|
|
#3211 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
No weeeź, bo ktoś to jeszcze na poważnie weźmie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko nie pisz, że czwartek ![]() Bo w sumie piątek --- Ja się tak niby śmieję, ale z której strony bym się nie obrócił, dostaję mokrą szmatą w pysk
|
||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. sprawunki sprawunki - nic się samo nie dzieje ![]() 3. o widzisz, widzisz pacz punkt 1. (yyyy trochę masła maślanego) ups topra to spadam - dobrej nocy all |
|
|
|
|
#3213 | ||
|
BAN stały
|
Znad Karmi malinowego
Cytat:
To ja jestem stroną dymaną Cytat:
Nie dość, że miękkie serce, to jeszcze i miękka dupa ![]() --- Spadam, do żadnych fajnych wniosków niestety nie dojdę, dobranoc |
||
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczelaj im szyskim po kolei focha teraz już się słaniam - cheba zasneu |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza?
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
D-Dobry
|
#3217 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3218 | |||
|
Zakorzenienie
|
To za intymne żeby pisać tak publicznie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3219 | ||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie lubię, tylko wieprzowe i w sumie przerzuciłam się na firmę Kania, bo tańsze i lepsze.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na miękką dooopę polecam bańkę ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||||
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
coś Ty, kiedyś jeszcze jak byłam didem u znajomych mnie czymś z konia częstowali, nie tknęłam
ktoś tu zachwalał te kbnosy ale nie pamiętam ktoale obsztorcówe niestety muszę uskutecznić ale to na pw ![]()
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam we wsiowym sklepie kilka wędlin niesłonych - bardzo mało konserwanych z czystej piersi kurczęcej i to są nasze wybory jak już nam się kce ![]() fogle - robienie zakupów markecianych to zgroza - cieszę się że chuopin odwala ten rytuał zawsze bo wczoraj myślałam że padneu
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3224 |
|
Piers do przodu
|
Nie wiem co z tą koniną - dlaczego wszyscy uważają że to niby jakaś zapchajdziura
u mnie w sklepie, gdzie można kupić koninę i wyroby z koniny kilogram mięsa kosztuje ok 30 PLN więc relatywnie nieco więcej od wołowiny a wyroby też są sporo droższe. I takich sklepów wcale nie ma za wiele z takim asortymentem a co do jagnięciny czy baraniny, nie mówiąc o dziczyźnie - takie luxusy, że tylko na export?? zostają kurczaki na hormonach i wędlina na chemii ....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-31 o 11:26 |
|
|
|
#3225 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
Zero dyskrecji z mojej strony, przepraszam Dobra parówa nie jest zła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3226 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a dokąd leciała??najgorsze, że nie ma jak tego sprawdzić na lotnisku, każdy dopiero po kilku godz jak dojedzie na miejsce stwierdza braku w ogóle zaginięcie biżu w bagażu nie podlega żadnym roszczeniom ![]() ja już żadnego pełnego czy prawie pełnego flakonu ze sobą nie zabiorę, będę na odlewkach jechać. czytałam, że na lotnisku w Frankfurcie kradzieże to norma ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3227 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mowie Ci, spisuj umowy pozyczki i sie procesuj Wlasnie, u mnie sytuacja taka: Moja eks przyjaciolka ze swoim eks chlopem pozyczyla od nas 3 lata temu 1800 na wynajem mieszkania z zagrozeniem wbicia sie do nas "na kilka nocek". Wiecie jakie mam kanony czystosci a oni bajzel robili niezly (jak normalni ludzie, hm) wiec oczywiscie pozyczylismy. Pozniej obiecywala, ze odda ale ona taka biedna bezrobotna (pracuje na czarno), obiecywala, ze pozyczy od kogos innego, ze odda w ratach. Na poczatku nam nie zalezalo ale odkad nie zarabiam zaczelam dopytywac, obiecala, ze juz na pewno odda 500 we wrzesniu i 500 w listopadzie. W miedzyczasie spiknela sie z moim eksem rzucajac swojego eksa, a ci dwaj byli kiedys przyjaciolmi (telenowela) i jezdzila z tym moim eksem do Hiszpanii, ponoc sponsorowal przeloty ale ona placila za wyzywienie i atrakcje dla siebie (a taka biedna bezrobotna). W kazdym razie na jesieni kontakt sie urwal, pisalam w proznie, w koncu zlapalismy ja na fb to wyskoczyla z fochem, ze ja naciskamy, nie rozumiemy jej, a ona nie ma kasy, nie odda a w ogole to nie ona pozyczala tylko jej eks. Eks sie wyparl. W koncu oboje uznali, ze nic nie pozyczali i nam sie wydaje. Wiec zlozylismy sprawe do sadu majac potwierdzenie udzielenia pozyczki z banku (byl przelew). Sad uznal, wydal wyrok, kulezanka jeszcze wiekszego focha strzelila, uderzajac jednoczesnie w ton, ze przez nas pojdzie do wiezienia bo nie zarabia. Ojej jak nam przykro. Teraz oboje z jej eksem kombinuja nad zrzutka. THE END
|
|
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red pamiętam sprawę, nie wiedziałam, że to sie aż o sąd otarło
ale bezczelne ludzie ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- jak to mówią:dobry zwyczaj-nie pożyczaj i jest w tym niestety sporo prawdy
|
|
#3229 | ||
|
Panaroja
|
Znad wichury
![]() Cytat:
![]() przekażę ![]() Cytat:
a ja całe życie tak śpię (oprócz dużych mrozów) i fcale tak nie wyglondam ![]() 2.wcale nie - można napakować bez karku 3.biedacfo , musisz jak najprendzej bloga zakładać 4.i co zaszczelił Cię ktoś ? mnie kurna nikt no to czeba rzyć dalej ![]() Robert Louis Stevenson http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Louis_Stevenson klasyka młodzieżowej literatury przygodowej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3230 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
PS dziekuje za komplement na blogu |
|
|
|
|
#3231 | ||
|
Panaroja
|
jeżeli laminowane , to może zejdzie mleczkiem kosmetycznym albo płynem micelarnym , jak drewniane to raczej doopa .
Cytat:
![]() Cytat:
coś chciałam mądrego ad sinupret napisać , ale mi umkło skutecznie i nie wiem ![]() Do kolekcji przybył mi piling migdały i słodkie trufle Farmony , mam balsam , więc bez pilingu było niekompletnie , cza było musowo zanabyć fajny jest .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3232 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bez sensu to wszystko... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- To określenie gwarowe, proszę się nie czepiać
|
||||||
|
|
|
#3233 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.braki w wiedzy na temat budowy ciała człowieka , fstyt ![]() 3.no a jak ![]() 4. 5.rosumieu , ze taką wersje przedstawiała pani ze szkoły i dlatemu jest jedyna święta i obowiązująca ![]() ![]() Przyszło mi ze spółdzielni rozliczenie półroczne za wodę - prawie 400 zł niedopłaty , jak , sie kurna pytam wyjasniają , ze to z róznicy międy odczytem z wodomierza głównego a sumą odczytów z indywidualnych , ale to co , kurza stopa , woda im bokami ucieka że to nie jest równe przeciez po to cholera mam wodomierze , zeby płacic za własne zużycie
|
|
|
|
#3234 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A, i jeszcze procesujemy sie ze starym wynajmujacym o niedoplate 300 zeta, a co ![]() Aj lajk it. |
|
|
|
|
#3235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie jesteś sam - choć ja się już od paru lat utfardziłam na ludzi, to jednak tej jednej cechy - a mianowicie ściągania długów - nie mam opanowanej. Fakt, mam szczęście do ludzi, oddają mimo że zapomniałam o tym że mi wiszą, choć to raczej czas przeszły albowiem obecnie nikt nie pożycza bo każdy ma więcej Ale przyznaję, że nie wiem jak ściągać kasę od znajomych, mogłoby mi zabraknąć języka w gębie. Zwłaszcza takich znajomych co nie są na tym samym poziomie postrzegania tej kwestii pożyczkowej co ja - czyli tych co się obrażą, uniosą itp. Mam kumpelę, z którą zawsze miałysmy układ: każda mówi każdej o wiszącej kasie bo to normalne że zapominamy, zwłaszcza, że byłyśmy obie w sporych zawirowaniach życiowych i tak jakoś umówiłyśmy się żeby sobie przypominać nawzajemnie na lajcie. bosz Red - ludzie so beznadziejni. ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
ale wiesz co, taki zaprocesowany bałwan to może dostanie jaką nauczkę, że było płacić. Dobrze mu tak. Szkoda, ze kosztem Waszego zawracania gitarry no ale cóż.---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
poza 4 coż za emota czyli ostateczna metoda zejścia juz wybrana - aj wciąż nie mogę sie zdecydować
|
|||
|
|
|
#3236 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jednak dołoze swoje 3 grosze i powiem ze do koscioła nalezy ubierc obuwe zakryte ![]() ![]() Cytat:
ktos mnnie rozumie jednak apropos przypomniało mi sie: siedze sobie na atlasie chmur w kinie....siedze i pacze..jest ok..nagle czuje ODÓR! se mysle co jest??? czekam i nic...odor nie ulatnia sie ![]() zidentyfikowąłam jednak kierunek dochodzenia odoru i sie przesiadłam-byle dalej.. w koncu jakas jasniejsza scena ..pacze w bak a tam gosciu sobie siedzi...bez obuwia....i siedzi tak ze stope jednej nogi trzyma na kolanie drugiej...i ta stopa skierowana jest w moją strone... ludzie to są...normalnie nie powiem co
|
|
|
#3237 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3238 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I mój dziadek tak mówi, a w tych sprawach wierzę mu bardziej, niż Miodkowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ramiona takoż, a u Was panny muode pono półnago jak widać - powinni wprowadzić to takze w kinach fuuuu wyobraziło misie
|
|
|
|
|
#3240 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znad wichury
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

u mnie w sklepie, gdzie można kupić koninę i wyroby z koniny kilogram mięsa kosztuje ok 30 PLN więc relatywnie nieco więcej od wołowiny
a co do jagnięciny czy baraniny, nie mówiąc o dziczyźnie - takie luxusy, że tylko na export??
zostają kurczaki na hormonach i wędlina na chemii ....

ale bezczelne ludzie 

fuuuu wyobraziło misie