|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
hej
witam sie z kipskim humorem od rana rycze bo jestem przemeczona. MOje dziecko co prawda spi ale mimo ze w naszym lozku to milion razy sie przewraca a ze ja mam sen taki ze jak ttylko steknie to sie budze to milion razy nie spie a czasem co 5 minut. Ona smacznie spi, owszem ale ja nie. Dzis zle sie czuje jestem tak słaba ze masakra glowa mi zaraz peknie 2 kawy juz wypiłam,a do tego deszczowy dzien. Plecy mnie bola i klatka niewiem czy to jakies chorobsko ? I znowu mam mdlosci cholerne(robilam sniadanie babci i sie poz**** ) i biegunke Niech tz juz wracaDodam ze na brzuch sie przewraca i wtedy steka bo jej niwygodnie. W ogole sie wierci jak raz w jedna raz w druga i niestety poduszka juz nie pomaga bo jak ma sie przewrocic to i tak sie przewroci..... A do tego cale dnie robila by hopa hopa i rece do dupy mi włażą
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-01-30 o 09:23 |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
hejj witam sie z kawa
![]() kolejna noc z jedna pobudka, czyzby wrocly stare dobre czasy? ![]() nic sie u nas nie zmienilo ani w sposobie karmienia ani nic a mala przestala sie rzucac przez sen przez co nie przekreca sie na brzuch przez co spi, i ja spie ![]() musze ja chyba oduczyc tego nocnego jedzenia, tylko jak? ![]() mala sie obudzila o 7.30 a ja jak zoombie, a pomyslec ze za 7 tyg bede musiala wstawac o 5 tak o 5.30 to jeszcze kiedys wstawalam, ale zeby przed 5? litosci........! spacerowki snia mi sie po nocach nie wiem co wybrac nie wiem na co patrzec, zalezy mi na wadze i zeby sie latwo szybko skladala i nie zajmowala duzo miejsca w bagazniku. na czym jeszcze sie skupic? jak wybieralam 3w1 to jakos bardziej wiedzialam co chce :P za wszystkie szczepienia ![]() dla Mikolaja ![]() Blue dla Ciebie
|
|
|
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
u nas znów od rana 12 stopni wiosna!!nocka jak zwykle ok-Lilka spała do 7.30, a zasnęła o 20.20-jest dobrze ja wczoraj za to poszłam spać już o 21, bo mnie ten brzuch cały dzień męczył, przez @.... ![]() współczuję problemów z ząbkami mamcia współczuję niechętnego powrotu do pracy.....ja przed ciążą nie pracowałam w DE, ale miałam akurat znalezioną pracę w żłóbku, u Polki i Ona teraz delikatnie mnie zamęcza, bo chce ze mną pracować, a ja się jakoś nie rwę.....wcześniej wydawało mi się, że kilka miesięcy i na jakąś część etatu pobiegnę z radością, a teraz powiedziałam jej, że minimalnie do 1 roku życia Lili będę w domu i wtedy pomyślimy, plus jest taki, że będę wtedy już mogła z nią do tej pracy chodzić ![]() depoison-pisałaś, że dajesz Zosi kaszkę z owocami-jaką??Holle? bo ja jej kupiłam najpierw aptamila-bosze jakie to słodkie i mulące wręcz-jej oczywiście odpowiadało kupiłam mleczną jaglaną z Holle-znów bez smaku, jałowa-nie smakuje jej wcale.....teraz mam Milupę-taka akuratna, nie za słodka, nie za jałowa-nawet wchodzi....moje dziecię to ewidentnie słodkolubne jest.....ale zamieniliśmy w końcu herbatki na soczek jabłkowy
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy jest kowalem swego losu, postepuje tak jak uważa za najlepsze i nic mi do tego.
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
kciukasy
![]() sto latek ![]() również kciukasy ![]() to i gites Cytat:
Mamka sorki że tak zapytam, Ami rzeczywiście w nocy jest głodna? A może to nie głód? Wiem że pewnie napiszesz, że jej dajesz i zjada Ale to przeważnie tak jest jak sie da na śpiocha to zjada
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj przeżyłam szok. Mała o 5 się nie obudziła, potem przebudziłam się ok 6,30 patrzę dalej śpi.. no to i ja kimka... po chwili się budzę 7,45 a ona dalej śpi... nasłuchuję czy oddycha.. coś tam sapie , więc ok. Obudziła sie po 8
![]() Bez żadnej pobudki
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
super mam goraxzke 38,5
|
#2978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas standard to 6:30-7:00 z kilkoma pobudkami w nocy... W weekend łóżeczko wędruje już do pokoiku Mikołaja(Do tej pory było u nas w sypialni) i zobaczymy czy to coś da...
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może już tak zostane
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc dzisiaj nie wypila wszystkiego, dlatego musze podjac kroki i zakonczyc to nocne karmienie, dzis ide ja zwazyc pewnie z 10 juz jest, jak wroce do pracy to fakt tzbedzie do niej wstawal w nocy no ale sila rzeczy bede sie budzic a tego wolalabym niet :P masz jakis sposob? ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- wez cos przeciwgoraczkowego |
|
|
|
|
#2981 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za szczepienie!![]() Cytat:
![]() Cytat:
U Nas dzisiaj nocka też super Co prawda mały się wiercił i budził, ale za każdym razem obyło się bez cyca, żeby z powrotem usnął Miłego dnia mamuśki Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2013-01-30 o 10:22 |
||||
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
wątpię
ma czasem takie przebłyski raz na dwa miesiące ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapomnialam Wam powiedziec wchodze do malej do pokoju patrze w lozeczko a tam pusto mala sie schowala pod przewijakiem :P |
|
|
|
|
#2984 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam u nas noc standard - 7 na liczniku jedzenie było 5 razy, to chyba nie jest normalne ale nic nie działa tylko cycwczoraj podałam Małemu jogurt z hipp na deser w efekcie był żyg Madi rośnie córa nie wygląda na tak okazałą wagę ![]() Hauserka no no jak Pola urosła, niewiele mleka już zjada no ale ileż można samo mleko syn mojej koleżanki ma dwie ledwo widoczne jedynki u góry a przebiły się już z miesiąc temu tak że to baaardzo wolno idzie, przeraża mnie to, ogłóchne do tego czasu![]() Aga fajne zakupy Prince zdrowia i nosek do góry nadalka nie mogę się przywyczaić do Twojego nowego wizerunku :P phdwa0 za szczepienieBlu za egzamin choć jestem przekonana że i bez tego świetnie by Ci poszło![]() Viktoria byle do piątku Mamcia dla Mikołaja a dla jego mamy bo się za rzadko udziela :PCytat:
Zosia ma już niezłą kolekcje, kiedy ona to wszystko przeczyta wiem wiem mama z tatą na dobranoc, ja przy starszym nie miałam aż tylu książeczek i w rezultacie w kółko czytałam te same - na szczęście podobało się mu to
|
|
|
|
|
#2985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo ja chcę już laaaaaaaaaaaato No dobra, chociaż wiosnę A pobudek współczuję |
||
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
niemam dzis siły
![]() tz wraca w piatek, mała zasneła ide spac
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
nitka a ile razy w nocy zwykle karmiłaś?
może i ja spróbuje z tą wodą, tylko czy on wypije z butelki ostatnio kupiłam kolejna już butelkę, tym razem z takim smoczkiem i jak nie byłam zasięgu widzenia Młodego to z niej wypił spróbuje dziś w nocy---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- też proszę ja cieszę się że śnieg się topiEdytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-01-30 o 10:29 |
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Rzadko bo dzieć absorbujący
(( dopiero niedawno zaczął spać odkładany do łóżeczka wcześniej trzeba było wozić w wózku przez całą drzemkę zdecydowanie idzie ku lepszemu DZIĘKI![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
trzymam kciuki!
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas jest dzisiaj 8 stopni i piekne bezchmurne niebo!
wiosno przyjdz! troszke wiatr jest ale mi wiatry nie straszne ![]() o 13.30 ide mala zwazyc ha ciekawe co tam bedzie
|
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
O kurczę niedobrze idź do lekarza jak najszybciej nie ma co czekać i koniecznie daj znać po powrocie Balbinka za pół roczku ![]() ![]() klask i:Wanilka, Mamka i Nadalka ja też chyba spróbuję podawać herbatkę małej zamiast mleka , ale zacznę od jutrzejszej nocy...ciekawe czy po weekendzie się już przestawi ( u nas tylko jedna pobudka , ale fajnie byłoby aby już zaczęła nocki przesypiać ) Dzisiejsza noc do bani..o 3 mleko , a potem już tylko kręcenie się to smoczek do buzi, ale co chwilę jej wypadał i w ryk, potem charczało jej w nosie ...zaaplikowałam jej disnemar , potem posmarowałam dziąsła bobodentem, a potem do 7 pobudki i wzięłam ją do łóżka to zasnęła jeszcze godzinę . Szkoda , że nie mam 3 pokoi
|
|
|
|
#2991 |
|
Rozeznanie
|
Co się dzieje z Soleilką?
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Katharina jak pojawiła się krew to koniecznie idź do lekarza. Wcześniej mogłyśmy gdybać co to jest, ale jak jest krew to poważna sprawa ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- U nas nocka dzisiaj dziwna, mała w nocy się wierciła, często przebudzała. Rano miała temperaturę, ale może to wszystko po wczorajszym szczepieniu. Blue kciuki za dzisiaj. Oby poszło łatwo ![]() Phdwao za szczepienie ![]() Balbinka dla MikołajkaPrince zdrowia i siły dla Ciebie Nacytowałam, ale szlag mi trafił cytaty. Nie wiem co jeszcze chciałam... |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Mamka foto podnózka przed i po i daszek
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wygląda i na szczęście nie domaga się noszenia na rękach. Przynajmniej na razie
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za kciuki!!! Faktycznie poszlo gladko. Najwieksza kobyla jednak przede mna, ale to za tydzien. Tymczasem pozdrawiam za Starbucksa. Mamy po poludniu pierwsze wychodne z malzem
Zostawiamy Tynie z moja mama i idziemy cos zjesc![]() No i dzis w zasadzie tz jest pierwszy raz tak dlugo sam z Martymka
|
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
To zależy. Przy poprzednim skoku budził mi się w nocy co 1,5/2 h, a obecnie budzi się raz lub dwa
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
...ale narobilam bledow
![]() Ciastek, kuruj sie! |
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

Niech tz juz wraca

sam w lecznicy i jeszcze w klatce w której nigdy nie mieszkał
każdy jest kowalem swego losu, postepuje tak jak uważa za najlepsze i nic mi do tego.

może już tak zostane
"Dzien, ktory zaczal sie marnie". Zdazylam na pociag, uff.
Tynia lubi te ksiazke

u nas noc standard - 7 na liczniku
bo się za rzadko udziela :P
klask i: