje przeciez. Po prostu każdy zaczynał od zera, także się już tak dziewczyny nie czepiaj
nikt tu się nie spina, więc nie wiem o co Ci chodzi
ja uważam tak, a Ty tak, nikt nikomu nie będzie wciskał swojego zdania przecież na chama
ja się jej nie czepiam, zwyczajnie wyrażam swoją opinie, że ja bez odpowiednich warunków nie nagrywałabym i tyle, dlatego też nie oglądam dziewczyn, które na chama chcą coś nagrywać i robią to byle czym i trochę byle jak
Stary 2013-01-30, 10:49   #3737
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
nikt tu się nie spina, więc nie wiem o co Ci chodzi
ja uważam tak, a Ty tak, nikt nikomu nie będzie wciskał swojego zdania przecież na chama
ja się jej nie czepiam, zwyczajnie wyrażam swoją opinie, że ja bez odpowiednich warunków nie nagrywałabym i tyle, dlatego też nie oglądam dziewczyn, które na chama chcą coś nagrywać i robią to byle czym i trochę byle jak
Prawda jest taka, że jak ktoś jest interesujący i ma coś do przekazania to nawet z filmikami kiepskiej jakości się wybije. Ale fakt, ja też nie mam ochoty oglądać makijaży nagrywanych tosterem, bo to się mija z celem po prostu.
Btw. NIE OGARNIAM TWOICH BRWI! Nie ogarniam po prostu. Myślałam najpierw, że sa dopasowane do konkretnego makijażu, mają być dramatyczne i sceniczne. Naprawdę na co dzień masz te rude podwójne kreski nad swoimi naturalnymi brwiami?

Już trafiłam kiedyś na filmy Figi05 i zapamiętałam ją jako młodą matkę z tłustymi włosami, która pisze na blogu o problemach z teściową, a w kiepskiej jakości filmach pokazuje na zmianę dziecko i co zużyła z kosmetyków. Zastanów się Autorko, czy tak chcesz być postrzegana.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:31   #3738
FigGa05
Zadomowienie

GG do FigGa05

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Jednak chyba aż taka zajęta przy dziecku nie jesteś skoro masz czas żeby nagrywać. Więc pewnie znalazłaby się też chwila na uczesanie się, delikatny makijaż. Można to zrobić w 15min, a różnica jest ogromna.
Nikt nie oczekuje wyglądu jak Dulce Candy czy inne beauty guru i pełnych szaf kosmetyków, ale zeby nagrywać filmiki urodowe trzeba wyglądać jak osoba, która naprawdę dba o urodę i się tym inetresuje.
jak zrobię coś delikatnego to się każdy ma pretensje, że to trzeba coś więcej niż jeden kolor na powiece... To sie w końcu zdecydujcie ...

Patalus Nie nagrywam telefonem, a kamery się nie nie dorobiłam. No niestety nie każdy zarabia tak dużo, żeby kupować co się chce.
Jak się dorobię to wtedy jakość się zmieni...

jajajamajka nie wiem gdzie ty widzisz u mnie tłuste włosy ... Mycie szamponem to już za mało ?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

zamiast pomóc i doradzić potraficie tylko wyśmiewać i zniechęcić do wszystkiego ;/
Stary 2013-01-30, 11:32   #3739
Adamantium01
Karo

Cytat:
Btw. NIE OGARNIAM TWOICH BRWI! Nie ogarniam po prostu. Myślałam najpierw, że sa dopasowane do konkretnego makijażu, mają być dramatyczne i sceniczne. Naprawdę na co dzień masz te rude podwójne kreski nad swoimi naturalnymi brwiami?
ej bez kitu, wyglądają jak położona henna i nie zmyta
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:34   #3740
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FigGa05 Pokaż wiadomość
jak zrobię coś delikatnego to się każdy ma pretensje, że to trzeba coś więcej niż jeden kolor na powiece... To sie w końcu zdecydujcie ...

Patalus Nie nagrywam telefonem, a kamery się nie nie dorobiłam. No niestety nie każdy zarabia tak dużo, żeby kupować co się chce.
Jak się dorobię to wtedy jakość się zmieni...

jajajamajka nie wiem gdzie ty widzisz u mnie tłuste włosy ... Mycie szamponem to już za mało ?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

zamiast pomóc i doradzić potraficie tylko wyśmiewać i zniechęcić do wszystkiego ;/
Wybacz,ale jesteś żenująca.
Przestań mieć co chwile pretensje bo się zachowujesz jak księżniczka,a masz raptem dziesięciu subskrypentow i dwadzieścia wyswietlen.
I koniec offtopu bo tu się nie zajmujemy problemami młodych matek które nie maja na nic czasu

Elit. Greeatshoes dodały nowy filmik kocham takie stylizacje trafiają w mój gust.
Mam do Was tylko pytanie bo już nie pierwszy raz jestem zmieszana,ta pierwsza torebkę która prezentuje Kasia tez mam i kupiłam ja w river island a ona ciale mówi ze to jakiś HEROS

Edytowane przez urodzona3maja
Czas edycji: 2013-01-30 o 11:36
urodzona3maja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:35   #3741
Patalus
Zakorzenienie

Figa przecież mówiłaś w jednym z filmików, że nagrywasz telefonem
ja Ci nie każe przecież kupować kamery, sama nie mam i nie wytraciłabym teraz tyle kasy na takie rzeczy, dlatego nie nagrywam
ale jeśli Tobie to sprawia przyjemność, to rób co chcesz
Stary 2013-01-30, 11:38   #3742
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Figa przecież mówiłaś w jednym z filmików, że nagrywasz telefonem
ja Ci nie każe przecież kupować kamery, sama nie mam i nie wytraciłabym teraz tyle kasy na takie rzeczy, dlatego nie nagrywam
ale jeśli Tobie to sprawia przyjemność, to rób co chcesz
Zerknelam na TWojego bloga, ale jesteś sliczna
I masz piękne brwi lubię takie może dlatego ze sama takie mam
Stary 2013-01-30, 11:41   #3743
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Zerknelam na TWojego bloga, ale jesteś sliczna
I masz piękne brwi lubię takie może dlatego ze sama takie mam
dziękuję
mnie się już nie chce nawet o nich gadać, nie będę się wiecznie tłumaczyć z moich brwi, no bez jaj, będę nosić takie, jakie mi będą pasowały, nie muszą się podobać całej rzeczy, bo to byłoby nudne
Stary 2013-01-30, 11:46   #3744
201604250941
Konto usunięte

Laski nie tak ostro XD moja jedyna uwaga to ze nie widzę tam nic dla siebie. To faktycznie kanał lifestyle a nie urodowy. A mnie lajfstajl obcych nie osób o
Stary 2013-01-30, 11:47   #3745
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję
mnie się już nie chce nawet o nich gadać, nie będę się wiecznie tłumaczyć z moich brwi, no bez jaj, będę nosić takie, jakie mi będą pasowały, nie muszą się podobać całej rzeczy, bo to byłoby nudne
Sama mam takie w ogóle z domu mogę wyjść bez pomalowania rzes,ale bez zrobionych brwi to już nie czuje się łysa i jakby bez wyrazu
Stary 2013-01-30, 11:51   #3746
201604250941
Konto usunięte

Kurde nonie m g e z tym tekefonem, tu sie nie da pisac. Lajfstsjl innych mnie nie interesuje. Makijaz tak, no i owszem standardem sa minimum 3-4 rozne cienie na oku. Jeden to dzuecko palcem polozy. Moha byc zz biedronki ale cokolwiek musi byc na tym ksnale zeby bylo co oglsdac. Jak chcialas byc vlogerka to zly watek, tu sie prezentuje fryzury i makijaze
Stary 2013-01-30, 11:52   #3747
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję
Mi tam ich kolor nie przeszkadza, raczej dziwi ale jak takie lubisz, to noś, komiczne jest tylko to, ze spod tego rudego wystają Ci Twoje naturalne.... Dla mnie to już za dużo :P a chyba nie powinno być ich widać.

Co do nagrywania tosterem, jasne, kiedys Nieesia i inne nagrywały nimi, ale to było 3,4 lata temu jak zaczynaly i byly jedyne na polskim yt. Teraz dziewczyn jest mnóstwo, zeby się przebić trzeba miec czym. Przyklad ewa rlm czy dziewczyny z loveandgreatshoes.

Edytowane przez Eva2
Czas edycji: 2013-01-30 o 11:53
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:56   #3748
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Sama mam takie w ogóle z domu mogę wyjść bez pomalowania rzes,ale bez zrobionych brwi to już nie czuje się łysa i jakby bez wyrazu
też czuję się jakaś naga bez nich, bo w sumie u mnie są bardzo niewidoczne, jasne, rzadkie, lipa na maksa, ale często w sumie wychodzę bez niczego na ryju i staram się o tym nie myśleć wtedy dopiero wyglądam komicznie, bez brwi
no i dziwne by było, gdyby w ogóle włoski gdzieś nie wystawały, skoro jednak je tam mam
ale dobra, koniec tematu, bo zaraz się offtop zrobi za duży
Stary 2013-01-30, 11:57   #3749
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Wybacz,ale jesteś żenująca.
Przestań mieć co chwile pretensje bo się zachowujesz jak księżniczka,a masz raptem dziesięciu subskrypentow i dwadzieścia wyswietlen.
I koniec offtopu bo tu się nie zajmujemy problemami młodych matek które nie maja na nic czasu

Elit. Greeatshoes dodały nowy filmik kocham takie stylizacje trafiają w mój gust.
Mam do Was tylko pytanie bo już nie pierwszy raz jestem zmieszana,ta pierwsza torebkę która prezentuje Kasia tez mam i kupiłam ja w river island a ona ciale mówi ze to jakiś HEROS:D
Horus

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:03   #3750
MirellamKoko
Rozeznanie

dziewczyny chodźcie na wątek sleekowy. Potrzebuje pomocy. Zakladam, że osoby które oglądają filmiki znają się na paletkach sleeka.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości