|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
JUSI...MASZ rację masz!!!
![]() TONIU..aaa no kumam...ale dobrze że w końcu odnalazłaś drogę ..do nas ![]() a ja tez ostatnio mniej czasu by tu wejść...a lecę do Egiptu...tak tak..ponoć jest bezpiecznie dla turystów...wyprzedzę ewentualne pytanie![]() i DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI WSZYSTKIE!!!!!!KAWUSI>??: kawa: AMANINKO BĘDĘ
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-31 o 08:25 |
|
|
|
#11492 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
DZien dobry to ja chetnie z Wami kawusi sie napije...
Klaudeczko zazdroszcze Ci wyjazdu, ja chetnie tez bym sie powygrzewala na slonku tymbardziej teraz jak mam piersi. Ale Ci super, a mezem sie nie nartw tylko kokietuj innych a zobaczysz jak i on wtedy sie zmieni
|
#11493 |
|
Raczkowanie
|
ja swojemu facetowi piszę na gg że od dzisiaj odliczamy do op a on że nie będzie odliczał on zacznie odliczanie od op do całkowitego zagojenia cycuszków kiedy bedzie mógł zacząć miętosić cycunie hehe cwaniaczek
|
#11494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11495 |
|
Raczkowanie
|
a ja w tym roku nie bede miała wakacji
ten rok jest pełan poważnych zmian dla mnie i mojego ukochanego :1. cycunie 2. nowe auto 3.przeprowadzka do partnera 4. trzeba urządzić cały pokuj małemu wszystko związane z finansami jedynie co nam zostanie to latem na basen jeźdzenie do czech bo pare km mamy ![]() tam też będę śmigała w nowych scycuniach a w przyszłym roku sobie odbijemy i pojedziemy na wspaniałe wakacje cała rodzinką
|
#11496 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilkę wpadam życzyć powodzenia french_miki I specjalne buziaczki dla Klaudeczki
|
#11497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze troszkę i pewnie się nie oderwie ![]() jusi bardzo fajnie, że Ci tak pisze. Miałam kiedyś takiego faceta, który jak słyszał o operacji to mówił, że ukradnie wszystkie implanty w kraju, żeby mnie powstrzymać Na szczęście teraz jest dobrze, tylko mój jest daleko z drugiej strony nie będzie go tak kusiło jak jest daleko ![]() Pytanie na śniadanie, Kaludeczko! Ja kawuuusi chcę o 15:00 mam być w klinice, mogę sobie wypić kawę teraz? ![]() Buziole!
|
|
#11498 |
|
Raczkowanie
|
Miki jak samopoczucie? To Twoj wielki dzien.
|
#11499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11500 |
|
Raczkowanie
|
miki mi dr powiedział że do 10 mogę zjeść śniadanko potem już kompletnie nic nawet pić nie wolno jedynie co to łyk do popicia tabletki jakiejś chyba miał na myśli głupiego jaśka haha
nie wiem czy można kawusię może wypij herbatkę sobie i lekkie śniadanie
|
#11501 | |
|
Raczkowanie
|
Dooobrze, popatrzyłam rano w lustro na te moje a'la cycki, wysmarowałam oliwą, ostatni raz założyłam stanik wypchany poduszkami i uśmiechnęłam się do siebie.
Czuję, że to będzie długa droga, ale co to jest pół roku w porównaniu do życia z tymi wrzodami małymi? Jestem podekscytowana i baaardzo optymistycznie nastawiona. Jeszcze tutaj tyle miłych słów, od razu lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#11502 |
|
Raczkowanie
|
Witam się
french_miki powodzenia, trzymam kciuki ![]() buziol04, też jestem po 20stce, chciałam robić operację już w lutym ale moi rodzice są przeciwni. Na razie to odłożyłam i powiem Ci że coraz bardziej zdaje sobie sprawę jakie to jest poważne. Wzięłam pod uwagę również to że nie daj boże musiałabym robić poprawkę bo coś by się nie udało i nie było by mnie na to stać dlatego najpierw muszę być zabezpieczona finansowo na ewentualne komplikacje a nie zostać z niczym. Niestety rodzice nic mi nie dołożą także sama muszę sobie poradzić. Mam teraz czas żeby wszystko przemyśleć - i faktycznie dużo mi to daje, dojrzewam do tego, nie podejmę decyzji pochopnie . Także jeszcze się muszę "pomęczyć" z moimi małymi cyckami .......
|
#11503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#11504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja tez u tego drka bede robiła haha![]()
|
|
#11505 |
|
Raczkowanie
|
Miki wydaje mi sie ze dobrze by bylo zmyc oliwke. Ona juz i tak nie pomoze, a mose tylko saszkodzic Mnie moj dr uprzedzal abym nic w dniu operacji nie smarowala tylk czysta skora ma byc. Oliwa w gojeniu ran nie pomaga
|
#11506 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
dzięki za radę
|
|
#11507 |
|
Raczkowanie
|
miki z tego co wiem to w naszej klinice przed op będziesz brała prysznic i specjalnym preperatem będziesz musiała wyszorować cycunie więc ania ma rację nie oliwkuj cycuszków
![]() a jaki będziesz miała rozmiar?? ja się zdałam na dra i to co on mi zaproponował on się na tym zna i na pewno bedzie super
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-31 o 09:19 |
|
|
|
#11508 |
|
Zadomowienie
|
|
#11509 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry!
Siadam z kawką i nadrabiam zaległości
|
|
|
|
#11510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też się zdałam na wszelkie pomiary doktorskie, on ma mega doświadczenie, więc cóż zrobić? Tylko ufać, że będzie pięknie i oddać się w jego ręce
|
|
#11511 |
|
Raczkowanie
|
Miki powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! !! Koniecznie daj znać jak poszło!
|
|
|
|
#11512 |
|
Zadomowienie
|
french_miki powodzenia! amanina wrzuciłam zdjęcia.
Miłego dnia!!!
|
#11513 |
|
Raczkowanie
|
Bylam widzialam .... PIEKNE !!!!!!!
|
#11514 |
|
Zadomowienie
|
UFF!!
Przeleciałam te parę stronek,kawka wypita i trza zmykac... ALE! Dziś jest wielki dzień FrenchMiki!!! Powodzenia, widze,ze jesteś bardzo dobrze nastawiona,więc nie ma się co o Ciebie martwić ![]() Daj znac jak tylko bedzie w stanie po operacji!! Klaudek, fajnie,ze przesunęłi Ci godizny lotu,bo te nocne to masakra-jeszcze z dziećmi!! Nawet jesli to kosztem jednego dnia,to lepiej mieć komfort podróży!! I nie daj popsuć sobie humoru,choc ja tez kiedys lecialam na wczasy tuz przed rozstaniem,bo wyjazd wręcz mnie upewnił w tym,ze stac się tak musi ![]() A jak Młody?Wyzdrowiał?? Amorcio, nareszcie pierwsza konsultacja Super data!! Ja podobnie jak Horo, szłam rdzić córunie 14go lutego, choc "wyszło" mi 17go
|
|
|
|
#11515 |
|
Raczkowanie
|
och kochana masz super te cycusie
|
#11516 |
|
Rozeznanie
|
właśnie je obejrzałam, Amanina twój biust jest po prostu IDEALNY!
|
#11517 |
|
Raczkowanie
|
buziol04
też jestem po 20stce, chciałam robić operację już w lutym ale moi rodzice są przeciwni. Na razie to odłożyłam i powiem Ci że coraz bardziej zdaje sobie sprawę jakie to jest poważne. Wzięłam pod uwagę również to że nie daj boże musiałabym robić poprawkę bo coś by się nie udało i nie było by mnie na to stać dlatego najpierw muszę być zabezpieczona finansowo na ewentualne komplikacje a nie zostać z niczym. Niestety rodzice nic mi nie dołożą także sama muszę sobie poradzić. Mam teraz czas żeby wszystko przemyśleć - i faktycznie dużo mi to daje, dojrzewam do tego, nie podejmę decyzji pochopnie . Także jeszcze się muszę "pomęczyć" z moimi małymi cyckami .......LITTLE BUTTERFLY I to u tego samego lekarza co ja miałas robić . A byłas na konsultacji? Ja chciałabym miec w marcu op , tez mam nieraz takie dni , ze się zastanawiam czy dobrze robie ale to mi mija A dlaczego sie rozmysliłas? Ze wzgledu na rodziców?
Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-01-31 o 11:10 |
|
|
|
#11518 |
|
Raczkowanie
|
korolowa kochana a Ty masz ustalony termin op?? bo zgłupiałam i nie wiem już sama
|
#11519 |
|
Raczkowanie
|
buziol04,
byłam w styczniu na konsultacji u T. K w Krakowie i u niego bym chciała robić. Głównie ze względów finansowych, rodzice trochę mi uświadomili że faktycznie lepiej będzie jak najpierw zbiorę pieniądze, że mam czas, bo co by było gdyby musiała być poprawka. Cały czas to wszystko analizuje, podczytuje jak to jest po operacji tu u dziewczyn, żeby wszystko wiedzieć i wybrać odpowiedni moment, wiem że to nie łatwe i jest ryzyko komplikacji co mnie przeraża. Poza tym to że na początku wszystko będzie dobrze, nie znaczy że nic się nie może stać ..... jak już pisałam - dorastam jeszcze do tej decyzji Ciebie rodzice wspierają w tej decyzji ? to masz szczęście przemyśl sobie wszystko, weź pod uwagę wszystkie niebezpieczeństwa, to że piersi będą jakiś czas dojrzewać itd. i jak będziesz zdecydowana na 100% to spełnij swoje marzenie ![]()
Na razie etap wyboru dr i kliniki ![]() Edytowane przez LittleButterfly Czas edycji: 2013-01-31 o 11:24 |
|
|
|
#11520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
LittleButterfly Moi rodzice napewno nie sa za tym , cały czas mi tłumacza , ze piersi mi jeszcze urosną Że moze po dzieciach bo wszystkie kobiety w rodzinie miały duże biusty . Ale nie zabraniają mi , ja niestety gdyby nie oni nie miałabym takiej sumy pieniedzy i nie mogłabym sobie pozwolic na taki zabieg bo jeszcze nie pracuje wiec ich zgoda i wsparcie finansowe były konieczne. Bardziej sie boje o przyszłosc o to ze kiedys bym mogła nie miec na poprawke funduszy ale nie chce zakładac najgorszych scenariuszy , zyje tym co jest teraz a jesli do takiej sytuacji kiedys dojdzie to bede sie martwił Tak sobie ostatnio załozyłam A jakie masz wrazenia po konsultacji ? Bo ja tez juz za niedługo ide , zastanawiam się czy nie wziasc mamy ( wkoncu ona za to płaci i pewnie chciałaby zadac kilka pytań lekarzowi ) ale jakos tak głupio chyba z kims przychodzic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

a ja tez ostatnio mniej czasu by tu wejść...a lecę do Egiptu...tak tak..ponoć jest bezpiecznie dla turystów...wyprzedzę ewentualne pytanie

ten rok jest pełan poważnych zmian dla mnie i mojego ukochanego
Na szczęście teraz jest dobrze, tylko mój jest daleko
z drugiej strony nie będzie go tak kusiło jak jest daleko