Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 21:47   #481
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
a tak w ogole ktoras pisala ze ma 56 cm w udach i ma grube nogi ja ierzylam w tej najszerszej czesci mam 59 i uwazam ze ma ladne szczuple nogi to nie wiem moze powinnam sie im blizej przyjrzec ....
Ja mam tyle w udach co Ty Ale ja zdecydowanie musze moje odchudzić Ale uda-udom nie równe U jednych 50 wygląda ok, u innych 60 cm wygląda bajecznie
Stary 2013-01-31, 21:55   #482
ewuuuuu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Skalpel dwa razy dziennie? Padłabym z nudów

Melduję dziś:
*Shred d6
*Tiffoczki
*Boxer babe
*8min abs
*Boxer Babe
*Tiffany tyłeczek x2(pierwszy raz spróbowałam dwa razy pod rząd- nie podobało mi się, muszę przeplatać.)

Mogę dziś spokojnie spać, bez wyrzutów
gratuluję też bym chciała dziś zrobić tyle co Ty, ale niestety rano tylko zdążyłam pół skalepla, tiffoczki i ćwiczenia tiffany na brzuszek..liczyłam, że po pracy będę miała siłę,ale niestety jutro też jest dzień

05.01.15 63,3 kg
05.02.15 61,1 kg
05.04.15 57,1 kg

celem jest osiągnąć 55 kg (waga sprzed roku)
ewuuuuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:55   #483
BlackAngel
Adwokat diabła

moje udka to masakra!

jestem już po! dziękuję za wygonienie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:55   #484
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiska Pokaż wiadomość
yes - taki zestaw jest genialny! musisz spróbować a jadlas kiedys ser biały z miodem? to cos w tym stylu, tylko ze zamiast miodu to dzem .... chyba już bredzę
ojaa chyba spróbuję w takim razie, choć nie ukrywam że boję się tej kombinacji!
Stary 2013-01-31, 21:58   #485
camelia111
Zakorzenienie

A tak się zapierałam, że dziś nie ćwiczę, a tu proszę - Killer spontanicznie I to pierwszy raz bez żadnej przerwy, nawet na łyk wody
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:00   #486
fiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
Tak, tak wiem tylko chodzi mi o ćwiczenia innych trenerek o których piszecie, bo boję się, że jak będę codziennie robić ćwiczenia Ewy to bardzo szybko mi się znudzą

Melduje wykonanie Killera (to 2 w moim życiu), wyglądam jak to mój TŻ powiedział: jak zaorana w polu, po czym pieszczotliwie dodał: żeby wyglądać jak koteczek, najpierw musisz spocić się jak świnia haha niezłego mam motywatora w domu prawda? całe szczęście że on też ćwiczy i killera robiliśmy razem lecę pod prysznic bo zaraz zaczną latać wokół mnie muchy
Zaorana w polu no tak, ja rowniez spocilam sie jak swinia, pot lecial mi struzkami po czole, ale kurde jaka satysfakcja Fajnie, ze Twoj Tż cwiczy z Tobą!

Cytat:
Napisane przez Azime Pokaż wiadomość
melduję killer i skakankę
o mamo! skakanka po killerze, ukłon

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
moje udka to masakra!

jestem już po! dziękuję za wygonienie
Polecam się

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ojaa chyba spróbuję w takim razie, choć nie ukrywam że boję się tej kombinacji!
sprobuj na połowce kromki, mniejsze ryzyko

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:08   #487
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak wiem tylko chodzi mi o ćwiczenia innych trenerek o których piszecie, bo boję się, że jak będę codziennie robić ćwiczenia Ewy to bardzo szybko mi się znudzą

Melduje wykonanie Killera (to 2 w moim życiu), wyglądam jak to mój TŻ powiedział: jak zaorana w polu, po czym pieszczotliwie dodał: żeby wyglądać jak koteczek, najpierw musisz spocić się jak świnia haha niezłego mam motywatora w domu prawda? całe szczęście że on też ćwiczy i killera robiliśmy razem lecę pod prysznic bo zaraz zaczną latać wokół mnie muchy

ja w dniu dzisiejszym melduję zjedzoną tonę słodyczy (bede miec okres lada chwila) , a w ramach pokuty skalpel II i Fitappy na wew str ud.
Nie czuje sie rozgrzeszona...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:10   #488
daab123
Zakorzenienie

A ja zamiast się uczyć obejrzałam sobie turbo i tak mi się spodobało, ze chciałam spróbować i zrobiłam I rundę całą. Więcej nie chciałam z tego powodu że jest już po 22 a mieszkam na 4 piętrze i nie chciałam zbytnio hałasować podskokami i tym bardziej że już dzisiaj robiłam skalpel więc nie chciałam się przemęczać ale za to zrobiłam całą Tiffany na boczki i talię. Robiłam to pierwszy raz i nie przypuszczałam, że to takie fajne ćwiczenia chociaż nie powiem że przy tym pochylaniu na boki aż mi się w głowie zakręciło ale dołożę je do ćwiczeń z Ewką bo są naprawdę przyjemne

Razem od 07.01.2011

daab123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:13   #489
BlackAngel
Adwokat diabła

Może się na Tiffany skuszę od poniedziałku skoro tak dobrze o niej piszecie

Jestem ciekawa czy będę miała zakwasy, bo jakoś dziwnie lekko ćwiczenia mi szły

Stary 2013-01-31, 22:13   #490
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Witam Drogie Panie, nie było mnie nie całe dwa dni a wy tyle naprodukowałyście że szok!
Gratuluję wszystkim ćwiczącym BRAWA!
Ja miałam dziś egzamin i mi nie poszło ;(

Moja przerwa w ćwiczeniach się przedłuża..już chyba nawet za bardzo, ale jestem chora..ledwo funkcjonuję, ledwo się uczę...nie mam sił ćwiczyć, choć z drugiej strony mam już ochotę

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:19   #491
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
serek z dżemem? dobry taki mix?
no ten dżemik/sok, nie wiem co to jest.. dołączone do tego serka wiejskiego

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:

Ja robię Mel B i Tiffany Rothe, ale jak się już znudzi to pewnie coś mocniejszego spróbuję.. ale też jeszcze nie jestem obeznana w tym temacie, bo tylko ćwiczę z Ewą i tymi dwoma paniami
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:31   #492
BlackAngel
Adwokat diabła

serek wiejski z dżemem jest mniammm, ale z miodem ugh.
nie smakuje mi z tym dodatkiem

Stary 2013-01-31, 22:32   #493
smerffie
Zakorzenienie

A tak w ogole to podsumowując styczeń wykonałam 14 treningów z Ewą (skalpel x6, killer x1 tzg x3, turbo x1, szok trening x1, skalpel II x2) , 4 razy po dwie czesci na wew str ud z Fitappy i aż 3 razy skakałam na skakance. troche słabo.
aa do tego dochodzi jeszcze bieganie na meczach (sedzia koszykowki), 5 meczów, z czego wczorajszy po prostu rozłozyl mnie na łopatki. no to moze bilans nie wychodzi taki zły?

INSTA
Stary 2013-01-31, 22:32   #494
camelia111
Zakorzenienie

Redeyes, dziś już nawet załadowałam Twój zestaw Mel B (cardio, abs, pupa), ale jakoś nie mogę się przemóc.. Oglądałam parę filmików i Mel jest super (piękna ), ale tak jojczy podczas tych ćwiczeń, że męczę się od samego oglądania

Wykonujesz te 3 filmiki pod rząd? Mogłabyś porównać zmęczenie? Mięśniowe jak po skalpelu czy zabójcze jak po killerze/turbo?
A może brak zmęczenia

Przy okazji domeldowuję do Killera Tiffoczki
Stary 2013-01-31, 22:38   #495
Monster
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Wbrew pozorom okres bardzo osłabia organizm, może byc dlatego. A serek wiejski na sniadanie to jednak troche malo wg mnie.
Może masz rację, chociaż ja zawsze tak jem. Może i to i to miało wpływ. Jutro spróbuję zjeść obfitsze śniadanie i zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Cytat:
ojej biedna.. może masz niskie ciśnienie dziś?
ja czasami czuję, że mam słabszy dzień to albo odpuszczam ćwiczenia, albo pauzuję, żeby właśnie nie doszło do utraty przytomności.. jak raz zemdlałam w kościele to później przez ROK miałam ogroomne problemy ze zdrowiem..
Wcześniej czułam się świetnie, podczas ćwiczeń też. To była sekunda, jak się źle poczułam. Oprócz dzisiejszego zemdlałam tylko raz w życiu (w szkole, na PO - mówiliśmy o krwotokach ) dlatego tym bardziej mnie to dziwi. Jeśli się to powtórzy to nie będę ryzykować i pójdę do lekarza.

przyszła dietetyczka
Monster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:46   #496
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Kochane troche go rozumiem bo wstawal o 5 rano do pracy a ja o 22:30 zaczelam cwiczyc ale i tak byl opieprz ale juz ok powiedzialam swoje i git .. teraz juz spi od 21 wiec nie cwicze bo u nas faktycznie sie nosi .. jutro koncze o 18 to pocwicze tym razem mysle ze zrobie TzG chce przeplatac a pozniej posiadowa z kumpelami ich mezowie ida z moim TZ na piwko to i my sobie robimy mini bibe :P
Stary 2013-01-31, 22:53   #497
neroza
Zadomowienie

Cytat:
Zaorana w polu no tak, ja rowniez spocilam sie jak swinia, pot lecial mi struzkami po czole, ale kurde jaka satysfakcja Fajnie, ze Twoj Tż cwiczy z Tobą! .
Masz100% rację, satysfakcja gwarantowana! Świetnie się czuję i mam nadzieję, że do lata moja sylwetka się poprawi. Szczerze mówiąc to nie podejrzewałam go o to, że będzie ćwiczył Ewkę, myślałam, że mi powie że to dobre dla kobiet albo coś w tym stylu, ale obejrzał sobie killera i powiedział, że spróbuje i dzisiaj właśnie zrobiliśmy 2 killera wspólnie, także chyba się też troszkę wkręcił

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość

Ja robię Mel B i Tiffany Rothe, ale jak się już znudzi to pewnie coś mocniejszego spróbuję.. ale też jeszcze nie jestem obeznana w tym temacie, bo tylko ćwiczę z Ewą i tymi dwoma paniami
Aha i jakie ćwiczenia tych 2 Pań polecasz? Szukam głownie na nogi i brzuch, ale inne tez z chęcią przyjmę
Aha dziewczyny i co to kurka wodna są TIFFOCZKI?!?
Stary 2013-01-31, 22:55   #498
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monster Pokaż wiadomość
Może masz rację, chociaż ja zawsze tak jem. Może i to i to miało wpływ. Jutro spróbuję zjeść obfitsze śniadanie i zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Wcześniej czułam się świetnie, podczas ćwiczeń też. To była sekunda, jak się źle poczułam. Oprócz dzisiejszego zemdlałam tylko raz w życiu (w szkole, na PO - mówiliśmy o krwotokach ) dlatego tym bardziej mnie to dziwi. Jeśli się to powtórzy to nie będę ryzykować i pójdę do lekarza.
a bierzesz może tabletki anty?
Stary 2013-01-31, 22:57   #499
neroza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

ja w dniu dzisiejszym melduję zjedzoną tonę słodyczy (bede miec okres lada chwila) , a w ramach pokuty skalpel II i Fitappy na wew str ud.
Nie czuje sie rozgrzeszona...
A co do słodyczy to dzisiaj w sklepie tak się do mnie uśmiechała ta nowa milka z carmelem ale powiedziałam stanowcze nie, i po ćwiczeniach pozwoliłam sobie na odrobinę słodkości w postaci 5 śliwek suszonych... szlaleństwo wiem wolałabym batona jasna sprawa ale nie czas jeszcze na takie szaleństwa
Stary 2013-01-31, 22:57   #500
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Dziewczyny, może zbierzemy najpopularniejsze ćwiczenia tak by wkleić je do pierwszego postu
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 23:00   #501
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, może zbierzemy najpopularniejsze ćwiczenia tak by wkleić je do pierwszego postu
bardzo dobry pomysł

i dobranoc
Stary 2013-01-31, 23:06   #502
Agemia
Raczkowanie

I tak na pewno co chwilę ktoś będzie pytał o coś, co było wyjaśniane parę stron wcześniej

neroza, tiffoczki: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
A co do ćwiczeń - te Mel B są bardzo prosto podpisane np. trening nóg, trening pośladków, trening brzucha, więc za wiele tu nie wymyślimy. Tiffany też ma rozpisane różne filmiki na poszczególne części ciała, wszystko jest na jej kanale na yt (link wyżej). Wybierz coś, co Ci się spodoba i ruszaj Ja ją bardzo lubię
Stary 2013-01-31, 23:07   #503
neroza
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
bardzo dobry pomysł

i dobranoc
Jestem za! Dobranoc wszystkim
Stary 2013-01-31, 23:34   #504
redeyes
Zakorzenienie

BlackAngel mi i nawet z tym dżemikiem nie podchodzi, jedyny jaki potrafię zjeść to w naleśniku, w przeciwnym razie aż mnie na wymioty zbiera.. a przecież to takie zdrowe jest

camelia111 kochana, ja robiłam ten zestaw ćwiczeń, gdy jeszcze nie byłam gotowa do turbo.. najpierw wykonywałam cardio, potem na brzuch i na końcu pośladki. muszę powiedzieć, że te 15 minut cardio nie jest aż tak strasznie męczące.. bo to tylko 15 minut, ale tak czy siak łapała mnie kolka podczas tych podskoków, bo sporo ich tam jest (niestety albo i stety). co do działania to też się nie wypowiem, bo już z cardio zrezygnowałam, a zamiast tego robię pośladki i brzuch z mel b. moim zdaniem mel b przesadza z tym sapaniem, już nawet na samym początku.. jak ja pierwszy raz zrobiłam te ćwiczenia to nic się nie zmęczyłam..

neroza polecam właśnie tiffoczki (ćwiczenia na boczki z tiffany ) i ostatnio upodobałam sobie lower abs, czyli na dolną partię brzucha. polecam zrobić trzy serie na raz, a efekty będą super po miesiącu!! ja właśnie będę robiła po kilka serii tych ćwiczeń. natomiast z ćwiczeń z mel b uwielbiam najbardziej te na pośladki ale cardio i na brzuch też są fajne (innych nie próbowałam) na youtube wszystko znajdziesz
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 23:47   #505
yes
Zakorzenienie

Cytat:
BlackAngel mi i nawet z tym dżemikiem nie podchodzi, jedyny jaki potrafię zjeść to w naleśniku, w przeciwnym razie aż mnie na wymioty zbiera.. a przecież to takie zdrowe jest

camelia111 kochana, ja robiłam ten zestaw ćwiczeń, gdy jeszcze nie byłam gotowa do turbo.. najpierw wykonywałam cardio, potem na brzuch i na końcu pośladki. muszę powiedzieć, że te 15 minut cardio nie jest aż tak strasznie męczące.. bo to tylko 15 minut, ale tak czy siak łapała mnie kolka podczas tych podskoków, bo sporo ich tam jest (niestety albo i stety). co do działania to też się nie wypowiem, bo już z cardio zrezygnowałam, a zamiast tego robię pośladki i brzuch z mel b. moim zdaniem mel b przesadza z tym sapaniem, już nawet na samym początku.. jak ja pierwszy raz zrobiłam te ćwiczenia to nic się nie zmęczyłam..

neroza polecam właśnie tiffoczki (ćwiczenia na boczki z tiffany ) i ostatnio upodobałam sobie lower abs, czyli na dolną partię brzucha. polecam zrobić trzy serie na raz, a efekty będą super po miesiącu!! ja właśnie będę robiła po kilka serii tych ćwiczeń. natomiast z ćwiczeń z mel b uwielbiam najbardziej te na pośladki ale cardio i na brzuch też są fajne (innych nie próbowałam) na youtube wszystko znajdziesz
podasz linka do Mel na pośladki??
Stary 2013-01-31, 23:50   #506
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
A co do słodyczy to dzisiaj w sklepie tak się do mnie uśmiechała ta nowa milka z carmelem ale powiedziałam stanowcze nie, i po ćwiczeniach pozwoliłam sobie na odrobinę słodkości w postaci 5 śliwek suszonych... szlaleństwo wiem wolałabym batona jasna sprawa ale nie czas jeszcze na takie szaleństwa
jadłam tę milkę, doooobraa

Cytat:
no ja dawałam taką sugestię w poprzednim watku, ale jakos nie wyszlo. w ogole 1 post nieuzupelniony w pelni.

INSTA
Stary 2013-01-31, 23:56   #507
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:

camelia111 kochana, ja robiłam ten zestaw ćwiczeń, gdy jeszcze nie byłam gotowa do turbo.. najpierw wykonywałam cardio, potem na brzuch i na końcu pośladki. muszę powiedzieć, że te 15 minut cardio nie jest aż tak strasznie męczące.. bo to tylko 15 minut, ale tak czy siak łapała mnie kolka podczas tych podskoków, bo sporo ich tam jest (niestety albo i stety). co do działania to też się nie wypowiem, bo już z cardio zrezygnowałam, a zamiast tego robię pośladki i brzuch z mel b. moim zdaniem mel b przesadza z tym sapaniem, już nawet na samym początku.. jak ja pierwszy raz zrobiłam te ćwiczenia to nic się nie zmęczyłam.. )
Dzięki wielkie za odzew, w takim razie zabiorę się za Mel, jak nie będę miała weny do intensywniejszych ćwiczeni i zacznę od pośladków. Na brzuch mam już abrippera ulubionego i to chyba się nie zmieni, natomiast na pupę najlepiej działa nieszczęsny skalpel, podczas którego umieram z nudów, więc Mel będzie fajną alternatywą
Stary 2013-02-01, 00:07   #508
charlizeee
Zakorzenienie

Właśnie oglądam najnowsza płytę Ewy jutro poćwiczę dzisiaj jestem zbyt zmęczona po wczorajszej podróży :-(
Wiecie co mam tą samą bluzkę co Ewa na szok treningu i buty też hehe )
Stary 2013-02-01, 00:24   #509
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Mnie ta Wasza Tiffany w ogole nie odpowiada za duze miesnie brzucha ma
to zależy w których ćwiczeniach bo w tiffoczkach faktycznie taka szersza w brzuchu jest ale w innych ćwiczeniach ma śliczny brzuszek

Cytat:
są serki wiejskie z dżemem truskawkowym, brzoskwiniowym i miodkiem

dziś nic nie ćwiczyłam, to zdecydowanie nie był mój dzień ręce już mnie nie bolą ale jak to mówią "jak nie urok to sraczka" i to też mnie dopadło

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 00:29   #510
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
oj tak, ja też lubię jadłam to zanim w ogóle wiedziałam kto to Ewka

poczytałam na dobranoc i mówię dobranoc
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości