Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 11:24   #3001
wvictoria
Wtajemniczenie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
a nie mówiłam Wam że policzek Emila wraca już do normy
jeszcze coś dziwnego pojawia mu się na główce, ale jak posmaruję kremem to znika...
to dobrze, że znika

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej
witam sie z kipskim humorem od rana rycze bo jestem przemeczona.
MOje dziecko co prawda spi ale mimo ze w naszym lozku to milion razy sie przewraca a ze ja mam sen taki ze jak ttylko steknie to sie budze to milion razy nie spie a czasem co 5 minut. Ona smacznie spi, owszem ale ja nie.
Dzis zle sie czuje jestem tak słaba ze masakra glowa mi zaraz peknie 2 kawy juz wypiłam,a do tego deszczowy dzien. Plecy mnie bola i klatka niewiem czy to jakies chorobsko ? I znowu mam mdlosci cholerne(robilam sniadanie babci i sie poz**** ) i biegunke Niech tz juz wraca
Dodam ze na brzuch sie przewraca i wtedy steka bo jej niwygodnie. W ogole sie wierci jak raz w jedna raz w druga i niestety poduszka juz nie pomaga bo jak ma sie przewrocic to i tak sie przewroci..... A do tego cale dnie robila by hopa hopa i rece do dupy mi włażą
współczuję

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Świetnie, mnie już nic nie zdziwi i pozostaje jedynie głupoli zostawić ze swoją głupotą. Ja swoim szwagrom już nic z tym temacie nie powiem - i chyba w żadnym innym każdy jest kowalem swego losu, postepuje tak jak uważa za najlepsze i nic mi do tego.
zgadzam się z Tobą, ale dziwić mnie to nigdy nie przestanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj przeżyłam szok. Mała o 5 się nie obudziła, potem przebudziłam się ok 6,30 patrzę dalej śpi.. no to i ja kimka... po chwili się budzę 7,45 a ona dalej śpi... nasłuchuję czy oddycha.. coś tam sapie , więc ok. Obudziła sie po 8
Bez żadnej pobudki

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
kiedys jej dalam herbatke zasnela i spala dalej do rana a pozniej zaczely sie te pobudki non stop ale moze poczekam do weekendu i sprobuje znowu

a zapomnialam Wam powiedziec wchodze do malej do pokoju patrze w lozeczko a tam pusto
mala sie schowala pod przewijakiem :P
oby się udało oduczyć tego jedzenia w nocy. Ja też muszę zacząć bo jak wrócę do pracy to będzie sajgon Mnie też czeka wstawanie o 5 rano

a już myślałam, że wyszła z łóżeczka

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kuba tak miał i to była bakteria. Po zaaplikowaniu lekarstwa (jakiś syrop, nie pamiętam nazwy) przeszło w ciągu jednego dnia.
żeby było dobrze

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Mamka foto podnózka przed i po i daszek
fajnie wygląda ten wózek z dzieckiem. Zdecydowanie lepiej niż sam. Mnie tylko te koła zastanawiają bo boję się że po nierównych chodnikach (a u mnie tylko takie ) będzie się kiepsko jeździć.

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:26   #3002
Soleilka
Zakorzenienie

Hej. Wpadam na sekundę

Phdawao kciuki dla Jaśka
Blue

Też mamy WZW, zaraz jedziemy się szczepić

Ciastek ostatnio o słoiczki pytałaś. Jeśli w smaku jest taki sam to podaję normalnie do 48h

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:27   #3003
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
to dobrze, że znika

współczuję

zgadzam się z Tobą, ale dziwić mnie to nigdy nie przestanie

oby się udało oduczyć tego jedzenia w nocy. Ja też muszę zacząć bo jak wrócę do pracy to będzie sajgon Mnie też czeka wstawanie o 5 rano

a już myślałam, że wyszła z łóżeczka

Kuba tak miał i to była bakteria. Po zaaplikowaniu lekarstwa (jakiś syrop, nie pamiętam nazwy) przeszło w ciągu jednego dnia.
żeby było dobrze

fajnie wygląda ten wózek z dzieckiem. Zdecydowanie lepiej niż sam. Mnie tylko te koła zastanawiają bo boję się że po nierównych chodnikach (a u mnie tylko takie ) będzie się kiepsko jeździć.
mnie też....niestety nic na to nie poradzimy.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:28   #3004
Soleilka
Zakorzenienie

Ach i spóźnione Dla Emila, Filipa, Jasia, Nadii, Zosii, Nikosia
I dzisiejsze dla Mikołaja i Natana

Bloguję
Stary 2013-01-30, 11:51   #3005
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ach i spóźnione Dla Emila, Filipa, Jasia, Nadii, Zosii, Nikosia
I dzisiejsze dla Mikołaja i Natana

witaj Sol wśród żywych

Stary 2013-01-30, 12:17   #3006
prince_polo
Zakorzenienie

goraczka doszla do 39, ale sasiadka kupila mi lek na goraczke i spada jest juz 38,7
w klatce az mnie dusi. Chpodze w masce zeby malej nie zarazic
tz powiedzial ze wroci dzisn wczesniej czyli jutro ale wieczorem bo jest daleko

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:39   #3007
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Pdhwao dzieki za foty, musze sie jeszcze przejechac do mothercare i poogladac te wozki na zywca.

Blue super ze egzamin poszedl gladko.

nie wiem czy pojdziemy sie zwazyc bo zaczelo padac :/

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:46   #3008
phdwao
Zakorzenienie

hej! wrócilismy ze szczepienia, mały bardzo płakal i przy wkłusiu chwile, najbardziej jak go rozebrałam do naga i był mierzony i wazony teraz spika zapakowany w fotelik co do wagi hmm wyszło 7700 tyle samo co miesiac temu.. tylko ze miesiec temu był w pampersie i body, no i zupelnie inne wagi i inne miejsca, wiec niezko porównywac, w kazdym razie widze ze przybrał, jednak pewnie niewiele

ale ! zerknęłam w swoja książeczkę, maiłam 6m 7.600 i 71 cm i dziemy łeb w łeb wiec chyba moge byc spokojna

Edytowane przez phdwao
Czas edycji: 2013-01-30 o 12:55
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:05   #3009
agunia82
Zakorzenienie

Hej

kolejne podejście do napisania czegoś, może w końcu się uda
spacer dzisiaj odpuszczamy bo pada

Aha, wczoraj pisałam, że Lu się nie wspina po meblach. No dobra, to odwołuje, już się wspina

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Dziś Mikołaj kończy pół roczku ale zleciało!!!!!

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej
witam sie z kipskim humorem od rana rycze bo jestem przemeczona.
MOje dziecko co prawda spi ale mimo ze w naszym lozku to milion razy sie przewraca a ze ja mam sen taki ze jak ttylko steknie to sie budze to milion razy nie spie a czasem co 5 minut. Ona smacznie spi, owszem ale ja nie.
Dzis zle sie czuje jestem tak słaba ze masakra glowa mi zaraz peknie 2 kawy juz wypiłam,a do tego deszczowy dzien. Plecy mnie bola i klatka niewiem czy to jakies chorobsko ? I znowu mam mdlosci cholerne(robilam sniadanie babci i sie poz**** ) i biegunke Niech tz juz wraca
Dodam ze na brzuch sie przewraca i wtedy steka bo jej niwygodnie. W ogole sie wierci jak raz w jedna raz w druga i niestety poduszka juz nie pomaga bo jak ma sie przewrocic to i tak sie przewroci..... A do tego cale dnie robila by hopa hopa i rece do dupy mi włażą
oj bidulko, kuruj się
co do przewracania - to w końcu kiedyś minie, ja też swego czasu chodziłam jak zombie i rozważałam przywiązanie Lu do łóżeczka

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Dzieki za kciuki!!! Faktycznie poszlo gladko. Najwieksza kobyla jednak przede mna, ale to za tydzien. Tymczasem pozdrawiam za Starbucksa. Mamy po poludniu pierwsze wychodne z malzem Zostawiamy Tynie z moja mama i idziemy cos zjesc
No i dzis w zasadzie tz jest pierwszy raz tak dlugo sam z Martymka
no to super

Cytat:
Hej. Wpadam na sekundę

Phdawao kciuki dla Jaśka
Blue

Też mamy WZW, zaraz jedziemy się szczepić

Ciastek ostatnio o słoiczki pytałaś. Jeśli w smaku jest taki sam to podaję normalnie do 48h
za szczepienie

Cytat:
Treść usunięta
oj oby szło już ku lepszemu

Cytat:
hej! wrócilismy ze szczepienia, mały bardzo płakal i przy wkłusiu chwile, najbardziej jak go rozebrałam do naga i był mierzony i wazony teraz spika zapakowany w fotelik co do wagi hmm wyszło 7700 tyle samo co miesiac temu.. tylko ze miesiec temu był w pampersie i body, no i zupelnie inne wagi i inne miejsca, wiec niezko porównywac, w kazdym razie widze ze przybrał, jednak pewnie niewiele

ale ! zerknęłam w swoja książeczkę, maiłam 6m 7.600 i 71 cm i dziemy łeb w łeb wiec chyba moge byc spokojna
hmmm, jak była ważony w pampku i body i na innej wadze to tego nie porównuj. Aha, i pamiętaj, że teraz wzrosty wagi będą mniejsze

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:08   #3010
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Treść usunięta
biedactwo
ciastek zdrówka.
Nam dziś przyszła reszta paczki z amazona(podzielili na 2 jak fotelik wysyłali). I mlody ma od dzi s zabawki do kąpieli i lwa z Lamaze- nie wiem komu się bardziej podoba- mnie czy jemu

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:14   #3011
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
oj bidulko, kuruj się
co do przewracania - to w końcu kiedyś minie, ja też swego czasu chodziłam jak zombie i rozważałam przywiązanie Lu do łóżeczka
tez mysle nad przywiazaniem!!!!!!!!!
oczywiscie tego nie zrobie..

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
:
A ty nie przesadzasz może z dietą i ćwiczeniami?
:
nie nie

zeszla goraczka do 38 i juz nie chce

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-01-30, 13:22   #3012
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

hej

mam doła,źle się czuję a do tego mały marudny jak nigdy!!! chyba idą górne zęby,jest koszmarnie - nawet rączki nie pomagają,nie marudzi tylko wtedy jak śpi tak strasznie jeszcze u nas nie było. Byliśmy nawet sprawdzić w przychodni czy wszystko ok(czy to nie jakieś uszy czy coś innego) bo tak płaczliwy nie był jeszcze nigdy waży 9,3 i ma 75cm.Tak jak przeczuwałam diagnoza-zęby nie życzę nikomu tak ciężkiego ząbkowania
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:44   #3013
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej

mam doła,źle się czuję a do tego mały marudny jak nigdy!!! chyba idą górne zęby,jest koszmarnie - nawet rączki nie pomagają,nie marudzi tylko wtedy jak śpi tak strasznie jeszcze u nas nie było. Byliśmy nawet sprawdzić w przychodni czy wszystko ok(czy to nie jakieś uszy czy coś innego) bo tak płaczliwy nie był jeszcze nigdy waży 9,3 i ma 75cm.Tak jak przeczuwałam diagnoza-zęby nie życzę nikomu tak ciężkiego ząbkowania
oj biedaczek

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-01-30, 13:53   #3014
chce_byc_mama
Zakorzenienie

no i nie pojdziemy bo sie rozpadalo na dobre a wieje tak ze az mi w oknach gwiżdże

Amelcia
Stary 2013-01-30, 14:14   #3015
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jest źle
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej

biedny Oskar i Wy też
współczuję oby szybko wyszły

Cytat:
Treść usunięta
pewnie miałaś jakiegoś wirusa i Ty przeszłaś delikatniej a dziecko jak to dziecko
że infekcja bakteryjna to wątpie, bo kp bardzo skutecznie chroni przed takimi, ale wiadomo że nie ma 100%
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:14   #3016
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Pdhwao mozesz mi przytoczyc co Ci sie nie podobalo w XLR ?

Amelcia
Stary 2013-01-30, 14:32   #3017
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
no i nie pojdziemy bo sie rozpadalo na dobre a wieje tak ze az mi w oknach gwiżdże
U mnie już drugi dzień tak wieje Aż mi się płot położył

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:46   #3018
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
hej! wrócilismy ze szczepienia, mały bardzo płakal i przy wkłusiu chwile, najbardziej jak go rozebrałam do naga i był mierzony i wazony teraz spika zapakowany w fotelik co do wagi hmm wyszło 7700 tyle samo co miesiac temu..
R. wczoraj rozpłakała się chyba na widok słuchawek... wszak to takie podobne do fridy! Albo po wyciągnięciu z fotelika uznała, że jednak jest głodna. Po wkłuciu płakała 3-4 sekundy i wieczorem trochę marudziła, ale chyba bez związku ze szczepieniem.
Waży 7325g, czyli o 625g więcej, niż 9 tygodni temu. Przerwę w szczepieniach obowiązkowych wykorzystamy na pneumokoki.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Aha, wczoraj pisałam, że Lu się nie wspina po meblach. No dobra, to odwołuje, już się wspina
Ja wczoraj w czasie wizyty mówiłam, że R. na płaskim siedzi tylko trzymając się czegoś z boku, a po powrocie do domu siedziała między zabawkami bez podparcia.

W tym tygodniu dotarły maty Smiki - liczby i alfabet, więc zamierzam dziecko "sprowadzić na ziemię" na dłużej. Niestety i tak nie mogę jej zostawić samej na podłodze nawet na chwilę.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2013-01-30 o 16:00
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:55   #3019
Malwina_a
Rozeznanie

Ciągle piszecie o szczepieniach a ja się teraz strasznie boję iść z moją, już miesiąc przekładam.
Te wejście dla dzieci zdrowych jest kiepsko zrobione, bo korytarz krótki a na końcu jest recepcja która też jest połączona z korytarzem dla dorosłych, ciągle słychać kaszel itp. Nie ma szyby, nic, i pani w tej rejestracji też jedna. Jak ostatnio tam byłam z niunią to za dwa dni była chora.
Wkońcu się zbiorę i pójdę tak ja do tego urzędu pracy. Narazie mam doła że jestem bezrobotnai zajadam to ciągle słodyczami. Ale wrócić do pracy to też sobie teraz nie wyobrażam więc koło się zamyka. Szkoda że nie mamy roku macierzyńskiego, dla mnie byłoby idealnie.
Malwina_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 15:03   #3020
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Pdhwao mozesz mi przytoczyc co Ci sie nie podobalo w XLR ?
lekkosc, łatwość składania, rozkładania, przenoszenia, super sie prowadzi, ma fajna bude chroniąca przed słoncem i deszczem(mozna je jeszcze mociniej zalozyc nic na zdjeciu), mozliwosc regulacji podnózka i mozliwosc prania tapicerki(tak przynajmniej czytalam ale nie sprawdzalam)
Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Ciągle piszecie o szczepieniach a ja się teraz strasznie boję iść z moją, już miesiąc przekładam.
Te wejście dla dzieci zdrowych jest kiepsko zrobione, bo korytarz krótki a na końcu jest recepcja która też jest połączona z korytarzem dla dorosłych, ciągle słychać kaszel itp. Nie ma szyby, nic, i pani w tej rejestracji też jedna. Jak ostatnio tam byłam z niunią to za dwa dni była chora.
Wkońcu się zbiorę i pójdę tak ja do tego urzędu pracy. Narazie mam doła że jestem bezrobotnai zajadam to ciągle słodyczami. Ale wrócić do pracy to też sobie teraz nie wyobrażam więc koło się zamyka. Szkoda że nie mamy roku macierzyńskiego, dla mnie byłoby idealnie.
wiesz u nas w przychodni jets tak smao i jakos sie tym nie przejmuje
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
R. wczoraj rozpłakała się chyba na widok słuchawek... wszak to takie podobne do fridy! Albo po wyciągnięciu z fotelika uznała, że jednak jest głodna. Po wkłuciu płakała 3-4 sekundy i wieczorem trochę marudziła, ale chyba bez związku ze szczepieniem.
Waży 7325g, czyli o 625gwięcej, niż 9 tygodni temu. Przerwę w szczepieniach obowiązkowych wykorzystamy na pneumokoki.
u nas w 8,5 tygodnia jest 800g więcej
Stary 2013-01-30, 15:12   #3021
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
lekkosc, łatwość składania, rozkładania, przenoszenia, super sie prowadzi, ma fajna bude chroniąca przed słoncem i deszczem(mozna je jeszcze mociniej zalozyc nic na zdjeciu), mozliwosc regulacji podnózka i mozliwosc prania tapicerki(tak przynajmniej czytalam ale nie sprawdzalam)
Aham to uwazam za plusy XT a ja pytalam o minusy XLR :P

Amelcia
Stary 2013-01-30, 15:22   #3022
Soleilka
Zakorzenienie

hej, ja na sekundę bo u mamy jestem
jesteśmy po szczepieniu, Mały zaczął płakać dopiero przy wyciąganiu igły następne szczepienie 13-14 mż

Fabi waży... 9860 w body i pampku

Z rzeczy ciekawszych. Pytałam o gluten. Nie kazała mi pediatra robić jakiejś specjalnej ekspozycji teraz. Podawać mam mu chlebek, biszkopty, potem makaron i obserwować. No i mogę to zrobić już teraz lub czekać. No i fajnie, że mogę ominąć kaszki manny etc

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Malwina u nas trzeba przejść przez korytarz z chorymi do szczepienia

Bloguję
Stary 2013-01-30, 15:26   #3023
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Aham to uwazam za plusy XT a ja pytalam o minusy XLR :P
aha sory bo pisze w biegu, nie kupiłam xlra bo jest większy co niekoniecznie mi jest potrzebne, bo udźwigną tyle samo oba, kosztowął 500zł wiecej i miał spiworek, uznałam ze wiekszy nie ejst mi potrzebny no i cięższy był

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
hej, ja na sekundę bo u mamy jestem
jesteśmy po szczepieniu, Mały zaczął płakać dopiero przy wyciąganiu igły następne szczepienie 13-14 mż

Fabi waży... 9860 w body i pampku

Z rzeczy ciekawszych. Pytałam o gluten. Nie kazała mi pediatra robić jakiejś specjalnej ekspozycji teraz. Podawać mam mu chlebek, biszkopty, potem makaron i obserwować. No i mogę to zrobić już teraz lub czekać. No i fajnie, że mogę ominąć kaszki manny etc

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Malwina u nas trzeba przejść przez korytarz z chorymi do szczepienia
brawo to wazy tyle co niektóre roczniaki ja tak robię z glutenem, nei odmierzam niczego daje w róznych postaciach, manny dawno nie dawałam
Stary 2013-01-30, 15:42   #3024
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
aha sory bo pisze w biegu, nie kupiłam xlra bo jest większy co niekoniecznie mi jest potrzebne, bo udźwigną tyle samo oba, kosztowął 500zł wiecej i miał spiworek, uznałam ze wiekszy nie ejst mi potrzebny no i cięższy był

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

brawo to wazy tyle co niektóre roczniaki ja tak robię z glutenem, nei odmierzam niczego daje w róznych postaciach, manny dawno nie dawałam
aham to dobrze wiedziec bo na obydwoch niby waga taka sama.
dzieki za opinie, w weekend moze sie wybiore do mothercare to obadam te wszystkie spacerowki.

Amelcia
Stary 2013-01-30, 15:47   #3025
Mandragorrka
Zakorzenienie

Czytam co piszecie, ale jakoś weny na pisanie brak. Nic mi się nie chce, za oknem szaro, buro, obrzydliwie. Zdecydowanie potrzebuję słońca....

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 15:54   #3026
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Czytam co piszecie, ale jakoś weny na pisanie brak. Nic mi się nie chce, za oknem szaro, buro, obrzydliwie. Zdecydowanie potrzebuję słońca....
popieram ja tez jestem dzis na NIE
Stary 2013-01-30, 15:55   #3027
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Za godzinę idę na basen może nabiorę jakiejś weny do życia.
Chociaż ilekroć pływam i widzę puste dno basenu to sobie myślę o rafach koralowych. A w basenie tylko płytki...

Stary 2013-01-30, 16:00   #3028
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
jakaś choroba?
może ciśnienie nie teges, mnie od wczoraj głowa boli

Cytat:
Za godzinę idę na basen może nabiorę jakiejś weny do życia.
Chociaż ilekroć pływam i widzę puste dno basenu to sobie myślę o rafach koralowych. A w basenie tylko płytki...
miłego pluskanka

Stary 2013-01-30, 16:06   #3029
Mandragorrka
Zakorzenienie

Nel_a super, że małemu schodzi wysypka z twarzy
Byliście już na tym basenie?
U nas na razie przerwa. Najpierw mała chora, potem jechaliśmy w niedzielę do znajomych, a potem nie chciało nam się wstać Zajęcia mamy w niedzielę na 8.45. O tyle o ile ja mam możliwość w tygodniu się wyspać, to mój małż nie ma i czasem ciężko jest się w niedzielę zwlec z łóżka

Stary 2013-01-30, 16:09   #3030
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Nel_a super, że małemu schodzi wysypka z twarzy
Byliście już na tym basenie?
U nas na razie przerwa. Najpierw mała chora, potem jechaliśmy w niedzielę do znajomych, a potem nie chciało nam się wstać Zajęcia mamy w niedzielę na 8.45. O tyle o ile ja mam możliwość w tygodniu się wyspać, to mój małż nie ma i czasem ciężko jest się w niedzielę zwlec z łóżka
no jeszcze nir, lekarka nam odradziła ale teraz pójdziemy, mamy do wyboru sobotę albo niedzielę po południu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości