|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Od jutra biorę się porządnie za siebie bo za 2 tygodnie mozliwe że coś się w moim życiu zmieni, muszę ekstra wyglądać i troszkę może ujedrnie cialko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-30 o 22:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Średnia prędkość to 20 km na godzinę ![]() Ale tak liczę,że 500 kalorii spaliłam wiec mi to wystarczy ![]() Uciekam spać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2434 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm... domniemywam, że całkiem miłą osóbką ![]() Też zmykam. Dobranoc ![]() ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-30 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
królikoholiczka
|
Całkiem miłą
![]() ![]()
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-30 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Coś dziś słabo spałam... kilka godzin tłukłam się z boku na bok aby zasnąć. Jak na razie się cieszę bo dietowo wczoraj było całkiem źle, jabłecznika trochę wpadło bo tak się do mnie w sklepie zza szyby uśmiechał, że nie mogłam nie kupić ![]() ![]() Spróbuję do podpisowej się jakoś w końcu dotaszczyć w najbliższym czasie. Wczoraj na fitnessie dostałam zastrzyk porządnej motywacji ![]() ![]() Powtarzam dziś menu, bo może kompozycja spowodowała spadek, oczywiście dziś bez jabłecznika bo kostkę zjadłam już na raz całą ![]() Menu na dziś: I owsianka (płatki owiane, otręby owsiane, jabłko starte, żurawina suszona, śliwki suszone, orzechy włoskie, mleko) II pieczywo ciemne + sałatka (twaróg + tuńczyk + papryka czerwona + ogórek zielony + szczypiorek + olej lniany + jogurt naturalny) III kiwi 3 szt IV kasza gryczana + udko w sosie (pieczarki, mozzarella, szpinak, śmietana 12 %) + surówka (kapusta biała, marchew, jabłko, cebula, por, olej lniany, przyprawy) V owsianka na jogurcie Miłego Dnia ![]()
#2438 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Wczoraj po ćwiczeniach padłam jak mucha, ale zakwasów jak narazie brak i niech tak pozostanie ![]() Musiałabym iść do sklepu, bo zupka jarzynowa mi się skończyła, kupić składniki i znowu przez 3 dni będę szamać zupkę na kolację lub podwieczorek ![]() Drugą noc z rzędu we snie jest koło mnie jakiś facet i nawet we śnie sobię nie pobzykam, kończy się tylko na buzi buzi, to jest straszne ![]() Tyszka i po ten ulewie K-ce zrobiły się trochę ponure, resztki masy śniegopodobnej zostały, ale za to w powietrzu wiosnę czuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zadomowienie
|
Tak mówicie, że motywacji do ćwiczeń brak, ja sobię zrobiłam taką motywację, powiesiłam na tablicy korkowej, którą mam nad biurkiem, tabelkę z dniem tygodnia i datami i staram się tak ćwiczyć, żeby jak najmniej było pustych miejsc w tabelce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek laseczki , ja niestety wczoraj bez ćwiczeń bo jakaś masakryczna wichura sie zrobiła i juz od 21 pradu nei było. a jeszcze musiałam z kominkem walczyć bo mi si e woda zagotowała w rurach z braku pompki. oczywiście po ciemku , no jakaś katastrofa ten wieczór
![]() Emilka to ja Cie będe ścigac Ty na nóżkach bedziesz biegac , ja na orbim ![]() co od kalorii własnei ostatnio ćwiczyłam z wpisaniem wagi wzrostu i wieku i jakiejś wielkiej róznicy nei było przy spalaniu kalorii na tym samym programie i obciązeniu, w dystansie tez nie więc ..najlepeij na sznurku za autem biec przynajmniej km by sie zgadzały ![]() Mysiunia u mnei zero sniegu , nawet już chlapy nie ma bo w nocy wysuszyło ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Mysiunia 8 ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Emilka ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-31 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
A ja mam zły dzień :/
Od momentu, jak otworzyłam oczy, boli mnie głowa... Niepotrzebnie weszłam na wagę, bo niestety, ale ani waga drgnęła od niedzieli... Pfff, do kitu z tym wszystkim. Dzisiaj mam w planach poćwiczyć. Śniadanie - dwie kromki razowego chleba z sałatą i plasterkami polędwicy Obiad - cycek z kurczaka z papryką i cebulą plus ziemniaki (możliwe, że trochę frytek) Reszta dnia... nie mam pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
bajderkowa ale dzien sie dopiero rozpoczyna tak naprawdę i tylko od Ciebei zalezy jak się skończy wiec smile i szukaj pozytywów
![]() a waga sie nie przejmuj , jutro się zważysz , będzie lepiej ![]() miłego dzionka i smile ![]() moja waga po 3 dniach spadkowych znów podskoczyła haha ale normalka , w czasie @ mi spada a pożniej w góre ![]() ![]() ok biore sie za robienei śniadanka jakiegoś ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-31 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
królikoholiczka
|
Właśnie jadę sobie na rowerku
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- A więc dzisiaj pobilam swój rekord - 32 km ![]()
![]() |
#2444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2445 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Siedzę w pracy i niestety nie mam czasu was przeczytać. Przyszłam tylko pomarudzić a czytanie nadrobię wieczorem ![]() BajaderkowaBaba Własnie też będę marudzić na ten temat - trzeci dzień na wadze równe 90,00 ![]() ![]() Fakt faktem, że nigdy rano nie zdążę do kibelka, ale kurde żeby od 3 dni to samo?! Dobrze, że czuć wiosnę w powietrzu, bo poprawia mi to humor po takich wkurzających porankach ![]()
#2446 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=tyszka_;38960066
Własnie też będę marudzić na ten temat - trzeci dzień na wadze równe 90,00 ![]() ![]() F[/QUOTE] tyszka to jak runie waga to odrazu na 87 ![]() ![]() czyli dzis dzien marudek ![]() ![]() ![]() narazsie kawusie popijam 2 , łykłam wszystkie tableteczki i biorę sie za sprzatanko .
#2447 |
Zakorzenienie
|
wulkan wybuchł, lawa prysnęła.. zero zakwasów, okres się zaczął.. czyli coś za dobrze zaczął się ten dzień, bo zwykłam ostatnimi czasy mieć takie migreny lub bóle brzucha przy 1 dniu okresu, że było najlepiej przespać cały dzień. Ważyć się oczywiście nie ma sensu, już widzę po buzi jaka jestem spuchnięta :P ale jako, że nic mnie nie boli to przynajmniej porowerkuję dzisiaj, albo zrobię parę ćwiczeń na plecy i ramiona moje obwisłe
![]()
#2448 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Dla mnie już dobry ![]() Zęby nie bolą, kocham dentystę! ![]() ![]() Z kolei drugi bolący ząb też dochodzi do ładu, zgorzel jest niewielki, jutro będziem znów oczyszczać i w przyszłym tygodniu plombowanie. Bólu koniec w każdym bądź razie ![]() tyszka widzisz, dlatego się przefarbowałam, bo nikomu na blondynę nie pasowałam ![]() Wilczyca Jesz stanowczo za mało. Ja dzięki Scio ![]() ![]() ![]() Mnie ostatnio nawet sam lekarz rodzinny wyliczał te wszystkie pierdółki, żebym jadla odpowiednio. Za mała ilość dostarczanych kalorii zwalnia metabolizm ![]() Ojej, chyba dziś się najem obiadu za wczoraj i za dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
królikoholiczka
|
To ja też będę marudzic
![]()
![]() |
#2450 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej 20 km/h i tak przez 3 godziny ![]() ![]() ![]() U mnie bywało lepiej.Waga znów poszła w górę ![]() Na śniadanie zjadłam Activia owsianka. Na drugie jogurt plus dwie małe pomarańcze ![]() Na obiad planuje ziemniaki na parze z kalafiorem i rybką ![]() ![]() Na kolację pasta z tuńczyka.A zamiast chleba papryka ![]() i koniec z grzechami.Bo schudłam tylko 4 kg przez miesiąc.Ale prawda taka,że zawszę wpadało coś z listy "zakazane" ![]()
![]() |
#2452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- zrobiłam sobei 2 kostki sera b z cebulka i śmietana i bedę wcinac cały dzien ![]() ![]() ![]() cos za duzo z czasu mam bez tych fajek hehe , dobrze że na jedzenie się nie rzucam (bo to mit ![]()
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
Wilczyca
I nie chudnij więcej na miesiąc ![]() ![]() ![]() BajaderkowaBaba Czyli koniec mojego marudzenia ![]() Te "paskudne" dni w miesiącu są najgorsze. Już sam okres bywa lepszy, ja podczas @ wyglądam w miarę przyzwoicie, najgorzej jest z tydzień przed. Ciężko przychodzi ochota, aby się wynurzyć z domu ![]() Ja nie mogę doczekać się 9 z przodu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ząb do wyrwania, umówiłam się na środę, bo dziś i jutro mam lekcje. Troche ćmi, ale da się życ. Chciałam tylko powiedzieć, że od nadmiernej ilości aerobów rośnie fałda pod pępkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Kupuję ciężarki i zaczynam pracę siłową w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
W skrócie fałda pod pępkiem powstaje z nadmiernego wydzielania kortyzolu (hormon stresu), a stresujące dla organizmu jest: a) zła dieta; b) nadmierna ilość aerobów, do których organizm się szybko adaptuje i trzeba zwiększać ich intensywnoć.
Zamiast machać na rowerku aeroby w nieskończoność lepiej zrobi trening interwałowy (daje najlepsze efekty na spalanie tłuszczu) i siłowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam warzywa i rybkę na parze ![]() ![]() Później lekki podwieczorek i kolacja ![]() Muszę wyskoczyć na jakieś zakupy,bo nie mam ani mięsa ani rybki ![]() Pozdrawiam ! ![]()
![]() |
#2459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.