Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 383 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 22:25   #11461
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Hihi hejeczka Ten gość na Ciebie czekał nie chciałam Wam przeszkadzać

trochę mnie tu nie było ale wróciłam (i zboczuszek w nocy czekał ) i to z problemem, może któraś mi coś doradzi. od ponad 2. miesięcy chodzę regularnie na siłownię (4razy w tygodniu) i pomału zaczynam widzieć, że chudnę niby powód do radości ale... widzę, że leci mi tkanka z biustu i zaczyna być widać implant od góry i zastanawiam się czy coś mogę z tym zrobić

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
a ja mam jutro usg na 14tą i prawie pół m-ca czekałam na to i mam ze soba wziaść ręcznik dobre nie?? niewal że za to płace bo prywatnie to jeszcze ze swoim ręcznikiem zdziercy !!!
spytaj czy masz też ze swoim sprzętem do USG przyjechać
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 22:33   #11462
french_miki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Sabao8 ja mam nadzieję, że zrobi mi ładne, ważne, żeby wyglądały jak cycki będę miała anatomy Mentory 350cc.
Stary 2013-01-30, 22:33   #11463
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki;-*ledwo co mozna nadrobic co piszecie;p;p
french_miki 31.01 jutro twoj wielki dzien bedziemy z Toba!

klaudyneczko udanego wyjazdu!! a co do zamieszek to sie raczej nie martw bo ja bylam jakis rok temu w Hurghadzie i w Egipcie tez byly ogromne zamieszki a mimo tego udalo nam sie jechac na wycieczke do kairu ale to co zobaczylismy dramat...;/;/;/ ogromna bieda,zebrzace male dzieci na ulicach (gdzie jak dalismy chlopczykowi drozdzowke to podlecial do niego starszy i go pobil i mu ja zabral!!!! dramat) popalone budynki i poniszczone po zamieszkach....wtedy tak naprawde docenilam moje zycie, chyba kazdemu przydalaby sie taka wycieczka a my tu narzekamy jaki swiat jest okropny bez cycuchow ehhh ale mimo tego Egipt przepiekny slonce plaze rafy koralowe doslownie bajka a w hotelach jest wszystko nawet ogromne aqua parki my mielismy przed hotelem chyba z 10 basenow i kilka lub kilkanascie restauracji takze jest w czym wybierac, szkoda ze ich alkoholu nie da sie pic hehe jakbys miala jakies pytania to pisz.dpoczywaj i przywiez troszke slonka!!!
EJ CHIQUITKAADzięki ....ja wiem o co komon..byłam w Egipcie..chyba ze 3razy...a nigdy w KairzeW Luxorze i innych owszem..ale Kair jakoś omijałam...i tym razem się nie wybieram..raczej stacjonarny wypoczynek....przywiozę słonka dla Was wszystkich

co do sytuacji kryzysowej to weszłam na str MSZ....i tak są aktualizowane codziennie wiadomości dot.zagrożeń w danym kraju...w gruncie rzeczy nie ma co się obawiać,stan wyjątkowy jest nad kanałem Sueskim i tam NIE ZALECA SIĘ udawać indywidualnie....a jeśli chodzi o podróże do kurortów to MSZ uważa że jest bezpiecznie!!!więc chyba wiedzą co mówią!!!mam nadzieję!!!

ale lot nam przesuneli z 4rano na 17jak dla mnie bajer..bo się wyśpimy ..ulżyło mi,fakt że dzień nam zabrali z pobytu ale mamy 2 tyg więc płakać nie będę!!

całuję wszystkie..
TONIU Hejka..a gdzieś ty się podziewała
Stary 2013-01-30, 22:44   #11464
Saba08
Zadomowienie

Klauduś trzymam kciuki za udany pobyt, pamiętaj o zdjęciach dla nas

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość
Sabao8 ja mam nadzieję, że zrobi mi ładne, ważne, żeby wyglądały jak cycki będę miała anatomy Mentory 350cc.
miki będą piękne
Stary 2013-01-30, 22:53   #11465
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Oleje zimnotłoczone , wybór jest ogromny- smakuj różne
Co do dermatologów bądź kosmetyczek jest w tej kwestii problem bo - sam dermatolog spojrzy od strony zdrowotnej, sama kosmetyczka od strony kosmetycznej. Dlatego jeśli już - to tylko dermatolog-kosmetolog. W każdym wypadku i problemie polecam tylko takiego specjalistę -który się zajmuje dermatologią estetyczną i ma do tego spojrzenie medyczne. Kosmetyczki (przepraszam jeśli kogoś urażę) omijaj szerokim łukiem jeśli masz jakieś problemy skórne. Czytałam, że robiłaś oczyszczanie mechaniczne twarzy- tej metody żaden specjalista już nie stosuje!!! Świat dermatologii estetycznej zrobił milowe postępy w ostatnim dziesięcioleciu- nasze kosmetyczki z dyplomami po 3 -msc kursach niestety zostały w średniowieczu.
Podobnie z rozstępami-jeśli już zabiegi to tylko u lekarza w gabinecie odnowy, nie u kosmetyczki która może nawet ma jakiś sprzęt do zabiegów ale nic poza tym.

Zimnotłoczone mówisz to bede szukac w takim razie moze znajde cos w mojej wsi Dermatolog-kosmetolog mowisz to juz wypas kochana u mnie dobrego dermatologa nie ma a co dopiero 2 w 1 Tak to jest jak czlowiek z malego miasta jest nic nie ma nic nigdy nie mozna zalatwic
Bylam na oczyszczaniu twarzy i musze powiedziec ze jestem bardooo zadowolona niestety mam cere tradzikowa i malam dosc tego badziewia wiec pozbyam sie go w porosty sposob nie wiem czy na dlugo ma mi sie to utrzymac ale powtórzę oczyszczanie jezeli bedze taka potrzeba pierwszy raz od juz nie pamietam ilu lat podczas @ nie mam tradziku i w ogole go nie mam, cudowne uczucie dla kogos kto codziennie musi sie z tym borykac i maskowac...
Jezeli chodzi o rozstepy to mowisz fraksel??? tak to sie nazywalo?? bede musiala kogos poszukac w Bialymstoku bo tam mam najblizej do Warszawy mi chyba za daleko a na pewno na jednym sie nie obedzie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

przedpo mi tez rece dretwialy wiec to raczej normalne nie masz sie co martwic juz nie dretwieja mi od dawna))

Dziewczyny tak czytam i Wy sie zastanawiacie o tym co bedzie za 15 lat ja sie zastanawiam co bedzie za kilka bo je wymienie raczej a kase pozycze pewnie i bedzie kredyt bez oprocentowania

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 22:56   #11466
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

trochę mnie tu nie było ale wróciłam (i zboczuszek w nocy czekał ) i to z problemem, może któraś mi coś doradzi. od ponad 2. miesięcy chodzę regularnie na siłownię (4razy w tygodniu) i pomału zaczynam widzieć, że chudnę niby powód do radości ale... widzę, że leci mi tkanka z biustu i zaczyna być widać implant od góry i zastanawiam się czy coś mogę z tym zrobić

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

spytaj czy masz też ze swoim sprzętem do USG przyjechać
Hej Toniu A skad wiesz, ze zboczuszek czekal? Jak poznac, ze ktos, podglada forum skoronie pisze. Ja juz nie raz zastanawialam sie ile osob czyga forum nie piszac postow
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 22:58   #11467
Saba08
Zadomowienie

Olivko tylko nie przesadź z wielkością w 2 stronę

Ja jak mialam zaraz po operacji kryzys wielkości, to powiedziałam do tż, że następne wezmę sobie 400cc, to się przeraził

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Amorcio jak zjedziesz w dół strony to masz napisane kto przegląda właśnie forum i masz np 3 użytkowników i 2 gości
Stary 2013-01-30, 23:04   #11468
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

Ja jak mialam zaraz po operacji kryzys wielkości, to powiedziałam do tż, że następne wezmę sobie 400cc, to się przeraził

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Amorcio jak zjedziesz w dół strony to masz napisane kto przegląda właśnie forum i masz np 3 użytkowników i 2 gości
A skubani 4mce codzien tu siedze i nie wiedzialam, nie spytalam, ale, ze zboczek? pewnie zagadal kiedys i po niku juz wiecie
Stary 2013-01-30, 23:04   #11469
Saba08
Zadomowienie

Ja już się żegnam, dobranoc kobietki. French miki jutro bedziemy mocno trzymać kciuki za Ciebie
Stary 2013-01-30, 23:07   #11470
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

Ja jak mialam zaraz po operacji kryzys wielkości, to powiedziałam do tż, że następne wezmę sobie 400cc, to się przeraził[COLOR="Silver"]
Saba no za duzych nie wezme mysle ze cos okolo 650
U mnie TZ nie ma nic do gadania jak mu nie pasuje to wie gdzie sa drzwi piersi sa dla mnie nie dla niego

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-30, 23:08   #11471
Amorcio
Wtajemniczenie

Jeju jak fajnie masz French Miki juz zazdraszczam jak zawsze czekajac na swoja op I trzymam kciuki
Stary 2013-01-30, 23:13   #11472
celina777
Rozeznanie

FRENCH MIKI trzymaj sie jutro i nic sie nie boj ,nie jest tak zle jak sobie wyobrazamy. Trzymam kciuki!
Stary 2013-01-30, 23:20   #11473
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
FRENCH MIKI trzymaj sie jutro i nic sie nie boj ,nie jest tak zle jak sobie wyobrazamy. Trzymam kciuki!
Celinka Ty meza na rzecz forum o tej porze zostawilas Takiego fajnego meza masz Moj to daleko i czekam az wstanie bo zaraz ranek u niego
Stary 2013-01-30, 23:23   #11474
klaudeczka2010
Zadomowienie

DREAMER...dzięki..mam nadzieję będzie udany

OLIVKO JA Ciebie nie poznajęwie gdzie są drzwi...ja coś widzę że te cycochy dodały Ci pewności siebie..czyż nie???i strasznie mnie to cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Stary 2013-01-30, 23:28   #11475
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
DREAMER...dzięki..mam nadzieję będzie udany

OLIVKO JA Ciebie nie poznajęwie gdzie są drzwi...ja coś widzę że te cycochy dodały Ci pewności siebie..czyż nie???i strasznie mnie to cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Klaudeczko, Ciebie tez sie fajnie czyta
Stary 2013-01-30, 23:33   #11476
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam oj tam ja ciagle ta sama a piersi ja wiem czy daly mi pewnosi siebie hmmm w push upie takkk a jezeli chodzi o TZta to zawsze mialam takie podejscie jezeli chodzi o piersi nawet go nie pytalam o zdanie tyko uswiadomilam ze bedzie operacja Klaudeczko jutro pewnie wejde wieczorem bo ostatno tylko wieczory daja mi troche wytchnienia ale milego wypoczynk wracaj z fotkami i wypoczywaj z panienkami

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-30, 23:35   #11477
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Klaudeczko, Ciebie tez sie fajnie czyta
Takkk???

jeju a ja cierpię na bezsenność przed wyjazdem..tak zwaną..reisefieber...ku** *zawsze tak mam...przed lotem samolotem..na 3-4dni przed spać nie mogę i latam co chwilę do kibla...jak mnie to denerwujeoprócz tego mój tż bardzo skrupulatnie i celnie psuje mi nastrój..mój TAK dobry nastrój!!!!!!!!!!!! !!jeju ja nie chcę z nim być...przeraża mnie to!!!ale nie będę się juz na wieczór wkręcać!!!
FUCK IT!!!
Stary 2013-01-30, 23:38   #11478
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celinka Ty meza na rzecz forum o tej porze zostawilas Takiego fajnego meza masz Moj to daleko i czekam az wstanie bo zaraz ranek u niego
Wszystko ma swoj czas
Stary 2013-01-30, 23:39   #11479
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Takkk???

jeju a ja cierpię na bezsenność przed wyjazdem..tak zwaną..reisefieber...ku** *zawsze tak mam...przed lotem samolotem..na 3-4dni przed spać nie mogę i latam co chwilę do kibla...jak mnie to denerwujeoprócz tego mój tż bardzo skrupulatnie i celnie psuje mi nastrój..mój TAK dobry nastrój!!!!!!!!!!!! !!jeju ja nie chcę z nim być...przeraża mnie to!!!ale nie będę się juz na wieczór wkręcać!!!
FUCK IT!!!
Mi chodzilo o ostatnie Twoje posty, wlasnie o ten Twoj bardzo fajny humor....zebys nie pomyslala sobie, ze fajnie sie czyta to co wczesniej pisalas
Stary 2013-01-30, 23:39   #11480
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam ja ciagle ta sama a piersi ja wiem czy daly mi pewnosi siebie hmmm w push upie takkk a jezeli chodzi o TZta to zawsze mialam takie podejscie jezeli chodzi o piersi nawet go nie pytalam o zdanie tyko uswiadomilam ze bedzie operacja Klaudeczko jutro pewnie wejde wieczorem bo ostatno tylko wieczory daja mi troche wytchnienia ale milego wypoczynk wracaj z fotkami i wypoczywaj z panienkami
ALE pomijając tż...to bije od Ciebie ...ta pewność..SERIO:cmok :tyyy push upie
powiec Ci że moja koleżanka robiła piersi 295anatomy,miała zerową wyjściówkę...piersi mają 3 tyg,ona nie rodziła,widać że się wybijają...przymierzała kostium i wygląda BAJECZNIE..nie są wielkie i nie będą,wizualnie małe C...a ona wysoka...ale jak przymierzyła to bikini to skakała do góry....i ja myślę że choć trochę też tak masz...cio????
Stary 2013-01-30, 23:43   #11481
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
ALE pomijając tż...to bije od Ciebie ...ta pewność..SERIO:cmok :tyyy push upie
powiec Ci że moja koleżanka robiła piersi 295anatomy,miała zerową wyjściówkę...piersi mają 3 tyg,ona nie rodziła,widać że się wybijają...przymierzała kostium i wygląda BAJECZNIE..nie są wielkie i nie będą,wizualnie małe C...a ona wysoka...ale jak przymierzyła to bikini to skakała do góry....i ja myślę że choć trochę też tak masz...cio????
To cieszy mnie to bardzo to co piszesz moze troszke tak jest )) Ale Twoje kolezanka pewnie chudzinka a ja niestety nieee wiec to inaczej wyglada. Moze kiedys bedzie nam dane sie zobaczyc to ocenisz moje piersi i jak sie prezetuja na mnie bikini jeszcze nie mieszylam ale lubie moje fiszbinowe staniczki lubie wtedy zakladac mega obcisle blueczki)) a w lato wyjde pierszy raz na plaze nie wiem chyba od chwil kiedy skonczylam 14 lat to bedzie dopiero uczucie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-30, 23:44   #11482
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Mi chodzilo o ostatnie Twoje posty, wlasnie o ten Twoj bardzo fajny humor....zebys nie pomyslala sobie, ze fajnie sie czyta to co wczesniej pisalas
no coś ty AMORCIO...wiem wiemdalej jest ok ale ON na mnie działa jak płachta na byka...jakbym wam opowiedziała....ojj...ja się modlę by nie zwariować....muszę się z nim rozstać!!!bo już po mnie...i te wakacje mnie cieszą ale nie cieszą...wiecie o co chodzi!!!jego mama na dodatek się tak stara...pokupowała nam rzeczy na wyjazd,dzieciom ,jakies pierdółki ..a mnie to nie cieszy..mnie to przeraża...chcę uciec od nich...kurde już skończę bo się wkręcę..nie nie nie
Stary 2013-01-30, 23:44   #11483
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystko ma swoj czas
:d

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-30 o 23:47
Stary 2013-01-30, 23:44   #11484
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ja juz uciekam Klaudeczko kochana wspanialego wypoczynku!!! TZ niech dzieci pilnuje a Ty podrywaj Greków a co tam buzkai kochana bo troszke Cie nie bedzie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-30, 23:50   #11485
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
To cieszy mnie to bardzo to co piszesz moze troszke tak jest )) Ale Twoje kolezanka pewnie chudzinka a ja niestety nieee wiec to inaczej wyglada. Moze kiedys bedzie nam dane sie zobaczyc to ocenisz moje piersi i jak sie prezetuja na mnie bikini jeszcze nie mieszylam ale lubie moje fiszbinowe staniczki lubie wtedy zakladac mega obcisle blueczki)) a w lato wyjde pierszy raz na plaze nie wiem chyba od chwil kiedy skonczylam 14 lat to bedzie dopiero uczucie
uczucie jest CUDOWNE..gwarantuję Ci!!!a spotkanie..byłoby cudownie!!!!!!!!!!!
Stary 2013-01-30, 23:51   #11486
celina777
Rozeznanie

Cytat:
no coś ty AMORCIO...wiem wiemdalej jest ok ale ON na mnie działa jak płachta na byka...jakbym wam opowiedziała....ojj...ja się modlę by nie zwariować....muszę się z nim rozstać!!!bo już po mnie...i te wakacje mnie cieszą ale nie cieszą...wiecie o co chodzi!!!jego mama na dodatek się tak stara...pokupowała nam rzeczy na wyjazd,dzieciom ,jakies pierdółki ..a mnie to nie cieszy..mnie to przeraża...chcę uciec od nich...kurde już skończę bo się wkręcę..nie nie nie
Oj , Klaudeczko widze ze masz klopocik...
Wypocznij i przemysl wszystko

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-01-30 o 23:53
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 23:57   #11487
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Oj , Klaudeczko widze ze masz klopocik...
Wypocznij i przemysl wszystko
kłopocik to mam od 13lat...i sama jestem sobie winna!!!muszę to załatwić...ale dobra..ok ok..będę się bawić...ojjj tak!!!!!!!!

ale czekajcie ja jutro i w piątek nawet tu zajrzę...bo dopiero o 17 mamy lot w piątek właśnie
Stary 2013-01-31, 00:10   #11488
Amanina
Raczkowanie

kochane moje, ja tylko sie przywitac, ucalowac i mykam spac, acha, nadrobilam wszystkie posty wiec tak na szybko:
klaudek: udanego wypoczynku i ... szalej!!!
Miki: trzymamy kciuki!!!!
sabcia: jak zszylas w koncu staniory? wrzuc jakas fote blagam!bo nie wiem jak sie do tego zabrac, ale ja mam dwie lewe rece...
Stary 2013-01-31, 00:32   #11489
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

TONIU Hejka..a gdzieś ty się podziewała

a no tu i tam byłam miałam formata zrobionego i zakładki potraciłam a komputer włączałam głównie po to, żeby grać i nigdy nie było czasu ( i skleroza też swoje robiła ), żeby zajrzeć
widzę, że wyjazd Ci się szykuje jakiś

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
A skubani 4mce codzien tu siedze i nie wiedzialam, nie spytalam, ale, ze zboczek? pewnie zagadal kiedys i po niku juz wiecie
nie no, śmiejemy się, że o 2 w nocy ktoś niezalogowany siedzi i jest napisane, że GOŚĆ no to normalny nie może być, nie?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:02   #11490
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

french_miki 31.01 dzisiajjjjjjjjjjjjjjj trzymamy kciukaski wszystkie- wracaj do nas z pięknymi cycusiami

malina986 05.02-4

Foamclene123 05.02.-4

krystel13 - 14.02 -13

dreamer365 - 16.02 - 15

niezapominajka1987 - 25.02. -24

jusi84 28.02 -27

witam sie z rana
lecę nadrabiać wczorajsze zaległości

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
MyaDiva byłam dziś cały dzień przez to przybita , myślałam o tym co bedzie jeśli za 15 lat bym nie miała pieniedzy na wymiane. Myślałam nawet o tym zeby ta decyzje przełożyc i poczekac jeszcze troche jak sibie to wszystko przemyśle, ale porozmawiałam przed chwila z moim chłopakiem i powiedział , żebym sie nie zastanawiała co będzie za 10 -15 lat bo wtedy sie o to bede martwiła i zebym spełniła swoje marzenie i cieszyła się tym co teraz bede miała. I to mi bardzo pomogło

jakbym swojego faceta słyszała kochana on ma racje nie zastanawiaj się co będzie za 15 lat bo tego nie wiadomo co życie nam przyniesie co nas czeka jakbyśmy miały sie zastanawiać to nigdy byśmy się na nic nie decydowały

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
kłopocik to mam od 13lat...i sama jestem sobie winna!!!muszę to załatwić...ale dobra..ok ok..będę się bawić...ojjj tak!!!!!!!!

ale czekajcie ja jutro i w piątek nawet tu zajrzę...bo dopiero o 17 mamy lot w piątek właśnie
kochana masz wypocząć spędzić super czas z dziećmi i przy okazji będziesz mogła sobie na spokojnie wszystko jeszcze raz przemyśleć a jak wrócisz z wczasów to wtedy zaczniesz działać

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-31 o 08:21
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości