|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Niby pisze, że tęskni. A licho wie, co mu w głowie siedzi
![]() Czas pokaże. Zjadłabym sobie czekoladę Ale po pierwsze nawet jej nie mam, a po drugie mimo, że mam chęć, powstrzymałabym się, bo chcę jak najszybciej zobaczyć 9 z przodu |
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
sunshine 100 lat!!!!!!!!! Zdrowka, spelnienia marzen, milosci, znalezienia tego jedynego. Witaj kazdy dzien z usmiechem i miej sile na stawianie sie przeciwnosciom losu!
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na momencik wpadłam jutro Was nadrobię
![]() U mnie zjedzeniem dobrze tylko znowu trochę za mało ok 1400 kcal I 1 pumpernikiel, twarożek, szczypiorek, ogórek, 1/2 czerwonej papryki II pierś w panierce otrębowej, warzywa z patelni ok 300 g, plasterek żółtego sera III jogurt naturalny , musli 50g, kiwi IV koktajl białkowy na mleku 1,5% 250 ml, jabłko Miłego wieczorku
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna, nie skumałam? co a propos Ani? Ja nie wrzucałam zdjęć dziecka, ani miliona swoich? Wrzuciłam tylko te gdzie mozna zobaczyc "figure"
Czy nie chodziło o mnie? Marysienka, a co do zdjec, to przeciez nie musisz ich oglądać ani wrzucac swoich Ja tam chetnie was oglądam "w roznej postaci" jak i dzieci, mężów, ciocie, babcie wnuki xDDno moze przesadziłam ;p Kwiatuszek, śliczne masz dziewczynki i sliczna młoda mamusia Bedziecie jeszcze próbować synka? ;p rodzynka ;pogolnie, nie wiem czemu sobie wmówiłam, ze masz 158cm oOO Biore się do nauki ;( niestety za cholere nie da się uczyc w dzien przy malej ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-31 o 22:23 |
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ...
Sprawdzanie kaloryczności piwa na nic się nie zdało - piłam wynalazek "homemade lemonade with vodka" Jestem fanką No i kawał drogi przeszliśmy pieszo żeby spalić anuszka jamyslałam że kwiatuszek ma na imię Ania ... ale nie ma Zdjęcia są fajne - podzieliłoby sie je w albumy ale chyba się nie da ... A teraz spać nie mogę Poczytam sobie...
|
|
|
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
nadalka ale z was poranne ptaszki ![]() ![]() Sunshine co świętowałaś - urodzinki, imieninki..? W każdym razie jeśli coś z tych rzeczy to spóźnione wszystkiego najlepszego, dużo miłości oraz zgubionych kilogramów, spełnienia marzeń, szczęścia i powodzenia na studiach Ja już mam przygotowany jogurt na śniadanie startuję o 9 z jedzeniem ![]() ogolnie bądźmy dobrej myśli ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Wiecie co naprawdę coś ze mną nie halo za nic nie mogę się zabrać, wszystko mnie denerwuję i drażni, nie potrafię się skupić i uczyć, jestem zła, że nic nie robię ale za nic nie mogę się zmusić do działania, do tego nie mogę zasnąć wczoraj zasypiałam 5 godzin... Jakieś pomysły, sugestie ???
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
Hej Chudzinki
![]() Ja już kawę piję w pracy i w tej jedynej chyba dzisiaj wolnej chwili spiszę co mam do jedzenia: Nie przygotowałam się za dobrze, ale trudno: - owsiane, rodzynki,banan,jogo nat, malutka kromka razowca z pasta z makreli - pomarańcza, wieśniak light, mieszanka płatków, pestki z dyni - 2 kromki razowca, sałata, rolada z kurczaka mam jabłko, jak będę głodna to zjem, bo nie wiem ile dzis czasu będę w pracy ;( - napewno mix sałat z vinegretem (nie mogę się najeść, tak mi smakuje) + mięso lub ryba - jeśli uda mi sie poćwiczyć to wsunę szejka z odżywki białkowej i maślanki (czemu te wszystkie odżywki są takie słodkie? Pracy mam dużo i nie mam nawet porządnej przerwy na jedzenie ;( I to tyle. Proszę mi sie tu zbytnio nie rozprężać weekendowo, tylko ładnie dietować i ćwiczyć
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to wieśniak? Pewnie serek wiejski ? ![]() Ja już po śniadaniu, uwaga! Bułka razowa z margaryną ![]() Mam takie puchy w lodówce że aż piszczy. Ale idę na zakupki dzisiaj jak tż wróci
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
|
#2531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle, nie było mnie wczoraj od 15 a Wy 3 strony postów naprodukowałyście!:P przejrzałam tylko na szybko. ważenie oficjalnie na poniedziałek? ;> ja się zważyłam dziś, zmieniam podpisik. zwłaszcza, że dziś na weekend do domu rodzinnego jadę i nie wiem co to będzie za armagedon w poniedziałek ale będę się starać. dzisiaj na wadze 80,5 czyli o 1 równiutki kg mniej niż tydzień temu!
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Wagomaniaczka musiała oczywiście skoczyć na wagę
... Czyli w tym tygodniu poszło 700 g .. Jak pomyśle ile by było jakbym nieprzybrała w weekend i nie marnowała dwóch dni na chudnięcie po weekendzie Z jednej strony wiem że wolne chudnięcie jest dobre dla ciała . Podobno 500 g w tygodniu jest optymalne . Z drugiej chciałabym gubić szybciej - tak 1 kg w tygodniu mi się marzy To tak jak z ważeniem - wiem że lepiej raz na tydzień a i tak waże sie codziennieWczoraj na pytanie M. ile mi jeszcze brakuje odpowiedziałam jakieś 10 kg... A przecież to nieprawda bo 8,5 Ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tych 76Dziś w planach skalpel i staranne 5 posiłków... |
|
|
|
#2533 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ogólnie to my w miarę równo lecimy też startowałam z 83 i obecnie mam 80,3 (ale cicho nie mów nikomu, że się ważyłam dziś ) hehe w poniedziałek sprawdzę znów. Trzymaj się w domu i nie daj się pokusą ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam taką starą wagę i zawsze zaokrąglam do całości lub połowy. Miałam kiedyś tą cyfrową z biedronki ale co rusz pokazywała inną wagę. ![]() Na niej mi wychodzi od piątku - 1kg. |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
mon_cheri gratuluję spadku - ładnie ci leci
pamietaj w domu że masz już prawie 7 z przodu niunia ja już biegłam zmieniać ci na pierwszej stronie wynik - a tu patrze a to by na czerwono było chyba? Pilnuj się dziewczyno przez weekend Przyznam sie - bo było mi wstyd ale ważenie mnie ośmieliło - że zjadłam wczoraj burgera Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-02-01 o 09:28 |
|
|
|
#2536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w opisie mam 81 z haczykiem więc tyle było w zeszłym tygodniu![]() Oooo ![]()
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
Heja! ja dzis wstalam z trudem... masakra normalnie... poszlam spac o 1.30. Stanelam na wage i sie przerazilam, chodziaz wiem, ze czesc z tego to zatwardzenie, a czesc to woda na okres
dzis orbitrek na wysokim tetnie 1h! no i kara od Niunki Dobra ide pomasowac brzuszek i gotowac i sprzatac
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
nadalka apropo wag cyfrowych - tak już jest ... Moja jest całkiem porządna za punkty z bp... I też na pięć ważeń to może jeden wynik się powórzy 2 razy ... trzeba się wziąć na sposób i albo brać pierwszy wynik i nie zastanawiać się co dalej
Albo średni ... Ja czasem oszukuje troszkę i wybieram korzystniejszą metodę To zresztą i tak nie ma znaczenia bo spadki do kilograma to kosmetyka - pomagają na psychikę ale wartość dowodową mają średnią Grunt że waga oscyluje pomiędzy 76 a 77 a nie 82-83![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Przepraszam niuniaa ... Ja cie gratis odchudziłam
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Gratuluję Wszystkim spadków ![]() Musiałam wejść na wagę, bo bym chyba nie wytrzymała. Pokazało 75,9, a ja myślę "co jest", w końcu diety przestrzegałam bez żadnych grzeszków. Znerwicowałam się i zobaczyłam że waga krzywo stoi więc 0,9 kg w tydzień, a 0,5 od poniedziałku. I zmierzyłam sobie udo z ciekawości, bo to właśnie nogi są moim problemem a tu prawie 2 cm mniej Z tej radości zjadłam na śniadanie bułkę pszenną z łososiem. Kalorycznie się zmieściłam z tą bułką, ale zbyt zdrowa to ona nie jest.A dzisiaj na zakupy muszę jechać bo w lodówce same niezdrowe rzeczy reszty domowników .sunshine miałaś wczoraj urodziny? Jeżeli tak to spóźnione (ale szczere) 100 lat i wszystkiego o czym marzysz! Miłego dnia!
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2013-02-01 o 09:39 |
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mialam pisac. Gdzie macie wage postawiona? Ja przenioslam do lazienki, bo w pokoju stala krzywo ;/
Dla mnie okres jest nawet laskawy iii 73,0 fajnie jeszcze (az) 4kg do pierwszego celu... docelowo mysle 63.Chyba przez ta nauke nocna mi tak zeszlo xD dzisiaj poworka z rozrywki ;( Jutro to 50lecie, nie wiem jak sie bede trzymac, jak tam menu lepsze jak na weselu oO no, ale pic raczej nic nie bede, bo na drugi dzien rano egzamin ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-02-01 o 09:48 |
|
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wagę ja też mam w łazience tam chyba jest u mnie najrówniej...
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki
ja ważę się w poniedziałałek ............więc potem powiem czy waga była dla mnie życzliwa ![]() puki co spadam........dzisiaj pracowity dzień..........buziaczki
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale ja jestem głupiutka. Nie wylogowałam się wczoraj wieczorem i zamknęłam laptopa Zdziwiłam się, wchodząc przed chwilą na wizaż, że wciąż jestem online ![]() Kurcze, ale moja mama dziś podniosła alarm od rana Tzn. trochę mi się przysnęło, me dziś znowu zabalowałam ze spaniem. Znowu spałam 13 godzin Jak ja to robię? Tak więc niedawno wstałam Za chwilkę będę szykować się do neurologa. Zęby nie bolą Zjadłam śniadanko: dwie kromki razowca : jedna z pół plasterka żółtego sera i plasterkami pomidora, druga ze szynką wieprzową chudą i pomidorkiem również Przez pół godziny byłam dwa razy w toalecie Skutek jedzenia jabłek wczoraj. Przynajmniej czuję się lekka Laski, ważycie się codziennie czy tylko ja mam takie misje? Znowu dziś wlazłam na wagę 300 g mniej, a co! Do zobaczyska potem, tym razem się wyloguję
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam skalpel ... i zbieram siły na prysznic
Pierwsze śniadanko - chleb wieloziarnisty kromka po połowie z dźemem i brunchem POchwale sie w tym tygodniu zero wasy Na drugie mam owsianke z gruszką (po prysznicu) ... Na obiad zupe warzywną i omleta z papryką ... p: twarożek i kiwi k: chyba będzie pierś w ziołach i jakieś owoce (śliwki, pomarańcza) Muszę więcej jeść bo jak wczoraj policzyłam to zmieściłam się w 1500 z burgerem i alkoholową lemoniadą
|
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko jeżeli chodzi o ćwiczenia to macie jakieś "zestawy" czy same raczej dobieracie? Rower, spacer, brzuszki ok
ale może coś innego?Apropos diety Dukana przwoływanej za sprawą mojej osoby. Mi się wcale po niej rzygać ;P nie chce tylko po czasie stała się dla mnie zbyt monotonna i męcząca Zgadza się że można przypakować na + z kilogramami po zakończeniu aleee....... wałaśnie te jaja i mięso średnia perspektywa na dłuuuuuuższy czas.
Edytowane przez MalinowaLala Czas edycji: 2013-02-01 o 12:43 |
|
|
|
#2546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Alez sie dzis kiepsko czuje, zabalowałam troche
![]() Milenka,Niunia, Beata, dziękuje za życzenia ![]() mon_cheri gratuluje spadku ![]() Nadrobie Was dokładniej potem bo teraz chyba sie na siłach nie czuję Ależ jestem zmeczona, a musze ssie dzis uczyc![]() Zważyłam sie dziś, i wiem ze to od alkoholu ważę mniej ale fajnie było zobaczyć 78,6 kg Ostatniio przez tydzien utrzymywalam 79,4 kg, zero spadku |
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Ooo świetnie ślicznie dziękuję
z wysłużenia, stacjonarny na szczęście mam, spacerek chętnie ale jeszcze coś się przyda
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
A menu na dzis:
sn: mała grahamka z masłem, jajecznica z 2 jaj z cebulką 2sn: pomarancz, pestki dyni o: 2 kotlety z piersi i pieczarkami + marchewka i fasolka p:? k: serek wiejski |
|
|
|
#2550 |
|
Przyczajenie
|
Udało mi się Was nadrobić
Oczywiście nie całkiem dokładnie, ale już wiem co się działo mniej więcej. Czy ja też się nadaje do klubu? Czy muszę się bardziej postarać? ![]() W końcu mi się udało wyzdrowieć, pierwszy dzień tak naprawdę dobrze się czuję i już mnie nosi i od rana myślę o diecie i ćwiczeniach. Jak z dietą ruszam pełną parą, tak z ćwiczeniami wstrzymam się do poniedziałku, bo jednak muszę jakoś wrócić z tej mojej siłowni, a nie chcę się znowu załatwić. Moja siostra tak właśnie nie wyleżała grypy i kończyło się zapaleniem płuc, więc ostrzegam wszystkie kichające i prychające- uważajcie na siebie!!! Na wadze raczej bez zmian. Dobrze zrozumiałam, że na stałe przenosimy ważenie na pon? W sumie super mobilizacja, żeby nie grzeszyć w weekend. Właśnie zbieram się na zakupy, żeby już nie było wymówek ![]() Witam wszystkie dziewczyny, które niedawno dołączyły |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

Poczytam sobie...

... Czyli w tym tygodniu poszło 700 g .. Jak pomyśle ile by było jakbym nieprzybrała w weekend i nie marnowała dwóch dni na chudnięcie po weekendzie