|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
[QUOTE=Nattiv;38940457]Jaka Ty drobniutka
My Cię będziemy motywować do walki o piękne ciałko [COLOR="Silver"]na to liczę ![]() jak tylko zaczęłam obserwować ten i nie tylko ten wątek z działu fitness (od jakiegos tygodnia dziewczyny dzieki
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Nattiv o jak miło
pewnie studia lub praca wyciagnely do Krk ![]() Sweetslim widzę, ze niedawno tez zaczelas Ewke, wiec moze za wczesnie to Turbo? Wlasnie dlatego poczekam z innymi poziomami ![]() Palmer (czyzby nick z Żony na niby? ) ja tez zawsze mialam słomiany zapał... ale teraz czuje, ze to cos wiecej. Moze to przez siebie, Ewkę, nie ma znaczenia. W zyciu nie cwiczylam systematycznie i 4 dni z rzędu no i nie mialam ochoty na 2 dzień, a teraz ją mam! :/ Tylko myślę jakby tutaj nie isc na korki a cwiczyc to jest dziwne!No i wszystko zapisuje w kalendarzu, co jadlam, ile wody wpilam (staram sie pic duzo wody), ile i co cwiczylam. Takze na maksa sie wkrecilam, obym została tego Ci, tez zycze
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to praca.
Fajnie, bo ciężko znaleźć na wizażu kogoś z naszych rejonów
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
kochane podacie linka do ćwiczeń z Jillan?
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Cytat:
a ile kosztuje wizyta u dietetyka??
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Fiska nick z "Miasteczko Twin Peaks"
![]() Dobrze to nazwałaś "czuje, że to cos wiecej" - to tak jak ja i podobnie jak u Ciebie wzięło mi się to potrosze od Ewy i od siebie samej. W sumie kiedyś jeszcze przed studiami byłam dość aktywna osobą, ciałko mi się ładnie i bardzo szybko rzeźbiło... ale na studiach to jakaś masakra była, nie dosć że żywiłam się strasznie niezdrowo i nieregularnie to jeszcze największą aktywnością było przejście po sklepach :| dopiero pod koniec studiów powiedziałam sobie że dośc tego, a że kocham góry to stwierdziłam że wspinaczka będzie dobrą aktywnością, no ale... słomiany zapał... w sumie z rok chodziłam na ścianę (choć niestety ściana to nie prawdziwa skała ) no i w sumie wysiadłam a to z powodu kompleksów a to... właściwie nie wiem z jakiego powodu, chociaz kompleksy chyba zawazyłyi tak do tej pory nie wróciłam tam a minęły już 3 lata tak szczerze to dzięki "wizażowi" jakoś bardziej pchnęło mnie żeby wreszcie zacząć cos ze sobą robić, bo strasznie roztrzepana jestem, niesystematyczna i w ogóle katasrofa więc póki co zaczynam w domku, "ukształtuję ten charakter" i mam nadzieję wrócę na ścianę... ![]() fiska widzę że masz wpisane coś o mieleckim schronisku... toż to ziomki jesteśmy ja z tarnobrzega pochodzę, choć w sumie od ładnych paru lat w wawie
no pain no gain Edytowane przez palmer Czas edycji: 2013-01-30 o 13:50 |
|
|
|
#216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prowadzę zeszycik, który mnie motywuje (no i Wy również!!), ale mogę sobie porównywać w nim z tygodnia na tydzień, gdzie popełniam błędy, co poprawić i takie tam Oj to na pewno w zależności od miasta. Trzeba się szykować na koszt w graniach od 100-200zł. Ja zapłaciłam 180zł, ale to taki ''pakiet'', w którym jestem pod jego opieką przez miesiąc. Rozpisał mi dietę indywidualnie dobraną pod mój wiek, rodzaj aktywności, zapotrzebowania węgli, białek, tłuszczy i kalorii. Jak na jeden raz to dla niektórych spory wydatek, ale przecież inwestujemy w siebie, no i jak już nauczymy się zdrowo odżywiać, mamy wiedzę na całe życie, potrafimy dobierać co zdrowe, wartościowe dla naszego organizmu. Ja długo nie mogłam się przekonać do dietetyków, myśląc, że przecież wystarczy mniej jeść i ćwiczyć. No i coś w tym na pewno jest, ale kiedy waga przestała spadać, zmieniłam zdanie i nie żałuje. Czy Wy też się tak wkręciłyście w zdrowy styl życia? Bo ja już sobie chyba nie wyobrażam inaczej ![]() Uciekam, bo siłownia czeka
13.02.2016 narzeczona ![]() 11.07.2016 It's a girl !! Edytowane przez Dreamer9o Czas edycji: 2013-01-30 o 14:04 |
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
hehe podążałam za Wami od pierwszej części postu aż dotarłam w końcu tu czyli na koniec ![]() Zabrałam się☠za siebie. 2,5 miesiąca temu rzuciłam palenie i nie wiedząc kiedy przytyłam 6 kg!!! Postanowiłam wreszcie coś z tym zrobić. Od poniedziałku zaczęłam ćwiczyć Skalpel, jakoś przypadkiem trafiłam na ćwiczenia Ewy Chodakowskiej. Teraz jak mam przez 3 dni wolną chatę od dziecka i partnera to ćwiczę codziennie. Jak rodzinka wróci to planuję ćwiczyć minimum 3 razy w tygodniu. Dziś obejrzałam foto z wakacji i westchnęłam. Na co ja u licha narzekałam, gdybym wtedy wzięła się☠za ćwiczenia to w 3 miesiące miałabym cud miód figurę a tak to mam podwójną robotę. Chcę chociaż wrócić do wglądu z wakacji. A wy jak tam? Nie da rady aby przejrzała cały wątek od 1 edycji to chociaż napiszcie od czego wy zaczęłyście i w jakim czasie jakie były / są efekty. Wierzę, że i mi się☠uda
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a napiszesz tak w skrócie czego powinno się unikać ?
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuściłam się za to z aktywnością fizyczną, bo kiedyś również często ćwiczyłam w domu, a odkąd mieszkam z facetem zaprzestałam tych czynności
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakos zdrowo sie nieodzywiałam... Tż ciągnał (pewno ciagnac bedzie) do łakoci i przysmaków mówiąc, że jestem idealna i bla bla... i wcale nie dopinguje, mówi, że po co mi to, itd... no ale do rzeczy. Jadłam co chciałam. A wydaje mi sie, że większość osób ćwiczących nie chce zapychać organizmu i nie po to wylewa litry potu, żeby potem zjeść cos bezmyślnie. Ja jestem wsrod tych ludzi (powoli się zaliczam, o tak moze napisze
)Bron boze, zadna dieta. Jem normalnie, ale bede sie starac nie jesc slodyczy i innych jak naprawde wielka ochota mnie nie najdzie. Bo jak mnie najdzie to zjem, katowac sie nie mam zamiaru juz przechodzilam przez takie cos i bez cwiczen jeszcze i szybko skonczylam "diete"Takze cwicząc, mam wieksza swiadomosc co jem i co chce zjeść. Lepiej zjeść 2x warzywa czy surówkę niż ziemniaki, a wczesniej to mi to latało
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wracałam pomału przez około 2 miesiące do normalnej ilości kalorii, dzięki czemu nie miałam efektu jojo. Mimo, iż byłam zadowolona z efektów powiedziałam nigdy więcej takiej katorgi dla organizmu. Przez to dwa miesiące nie miałam @ No ale byłam młoda i głupia więc można mi troszkę wybaczyć
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
http://weheartit.com/entry/41859326
MUSIALAM sie podzielic. Jak dla mnie cialo idealne i cotojabymniezrobila zeby takie miec !
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie ma Ewkowo-Jillianowo-Tiffaniowego ![]() ![]() a co do poprawności ćwiczeń Ewki to tak samo jak przy rozciąganiu w skalpelu czy killerze (nie pamiętam) siedzimy z nogami żaby i ona każe nimi ruszać a rozciąganie ma być przecież statyczne a nie dynamiczne ![]() jakie ćwiczenia robiłaś?
|
|
#224 | ||
|
Rozeznanie
|
Jasne, pozwól tylko, że zrobię to wieczorem, bo właśnie zbieram się do wyjścia
Cytat:
A nawet wtedy mamy prawo do pewnych grzeszków, które choć nie zdrowe, od czasu do czasu nie zaszkodzą Cytat:
Również jestem tego przykładem, stosowałam kiedyś wiele diet, katowania niepotrzebnie organizmu... Ale jak to dobrze, że z czasem człowiek mądrzeje i wie co dla niego dobre.
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schudnąc jak schudnąc i wymodelować ciało, ale genów się nie zmieni. Jak ktoś jest prosty jak linijka z góry do dołu albo ktoś ma większe biodra, to tego już nie zmieni ![]() Nativ - to musiala byc katorga! Ja drastycznych nigdy nie miałam, zawsze jadlam jakoś tam, bo bym nie wytrzymała. Ale odmówiłam sobie duzo rzeczy na raz co nie bylo dobre, bo od razu mnie zniechęciło i po tygodniu wróciłam do starych zwyczajów.Edit: aaaa nie musze dzisiaj iść na korki! Ale jestem debil! Nigdy sie tak na cwiczenia nie cieszylam
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2013-01-30 o 14:45 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok jak znajdziesz chwilę czasu to wtedy będę pamiętać miłego kokszenia na siłce !
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No takiego nie ma Ten powoli się taki robi ![]() Dokładnie - dynamiczne rozciąganie przed, a nie po...
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucam dodatkowo mój ideał I przy okazji melduję skalpel, Tiffoczki i bikini abs
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
czy ćwiczycie z obciąznikami? chciałabym zaczać robic skalpel z obciążeniem na nogi i nie wiem jaki cieżar wybrac - dodam ze nie jestem poczatkujaca cwicze juz z Ewa od wrzesnia zeszłego roku.
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Prześledziłam niemalże wszystkie części wątku o Ewci i postanowiłam się do Was przyłączyć, bo to niesamowicie motywujące, zacznę od tego, że od poniedziałku 28.01, czyli w sumie od momentu, w którym założoną kolejną, już 8 część zaczęłam ćwiczyć z Ewą, właśnie dzięki Wam, samo czytanie i podziwianie Waszych spektakularnych efektów mnie mega zmobilizowało no i wyszło jak wyszło - wzięłam się za siebie. Od ponad roku brałam tabsy Yasmin i to straszna trucizna, ale mus to mus, po nim włosy mi sie rozdwajały niemiłosiernie, o paznokciach nie wspomnę, cellulitu jak nigdy nie miałąm tak teraz i uda(masakra) i trochę na pupie + zbędne 5 kg..już miałam dosyć tego, że nie mieszczę się w ubrania z zeszłych wakacji..i w sumie chciałam być piękna dla mojego TŻ, który i tak uważa, że robię to dla siebie, bo kocha mnie taką jaka jestem. Ale mniejsza o to, ćwiczenia z płytki SHAPE ćwiczę od pon, dziś robiłam 3 raz i mam nieziemskie zakwasy jest to w sumie znak, że coś się dzieje i to pozytywnego, dlatego nie przerywam. Mam baardzo ambitne plany ćwiczyć codziennie (może jeden dzień przerwy w weekend, kiedy będę miała zjazd, ale póki co działam ) do tego wprowadziłam do diety dużo zdrowych rzeczy : jem jogurty naturalne z musli, czasem z otrębami, do tego owocki np bananek, który tak zapycha, że nie jestem głodna przez 2 h ..przepis na takie drugie śniadanie wzięłam ze stronki Ewy, więc myślę, że jest dobry. troszkę się już rozpisałam, ale to z wrażenia hehe.Bardzo chciałabym pozbyć się mojej fałdki na brzuchu i nieszczęsnych boczków + uda to mój koszmar przez cellulit i kilka cm, które się gdzieś po drodze do mnie przyczepiły..juz się w spódniczkę 36 przez te udziska nie mieszczę..musi być 38 ..największy szok był jak przymiaerzałam ubrania z ubiegłego roku..wtedy się otrząsnęłam i ćwiczyłam przez 2 tyg, skakankę, 8 min buns, ale co z tego skoro wpierniczałąm świństwo z kfc b-smarty i te inne . w końcu to olałam. Aż do dnia, w którym przeczytałąm na facebooku o Ewci, którą w czasie ćwiczeń nazywam pieprz tak mnie ta kobieta potrafi wykończyc treningiem, że ledwo po schodach potrafię zejść.Buziaki ;* |
|
|
|
#232 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#234 |
|
*sportaddict*
|
Yes, wiem, że to OT, ale czuję wakacje, jak patrzę na Twój awatar
|
|
|
|
#235 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
chciałabym oj chciała tak wyglądać..
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Do lata wszystkie tak będziemy wyglądać
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Na razie skromnie,bo tylko superset za mną,ale wieczorem jeszcze coś poćwicze. Wczoraj była przymusowa przerwa z powodu bólu kolana, którego nabawiałm sie w poniedziałek.
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
a laseczki wiece może ile trzeba czekać po zjedzeniu aż zacznie się ćwiczyć?
czy 30 min. czy mniej, wiecej?
|
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, troche mnie ostatnio tu mało, ale mam wuchtę na głowie i po prostu mam za mało czasu. Ale staram się Was śledzić i wasze poczynania
ja dziś mam w planach 10 dzień insanity, kurcze plan ma 2 miesiące, więc szybo zleci..pytanie co dalej:P ciekawe co mi może po tym sprawiać trudność:P---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
musisz czuć się lekka najgorsze co może być to ćwiczyć z pełnym żołądkiem, po obiedzie zalecam jakąś 1,2 godzinke przerwy.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

My Cię będziemy motywować do walki o piękne ciałko
[COLOR="Silver"]
to jest dziwne!

) no i w sumie wysiadłam a to z powodu kompleksów a to... właściwie nie wiem z jakiego powodu, chociaz kompleksy chyba zawazyły

Byłam zaskoczona bardzo, no bo przecież skaczę z Ewką w Turbo, robie squaty w Skalpelu 
Ja drastycznych nigdy nie miałam, zawsze jadlam jakoś tam, bo bym nie wytrzymała. Ale odmówiłam sobie duzo rzeczy na raz co nie bylo dobre, bo od razu mnie zniechęciło i po tygodniu wróciłam do starych zwyczajów.
miłego kokszenia na siłce !