Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 06:11   #391
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Możecie przestać trzymać kciuki Byłam na becie, wynik <0,1 ... Czyli du.pa ! Już sobie popłakałam Tztowi do słuchawki. kochany z niego zwierz. Nie pow mi że jestem głupia, tylko wysłuchał, dodał otuchy powiedział, że wszystko będzie dobrze i że jak czuję że najwyższy czas na te badania i inseminację później to on jest jak najbardziej za. Pocieszająca myśl, że Tż tak stoi na wysokości zadania i nie wydziwia.
A ja normalnie nie mam już siły... Cały dzień się namodliłam za ten wynik, latałam, naczekałam się w tej kolejce i do tego krew z żyły mi lecieć niechciałą więc mi tam matlała tą igłą, a jamyślałam że tam zejdę... a tu taka porażka.
Miałam uczyć się dziś na zerówkę z filozofii ale zupełnie nie mogę.. odpuszczam sobie, pójdę na 1 termin za tydzień. Wolę jutro nigdzie nie wychodzić tylko uczyć się na kolejny egzamin który mam pojutrze- a to 1 termin więc muszę podejść i najlepiej zaliczyć go.
A w głowie mam tylko taką pustkę po tej nadziei co dziś mi dawała jeszcze tyle energii. Czekam na @ i dzwonie do mojego lekarza, żeby mi te badania wszystkie porobiły, bo chcę jak najszybcej mieć zrobioną tą inseminację.
Lady
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Jak Cię niepokoją te bóle to lepiej bierz nospę, tym bardziej że lekarz pozwolił. Ja też na początku unikałam lekarstw ale już od dawna biorę ich tyle, żę to olałam.. a no-spe biorę 3 razy dziennie i dziecko ma się urodzić takie zdrowe jak innych
Dzięki troszkę mnie uspokoiłaś
Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
pierwsza część cytowania i połowa za mną biorę się za resztę i wracam niedługo

pszczoua - nie wiem czy nie spóźnione ale szczere życzenia urodzinkowe i zdrowej bezproblemowej ciąży
A dziękuję

Zaraz do pracy a mam w tym tyg taki zapier***el że lepiej nie gadać... Ehh... Byle do ferii
Stary 2013-01-30, 06:37   #392
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Możecie przestać trzymać kciuki Byłam na becie, wynik <0,1 ... Czyli du.pa ! Już sobie popłakałam Tztowi do słuchawki. kochany z niego zwierz. Nie pow mi że jestem głupia, tylko wysłuchał, dodał otuchy powiedział, że wszystko będzie dobrze i że jak czuję że najwyższy czas na te badania i inseminację później to on jest jak najbardziej za. Pocieszająca myśl, że Tż tak stoi na wysokości zadania i nie wydziwia.
A ja normalnie nie mam już siły... Cały dzień się namodliłam za ten wynik, latałam, naczekałam się w tej kolejce i do tego krew z żyły mi lecieć niechciałą więc mi tam matlała tą igłą, a jamyślałam że tam zejdę... a tu taka porażka.
Miałam uczyć się dziś na zerówkę z filozofii ale zupełnie nie mogę.. odpuszczam sobie, pójdę na 1 termin za tydzień. Wolę jutro nigdzie nie wychodzić tylko uczyć się na kolejny egzamin który mam pojutrze- a to 1 termin więc muszę podejść i najlepiej zaliczyć go.
A w głowie mam tylko taką pustkę po tej nadziei co dziś mi dawała jeszcze tyle energii. Czekam na @ i dzwonie do mojego lekarza, żeby mi te badania wszystkie porobiły, bo chcę jak najszybcej mieć zrobioną tą inseminację.
Przykro mi Dobrze, że Tż masz oparcie, to jest bardzo ważne

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jestem

nie miałam USG ale słyszałam serduszko

Moje małe kochane serduszko boje i wygląda na to, że jest ok

Lekarz mnie zbadał, zrobił cytologie i posiew.

Znoowu siedziałam u niego ponad 50 minut i gadalismy

Super, że wizyta udana a dzidziolek dobrze się rozwija

Cytat:
w lutym idziemy na bal z dj, jedzonkiem wykwintnym winem i koktajlami tańcami...
nie byliśmy nigdzie na sylwestra więc teraz na ostatkowy się wybieramy
ma być ponad 100 osób (oczywiście obcych nam)
nawet się zdziwiłam że mój mąż chętnie się zgodził
my raczej jesteśmy bardziej domolubni
tańczyć też nie umiemy za bardzo
ale raz się żyję! troszkę szkoda nam kasy, ale z drugiej strony całe życie sobie wszystkiego odmawiać...
za rok może będzie z nami dzidzia więc nie bale będą w głowie
Też bym sobie poszła na taki bal, tylko mój Tż omija takie imprezy szerokim łukiem

Ja standardowo witam się z kawką Wczoraj przyszła nam nowa płyta grzewcza ale jeszcze musimy poczekać na naszego elektryka, niech sprawdzi czy u nas z prądem jest wszytsko ok i odrazu nam podłączy.
Dzisiaj poczułam wiosnę w powietrzu, jest tak ciepło, 8st

Miłego dnia!
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 06:48   #393
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja też z kawą. Będzie mi potrzebne dzisiaj dużo kawy. wczoraj do 2 w nocy szukaliśmy po całym domu obrączki Męża. Nie ma

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 06:59   #394
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja też z kawą. Będzie mi potrzebne dzisiaj dużo kawy. wczoraj do 2 w nocy szukaliśmy po całym domu obrączki Męża. Nie ma
Ojej, mam nadzieję, że się znajdzie. Pewnie, leży gdzieś w domu...

Edytowane przez Szejda
Czas edycji: 2013-01-30 o 07:03
Stary 2013-01-30, 07:07   #395
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Szejda, obys miała rację jak jest w domu to prędzej czy później komuś wpadnie pod nogi, a jak poza domem to pozamiatane

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-30, 07:22   #396
misia332
Zakorzenienie

I ja się witam z kawą.

Lady bardzo mi przykro i każda z nas wie pewnie co czujesz, dobrze, że masz TŻ i wsparcie w nim.
Szejda mam nadzieję, że płyta jest, trzymam kciuki, żeby działała jak najszybciej.
Ela nie martw się, obrączka pewnie się znajdzie i to w najmniej oczekiwanym miejscu.

Wracam powoli do siebie, twarz mam koloru żółto-zielonego, a dzisiaj mamy zaproszenie do knajpki, bo leci "Gran Derbi" i to prawie jak święto u nas w Katolonii. No, ale z drugiej strony nie wiem czy pójdziemy, bo TŻ zaczyna przeginać z robotą i wraca późno, a wychodzi wcześnie. Wczoraj go widziałam 20 minut. Przyszedł, zjadł i powiedział, że idzie się położyć, poszłam jakąś godzinę po nim, to spał w najlepsze, a jak chciałam się przytulić, to odwrócił się plecami. Masakra.

http://onaiich3.blogspot.com.es/

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2013-01-30 o 07:23
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:29   #397
kwitka13
Zadomowienie

Witam się z nowym avkiem - ta fotka jest taka słodka, że nie mogłam się oprzeć!

Lady - bardzo mi przykro, kurczę, liczyłam, tym razem Ci się udało. Dobrze, że Tż Cię wspiera.

Dziś dzwonię do kliniki po wynik AMH - alleeee mam nerwa!

sija
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-30, 07:34   #398
lady_malgo
Rozeznanie

Witam się z herbatą
już trochę ochłonęłam.
elunka88- jak twój Tż zgubił obrączkę?? Mój ma zasadę: Nigdy nie zdejmuje
Ja jak mam spuchnięte palce, to na łańcuszku noszę.

Kwitka- trzymam kciuki za wynik !

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 07:39   #399
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
I ja się witam z kawą.

Lady bardzo mi przykro i każda z nas wie pewnie co czujesz, dobrze, że masz TŻ i wsparcie w nim.
Szejda mam nadzieję, że płyta jest, trzymam kciuki, żeby działała jak najszybciej.
Ela nie martw się, obrączka pewnie się znajdzie i to w najmniej oczekiwanym miejscu.

Wracam powoli do siebie, twarz mam koloru żółto-zielonego, a dzisiaj mamy zaproszenie do knajpki, bo leci "Gran Derbi" i to prawie jak święto u nas w Katolonii. No, ale z drugiej strony nie wiem czy pójdziemy, bo TŻ zaczyna przeginać z robotą i wraca późno, a wychodzi wcześnie. Wczoraj go widziałam 20 minut. Przyszedł, zjadł i powiedział, że idzie się położyć, poszłam jakąś godzinę po nim, to spał w najlepsze, a jak chciałam się przytulić, to odwrócił się plecami. Masakra.
Hej Misia Dobrze, że rany się goją i udanej imprezki wieczorem, mam nadzieję, że pójdziecie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

Lady - bardzo mi przykro, kurczę, liczyłam, tym razem Ci się udało. Dobrze, że Tż Cię wspiera.

sija
Sliczny avatarek! Trzymam kciuki za wynik
Stary 2013-01-30, 07:44   #400
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

sija
Śliczny avatarek. Trzymam kciuki za wyniki. Będzie dobrze

Stary 2013-01-30, 07:47   #401
nuna2
Zakorzenienie

hej dziewczyny... śniło mi się, że poroniłam i obudziłam się z mocnym bólem brzucha... tak płakałam...
Stary 2013-01-30, 07:48   #402
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Hej Misia Dobrze, że rany się goją i udanej imprezki wieczorem, mam nadzieję, że pójdziecie

Sliczny avatarek! Trzymam kciuki za wynik
No własnie chyba nie pójdziemy, bo TŻ mi oznajmił własnie przez telefon, że nie wie czy przyjdzie na przerwę, a wieczorem będzie późno, zapytałam czy coś zrobiłam, albo powiedziałam nie tak, a on, że nie i się rozłączył.

Nie wiem co mu leży na sercu, ale na pewno coś. Tylko mój TŻ właśnie taki jest, najpierw musi coś zdusić w sobie, w sercu, chodzi myśli, a po 3 dniach zadręczania się, powie o co mu chodzi.

Stary 2013-01-30, 07:49   #403
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Kurczę, cytowan8ie mi nie działa ..
Teorema, problem z pękaniem pęcherzyków jest trudny do rozpoznania. Po pierwsze - testy owu nie mają z tym nic wspólnego - to, że organizm przygotowuje się do owu i jest wyrzut LH, który widać na teście owu nie znaczy, że to wystarczy by pęcherzyk pękł. Generalnie testy owu nie potwierdzają owu.
Po drugie, nawet wykres temperatury może być mylący, jeśli pęcherzyk nie pęknie a się zluteinizuje to będzie podwyższony progesteron jakby owu była.
Sama mam ten problem, tzn podejrzewam ten problem ...

A skąd takie podejrzenie u Ciebie? coś na wypisie masz?
Dzieki za wyjasnienie. Na wynikach mam tylko napisane, ze na jednym jajniku "drobne torbiele pecherzykowate", poczytalam w necie i wyszlo, ze cos z owulacja moze byc nie tak. Czyli moge miec 2 problemy, a nie tylko sama endo!
Jutro mam rozmowe z moja gin.
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
teorema pozytywny test owu to nie wszystko, moze byc tak ze pik lh jest, jajeczko probuje sie uwolnic ale nic z tego.
Rozumiem, dzieki... Takie piekne mi te testy wychodzily, a moze byc, ze to waszystko nic niewarte Strasznie mi smutno.
Cytat:
Uuu, ale niefajnie. Moze sie znjadzie w jakims kompletnie abstrakcyjnym miejscu, gdzie nikt nie szukal?
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 08:00   #404
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny... śniło mi się, że poroniłam i obudziłam się z mocnym bólem brzucha... tak płakałam...
Nuna powiem Ci tak, że sny zazwyczaj pokazują to czego najbardziej się obawiamy lub to czego pragniemy. Kochana nie martw się, wiem, że łatwo się mówi, ale stres potęguję w Tobie negatywne emocje, które potem rodzą takie a nie inne sny. A brzuszek pewnie rozbolał nawet z tego stresu.

Stary 2013-01-30, 08:13   #405
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Nuna powiem Ci tak, że sny zazwyczaj pokazują to czego najbardziej się obawiamy lub to czego pragniemy. Kochana nie martw się, wiem, że łatwo się mówi, ale stres potęguję w Tobie negatywne emocje, które potem rodzą takie a nie inne sny. A brzuszek pewnie rozbolał nawet z tego stresu.
dzięki kochana Mała chyba poczuła, że się martwię bo pokopała 56 razy w różnych miejscach... jaka to ulga;* zapraszam na ciasto drożdzówe będzie kolo 13 z rodzynkami i dużą ilością kruszonki
Stary 2013-01-30, 08:17   #406
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry, witam się z herbatką i do roboty zmykam.
Miłego dnia!
Stary 2013-01-30, 08:23   #407
colorblue
Zakorzenienie

Witam się i ja

Lady przykro mi myślałam,że u Ciebie to to
Kocurku za wizyte
Elunka mam nadzieję,że obrączka się znajdzie

Piję herbatke, na dworze obleśnie,błota tony,śnieg stopniał,masa chlapy:/
Do tego my mieszkamy w kamienicy na górze..nad nami tylko strych..dach w opłakanym stanie. Mąż co mógł we wrześniu to połatał to jak deszcze były to nie ciekło.. ale teraz te tony śniegu na dachu leżały ponad miesiąc, zaczęły się rozstopy i gdzieś na łączeniu dachu z murem okazało się,że są przecieki i mam w dużym pokoju rogi pozalewane i sufit poleciałam wczoraj do matki właścielki,że ściany zalewa..ona zgłosiła to córce i był u mnie jakiś facet wczoraj od nich z rodziny i ma być dzisiaj to robić. Miał być o 9 i narazie nie ma:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 08:38   #408
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lady

Nuna nie przejmuj się głupotami! Mnie każdy pytał co mi się śniło w pierwszy dzień na mieszkaniu, bo się sprawdza.. a mi się śniło że obudziłam się z gaciami całymi we krwi! Gdybym się tym przejęła to poroniłabym z nerwów... tym bardziej że to było na początku ciąży

Cytat:
I oby dalej do przodu
A Twój Mąż kiedy wyjeżdża w końcu?
w sobote-niedziele, bo praca tam jest dopiero od 4-6stego więc nie było sensu żeby siedział tam tydzień i nie pracował

Cytat:
Jestem

nie miałam USG ale słyszałam serduszko

Moje małe kochane serduszko boje i wygląda na to, że jest ok

Lekarz mnie zbadał, zrobił cytologie i posiew.

Znoowu siedziałam u niego ponad 50 minut i gadalismy

Dziewczyny przykro mi, że takie smutne rzcezy czytam...
Super, że serducho bije

Cytat:
no teraz na wiezór znów spina... więc nie wiem co ma na to wpływ czy poprostu po całym dniu ale przecież leżalam w piątek wizyta ruchy czuję, więc poczekam spokojnie i dopytam/
Leżenie nie zawsze pomaga... mi twardniał jak odpoczywałam a jak chodziłam i siedziałam to nie, dlatego reguły tu nie ma Policz ile tych stawiań jest w ciągu dnia, jeśli ponad 10 i są bolesne to koniecznie powiedz lekarzowi i nie daj się zbyć że to normalne! Jeśli do 10 i bezbolesne to są normalne ćwiczenia macicy. Ale licz bo to będzie ważne dla lekarza

Cytat:
No tak koniecznie sie dopytaj

Tak o ruchy pytałam. Moge już, je czuć bo jestem szczupła. No i jak słuchał serduszka na tym sprzecie to dokładnie w tym miejscu, gdzie czuje to COŚ
Mówiłam!

Cytat:
Luna - zazdroszczę mieszkania za 600 zł czy nawet ciut więcej my płacimy 1400 z opłatami w bloku, i standard jest średni
Z rachunkami ponad 1000 a tyle samo tutaj i standard jest hmm wogole go nie ma ale na tym nowym to już jest.. wysoki

Cytat:
Ojej... trzymam kciuki żeby sie znalazła
My nie ściągamy a TŻ jak będzie pracował to chce nosić na łańcuszku

Cytat:

sija
Avatar śliczy i jakoś tak pasuje do Ciebie
Trzymam kciuki za wynik!!!

U nas dziewczyny dalej wszystki skomplikowane
mieliśmy dziś podpisac umowę przedwstępną ale coś w rodzinie właścicieli się stało więc do końca tygodnia dadzą znać... ale mieszkanie już pewne, zarezerwowane. Tylko że musimy się stąd wyprowadzić w tym tyg, bo ja i tak będę spać u mamy a TŻ będzie dłużej w Niemczech więc do 16stego się nie wyrobi, a ja sama z przeprowadzką nie zostane
więc liczymy że wczesniej nam dadzą klucze i będziemy mogli przenieść się stąd odrazu na nowe mieszkanie.. a jak nie to do mamy i dopiero na nowe.. ale to dwa razy tyle noszenia mebli, lodówek itp
No i nie wiemy jak to zrobić.. ale co tam ważne że mieszkanie jest

wyprałam wczoraj połowe ciuszków, ale pięknie pachną
dziś będę prasować i prać resztę

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 08:43   #409
Kejthx
Zadomowienie

Witam się!
Lady Wiem, że to ciężkie, ale wiele przeszłaś więc dasz radę i tym razem!
Kwitka avatarek boski i trzymam kciuki za wyniki, dobrze będzie
Elunka, wiem jaki to stres, ja ze dwa razy szukałam swojej (na noc muszę zdejmować,bo puchną mi palce od złota - swoją drogą, co za pech, akurat od złota muszą ) mam nadzieję, ze sie znajdzie.
Jak to się mówi "pewnie gdzieś leży ta obrączka i z Was się śmieje, że jej szukacie"
Color miejmy nadzieję, że facet przybędzie i coś zaradzi. Kurczę cały dom teraz na Twojej głowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-30, 08:51   #410
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No właśnie on też nigdy nie zdejmuje, od ślubu ani razu. A teraz mu się zsunela nie wiadomo kiedy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-30, 08:59   #411
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Nie poddamy sie...

Mam wyniki. W lewej torbieli endo, w prawej chyba cos czynnosciowego, duzo torbieli pecherzykowych. Nie wiem, co to znaczy. Endo potwierdzone z lewej torbieli.
Chyba mam poza endo jakis problem z pekaniem pecherzykow, ale dziwne, bo co miesiac mam na testach owu gruba, wisniowe kreche Ide sie zapisac do mojego gina na konsultacje.
Mam nadzieje że dobry lekarz da sobie z tym rade
Cytat:
w lutym idziemy na bal z dj, jedzonkiem wykwintnym winem i koktajlami tańcami...
nie byliśmy nigdzie na sylwestra więc teraz na ostatkowy się wybieramy
ma być ponad 100 osób (oczywiście obcych nam)
nawet się zdziwiłam że mój mąż chętnie się zgodził
my raczej jesteśmy bardziej domolubni
tańczyć też nie umiemy za bardzo
ale raz się żyję! troszkę szkoda nam kasy, ale z drugiej strony całe życie sobie wszystkiego odmawiać...
za rok może będzie z nami dzidzia więc nie bale będą w głowie
Ale wam fajnie
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Zaraz do pracy a mam w tym tyg taki zapier***el że lepiej nie gadać... Ehh... Byle do ferii
Kochana nie przemeczaj sie
Cytat:
Mam nadzieje że sie znajdzie
Cytat:

Porozmawiajcie na spokojnie.
Cytat:
Sliczny
Cytat:
To tylko koszmarny sen

Witam

Widze że nie zacytowało mi wszystkiego.

Lady bardzo mi przykroAle nie trać wiary

Kocurku
super że z dzidzią wszystko ok

Ja jestem załamana wczoraj w pracy miałam śluz podbarwiony krwią,dziś tempka spadła chyba @ idzieZnowu nie zdązyłam tego progesteronu zrobic

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-01-30 o 09:03
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 09:36   #412
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Ale wam fajnie

Sliczny

To tylko koszmarny sen

Witam

Kocurku

Ja jestem załamana wczoraj w pracy miałam śluz podbarwiony krwią,dziś tempka spadła chyba @ idzieZnowu nie zdązyłam tego progesteronu zrobic
Izuś na pewno z nim porozmawiam, jak tylko dotrze mi dzisiaj do domu, nie popuszczę mu na pewno, ja nie lubię takich nie wyjaśnionych sytuacji, a on czasem zachowuje się jak obrażalska d*****.

A który Ty masz dzień cyklu kochana ? Bo coś mi się wydaje, że TY miałaś niedawno @??

W ogóle dziewczyny gdzie zniknęła dedra ?

Stary 2013-01-30, 09:52   #413
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
oj kurcze mam nadzieje ze sie znajdzie! na pocieszenie napisze, ze moja mamuska w wakacje zgubila obraczke, szukala wszedzie, w domu, na ogrodzie, istnialo ryzyko ze wpadla jej do wora ze scietymi krzakami zalamala rece. ale znalazlam ją ja. zgadnijcie gdzie? myslalam ze padne, wychodzac na ogrod ubralam jej buty ogrodowe, poczulam ze cos nie tak, okazalo sie ze to jej obraczka

u nas to predzej czy pozniej ja zgubie obraczke, bo rzadko kiedy nosze przez to ze mi rece puchna :/ tz nigdy nie sciagnal, mimo ze sie zarzekal ze do roboty bedzie sciagal bo nie ma ochoty sie usmazyc przy pracyz pradem

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Do tego my mieszkamy w kamienicy na górze..nad nami tylko strych..dach w opłakanym stanie. Mąż co mógł we wrześniu to połatał to jak deszcze były to nie ciekło.. ale teraz te tony śniegu na dachu leżały ponad miesiąc, zaczęły się rozstopy i gdzieś na łączeniu dachu z murem okazało się,że są przecieki i mam w dużym pokoju rogi pozalewane i sufit poleciałam wczoraj do matki właścielki,że ściany zalewa..ona zgłosiła to córce i był u mnie jakiś facet wczoraj od nich z rodziny i ma być dzisiaj to robić. Miał być o 9 i narazie nie ma:/
kochana jak nie urok to sraczka :/ mam nadzieje ze zalataja te dziury

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
U nas dziewczyny dalej wszystki skomplikowane
mieliśmy dziś podpisac umowę przedwstępną ale coś w rodzinie właścicieli się stało więc do końca tygodnia dadzą znać... ale mieszkanie już pewne, zarezerwowane. Tylko że musimy się stąd wyprowadzić w tym tyg, bo ja i tak będę spać u mamy a TŻ będzie dłużej w Niemczech więc do 16stego się nie wyrobi, a ja sama z przeprowadzką nie zostane
więc liczymy że wczesniej nam dadzą klucze i będziemy mogli przenieść się stąd odrazu na nowe mieszkanie.. a jak nie to do mamy i dopiero na nowe.. ale to dwa razy tyle noszenia mebli, lodówek itp
No i nie wiemy jak to zrobić.. ale co tam ważne że mieszkanie jest

wyprałam wczoraj połowe ciuszków, ale pięknie pachną
dziś będę prasować i prać resztę

oj mam nadzieje ze jakos sie to wszystko rozwiaze po waszej mysli, bo faktycznie dwa razy wszystko przenosic to masakra :/

Witam sie
kolejny dzien umierania, najsmutniejsze jest to ze jest co raz gorzej, katar mam taki ze glowe mi rozsadza, oko mi lzawi, w nocy spac nie moge znacie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego badziewia? :/

w ogole co myslicie o imieniu Liwia ?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:04   #414
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Izuś na pewno z nim porozmawiam, jak tylko dotrze mi dzisiaj do domu, nie popuszczę mu na pewno, ja nie lubię takich nie wyjaśnionych sytuacji, a on czasem zachowuje się jak obrażalska d*****.

A który Ty masz dzień cyklu kochana ? Bo coś mi się wydaje, że TY miałaś niedawno @??

W ogóle dziewczyny gdzie zniknęła dedra ?
Bardzo dobrze,mam nadzieje że rozmowa wszystko wyjaśni

Mam 18 dcTempka spadła,ten śluz z krwią jak nic @ idzieZałamana jestem,w przyszłym tygodniu ide do gina bez tego wyniku progesteronu.Powiem mu co i jak i pokaże wykresy
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
? :/

w ogole co myslicie o imieniu Liwia ?
Bardzo mi sie podoba

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:50   #415
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie dobrze ale trzymam kciuki żeby szybko się znaazła

Cytat:

sija
Jaki słodki avatarek

Cytat:
Aj Nuna nie opowiadaj nam takich brzydkich snów

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Lady przykro mi myślałam,że u Ciebie to to
Kocurku za wizyte
Elunka mam nadzieję,że obrączka się znajdzie

Eh za zima i te roztopy szkoda gadać toż to już prawie jak wiosna

Cytat:

Ale wam fajnie

Sliczny

To tylko koszmarny sen

Witam

Kocurku

Izuś nie płacz kochana i nie łam się

Witam się i ja i zaraz zmykam do pracy wstliśmy z Tż dopiero o 10 tak nam się dobrze spało ze ho ho póżniej szybkie zakupy do doku ogarnąć się do pracy i heja buziaczki dla Was kochane
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:51   #416
kwitka13
Zadomowienie

misia dobrze, że rany się goją a z połówkiem pogadaj, bo faktycznie mu chyba coś na sercu leży

Lunka super, że mieszkanko zarezerwowane, a przeprowadzki są wprawdzie uciążliwe ale pomyśl, że już niedługo w nowym lokum będziesz....

Izuś Ty miałaś już chyba robione FSH i LH, tak? Tak mi się coś kojarzy... dziwne te Twoje cykle, bardzo rozchwiane

wyniku AMH jeszcze nie ma (w diagnostyce był po 3 dniach) mam dzwonić w piątek lub poniedziałek we wtorek mam wizytę, więc oby ten wynik już był!

Zaliczyłam już dzisiaj kosmetyczkę, wydepilowała mi to i owo i teraz chodzę jakbym miała wielką kupę w galotach i dwa arbuzy pod pachami jak mnie połówek zobaczy to padnie , na pocieszenie po ciężkich przejściach zrobiłam sobie brwi i pazurki (w sensie, że kosmetyczka mi zrobiła, bo ja w tej kwestii to ajnfachowa jestem).
NO i zarezerwowaliśmy wczasy

zmykam bo głowa mi pęka
sija
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2013-01-30 o 11:56
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:02   #417
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie on też nigdy nie zdejmuje, od ślubu ani razu. A teraz mu się zsunela nie wiadomo kiedy
Ja tak kiedys zgubilam pierscionek, byl wrecz za ciasny, nie było opcji, zeby spadl, a na pewno sama go nie zdjelam. I juz, po sprawie, po prostu kamien w wode.
Cytat:
Dzieki
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:31   #418
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:

wyniku AMH jeszcze nie ma (w diagnostyce był po 3 dniach) mam dzwonić w piątek lub poniedziałek we wtorek mam wizytę, więc oby ten wynik już był!

Zaliczyłam już dzisiaj kosmetyczkę, wydepilowała mi to i owo i teraz chodzę jakbym miała wielką kupę w galotach i dwa arbuzy pod pachami jak mnie połówek zobaczy to padnie , na pocieszenie po ciężkich przejściach zrobiłam sobie brwi i pazurki (w sensie, że kosmetyczka mi zrobiła, bo ja w tej kwestii to ajnfachowa jestem).
NO i zarezerwowaliśmy wczasy

zmykam bo głowa mi pęka
sija
Kużwas, tak to kolejne dni nerwów ale przecież będzie dobrze

Ale Ci fajnie, ja to nawet nie mam kiedy do fryzjera się wybrać praca, dom, praca, dom - ja pierdu (!) moje życie jest beznadziejnie nudne

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość

Witam się i ja i zaraz zmykam do pracy wstliśmy z Tż dopiero o 10 tak nam się dobrze spało ze ho ho póżniej szybkie zakupy do doku ogarnąć się do pracy i heja buziaczki dla Was kochane
Monini, to mąż bez pracy w końcu? Pamiętam, że coś mówiłaś, że ma pracę do końca listopada.... a teraz co się dzieje?

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Iza trzymaj się i nie poddawaj! Przecież wiesz jakie te Nasze motto! Przytulam Cię!
Stary 2013-01-30, 12:46   #419
nuna2
Zakorzenienie

Luncia to w takim razie skoro mieszkanie już 100% wasze to gratuluję

Izuś ale ci się posrało z tymi cyklami mam nadzieje, że w końcu znajdą złoty środek... ale od poronienia takie coś masz???
Stary 2013-01-30, 14:13   #420
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
I ja się witam z kawą.

A tak z ciekawości - w jakim rejonie Katalonii mieszkacie? Byłam w wakacje w Lloret de Mar - zazdroszczę pogody I ta beztroska Hiszpanów... Mogłabym tam mieszkać...

Cytat:
Bardzo dobrze,mam nadzieje że rozmowa wszystko wyjaśni

Mam 18 dcTempka spadła,ten śluz z krwią jak nic @ idzieZałamana jestem,w przyszłym tygodniu ide do gina bez tego wyniku progesteronu.Powiem mu co i jak i pokaże wykresy

Bardzo mi sie podoba
Izuś, no ewidentnie coś jest nie tak. A bierzesz coś na wzmocnienie II fazy? Wiem, że chyba kiedyś d*pkiem się ratowałaś, a teraz? Może warto zmienić lekarza? Ja dopiero po zmianie stwierdziłam że bardzo dobrze zrobiłam i nie wyobrażam sobie teraz, żeby ktoś inny miał prowadzić moją ciążę - takie mam do niego zaufanie

kwitka, współczuję... Kolejne dni będziesz się zastanawiać a tak już byś miała czarno na białym...

Ja już po pracy, jeszcze 2 dni dość ciężkie i potem już będzie w miarę spokój. Mam nadzieję, że moje pracowe stresy nie odbiją się na maluszku... Gdyby nie to że zbliżają się ferie, wzięłabym l4 chociaż na tydzień, a tak się jakoś przemęczę... Jak wrócę po feriach będzie to już końcówka I trymestru i mam nadzieję, że będę bardziej spokojna

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości