Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 09:21   #2971
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

hej
witam sie z kipskim humorem od rana rycze bo jestem przemeczona.
MOje dziecko co prawda spi ale mimo ze w naszym lozku to milion razy sie przewraca a ze ja mam sen taki ze jak ttylko steknie to sie budze to milion razy nie spie a czasem co 5 minut. Ona smacznie spi, owszem ale ja nie.
Dzis zle sie czuje jestem tak słaba ze masakra glowa mi zaraz peknie 2 kawy juz wypiłam,a do tego deszczowy dzien. Plecy mnie bola i klatka niewiem czy to jakies chorobsko ? I znowu mam mdlosci cholerne(robilam sniadanie babci i sie poz**** ) i biegunke Niech tz juz wraca
Dodam ze na brzuch sie przewraca i wtedy steka bo jej niwygodnie. W ogole sie wierci jak raz w jedna raz w druga i niestety poduszka juz nie pomaga bo jak ma sie przewrocic to i tak sie przewroci..... A do tego cale dnie robila by hopa hopa i rece do dupy mi włażą

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2013-01-30 o 09:23
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 09:24   #2972
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hejj witam sie z kawa
kolejna noc z jedna pobudka, czyzby wrocly stare dobre czasy?
nic sie u nas nie zmienilo ani w sposobie karmienia ani nic a mala przestala sie rzucac przez sen przez co nie przekreca sie na brzuch przez co spi, i ja spie

musze ja chyba oduczyc tego nocnego jedzenia, tylko jak?

mala sie obudzila o 7.30 a ja jak zoombie, a pomyslec ze za 7 tyg bede musiala wstawac o 5 albo i wczesniej...
tak o 5.30 to jeszcze kiedys wstawalam, ale zeby przed 5? litosci........!

spacerowki snia mi sie po nocach nie wiem co wybrac nie wiem na co patrzec,
zalezy mi na wadze i zeby sie latwo szybko skladala i nie zajmowala duzo miejsca w bagazniku.
na czym jeszcze sie skupic?
jak wybieralam 3w1 to jakos bardziej wiedzialam co chce :P

za wszystkie szczepienia
dla Mikolaja

Blue dla Ciebie moc pozytywnej energii!

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 09:30   #2973
karolka110
Wtajemniczenie

Hejka
u nas znów od rana 12 stopniwiosna!!
nocka jak zwykle ok-Lilka spała do 7.30, a zasnęła o 20.20-jest dobrze
ja wczoraj za to poszłam spać już o 21, bo mnie ten brzuch cały dzień męczył, przez @....

współczuję problemów z ząbkamiu Nas dolne wyszły spokojnie w miarę, czekamy na ciąg dalszy....

mamcia współczuję niechętnego powrotu do pracy.....ja przed ciążą nie pracowałam w DE, ale miałam akurat znalezioną pracę w żłóbku, u Polki i Ona teraz delikatnie mnie zamęcza, bo chce ze mną pracować, a ja się jakoś nie rwę.....wcześniej wydawało mi się, że kilka miesięcy i na jakąś część etatu pobiegnę z radością, a teraz powiedziałam jej, że minimalnie do 1 roku życia Lili będę w domu i wtedy pomyślimy, plus jest taki, że będę wtedy już mogła z nią do tej pracy chodzić

depoison-pisałaś, że dajesz Zosi kaszkę z owocami-jaką??Holle?
bo ja jej kupiłam najpierw aptamila-bosze jakie to słodkie i mulące wręcz-jej oczywiście odpowiadało kupiłam mleczną jaglaną z Holle-znów bez smaku, jałowa-nie smakuje jej wcale.....teraz mam Milupę-taka akuratna, nie za słodka, nie za jałowa-nawet wchodzi....moje dziecię to ewidentnie słodkolubne jest.....
ale zamieniliśmy w końcu herbatki na soczek jabłkowy
Stary 2013-01-30, 09:32   #2974
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Cześć
Nocka jak zwykle. To znaczy poszedł spać przed 20, pobudka na jedzenie o 2 i obudził się na dobre po 7. Na noc dałam mu tylko mleka bo wczoraj był bunt na butelkę. Przez cały dzień nie jadł w ogóle mleka. Jak widział, że się zbliżam z butelką to był ryk. No i spróbowałam wieczorem i udało się i zjadł jakieś 150ml. Oczywiście w ciągu dnia zjadł kaszkę 2x, obiadek - indyk z warzywami i deserek - banana. W związku z czym chyba mogę uznać, że powodem nocnych wstawań jest jedzenie Jak pojadł na noc kaszki to się nie budził.

Biedny mój zwierzak sam w lecznicy i jeszcze w klatce w której nigdy nie mieszkał ale jak mus to mus

kupki poobserwuj jeszcze ale ja bym się skłaniała do teorii o ząbkach

ja jestem za testami na rodziców! Żeby mieć fotelik i nie korzystać z niego? głupota
Świetnie, mnie już nic nie zdziwi i pozostaje jedynie głupoli zostawić ze swoją głupotą. Ja swoim szwagrom już nic z tym temacie nie powiem - i chyba w żadnym innym każdy jest kowalem swego losu, postepuje tak jak uważa za najlepsze i nic mi do tego.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 09:39   #2975
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Jade sobie grzecznie na egzamin.
kciukasy
Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Dziś Mikołaj kończy pół roczku ale zleciało!!!!!
sto latek
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
My dziś mamy szczepienie WZW :/ ciekawe jak wagowo mały.
:
również kciukasy
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
O Tobie będą mówić - Żona tego nowego co kiedyś jeździł

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
a nie mówiłam Wam że policzek Emila wraca już do normy
to i gites
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej
MOje dziecko co prawda spi ale mimo ze w naszym lozku to milion razy sie przewraca a ze ja mam sen taki ze jak ttylko steknie to sie budze to milion razy nie spie a czasem co 5 minut. Ona smacznie spi, owszem ale ja nie.
Dzis zle sie czuje jestem tak słaba ze masakra glowa mi zaraz peknie 2 kawy juz wypiłam,a do tego deszczowy dzien. Plecy mnie bola i klatka niewiem czy to jakies chorobsko ? I znowu mam mdlosci cholerne(robilam sniadanie babci i sie poz**** ) i biegunke Niech tz juz wraca
Dodam ze na brzuch sie przewraca i wtedy steka bo jej niwygodnie. W ogole sie wierci jak raz w jedna raz w druga i niestety poduszka juz nie pomaga bo jak ma sie przewrocic to i tak sie przewroci..... A do tego cale dnie robila by hopa hopa i rece do dupy mi włażą

Mamka sorki że tak zapytam, Ami rzeczywiście w nocy jest głodna? A może to nie głód? Wiem że pewnie napiszesz, że jej dajesz i zjada Ale to przeważnie tak jest jak sie da na śpiocha to zjada
Stary 2013-01-30, 09:43   #2976
nadalka
Zakorzenienie

A ja dzisiaj przeżyłam szok. Mała o 5 się nie obudziła, potem przebudziłam się ok 6,30 patrzę dalej śpi.. no to i ja kimka... po chwili się budzę 7,45 a ona dalej śpi... nasłuchuję czy oddycha.. coś tam sapie , więc ok. Obudziła sie po 8
Bez żadnej pobudki
Stary 2013-01-30, 09:45   #2977
prince_polo
Zakorzenienie

super mam goraxzke 38,5

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-01-30, 09:46   #2978
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj przeżyłam szok. Mała o 5 się nie obudziła, potem przebudziłam się ok 6,30 patrzę dalej śpi.. no to i ja kimka... po chwili się budzę 7,45 a ona dalej śpi... nasłuchuję czy oddycha.. coś tam sapie , więc ok. Obudziła sie po 8
Bez żadnej pobudki
Ale Ci fajnie u nas standard to 6:30-7:00 z kilkoma pobudkami w nocy... W weekend łóżeczko wędruje już do pokoiku Mikołaja(Do tej pory było u nas w sypialni) i zobaczymy czy to coś da...
Stary 2013-01-30, 09:47   #2979
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Bez żadnej pobudki
może już tak zostane

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 09:54   #2980
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Mamka sorki że tak zapytam, Ami rzeczywiście w nocy jest głodna? A może to nie głód? Wiem że pewnie napiszesz, że jej dajesz i zjada Ale to przeważnie tak jest jak sie da na śpiocha to zjada
wiesz ona sie budzi, wiec robie jej mleko wypija i idzie spac :P
choc dzisiaj nie wypila wszystkiego, dlatego musze podjac kroki i zakonczyc to nocne karmienie, dzis ide ja zwazyc pewnie z 10 juz jest, jak wroce do pracy to fakt tzbedzie do niej wstawal w nocy no ale sila rzeczy bede sie budzic a tego wolalabym niet :P
masz jakis sposob?

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
super mam goraxzke 38,5
wez cos przeciwgoraczkowego

Amelcia
Stary 2013-01-30, 09:59   #2981
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Witam sie o swicie!
Jade sobie grzecznie na egzamin. Po wyjsciu z domu udalam sie zwiewnym, spokojnym krokiem na przystanek autobusowy, by ujrzec, ze jest on czasowo wylaczony z ruchu "Dzien, ktory zaczal sie marnie". Zdazylam na pociag, uff.
Miny ludzi w bardzo porannym autobusie - jakby mnie chcieli zabic. Nie wzielam tego do siebie. Pamietam jeszcze, jak malz dojezdzal pociagiem do pracy - poranmi podroznicy autobusowi nazywali go "nowym", cos jak w gangu.
Jeko jedyna wygladalam tam na zadowolona z zycia. Studenckiem zwyczajem zjadlam tam sniadanie
Trzymajcie za mnie kciuki!

Dep, mamy zbior opowiadan Martynki Tynia lubi te ksiazke

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
hej noc w miare, 2 karmienia i pobudka o 6, chyba idę sie teraz polożyc bo jakos mnie muli

My dziś mamy szczepienie WZW :/ ciekawe jak wagowo mały.

Blue
za szczepienie!
Cytat:

Cytat:
hej
A ty nie przesadzasz może z dietą i ćwiczeniami?
Cytat:
Bez żadnej pobudki
No to super

U Nas dzisiaj nocka też super Co prawda mały się wiercił i budził, ale za każdym razem obyło się bez cyca, żeby z powrotem usnął Mam nadzieję, że już niedługo przestaniemy karmić się w nocy
Miłego dnia mamuśki

www.NiciutKa.pl

Edytowane przez nitka_88
Czas edycji: 2013-01-30 o 10:22
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:02   #2982
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
może już tak zostane
wątpię ma czasem takie przebłyski raz na dwa miesiące
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
wiesz ona sie budzi, wiec robie jej mleko wypija i idzie spac :P
choc dzisiaj nie wypila wszystkiego, dlatego musze podjac kroki i zakonczyc to nocne karmienie, dzis ide ja zwazyc pewnie z 10 juz jest, jak wroce do pracy to fakt tzbedzie do niej wstawal w nocy no ale sila rzeczy bede sie budzic a tego wolalabym niet :P
masz jakis sposob?

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

wez cos przeciwgoraczkowego
słyszałam (choć nie praktykowałam) żeby podać dziecku w nocy coś do picia zamiast mleka - wodę czy herbatkę. Wtedy dzieć po paru razach dochodzi do wniosku że nie ma sensu się budzić w nocy na wodę. U paru osób się sprawdziło ,ale wiesz, jak to z dziećmi , różnie bywa.
Stary 2013-01-30, 10:08   #2983
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
wątpię ma czasem takie przebłyski raz na dwa miesiące

słyszałam (choć nie praktykowałam) żeby podać dziecku w nocy coś do picia zamiast mleka - wodę czy herbatkę. Wtedy dzieć po paru razach dochodzi do wniosku że nie ma sensu się budzić w nocy na wodę. U paru osób się sprawdziło ,ale wiesz, jak to z dziećmi , różnie bywa.
kiedys jej dalam herbatke zasnela i spala dalej do rana a pozniej zaczely sie te pobudki non stop ale moze poczekam do weekendu i sprobuje znowu

a zapomnialam Wam powiedziec wchodze do malej do pokoju patrze w lozeczko a tam pusto
mala sie schowala pod przewijakiem :P

Amelcia
Stary 2013-01-30, 10:10   #2984
wanilllka82
Wtajemniczenie

witam
u nas noc standard - 7 na liczniku jedzenie było 5 razy, to chyba nie jest normalne ale nic nie działa tylko cyc
wczoraj podałam Małemu jogurt z hipp na deser w efekcie był żyg

Madi
rośnie córa nie wygląda na tak okazałą wagę
Hauserka no no jak Pola urosła, niewiele mleka już zjada no ale ileż można samo mleko syn mojej koleżanki ma dwie ledwo widoczne jedynki u góry a przebiły się już z miesiąc temu tak że to baaardzo wolno idzie, przeraża mnie to, ogłóchne do tego czasu
Aga fajne zakupy tez powinnam się już rozglądnąć za zabawkami, te co ma już mu się dawno znudziły
Prince zdrowia i nosek do góry, kiedy tż wraca? oby jak najszybciej
nadalka nie mogę się przywyczaić do Twojego nowego wizerunku :P
phdwa0
za szczepienie
Blu za egzamin choć jestem przekonana że i bez tego świetnie by Ci poszło
Viktoria byle do piątku
Mamcia wiem że teraz Ci cięzko, później pewnie będzie gorzej ale dasz rade! ja tez nie wyobrażam sobie teraz wracać do pracy ale jaby było trzeba ... rozleniwiłam się, z parasolka nie pomogę bo nie kupuję
dla Mikołaja a dla jego mamy bo się za rzadko udziela :P
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Widziałam się dziś z przyjaciółką, zaniosłam jej cały wór ciuszków po Zosi. Będzie miała teraz chłopca (ma już córkę), a wszystkie szmatki, jakie ma, są dziewczęce. No, może nie wszystkie. 95%
Tak więc jak przyniosłam jej te nasze brązowe, granatowe czy szare ubranka, to była wniebowzięta

na razie są w drodze (zresztą i tak będą czekać w PL), ale POKAżę tytuły
A zatem:
fajnie mieć taką koleżankę jak Ty

Zosia ma już niezłą kolekcje, kiedy ona to wszystko przeczyta wiem wiem mama z tatą na dobranoc, ja przy starszym nie miałam aż tylu książeczek i w rezultacie w kółko czytałam te same - na szczęście podobało się mu to
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:15   #2985
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
kiedys jej dalam herbatke zasnela i spala dalej do rana a pozniej zaczely sie te pobudki non stop ale moze poczekam do weekendu i sprobuje znowu

a zapomnialam Wam powiedziec wchodze do malej do pokoju patrze w lozeczko a tam pusto
mala sie schowala pod przewijakiem :P
a już myślałam że wyszła
Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

witam
u nas noc standard - 7 na liczniku jedzenie było 5 razy, to chyba nie jest normalne ale nic nie działa tylko cyc
wczoraj podałam Małemu jogurt z hipp na deser w efekcie był żyg

nadalka nie mogę się przywyczaić do Twojego nowego wizerunku :P[B]
że do avka? Bo ja chcę już laaaaaaaaaaaato No dobra, chociaż wiosnę
A pobudek współczuję
Stary 2013-01-30, 10:17   #2986
prince_polo
Zakorzenienie

niemam dzis siły
tz wraca w piatek, mała zasneła ide spac

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-01-30, 10:20   #2987
wanilllka82
Wtajemniczenie

nitka a ile razy w nocy zwykle karmiłaś?

może i ja spróbuje z tą wodą, tylko czy on wypije z butelki ostatnio kupiłam kolejna już butelkę, tym razem z takim smoczkiem i jak nie byłam zasięgu widzenia Młodego to z niej wypił spróbuje dziś w nocy w sumie to świetny pomysł dzięki natalka

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
że do avka? Bo ja chcę już laaaaaaaaaaaato No dobra, chociaż wiosnę
też proszę ale już bliżej niż dalej ja cieszę się że śnieg się topi bo odkąd jest nie byłam ani raz na spacerze, wózek nie daje rady na nieodśnieżonym chodniku

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2013-01-30 o 10:29
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:40   #2988
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
dla Mikołaja a dla jego mamy bo się za rzadko udziela :P
Rzadko bo dzieć absorbujący(( dopiero niedawno zaczął spać odkładany do łóżeczka wcześniej trzeba było wozić w wózku przez całą drzemkę zdecydowanie idzie ku lepszemu DZIĘKI

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:

może i ja spróbuje z tą wodą, tylko czy on wypije z butelki ostatnio kupiłam kolejna już butelkę, tym razem z takim smoczkiem i jak nie byłam zasięgu widzenia Młodego to z niej wypił spróbuje dziś w nocy w sumie to świetny pomysł dzięki natalka

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

też proszę ale już bliżej niż dalej ja cieszę się że śnieg się topi bo odkąd jest nie byłam ani raz na spacerze, wózek nie daje rady na nieodśnieżonym chodniku
U nas wlaśnie taki smoczek okazał się JEDYNYM jaki Mikołaj jako tako akceptuje więc wierzę że i u Ciebie się uda trzymam kciuki!
Stary 2013-01-30, 10:42   #2989
chce_byc_mama
Zakorzenienie

a u nas jest dzisiaj 8 stopni i piekne bezchmurne niebo!
wiosno przyjdz!
troszke wiatr jest ale mi wiatry nie straszne

o 13.30 ide mala zwazyc ha ciekawe co tam bedzie

Amelcia
Stary 2013-01-30, 10:48   #2990
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

O kurczę niedobrze idź do lekarza jak najszybciej nie ma co czekać i koniecznie daj znać po powrocie

Balbinka za pół roczku klask i:

Wanilka, Mamka i Nadalka ja też chyba spróbuję podawać herbatkę małej zamiast mleka , ale zacznę od jutrzejszej nocy...ciekawe czy po weekendzie się już przestawi ( u nas tylko jedna pobudka , ale fajnie byłoby aby już zaczęła nocki przesypiać )

Dzisiejsza noc do bani..o 3 mleko , a potem już tylko kręcenie się to smoczek do buzi, ale co chwilę jej wypadał i w ryk, potem charczało jej w nosie ...zaaplikowałam jej disnemar , potem posmarowałam dziąsła bobodentem, a potem do 7 pobudki i wzięłam ją do łóżka to zasnęła jeszcze godzinę . Szkoda , że nie mam 3 pokoi
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:48   #2991
Balbinka1983
Rozeznanie

Co się dzieje z Soleilką?
Stary 2013-01-30, 10:55   #2992
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hello

Katharina jak pojawiła się krew to koniecznie idź do lekarza. Wcześniej mogłyśmy gdybać co to jest, ale jak jest krew to poważna sprawa

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

U nas nocka dzisiaj dziwna, mała w nocy się wierciła, często przebudzała. Rano miała temperaturę, ale może to wszystko po wczorajszym szczepieniu.

Blue kciuki za dzisiaj. Oby poszło łatwo

Phdwao za szczepienie

Balbinka dla Mikołajka

Prince zdrowia i siły dla Ciebie

Nacytowałam, ale szlag mi trafił cytaty. Nie wiem co jeszcze chciałam...

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:56   #2993
phdwao
Zakorzenienie

Mamka foto podnózka przed i po i daszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0896.jpg (35,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0897.jpg (34,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0900.jpg (37,9 KB, 44 załadowań)
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:58   #2994
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a ja włąśnie wątpię, ze to zęby
bo kupy są nie tylko zielone, ale ze śluzem i strzelające, to raczej nie od zębów
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 10:58   #2995
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Madi rośnie córa nie wygląda na tak okazałą wagę
No nie wygląda i na szczęście nie domaga się noszenia na rękach. Przynajmniej na razie

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:00   #2996
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Co się dzieje z Soleilką?
Sol jest zmęczona dlatego rzadko tu wpada.

Katharinaa właśnie doczytałam o tej krwi (prawdopodobnie) i że idziecie do lekarza
może zrób badania? posiew kału czy coś podobnego?
Stary 2013-01-30, 11:10   #2997
blueberry88
Zakorzenienie

Dzieki za kciuki!!! Faktycznie poszlo gladko. Najwieksza kobyla jednak przede mna, ale to za tydzien. Tymczasem pozdrawiam za Starbucksa. Mamy po poludniu pierwsze wychodne z malzem Zostawiamy Tynie z moja mama i idziemy cos zjesc
No i dzis w zasadzie tz jest pierwszy raz tak dlugo sam z Martymka
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:10   #2998
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
To zależy. Przy poprzednim skoku budził mi się w nocy co 1,5/2 h, a obecnie budzi się raz lub dwa

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:11   #2999
blueberry88
Zakorzenienie

...ale narobilam bledow
Ciastek, kuruj sie!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:17   #3000
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za kciuki!!! Faktycznie poszlo gladko. Najwieksza kobyla jednak przede mna, ale to za tydzien. Tymczasem pozdrawiam za Starbucksa. Mamy po poludniu pierwsze wychodne z malzem Zostawiamy Tynie z moja mama i idziemy cos zjesc
No i dzis w zasadzie tz jest pierwszy raz tak dlugo sam z Martymka
super!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości