Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 22:53   #3241
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Mroweczko- oczywiscie, ze nie zapomnialam. Uznalam, ze Ciebie o ochote nie musze pytac mialam juz prywatnie sie skontaktowac i konkretnie umowic. A jak u Ciebie plany na niedziele 10? Bo powiem szczerze, ze wolalabym wam zrobic nalot w drodze powrotnej.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 23:30   #3242
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
tak do torta serce chce i później do torta dla Zosi
ja kiedyś kupiłam to jakieś dziadostwo było, bo kolory wyszly blade,a dałam chyba po całym opakowaniu;/

dzięki za linka, ja w tamtym roku takie kupiłam, dałam całe opakowanie a kolory blade wyszły
wiesz co to dziwne bo te co ja mam to daję dosłownie na czubek noża i kolor jest super

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja mam dwie pary zupełnie prostych jeansów ale one są takie że naprawdę wyglądają jak rurki. Niestety mam takie udka że nawet proste spodnie są upięte.
cygaretki chyba
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
My jutro rano na kontrolę idziemy, mała już wygląda całkiem dobrze, jeszcze katarzy i coś pokasłuje, i jest znów nie do zniesienia-czyli zdrowa . Jestem po tych paru dniach z nią non stop tak zmęczona, że mam ochotę ją za okno wystawić. Urlop marzenie
Jak bym teraz z nią miała na wychowawczym siedzieć, to bym chyba rowy wolał kopać...
to chyba dobrze że zdrowa ciesz się ,mój się uspokoił ostatnio trochę
mój diabeł na jagody chodzi
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Libra . Fajne spodnie , jak cos bedzie nie tak to przecież możesz odesłać, chyba ze na jakaś impre sie szykujesz i na juz potrzebujesz
Ja dziś spodnie byłam oddać bo za małe w stopie padlam normalnie w domu , tego to sie nigdy nie spodziewałem, zeby mi stopa nie wejdzie . Jak żyje to takiej akcji nie miałam, a nigdy nie przymierzam ciuchów odrazu z wieszakiem do kasy idę .

Kupiłam dziś miód manuka 12+ , promocja była, kup jeden a drugi za pensika , uwielbiam ich za te promo , a babka mi policzyla za dwa sloiczki, dałam jej chajc , ale mówię czekaj czekaj za dużo cos. zwalila na kasę

Muszę iść do lekarza z noga, bo mi gulka urosła w tym miejscu w którym mi chrupnelo i ma, dalej siny pret i zaczęło boleć.
nie potrzebuję na już ,dla mnie jak będą w stopie za ciasne to nie problem bo sobie zameczki wstawię

To widzę że nie tylko u nas trzeba pilnować przy kasie ,taka promocja to rozumiem

Może za szybko zaczęłaś ćwiczyć i nadwyrężyłaś znowu ale lepiej idź
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Szymek mi dziś dał tak popalić , że mi dym uszami szedł
Chyba też go ta zima już męczy , bo on nie lubi i jest nie do wytrzymania . Latem to się wybiega i jest spokój . A teraz to ja mogę co najwyżej na kajak wyjść , takie mam bajoro przez domem
latem to luz ,zero jakiegokolwiek buntu czy fochów u nas też na kajak i znowu leje i to jak z cebra
cena czapki kosmiczna

u mojej mamy minusy się poprawiły ,kiedys musiała chodzić w okularach ,teraz już nie musi ale za to do czytania musi zakładać.
Ja co prawda nie miałam jakiejś dużej wady ale jestem krótkowidzem ,jednak trochę mi się wzrok polepszył ,ludzki organizm zaskakuje i tak na prawdę to nigdy nic nie wiadomo
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:52   #3243
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzisiaj rano wstałam ubrałam wyciery sprzed ciąży co leżą pare lat i siedze a boki mi nie wystają tzn że dobre. Nie ma jak dobrze rozpocząć dzień
Wczoraj kiepsko zakończyłam bo dobija mnie to wielkie lustro na siłowni, wszystko jest na nim tak strasznie widoczne

Ania z tymi aukcjami jest jak i z promocjami w sklepie, niektórzy po prostu chcą coś kupić bo inni to chcą, i myślą że będą lepsi jak nie wiadomo za ile im się uda to kupić choć przepłacą to są najszczęśliwsi. Ja z aukcjami się dlatego pilnuję. Najważniejszy rozsądek, a niektórym go widać braknie.

Izazula wczoraj byłam w Aldi i prześcieradła przecenili na 15 zł, a Ty pewnie jeszcze Waszego nie używasz

Tylkooliwka i macie ten kredyt z dopłatami? Mnie zadziwia ruchomość raty w złotówkach. Jeszcze jak niewielkie skoki mnie nie dziwią, to np w zeszłym miesiącu było 620 zł, a przez kilka kolejnych mam mieć 520 zł
Przeprowadzacie się w moją rocznicę ślubuheh dobry znak

Mój tz dzisiaj ma wolne( z drugiej pracy) to jedziemy po płytki i projekt lazienki. Najbardziej się boję tego życia w syfie, i za długiej przerwy np z brakiem kibelka mam nadzieję że to będzie tylko chwila jak przemontowanie

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Libra kupuj te spodnie Ja mam takie leginsy ala skóra, jak dobrze dobrana góra to nawet elegancko mozna wyglądać.A dupka w nich wygląda cudnie Twój tz Ciebie w nich z domu nie wypuści

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:26   #3244
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ludzie to mają narąbane w głowach . Do cholery ile kosztuje najdroższa czapka dziecięce w reserved ?
Bo za używki to jak za złoto płacą
http://allegro.pl/reserved-czapka-be...968066500.html

Tylko trzeba latać za dzieckiem , przebierać i ładne foty trzaskać i interes jak ta lala , kupisz za 20 , sprzedasz za 50
daj spokój,na all to różne zjawiska można zaobserwować

ja swojego czasu szukałam kurtki z nexta z poprzedniej kolekcji i co rusz przeszukiwałam allegro.Jest jedna babka,która zamieszcza non stop foty swojej córki,sprzedaje nowe i używane rzeczy po swojej małej i normalnie do każdego sweterka/kurtki/czapki osobna fota-sesja robiona.
Ale(!!!)niektóre rzeczy w które ta mała jest ubierana to mi osobiście ala malutka prostytutka zalatują.Dziewczynka rok starsza od naszych,ale kosmos co w ją ta szurnięta matka ubiera
Jak jakiś pedofil to ogląda to ma na co patrzeć,internet nie jest dla wszystkich jak widać ,bo baba bez wyobrazni

u nas dalej leje,bajoro się powiększa-kajak można wyciągać plus wieje tragicznie

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
[/COLOR]Libra kupuj te spodnie Ja mam takie leginsy ala skóra, jak dobrze dobrana góra to nawet elegancko mozna wyglądać.A dupka w nich wygląda cudnie Twój tz Ciebie w nich z domu nie wypuści
no mówiłam wczoraj,coś one fajnego robią z dupskiem

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:51   #3245
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ludzie to mają narąbane w głowach . Do cholery ile kosztuje najdroższa czapka dziecięce w reserved ?

Tylko trzeba latać za dzieckiem , przebierać i ładne foty trzaskać i interes jak ta lala , kupisz za 20 , sprzedasz za 50
to prawda ale śmieszniejsi są ci którzy to kupują w takich cenach przejrzałam sobie aukcje tej babki , nieźle ceny naprawdę z kosmosu , ale wzięcie ma
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:56   #3246
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ana- moze to wlasnie ta babka od tej czapki? Bo tam tez do kazdej rzeczy jest fotka jej corki. Ale czasem za.j.e... Ta mala ubrana przynajmniej polowe z tych rzeczy bym chciala dla malej. Te plaszczyki chociazby

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-31, 09:33   #3247
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ana- moze to wlasnie ta babka od tej czapki? Bo tam tez do kazdej rzeczy jest fotka jej corki. Ale czasem za.j.e... Ta mala ubrana przynajmniej polowe z tych rzeczy bym chciala dla malej. Te plaszczyki chociazby
to nie ta.Ta dziewczynka normalnie,ślicznie jest ubierana,a tamta....niekiedy prowokująco

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-01-31, 10:06   #3248
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

U nas wieczorem jak zaczęło lać to skończyło nad ranem. Na trawnikach zostały tylko resztki śniegu. Na szczęście słonko się przebija.

Cytat:
Izazula wczoraj byłam w Aldi i prześcieradła przecenili na 15 zł, a Ty pewnie jeszcze Waszego nie używasz

Mój tz dzisiaj ma wolne( z drugiej pracy) to jedziemy po płytki i projekt lazienki. Najbardziej się boję tego życia w syfie, i za długiej przerwy np z brakiem kibelka mam nadzieję że to będzie tylko chwila jak przemontowanie
Jeszcze nie używam ale tak myślę czy jeszcze jedno by się nie przydało ? Tak na zapas ? Jak będziesz tam znowu i będą to weź mi jeszcze jedno.
Mam nadzieję ze przelew doszedł za poprzednie, nie pisałaś że nie.

Miłych zakupów
Najgorsze jak kibelek trzeba zdemontować do zrobienia podłogi i ona musi "nabrać mocy" (dobrze wyschnąć).
Ja miałam robioną łazienkę jak sama mieszkałam i problem zdecydowanie mniejszy, kibelek był ruchomy trochę ale jak była robiona to spałam u mamy.

My jesteśmy przed zakupem tapet. Mama chciała robić kuchnię i przedpokój.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
daj spokój,na all to różne zjawiska można zaobserwować

ja swojego czasu szukałam kurtki z nexta z poprzedniej kolekcji i co rusz przeszukiwałam allegro.Jest jedna babka,która zamieszcza non stop foty swojej córki,sprzedaje nowe i używane rzeczy po swojej małej i normalnie do każdego sweterka/kurtki/czapki osobna fota-sesja robiona.
Ale(!!!)niektóre rzeczy w które ta mała jest ubierana to mi osobiście ala malutka prostytutka zalatują.Dziewczynka rok starsza od naszych,ale kosmos co w ją ta szurnięta matka ubiera
Jak jakiś pedofil to ogląda to ma na co patrzeć,internet nie jest dla wszystkich jak widać ,bo baba bez wyobrazni
Babka się cieszy i chwali całemu światu jakie ma ładne dziecko
Pewnie nie uważa że coś jest nie tak.
Przesadzają czasami ze stylizacjami małych dziewczynek i chłopców też
Stary 2013-01-31, 10:22   #3249
nataszka25
Zakorzenienie

kobieta sobie radzi

idę do lekarza popołudniu, zamias być lepiej to jest gorzej,
a miałam iść na imprezę w sobotę raz kiedyś człowiek sobie wyjście zaplanuje...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:39   #3250
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

niezła cena

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
wiesz co to dziwne bo te co ja mam to daję dosłownie na czubek noża i kolor jest super
oczywiście ja miałam inne barwniki, źle napisałam. Miałam wstawić linka do moich i zapomniałam.
zaraz zamawiam te Twoje

fajnie ta dziewczynka ubrana, chociaż nie wszystkie stylizacje mi się podobają.

Karinka Agi tez jest zawsze fajnie ubrana

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:12   #3251
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj rano wstałam ubrałam wyciery sprzed ciąży co leżą pare lat i siedze a boki mi nie wystają tzn że dobre. Nie ma jak dobrze rozpocząć dzień
Wczoraj kiepsko zakończyłam bo dobija mnie to wielkie lustro na siłowni, wszystko jest na nim tak strasznie widoczne

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Libra kupuj te spodnie Ja mam takie leginsy ala skóra, jak dobrze dobrana góra to nawet elegancko mozna wyglądać.A dupka w nich wygląda cudnie Twój tz Ciebie w nich z domu nie wypuści
To super jak spodnie pasują sprzed ciąży
lustro to chyba po to żeby widzieć czy dobrze ćwiczenia wykonujesz ?
Remontu nie zazdroszczę ,u nas sprawę kibelka rozwiązaliśmy przenosząc go do kotłowni i teraz juz tam został więc mamy 2 i będąc w ogrodzie nie będę musiała się rozbierać z zabłoconych butów żeby iśc do domu do wc.
A gdzie bierzecie płytki z jakiej firmy? nasze były paradyż , projekt gratis macie ?
kupię te spodnie już mnei przekonałyście tylko teraz mam problem które wziąć czy te czarne czy te ciemna zieleń butelkowa ,i jedne fajne i drugie fajne
Cytat:

żeby się kiedyś mamusia nie zdziwiła jak zobaczy zdjęcie córki na jakimś portalu dla pedo chyba nie miałabym odwagi wstawiać takich zdjęć dziecka
Cytat:

oczywiście ja miałam inne barwniki, źle napisałam. Miałam wstawić linka do moich i zapomniałam.
zaraz zamawiam te Twoje
ach no a ja zrozumiałam że miałaś te co ja ,pomyślałam że jakiś felerny wypust czy co barwiłam nimi masy do ciasta i lukry na pierniki i lukry te plastyczne i marcepan i świetnie się sprawdzają ,nie zmieniają konsystencji masy

Ale duje u nas dzisiaj ,masakra ,poszłam biegać to ledwo dałam radę ubiec pod ten wiatr ,ale za to z powrotem leciałam jak perszing
trochę ten wiatr poobsusza to błoto ,ale wody wszędzie pełno na ful.

Zebranie mam dzisiaj w szkole tak mi się chce iść jak świni tańczyć
nie cierpię szkolnych zebrań

Nataszka a co się dzieje gorączkę masz?
Stary 2013-01-31, 12:22   #3252
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
ach no a ja zrozumiałam że miałaś te co ja ,pomyślałam że jakiś felerny wypust czy co barwiłam nimi masy do ciasta i lukry na pierniki i lukry te plastyczne i marcepan i świetnie się sprawdzają ,nie zmieniają konsystencji masy

Ale duje u nas dzisiaj ,masakra ,poszłam biegać to ledwo dałam radę ubiec pod ten wiatr ,ale za to z powrotem leciałam jak perszing

uwielbiam Twoje teksty

bo ja tak napisalam o tych barwnikach, teraz jak przeczytałam to się zorientowałam że zamotałam

u mnie też strasznie wieje

Zosia o 2 w nocy obudziła się z gorączką, nie spała do 5,30. Jak zasnęła to tak chrapała, że nie dało się spać. Ma jakiś obrzęk w nosku czy nie wiem gdzie że tak chrapie. Myslałam że to katar, ale z noska nic nie leci. Zakropiłam jej, ale to też nie pomogło.

W nagrodę za nieprzespaną noc mam zamiar zrobić pączki i kruche babeczki

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:23   #3253
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
żeby się kiedyś mamusia nie zdziwiła jak zobaczy zdjęcie córki na jakimś portalu dla pedo chyba nie miałabym odwagi wstawiać takich zdjęć dziecka

dlatego ja w ogóle żadnych fot w net nie wsadzam nawet kaktusów

zaczynasz znowu?ja się jeszcze zbieram po jagodowym diable

mój tż tak się dzisiaj zakopał w błocie u nas autem,że go sąsiad traktorem wyciągał jeszcze moim chciał wyjechać jak się swoim zakopał,ale zabrałam kluczyki i nie dałam auta

teraz czyści karszerem samochód i taras mu kazałam umyć od razu,bo syf straszny po tych deszach i śniegu.No to od razu wszystkie okna i drzwi pomył od zewnątrz karszerem-czyste jak łza

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:26
Stary 2013-01-31, 12:42   #3254
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia o 2 w nocy obudziła się z gorączką, nie spała do 5,30. Jak zasnęła to tak chrapała, że nie dało się spać. Ma jakiś obrzęk w nosku czy nie wiem gdzie że tak chrapie. Myslałam że to katar, ale z noska nic nie leci. Zakropiłam jej, ale to też nie pomogło.

bidulka nie ma nic gorszego jak dziecko chore , a może ona na tle alergicznym to ma że przewężenie jej się robi ,taki obrzęk ,ja tak mam że mi się nos przytyka mam uczulenie na pleśnie i grzyby
ja na niedzielę chyba zrobię pączki albo chrusty
Cytat:
mój tż tak się dzisiaj zakopał w błocie u nas autem,że go sąsiad traktorem wyciągał jeszcze moim chciał wyjechać jak się swoim zakopał,ale zabrałam kluczyki i nie dałam auta

teraz czyści karszerem samochód i taras mu kazałam umyć od razu,bo syf straszny po tych deszach i śniegu.No to od razu wszystkie okna i drzwi pomył od zewnątrz karszerem-czyste jak łza
to gdzie on wjechał u was na podwórku?
ja poszłam na ogród przykryć plandekę od truskawek cegłami bo mi fruwała to ugrzęzłam po kostki że nie mogłam nogi wyrwać

Mycie karszerem okien eee no super spodobało by mi się

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Dziewczyny gdzie jest Megi bo zaczynam się niepokoić zważywszy na jej stan
Stary 2013-01-31, 12:50   #3255
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
to gdzie on wjechał u was na podwórku?
ja poszłam na ogród przykryć plandekę od truskawek cegłami bo mi fruwała to ugrzęzłam po kostki że nie mogłam nogi wyrwać

Mycie karszerem okien eee no super spodobało by mi się

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Dziewczyny gdzie jest Megi bo zaczynam się niepokoić zważywszy na jej stan
u nas,u nas takie bagno nam się w jednym sporym miejscu zrobiło- u nas cały czas leje od kilku dni,a i roztopy śniegowe swoje zrobiły.A objechać sobie podwórko chciał(nie wiem po co) i se wjechał jak dureń ostatni w to bagno a zdziwony był okrutnie a że wyjechać samodzielnie chciał to rozrył to tak,że tylko traktor go ratował i teraz chodzi sprząta to co rozrył

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:51
Stary 2013-01-31, 13:22   #3256
libra777
Zakorzenienie

Teraz to wyrównać to dziękuję bardzo u nas też tak kiedys było ,teraz na podwórku mamy taki drobny tłuczeń ,może nie wygląda to najlepiej ale przynajmniej już nie grzęźniemy ,kiedyś przywieźli nam drzewo starem i tak było mokro że jedna strona mu ugrzęzła i położył się na żywopłocie
Stary 2013-01-31, 13:27   #3257
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
evitka, wiem co czujesz-my jesteśmy po 2 tygodniach choroby-2 tygodnie, czujesz?
dziś,dla odmiany, Gabrysia przespała całą noc w swoim łóżeczku, bez wychodzenia z pokoju, bez pobudek-do 7.15. Boże, czy nie mogłoby tak być już zawsze????? Czuję się dzisiaj nawet jak człowiek. Obudziłam się chwilę przed nią WYSPANA. A i ona przybiegła w świetnym nastroju. Tylko czemu zdarza się to raz na 1,5-2 miesiące...
w ogóle nie czuję, ja jestem mało odporna na dziecięce fochy i jakoś mi to z upływem czasu postępuje...
Cytat:
to chyba dobrze że zdrowa ciesz się ,mój się uspokoił ostatnio trochę
mój diabeł na jagody chodzi
, e no pewnie, że dobrze, szkoda tylko, że zdrowie w pakiecie z buntami i fochami jest
Cytat:
a kupiłabyś i dla mnie takie prześcieradełko?
Cytat:

my byliśmy dziś na kontroli, bobek zdrowy prawie, od poniedz..do przedszkola zaiwania

Jeśli chodzi o pogodę to u nas ciepło ( z 8 stopni), ale wieje, że łby urywa-jak poszłam rano siku, to z junkersa ( w sensie z komina) mi po tyłku wiało

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:29   #3258
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to wyrównać to dziękuję bardzo u nas też tak kiedys było ,teraz na podwórku mamy taki drobny tłuczeń ,może nie wygląda to najlepiej ale przynajmniej już nie grzęźniemy ,kiedyś przywieźli nam drzewo starem i tak było mokro że jedna strona mu ugrzęzła i położył się na żywopłocie
phi!niech jedzie,zachciało mu się świrować to niech sobie równa.

my tam też coś wysypać musimy,chociaż tam nigdy się nie jezdzi-dzisiaj stary tak wykombinował,a jak się zapytałam po kij tam jechał to jak 5-latek odpowiedział"że w sumie to nie wie" toż to tylko faceci mogą być tacy

Stary 2013-01-31, 13:29   #3259
evitka21
Zakorzenienie

sara, biedna zosiunia

ana
, to ładną brejkę macie

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:37   #3260
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
phi!niech jedzie,zachciało mu się świrować to niech sobie równa.

my tam też coś wysypać musimy,chociaż tam nigdy się nie jezdzi-dzisiaj stary tak wykombinował,a jak się zapytałam po kij tam jechał to jak 5-latek odpowiedział"że w sumie to nie wie" toż to tylko faceci mogą być tacy
no normalne u facetów cos wymyśli i nie wie po co

Evi może na fochy wnuków będziesz odporniejsza
Stary 2013-01-31, 13:47   #3261
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam, gardło zawalone i katar,
w\byłam w sobote u babci i tam były chore dzieciaki a ja z tymi migdałami to tą odporność pewnie mam małą i zaraz chwyciłam,
a tamci mi się uwieszali na szyji i co tylko więc złapałam.
Cytat:
uwielbiam Twoje teksty

bo ja tak napisalam o tych barwnikach, teraz jak przeczytałam to się zorientowałam że zamotałam

u mnie też strasznie wieje

a ba, bardzo dobrze, do słodzcie sobie życie

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
no normalne u facetów cos wymyśli i nie wie po co

Evi może na fochy wnuków będziesz odporniejsza
podobno do wnuków ma się anielską cierpliwość, choć pewnie nie we wszystkich wypadkach
Stary 2013-01-31, 13:50   #3262
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No jasne, ze bedzie odporniejsza, bo bedzie im dawac wszystko o co jest bunt jak to maja w zwyczaju babcie

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-31, 13:59   #3263
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
No jasne, ze bedzie odporniejsza, bo bedzie im dawac wszystko o co jest bunt jak to maja w zwyczaju babcie
w sumie racja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 14:05   #3264
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
nie mam, gardło zawalone i katar,
w\byłam w sobote u babci i tam były chore dzieciaki a ja z tymi migdałami to tą odporność pewnie mam małą i zaraz chwyciłam,
a tamci mi się uwieszali na szyji i co tylko więc złapałam.
szklanka ciepłej wody + 2 łyżki soli i tym płukać
Stary 2013-01-31, 14:08   #3265
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-01-31, 14:12   #3266
libra777
Zakorzenienie

No obrzydliwe to jest fakt ale mi pomogło
Stary 2013-01-31, 14:18   #3267
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
idę to zrobić

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
No obrzydliwe to jest fakt ale mi pomogło
gorsze rzeczy miałam w buzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 14:24   #3268
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
gorsze rzeczy miałam w buzi
Taaaaaaaa?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 14:27   #3269
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaaaaaa?
o u się zaraz odezwała Monka

taaaak!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Taaaaaaaa?
np krupnik;P
nie cierpię krupniku, maskara.
Stary 2013-01-31, 14:49   #3270
libra777
Zakorzenienie

Jedna z mioch ulubionych zup
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości