![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Anesh ja studiuje dość specyficzny kierunek - Oceanotechnika
![]() a lat mam 23 ![]() co do lumpków popieram- piękne rzeczy można znaleźć i to za grosze |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
A ja jednak nie śpię, mała się obudziła z krzykiem, biedactwo, dałam jej Bobotic pierwszy raz w życiu na wzdęcia, może coś pomoże na brzuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Anesh jak takie fajne rzeczy znajdujesz, to może byś coś dla mojego poszukała?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaśko od czasu do czasu dzisiaj kaszle i już sama nie wiem czy to przez zachłyśnięcia czy też nie ... boję się bo najpierw tż był chory teraz ja i już jestem przewrażliwiona że Jaśko też złapie .
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Weronika trzymam kciuki żeby to była śłina
![]() Zmykamy spać. Do jutra ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
Melduje sie i ja ;-) i mam nadzieje,ze bede tu coraz czesciej, w przeciwienstwie do ostatnich kilku wątkow
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Witamy się i my z Anciorem w nowej części.
![]() W ogóle nasz Antoś to już tak naprawdę nie Antoś, a kawał Anciora. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Gda
Bog mi swiadkiem ze pow.ze ser zolty jesc moge.Nawet 2 razy zapytalam czy aby napewno bo dla mnie tez to jest dziwne.Zakazała pic tylko mleka,jogurtow i jesc sera białego. Kupil mi juz tz to mleko sojowe,nawet dobre,mam nadzieje ze malego nie uczuli. Wiec diete mam i sama jestem ciekawa czy z buzinki zejdzie. Aleee pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Kubuś też mial takie noce - chyba 2 razy się zdarzylo. Budzil się co chwilę i zaczynal nagle plakać, ale raczej cichutko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma problemu. Dla chlopcow też sa cuda...Ostatnio taka super kamizelke dorwalam,ale nie bralam,bo byla typowo dla chlopca.A dziś w sumie fajne spodnie jeansy byly zarowno dla chlopcow jak i dla dziewczynek. Dla Majki nie bralam,bo ten rozmiar co teraz nosi to mam 4 pary i to starczy,a na 74 chyba z 8 już ma...Nie wiem jednak kiedy pojde,bo odkad Majka tak choruje to rzadko kiedy wwychodze.Dziś się wyrwalam,bo jechalam kupic prezent dla chrzesniaczki tzta na imieniny.My z Majka ne pojedziemy,nie bedee malej narazala.Tz sam pojdzie. Podawalas nr na mailu? Jak tak to sobie zapisze i bede dzwonila w razie czego- jaki rozmiar i co potrzebujesz aktualnie.Ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Zielona wystarczy kilka dni calkowitego odstawienia nabialu, żebys wiedziala czy jest chociaż troszkę lepiej. Ale tak fest - jogurty, wszelkie sery, mleko, śmietany, maslo
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Aleście pogoniły, matko jedyna.
To ja przeczytałam i idę spać ![]() Asiulka witaj z powrotem! Gda , mi tam jakoś daleko do orgazmu podczas karmienia ![]() ![]() Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
mi chyba bardziej
![]() dziękuję ![]() ![]()
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||||
Zadomowienie
|
Padam na twarz,ale uzależnienie od Was jest silniejsze
![]() Asiuulka witajcie ![]() A prezentacja nadal aktualna ![]() anesh_ gratuluję zdania egzaminów,mam nadzieję,ze ten trzeci też zaliczyłaś ![]() Kurcze pisałyście o tym ciemiączku,aż poleciałam sprawdzić w ksiązeczce jak u nas,bo jak sprawdzam Kubusiowi to ledwo wyczuwalne. Jak się urodził ciemiączko było1,5 x 1,5,obwód głowy 35,brzucha 36(bo miał wode tak położna powiedziała) Jak miał 8tyg. ob.głowy 40(klatka piersiowa42)i na ost.szczepieniu jak miał 3,5mca 43(klatka 44,5) a ciemiączko 1x1.Dziwnie trochę z tym obwodami,ale chyba ok,bo doktorka nic nie mówiła ![]() Przy okazji znalazłam wynik grupy krwi pępowinowej w doczepionej karcie informacyjnej.Wychodzi na to,że Kubuś ma moją,a jego starszy brat taty ![]() ![]() ![]() ![]() będzie do następnej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze nie zdążyłam zagłosować ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() W ogóle to uwielbia jak go całuje w poliki i stópki ![]() Dziś moja inna zaciążona koleżanka powiedziała mi,że dowiedziała się wczoraj na 2-3tyg.przed porodem,że jest chłopiec (3synek),a miała być córeczka.Płakała całą drogę do domu a mąż się z niej śmiał.Dziś już jej przeszło,ważne aby był zdrowy.A jaką ma beznadziejną gin to porażka.Robiła jej wymaz i upadł jej patyczek........tak,oczyw iście go użyła ![]() Ja u niej(u tej gin) byłam jeden raz dawno,dawno temu i nigdy więcej.Co za niedelikatne babsko! Dobranoc...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-01-30 o 23:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
malduneczek na nowym
![]() nadrobilam i ide spac.rano musze Wiktora do przedszkola zaprowadzic a o 12 do ortopedy śmigamy na usg bioderek,wiec apelujemy o mocne ściskanie kciuków ![]() asiuulka witaj ![]() anesh gratulacje ![]()
![]() |
#50 |
potworkowa
|
witamy się w nowym wątku z Oliwką
![]() mam nadzieję, że będzie mnie więcej, bo na razie nas mało... pochwalę się tylko, że 27 stycznia minął rok, jak ujrzałam 2 kreski ![]() i rozpoczęła się wyposażeniowa ekspansja... |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kalpana - Jutro zrobię zdjęcie tej koszulki. I szukam ciuszków niezmechłaconych, wyglądających jak nowe. Wybredna jestem
![]() ![]() Odpisał mi dr Wyrzykowski. No i kazał natłuszczać naczyniaki, czekać. Chyba, że boje się o tego na plecach to do leczenia Propranololem.. Zapytałam jeszcze o tego na udzie, bo Mała zaczyna się szczypać po nóżkach jak chce je złapać czy przy próbach siadania.. Zobaczymy, co mi odpisze. No i zapytałam czym natłuszczać. Czy zwykłym kremem czy jakimś takim 'lepsiejszym'. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Asiu dobrze że się pojawiłaś ... ![]() Duśka coś mi fiksuje .. dziecko mi chyba się psuje tylko do kiedy ta gwarancja? ehh mamy klocki z jedzeniem .. je... przeciąga się znowu je i sobie gada znowu je i znowu się wierci .. masakra jakaś jakby głodna nie była a jak zabiorę butle to wrzask ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Cytat:
ja się nie zgadzam ![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Ja mam pytanie która mamuśka jest ze śląska po za Bafi, katarzinką i Iwcią????? ![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Aaaa... a ja jeszcze na starym odpisałam
![]() Ktoś zamiast Zośki podrzucił mi jakąś jęczydupę! Wczoraj cały dzień jęczała, non stop yyy yyy yyy nie dało się jej zostawić na 5 min bo od razu płacz. Miała problemy ze spaniem, jak się wybudzała to od razu krzyk. Tżtowi dała tak popalić że jak wróciłam po godzinie wyczułam ulgę w jego spojrzeniu. Nie było z niego pożytku wczoraj bo odsypiał imprezę firmową i prawie w ogóle mi nie pomógł a dziś znów w pracy Przynajmniej wyszłam na tą godzinę i byłam w ciucholandzie ;-) znalazłam 3 fajne pary spodni dla Zosi i 2 czapki na zimę wszystko za 25 zł. Dla siebie nic ale cała szafa czeka aż zrzucę te 4 kg i przestanę karmić, bo teraz chodzę tylko w tym co daje łatwy dostęp do cycków Zobaczę ile da się Was nadrobić zanim Złoooo się obudzi ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cześć Asiulka ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas noc w porządku. Antek obudził się się o 4 na butlę, a o 7 wybudziła nas kupa. Jestem szczęśliwa z takiej pobudki, bo od wczoraj zaczęliśmy zmienę mleka i bałam się, że przyjdzie nam na nią czekać 4-5 dni, a tu niespodzianka w pieluszce i to zrobiona bez pomocy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kaczuszko przez ile dni dawałaś miarkę zwykłego Bebilonu, gdy zmieniałaś mleko, zanim przeszłaś na 2 miarki?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
cześć, tak myślałam, ze wstanę a tu nowy wątek będzie
![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja wczoraj do kąpieli rozebrałam to sie okazało, że ma małe placki takie suchawe na łokciach i 2 na jednym udzie, jedno na przedramieniu i kilka mikroskopijnych krpstek na brzuszku ![]() ![]() ![]() ![]() Na dwór kolejny dzień nie wyjdę (ostatnio w poniedziałek byłam), niby jest ciepło ale wiatr jest taki, ze aż w łazience przez kratkę jakieś syfy mi wpadają ![]()
#56 |
Zakorzenienie
|
Tak intensywnie myslalam o tej skazie ze cala noc mi sie snila
![]() ![]() Czyli alergolog moze stwierdzic czy to skaza zeby dostac refundacje na mleko. Wiec juz zwariowałam ![]() Podzwonie dzis i zobacze czy jakie sa terminy na nfz i jakie prywatnie. A czy dermatolog moze mi skierowanie wystawic do arelgologa? |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ;*meldujemy się z Igą w nowym wątku
Nocka super, mała obudziła się o 1 i po 6 ![]() a teraz leżakujemy z tatą bo ma dziś wolne ![]() katiem Igę oglądała tylko jedna lekarka pediatra, właśnie się zastanawiam czy nie zasięgnać porady lekarza Asiuulki. Ale dziś teściówka ma umówić nas z tym neonatologiem więc zobaczymy co nam powie ![]() ![]() w ogóle zapomniałam z tego wszystkiego napisać ile mała waży 6250g ![]() i następna szczepionka 5w1 ( to już będzie 4 dawka) jest bezpłatna, wiedziałyście ? bo ja nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ooo dzwonilam do arelgologa i terminy...na maj
![]() ach ten NFZ... szukam teraz cos prywatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do koleżanki to też bym się wkurzyła ma 2 chłopaków, nastawiła się na córkę, a tu klops ![]() ![]() ![]() Kingusia już dzisiaj na szczęście spokojna, brzuszek już ok ![]() Chciałam Was zapytać, jaki poleciłybyście wózek- spacerówkę, ma mieć pompowane koła, ważyć do 10 kg i mieć przekładana rączkę, cena najlepiej do 1000 zł? Ten spełnia moje wymagania, ale cena ![]() http://www.xporter.pl/pl/p/Wozek-gle...FYXLtAodzW4A6A |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.