|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
krawcowych nie znam niestety
|
|
|
#7412 |
|
Raczkowanie
|
witam,
dawno mnie tu nie bylo i czytania sie zrobilo ze hohoh.... mnie tez niebawem czeka spacerek po lublinie za bucikami pozdrowienia dla tych co w sobote odpoczywaja i dla tych co pracowac musza....
|
|
|
|
#7413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7414 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie było fajnie cho siedziec tyle godz :/ ale powiem szczerze ja mam takie podejście że wolę słucha rad małżeńskich od małzenstwa niż od księdza i jak bym miala 10 tyg chodzic to bym chyba zwątpiła.Było pare rzeczy które nażucali ale myśle ze ksiądz jeszcze bardziej by narzucał np.antykoncepcja,oni stawiaja na naturalne metody i na tych naukach ucza jak korzystac z kalenadarzyka metody temperaturowej itd.
a pozatym mowia otwarcie na tematy sexu ogólnie było fajnie,przed nami jeszcze jedno indywidualne spodkanie
|
|
|
|
#7415 |
|
Raczkowanie
|
sorki ze takie wyrwane z kontekstu,wyżej pisze o naukach wekendowych w świdniku któraś pytała
|
|
|
|
#7416 |
|
Zadomowienie
|
w cukierni staropolskiej Będą babeczki, snikers, szarlotka królewska, jakieś ciasto jogurtowe z galaretką, jedno alkoholowe i oczywiście tort brzoskwiniowy mniam Pan w cukierni bardzo miły, zaskoczyła nas ilość ciasta przygotowana do degustacji (można spokojnie iść w kilka osób) Nawet troche dostaliśmy na wynos Ciasta pycha, torcik oczywiście też ![]() Madzialena a Ty dziś byłaś ?? Bo pan miał przygotowane aż 3 porcje do próbowania i mówił że miały być 3 osoby a tylko my byliśmy. |
|
|
|
#7417 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomość dnia dla tych co szukają butów - w Pantofelku na Tysiąclecia wczoraj pan miał dostawę i jest dużo nowych ładnych butów i rozmiarówka duża. Właśnie tak kupiłam
![]() ![]() ![]()
|
#7418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7419 |
|
Rozeznanie
|
Wojtusiu mnie się wydaje że pani Ania nie ma żadnej kwiaciarni. Ona po prostu mieszka w Wólce - to wiem na pewno
|
|
|
|
#7420 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
wypad na miasto z moim TŻ średnio udany:/ no poza tym oczywiście ze zamówiliśmy obrączki 23-go idziemy na miare przed wybiciem wzorku.z zaproszeniami stanelismy w martwym punkcie,choć znależliśmy cos ciekawego,ale nie podjęlismy decyzji.Jest na ul.Krochmalnej mały niepozorny sklepik papierniczy,mają śliczne zaproszenia,ceny tez umiarkowane.No z decyzją musimy sie przespać i pewnie na tygodniu pojedziemy zamówić.narazie tyle załatwiania,ale zaczęła mnie niepokoić sytuacja z naszą podróżą poślubną.Jedziemy do Chorwacji,tydzien po ślubie i zastanawiam sie nad dokumentami,czy na stary dowód i paszport możemy jechac??jak któras z was ma wiadomości na ten temat to prosze napiszcie
|
|
|
|
#7421 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Co do Pani Ratajewwskiej to pisze po raz kolejny, ze nie ma zadnej kwiaciarni. Radze przeszukać wątek! Pozdrawiam
|
#7422 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki...
Po pierwsze denerwuje mnie, że jak wchodzę na wizaż na ten wątek, to nigdy nie wskazuje mi gdzie po raz ostatni czytałam, a że Wy sporo piszecie to ciężko mi załapać w którym miejscu ostatnio czytałam. Wy też tak macie czy to u mnie taki błąd? Po drugie: Mam pytanko do osób, które robiły same zaproszenia. Gdzie kupowałyście papier wizytówkowy? Bo ja wszelkie jakie znalazłam to najtańsze były po 70 groszy za sztukę bez względu czy kupię 1 arkusz czy 100. Poza tym szukam też kolorowego papieru wizytówkowego, a nigdzie oprócz szarości i marmurkowych beżów dostać nie mogę. |
|
|
|
#7423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za cynk. Wybiorę się w takim razie, może wreszcie uda mi się kupić buty. Pozdrawiam!
|
#7424 |
|
Raczkowanie
|
LUBELSKIE PANNY MŁODE 2007
IV WOJTUSIA 14 kwietnia 2007r. GODZ. 16:00 Kościół pod wezwaniem NPM Madzialena-lublin 14.04.2007 USC / Hotel Mercure Unia SIJA 21 kwietnia 2007 GODZ. 16:00 Parafia św. Michała Archanioła (AVE) / w Pensjonacie Relax Olahola 21 kwietnia 2007 parafia NMP w Kraśniku Nicedream 28 kwietnia 2007 godz.16.30 Parafia Niepokalanego Serca Maryi i św. Franciszka w Lublinie / Labirynt V Smarti 05 maja 2007 godzina 16 św. Józef Lublin - RESTAURACJA GOŚCINIEC VI kasiakkk 9 czerwca 2007 - Kościół św. Wita w Mełgwi / Dom Weselny Robertino Czerwcowa lara 16 czerwca 2007 godz. 15.00 w Puławach TOLA3804 16 czerwca 2007 GODZ.16:00 parafia pw. Wieczerzy Panskiej w Lublinie / "Zajazd Gościnny" ALUSZRU 23 czerwca 2007 GODZ. 13:30 KOŚCÓŁ U DOMINIKANÓW / Country Bar Łuszczów AlusiA 23 czerwca 2007, Kościół Św. Barbary w Łęcznej / Dom Weselny Robertino PATICZKA 23 czerwca 2007 GODZ. 16:00 parafia Św.Stanisława Biskupa i Męczennika w Lublinie Szcześliwa_82 30 czerwca godz. 16:00 kościół sw. Andrzeja Boboli / Dworek Szlachecki w Lublinie Bandola18 30 czerwca 2007 godz. 17:00 MB Różańcowej - KARCZMA RZYM VII BRZUSZEK 07 lipca 2007 o godz. 19:20 kościół pw. Chrystusa Odkupiciela w Świdniku Milla 25 07 lipca 2007 w NSJ / DKK w Lublinie FRECIA_28 14 lipca 2007 GODZ. 17:15 Kościół Św. Marii Magdaleny w Łęcznej / Dom Weselny Robertino Ruda3d 14 lipca 2007 USC Zuzia102 21 lipca 2007 GODZ. 15:00 kościół św. Pawła Malenkajalneka 21 lipca 2007, o 16.00 Anadun 21 lipca 2007, o 16.00 Rudalbn 28 lipca 2007 kościół Św. A. Boboli w Lublinie, wesele w Kasynie Policyjnym na Narutowicza VIII NICKY 1981 04 sierpnia 2007 godz. 16:45 Parafia pw Świętego Krzyża w Lublinie / w Zajeździe Biesiada w Bogucinie JOLINEK 11 sierpnia 2007 GODZ. 17:00 Parafia Św. Antoniego w Lublinie - LABIRYNT Milly 11 sierpień 2007 godz. 17 Kościół Św. Rodziny w Lublinie / Restauracja-Motel Nad Stawami w Bogucinie Kitka14 11 sierpnia 2007 w Kościele pw.Św.Jadwigi Królowej pola m 11 sierpnia 2007 Kościół na Naukowskich/ Zajazd pod gwiazdami K&M 18 sierpnia 2007 GODZ. 15:00 KOŚCIÓŁ W JAKUBOWICACH /k. LUBLINA - DWÓR ANNA ANET2007 18 sierpnia 2007 GODZ. 16:00 w Kościele pw. Najświętszego Serca Jezusowego BRUNETKA2000 18 sierpnia 2007 GODZ. 18:00 Parafia Przemienienia Pańskiego w Lublinie / w Kasynie Policyjnym MAGDULEC 18 sierpnia 2007 godz.19 Bazylika NMP WIOLKASLONKO 25 sierpnia 2007 GODZ. 17:00 KOŚCIÓŁ ŚW. BARBARY W ŁĘCZNEJ Anex 25 sierpnia 2007 kościół Sw. Andrzeja Boboli / w Niemce Europejski Ośrodek Integracyjny IX Justyś81 1 września 2007 godz. 16:00 w parafii Św. Barbary w Łęcznej Silvershine 15 września 2007. GODZ. 15:00 Parafia św.Antoniego - PAŁACYK W SNOPKOWIE X SUNSET217 6 października 2007
|
#7425 |
|
Raczkowanie
|
Hej!Dziewczyny czy któraś z was czesała się lub słyszala opinie o salonie na bursztynowej pani Chołoty??
|
|
|
|
#7426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też w sobotę zrobiłam kurs po sklepach z butami, i nic... ![]() chciałam tylko napisać, że na Świętoduskiej, w takim podwórku przy kościele jest sklep który ma buty ślubne i wizytowe od 34 rozmiaru, to takie info dla tych, które z powodu małego rozmiaru mają problemy ze znalezieniem butów....
|
|
#7427 |
|
Raczkowanie
|
Pantofelek to taki sklepik na Tysiąclecia, naprzeciwko dworca PKS. Sama szukałam butów przez miesiąc, aż wreszcie wczoraj się udało
Brzuszek - ja sama robiłam zaproszenia i papier biały albo ecru znalazłam po 60 groszy najtaniej. Z kolorowym było gorzej, bo tylko w jednym sklepie znalazłam, właściwie w takim punkcie xero, a jeden arkusz kosztował 1 zł... A co do przechodzenia od razu do nieczytanych postów, to na górze po lewej stronie jest taka opcja - przejdź do pierwszej nieczytanej wiadomości
|
#7428 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zejdziesz Luabrtowską od Bramy Krakowskiej na samół i skręcisz w prawa w stronę przystanku mpk przed zamkiem to jest taki rzą niskich budynków, gdzie jest kantor, foto qfs. lombard i właśnie też pantofelek
|
#7429 |
|
Zakorzenienie
|
czerwcowa lara, miss.hot - dzięki, dzięki za info
|
#7430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest tam masa rodzajów papierów i dlatego też zdecydowałam się kupić tam. Gdzie indziej znalałam po 0,70 gr i było tylko chyba ze 2 rodzaje a tam jest naprawdę mnóstwo. Jest tam równiez kolorowy papier zresztą bardzo piękny, tylko oczywiście jego cena jest większa. Wszystko zależy od gramatury, rodzaju papieru itp. Także musisz pojechac, poprosić o wzornik i zobaczyć czy jest coś odpowiedniego dla ciebie |
|
|
|
|
#7431 |
|
Raczkowanie
|
Jolinek ja Ci mogę polecić moją "sprawdzoną" krawcową która kiedyś mi szyła sukienkę, bo ta co będzie mi szyła ślubną już nie przyjmuje zamówień na te wakacje. Jak byś chciała mogę Ci na e-maila wysłać fotkę tamtej sukienki jak w ubiegłym roku ja byłam druhną u koleżanki i sama ocenisz jej pracę. Wiem że szyje ona na zlecenie Parisette albo szyła bo teraz nie miałam z nią kontaktu. k&m jak będziesz uaktualniala listę panien mlodych to dopisz do mnie Zajazd pod gwiazdami ![]() My liczyliśmy 1 l wódki alkoholu bo wesele dwudniowe, ale i tak będzie pewnie za dużo. Ale tak jak piszecie, lepiej żeby zostało niż ma zabraknąć.A win jeszcze nie kupiliśmy. Pozdrawiam serdecznie
|
#7432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7433 |
|
Raczkowanie
|
a co do podziekowan dla rodziców to my myślimy kupic takie wielki kosz delikatesowy ze słodyczami i jakąś wódką czy cos takiego.
|
|
|
|
#7434 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mozecie podac sprawdzony salon fryzjerski? Poszukuje kogos kto uczesze Panne młoda i starsza- oczywiscie nie bedzie to zwykłe obciecie czy podkrecenie włosów- chodzi mi o jakies koczki cos bardziej szykownego- wiadomo
![]() Z gory dziekuje za info
|
#7435 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakim przedziale cenowym mozna kupic w Pantofelku buty???
|
|
|
|
#7436 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny o rany dlugo mnie tu nie było ok 2 m-cy i mam tyle zaległości ponad 100 stron,że nie dam rady tego przeczytać ale się postaram-obiecuje
Zdjęcia są nienajlepszej jakości bo z telefonu i sukienka jest na manekinie,więc też nienajlepiej się pręzetuje-moja się bedzie dopiero szyć i troszeczke jeszcze ja pozmieniam. Ona jest szyta z całości ale gora bedzie usztywniana. Dziewczyny co o niej myślicie??? Bo ja juz mam różne myśli!! Pozdrawiam wszystkie "nowe'' wizażanki i ''stare"jak mnie jeszcze pamietaja oczywiście też.
|
#7437 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny o rany dlugo mnie tu nie było ok 2 m-cy i mam tyle zaległości ponad 100 stron,że nie dam rady tego przeczytać ale się postaram-obiecuje
Zdjęcia są nienajlepszej jakości bo z telefonu i sukienka jest na manekinie,więc też nienajlepiej się pręzetuje-moja się bedzie dopiero szyć i troszeczke jeszcze ja pozmieniam. Ona jest szyta z całości ale gora bedzie usztywniana. Dziewczyny co o niej myślicie??? Bo ja juz mam różne myśli!! Pozdrawiam wszystkie "nowe'' wizażanki i ''stare"jak mnie jeszcze pamietaja oczywiście też. Załącznik 826693 Załącznik 826694 Załącznik 826695
|
#7438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki bardzo |
|
|
|
|
#7439 |
|
Raczkowanie
|
Ceny tak od 110-120 mniej więcej za satynowe. Dla porównania w Bianco satynowe kosztują 220...
Ja kupiłam swoje w Pantofelku za 150 - jak za skórzane to chyba nie najdrożej... A skórka naprawdę miękka i ładna
|
#7440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobny do sukni mojej siostry- weselicho ma w maju.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 
w cukierni staropolskiej