|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
Cytat:
![]() to czekam na odpowiedź tak, są różne pojemności zależy jaka maska Cię interesuje, bo widziałam pojemności 1500, 1000, 800, 500, 275 i 200 ml ja chciałam pod stolik, a ta wysokość okazała się idealna. Wybrałam jednak ciemną, bo na żywo lepiej się prezentowała ciemna
|
|
|
#722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja mam nadzieję, że jak kiedyś zajdę w ciążę to mi zostaną duże Cytat:
Cytat:
http://www.kurierfryzjerski.pl/image...na_mleczna.jpg no ale takie wiklinowe koszyki lepiej siebędą prezentować, a teraz w Pepco jest przecena na nie, wiec Zyskowa możesz iśc i zobaczyć ;0
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe, nigdzie go nie widziałam, a ile kosztuje regularnie? i co obiecuje producent już za późno, bo kupiłam
|
|
|
#724 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
W gazetce to różne rzeczy piszą. Ostatnio nawet pokazywali odzywki z morelą i pszenicą niedostępne od dawna ![]() Co ile jestem w dm? różnie, ale ostatnio częściej, następny raz pewnie tak na początku Marca będzie. Dojazd mam dobry, jak w końcu otworzą jeszcze jeden most to za godzinę będę. Maski jak już mówiłam będę brała te małe. Jedynie mlecznego kallosa wezmę większego, bo już czuję że ten akurat mi przypasuje. Kiedyś spotkałam go w hebe, ale właśnie dlatego, że był litrowy to jakoś mi przez to przeszła ochota. Jeszcze patrzałam na kosmetyki profesjonalne bielendy, bo ciekawe są. Szkoda, że tak duże tylko niektóre Po co mi kg maski algowej, szczególnie że chciałabym różne wersje.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-30 o 12:08 |
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? oczywiście przelew zrobiłabym wcześniej![]() tak? ja myślałam, ze w "Skarbie" tylko są takie pomyłki, a nie w gazetkach promocyjnych ![]() wstrzymaj się z zamówieniem, bo zobaczyłam, ze dziś doszło kilka negatywów. Ogólnie 97% mają komentarz pozytywnych, ale zapaliła mi się lampeczka. Ja zamówiłam kurierem, więc dziś powinno już być
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
tumblr_mfki6v1BI71qb2vpko1_500.jpgtumblr_mgbg1tL1wZ1rp9ulvo1_500.jpgtumblr_mdpempmwfP1qehv7uo1_1280.jpgtumblr_mcq9nmSTL41qbif8eo1_1280.jpg
tumblr_mgotekqJTF1qjsn5wo1_500.jpgtumblr_mfp9d8UVgW1rl6vwoo1_500.jpgtumblr_mfo9a1lSxH1rrd6hqo1_1280.jpgtumblr_mhabkofo3C1r4cmzeo1_500.jpg
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
tumblr_mc7bt1FxXj1rg1uv3o1_500.jpgtumblr_mhfm41RABM1r0lye4o1_500.jpgtumblr_mghkkavnLW1s1n8ewo1_500.jpgtumblr_mgxqn9Jysd1riao04o1_500.jpgtumblr_mguvz3QdOj1qcqevxo1_500.jpg
tumblr_mhaaeasXrM1r4cmzeo1_400.jpgtumblr_mhaak5kIhp1r4cmzeo1_500.jpgtumblr_mh7e0rG5r21r81ulio1_500.jpgtumblr_mh8ssl9obb1r30hbfo1_500.jpgtumblr_m7xtp8PvsX1r6td9wo1_500.jpg
|
|
#728 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A masz już listę co byś chciała? Bo jestem ciekawa.
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piękne włosy
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
![]() Cześć dziewczyny
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na razie nie kupuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Renatko, nie jesteś sama w tej dekoloryzacji. Mnie znowu kusi.. a raczej się waham... ale w poniedziałek idę się poradzić fryzjerki, bo chcę zejść z mojego obecnego koloru na taki miodowy blond. Tylko nie wiem czy przy okazji nie wypadnie mi połowa włosów i ile taka przyjemność kosztuje. Strasznie się waham, bo mam włosy niemal za łopatki... a wiem, że taki zabieg strasznie je znowu zniszczy, pokruszą się. W ogóle jakoś nie wyobrażam sobie siebie już w jaśniejszych włosach... te 3 lata ciemnych jednak swoje zrobiły.
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
W sobotę narzekałam na kolor ale teraz po kilku myciach jest fajny i mi się podoba to zaraz po farbowaniu był taki ciemny
|
|
|
|
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak ja uwielbiam polska sluzbe zdrowia ![]() trzeba miec szczescie zeby sie dostac do lekarza Cytat:
czasem trzeba sie odwazyc no risk no fun ![]() lepiej zalowac ze sie cos zrobilo niz zalowac ze sie czegos nie zrobilo ![]() Cytat:
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony jak sie boisz- to bym odradzała, z drugiej- raz sie zyje! Cytat:
![]() aha, zyskowa dzieki za link sprzedawcy ![]() Póki co brakuje mi funduszy na dodatkowe rozrywki , ale za jakis czas zrobie pewnie u niego jakies zakupy.Bo nie wiem czy sie chwaliłam,że jestem bezrobotną matką?:PP
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2013-02-01 o 10:00 |
||
|
|
|
|
#739 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Albo na stronie dm- jest po niemiecku ale nawet języka nie znając dasz sobie radę, na stronie też są składy wypisane. http://www.dm.de/cms/servlet/segment...lde-malve.html ja chciałam ten olejek, a nie było go ![]() Ale co się odwlecze to nie uciecze ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Najlepsze są oczekiwania na operacje, szczególnie okulistyczne ![]() Ja się kiedyś z kimś pytałam z ciekawości o termin, bo i tak było wiadome że trzeba będzie prywatnie iść, myślałam że powiedzą 2 lata czy coś, a tu 8 A na operację kanalików łzowych 10 lat śmieję się, bo to tak straszne, że aż śmieszne. Pamiętam swoją przychodnię z rodzinnych stron, mimo ustalonych godz każdy przychodził 3 godz wcześniej (mnie tez tata kazal kiedyś wcześniej być, bo jestem pod koniec i co jak szanowna pani doktor wyjdzie- taaa już pędzę, od czegoś ma godz pracy:P) I jeszcze trzeba było pilnować, żeby ktoś się nie wrył 'bo on tu od rana już jest!!!!' Pytania co tam w szkole, co u babci, co u dziadka ![]() Plus ludzie idący się zbadać dla rozrywki chyba- to nie tylko moje spostrzeżenie, bo i samych lekarzy ![]() A ludzie jak usłyszeli nazwisko to zamiast iść to biegli ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1359704085 ta to Shiskova, tak? Jak wolę ciemne włosy, to ona akurat bardzo mi się podoba.
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i ja się już denerwuje, bo zrobiłam zakupy w poniedziałek rano i od razu wpłaciłam pieniądze, więc powinien przelew dojść w poniedziałek lub wtorek, więc kurierską powinnam już mieć, a nie ma czytałam właśnie komentarze i kurierska idzie ok. tydzień, a zwykłą ludzie i po miesiącu nie dostają paczki do tego w sobotę mam egzamin i pisałam do nich żeby się zorientować kiedy mogę się spodziewać wysyłki - odzew żaden![]() a miałaś jakąś pracę, bo ja myślałam, ze Ty w ogóle nie pracowałaś ![]() Cytat:
![]() dla mnie składka zdrowotna to głupota, wolałabym z moich przyszłych pensji dostawać 100% i naprawdę z tego skorzystać, a nie dajesz rocznie mnóstwo kasy na służbę zdrowia, a i tak musisz płacić lub się nie łapiesz to samo jeśli chodzi o ZUS itd. potem na emeryturę, renty etc. nie ma co liczyć, a biura coraz ładniejsze i urzędników coraz więcej, aaaa i papierów żeby coś załatwić jeszcze więcejw ogóle masz rację, że jest czas pracy i musisz się go trzymać, tylko jak się już tak przyzwyczaili, że robią co chcą to tego nie zmienisz... wiem jak to jest na wsiach (a na pewno tu jest gorzej niż w mieście) lekarz właściwie ma nad sobą tylko wójta, ale lekarz jest sam sobie szefem i robi co chce, wie, że ludzi i tak nie pójdą do nikogo innego, bo nie mają w większości alternatywy ![]() jeśli chodzi o wystawanie ludzi przed otwarciem to jest po prostu tragedia. Moja mama jest sprzątaczką w ośrodku zdrowia. Ośrodek otwierany jest od 8, a ludzie nierzadko w zimę stoją od 5-6 godziny na mrozie. Więc moja mama z racji, że chodziła rano po chleb otwierała ludziom ośrodek, bo miała klucze, chociaż nie należało to do jej obowiązków. Kiedy raz zachorowała i nie otworzyła ludziom zaczęły się głupie komentarze, że zaspała itp. Na szczęście jest osobą, która umie wyrazić swoje zdanie
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh..i to mnie własnie drazni w internetowych zakupach, juz tyle razy traciłam nerwy Miałam:P pracowałam przed ciąża, bo studia zaoczne, potem byłam na l$ w ciazy i po macierzynskim jestem bezrobotna
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niepotrzebnie panikowałam . Paczka doszła cała, nic nie uszkodzone, a ładnie zabezpieczone. Oprócz brak kontaktu nie mam im nic do zarzucenia.
|
|
|
#743 |
|
zawsze mam racje
|
zyskowa: a jakim kurierem wysyłają?
Bo pytałam, ale cisza oczywiście :P Bo w sumie tylko jeden mi pasuje, bo wtedy zaznaczam że paczka do odbioru w punkcie, umówić się z kurierami to masakra, a ja nie jestem w stanie siedzieć cały dzień gdzieś i czekać:P Jak nie to pocztą- ale wtedy mniej zamówię. Spodobały mi się też maski algowe, tylko nie wiem którą wziąć, takie wielkie są ![]() Ale opłacają się bardziej niż algi na stronach z półproduktami. Zrobiłam zamówienie na zsk, ostatnio coś mniejszy wybór mają liczę, że w pon wyślą, a we wtorek będzie.Bo już nie mam kwasu hialuronowego, wczoraj się skończył. Tzn mam maść z nim, ale wolę żel z zsk. Hydrolaty mi sie pokończyły, ale teraz i tak stosuje toniki bo mam 2 i czas je zużyć- jeden flos lek, a drugi benzacne- bardzo lubię ten z benzacne, co prawda teraz nie mam wyprysków albo jakiś jeden/dwa się zdarzy, ale ogólnie służy on cerze, polecam Zdobyłam 'prawdziwy cud' Sprarksa, bo jak kiedyś pisałam kupiłam kontynuację nie mając pierwszej części I w ogóle parę książek mi wpadło, same jakieś miłosne
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie będę patrzeć jakie maski masz na myśli, bo mnie skusi ja przeczytałam wszystkie książki Sparksa i tu też zaczęłam od drugiej części
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tygrysko nie miałam ostatnio czasu na robienie zdjęć, niby miało być więcej czasu, ale jakiś zakręcony ten tydzień był... U mnie w końcu też już są te olejki Alterry, ale tylko ten migdałowy, pachnie pięknie jak pozostałe
|
|
|
|
|
#746 |
|
zawsze mam racje
|
kasiaczek: też miewałam fazę na czerwone paznokcie, raz to kilkuletnią
Z małymi odmianami w postaci ciemnego rózu. Teraz najbardziej lubię jasne lakiery takie jak essie- muchi muchi.
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#750 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Próbowałam ostatnio wysuszacza do lakiery w sprayu (z essence) skończyło się na zmyciu wszystkiego. Nie ma to jak lakiery szybkoschnące- Revlon np. zyskowa: fajne zakupy. Napisz potem jak karotenowa. Ja zamówienie jednak odłożę na trochę później, bo na razie to i tak tonę we wszystkim.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-02-03 o 23:36 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Ja go polubiłam do olejowania włosów, wcześniej używałam do zmywania makijażu itd, moje włosy mniej go jakos lubiły, a teraz odmiana.

Po co mi kg maski algowej, szczególnie że chciałabym różne wersje.
? oczywiście przelew zrobiłabym wcześniej

Bo jestem ciekawa.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

liczę, że w pon wyślą, a we wtorek będzie.