|
|
#3121 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Taaa, ale nogi ma fajne.
|
|
|
|
#3122 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A mnie się podobują chłopy takie jak główni bohaterowie Magic Mike'a
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Z której strony?
Brrr! jakoś odpychają mnie męskie ciała z atrofią mięśni (wszystkich oprócz gładkich i sercowego).
|
#3125 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie było to moją intencją Ofszę, nie przeczę ![]() Cytat:
![]() --- Ewa kosmitka A wiecie, że Świadkowie Jehowy prowadzą też agitację telefoniczną? Dzisiaj mnie to spotkało
|
||
|
|
|
#3126 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Gryxiu - pierwsze słyszę o takiej agitacji nowości widzę wprowadzają
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-30 o 14:22 |
|
|
|
|
#3127 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 wchodza w ere telemarketingu a dwa to bezpieczniejsze, grypa szaleje ![]() ale chyba na komorki nie dzwonia? ![]() Córka nowego ruskiego biznesmena przychodzi do ojca i oświadcza, że wychodzi za mąż. - Za kogo? - Za popa. - Zwariowałaś? - Miłość, tato... Serce, nie sługa. - No dobrze, przyprowadź go jutro. Córka przyprowadza młodego diakona. Jedzą, piją. Ojciec mówi: - Wiesz, że moja córka co miesiąc musi mieć inną kreację za 10.000 dolców? Jak wy będziecie żyć? Jak ty ją utrzymasz? - Bóg pomoże... - A jeszcze ona przyzwyczajona co tydzień latać do fryzjera do Paryża. I co? - Bóg pomoże... - Ona jeździ tylko Ferrari i Porsche, i musi mieć zawsze najnowszy model. Jak ty sobie wyobrażasz życie z nią? - Bóg pomoże... Gdy narzeczony poszedł, córka pyta biznesmena: - I jak, tato, spodobał ci się? - Burak, to prawda, ale podobało mi się, jak mnie nazywał Bogiem.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-01-30 o 14:33 |
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jezusicku Nazareński co tej Mingowej się stało![]() Wygląda gorzej niż stary rupieć ze śmietnika Nie chciałbym się z nią spotkać sam na sam![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3130 | ||
|
BAN stały
|
Na razie tylko stacjonarne
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Coś kłamiesz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wole w takim razie żyć w ciemnościach kulturowych modowych itp...
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3133 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Lubie wysoookich i chudawych albo leciutko przypakowanych bez karku. Przykladami nie rzuce bo sie nie orientuje.
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
pisze od siostry laptop u kuzyna, dysk chyba do wymiany, ale dane da się odzyskać, odzyskam lapa może w ten weekend, ale raczej w przyszły Tęsknię za Wami okrutnie
|
#3135 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobał np. John Travolta za młodu (przez oczy) albo Alec Baldwin, też za młodu. Wiem, nie jestem oryginalna i nie mam niszowego gustu ![]() Poza tym w Szczecinie śnieg stopniał niemal zupełnie w ciągu jednej nocy i dzisiaj mamy marzec |
|
|
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle bez przesady oczywiście
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3140 | ||||||||
|
Panaroja
|
Znad fqrfu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a może to nie cellulit tylko obwisła skóra , z wiekiem kolana sie marszczo ![]() 2.możliwe , że nieużywane mięśnie zmalały , zresztą zanikają z wiekiem , ale i tak nie wierzę w cudowne wagi pokazujące wszystkie dane łącznie z kolorem oczu pradziadka iiiitam , pic na wode fotomontaż ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() to zależy od proporcji ciała , dlugości kończyn i korpusu , grubości kości , ilości mięśni czyli budowy ogólnie , oraz od predyspozycji do odkładania tószczu w okreslonych miejscach ,Na przykład osoba długonoga , cienkokostna i z odkładaniem wokół całego człowieka równomiernym nawet jeżeli przytyje 10 kg , bedzie nadal wyglądać dobrze . A jak kto niskozawieszon , grubej kości i przysadzistokrasnoludowat y ogólnie , to nawet trzy kila dadzą popalić , albo jak się komu tószcz wyłącznie na brzóhu otkłada ![]() Cytat:
przechodzimy na samonośne ?Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie nawet dziś deszcz nie przeszkadzał, bo jest ciepło
|
||||
|
|
|
#3142 | |||||||
|
Panaroja
|
Teziak
Cytat:
może wielokrotne cionsze oni jeszcze majo siłe chodzić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niech mnie ktos zastrzeli ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- A fogle to Karkki żyje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3143 |
|
BAN stały
|
Nie tylko Agnes okradli na lotnisku... Współlokatorka zadzwoniła do mnie w nocy, żebym sprawdziła, czy nie ma gdzieś u niej w pokoju saszetki z biżuterią, bo jest pewna, że pakowała, doleciała na miejsce, rozpakowuje się i nie ma. Poza tym miała gdzieś w kieszonce walizki jakieś drobne, parę euro i też nie ma... Brak słów... Strach się z domu ruszyć ![]() A ja po ostatnim egzaminie, sprzątam, pakuję się i jutro też ruszam
|
|
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
A my za Tobą, wracaj cała i zdrowa
![]() Cytat:
chyba do doopy lekarz![]() O Cytat:
|
|
#3145 | |||||
|
BAN stały
|
Ale to było jakieś 5 lat temu, i wcześniej
A najlepsze, że ona nie stosuje żadnych polepszaczy urody, tylko ma domieszkę krwi tatarskiej bodajże, i sypia przy otwartym oknie, to przez to Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację, w sieciuni jestem nikim Te parę metrów po wybiegu najwidoczniej tak, jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To się w głowie nie mieści
|
|||||
|
|
|
#3146 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Nie mogę wielocytować, coś mi się zepsuło
|
|
#3147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Konto usunięte
|
Śnieg stopniał i jest fajnie to tyle. |
|
|
|
#3149 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() druga szpatra prawie jak monsz za muodu
|
|
|
#3150 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

No lekkie przegiecie... Poza tym taki chuop by mnie optycznie pogrubil 

Jezusicku Nazareński co tej Mingowej się stało
Wygląda gorzej niż stary rupieć ze śmietnika

rozpalimy ognisko i będziemy palić staniki i pasy do pończoch