|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Kochane pisze do Was ze szpitala , dostalam takich boli ze myslalam ze sie skoncze ( na jutro bylam umowiona do specjalisty ) zrobili mi usg i mam stan zapalny. Nie wypuscili mnie do domu , jutro operacja
tak strasznie tesknie za Domino pierwsza noc bez niego leze i rycze
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2013-02-01 o 06:42 |
|
|
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
ojej Żabciu Dzień dobry zaraz zmykam na badania później do Was zajrzę.....
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
piątunio
|
#4234 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymajcie się dziewczyny! Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli tak, to koniecznie coś z rączkami i długim paskiem (naprawdę się przydaje! ![]() Wiem, że cena kusząca, ale przede wszystkim patrzyłabym na materiał. Tutaj widać, że pokrowiec nie jest najwyższych lotów jeśli chodzi o jakość Mam wrażenie, że te rączki zaraz się urwą i laptop z hukiem wyląduje na chodniku ![]() Mimo wszystko zainwestowałabym odrobinę więcej (choć 50-60zł), bo skoro kupiłam sprzęt na lata za grubą kasę, to dołożyłabym te paredziesiąt zł do torby. W sklepach komputerowych ceny będą wysokie, ale może zerknij w sieciówkach? 14 cali to bardzo popularny rozmiar - ostatnio bardzo fajne widziałam we flo Ja natomiast na swojego poprzedniego laptopa miałam torbę z top secret, teraz używa jej mąż, i oboje byliśmy/jesteśmy baaardzo zadowoleni, bo nie jest taka ogromna i sztywna, jak te wszystkie komputerowe, ale jednocześnie bardzo dobrze wykonana i mieści wszystko, łącznie z zasilaczem (a czasem i moim netbookiem dodatkowo ). I też płaciłam chyba 49,99 (tylko to już była przecena o bodajże 30%). Napradę, poszukaj czegoś odrobinę lepszego, bo szkoda sprzętu Cytat:
A wiesz, że podobno zaraz po odstawieniu łatwiej jest zajść? ![]() Cytat:
Trzymaj się tam mocno! Domino ma tatę, ma babcię - jest w dobrych rękach ![]() A Tobie szybko zrobią zabieg i wrócisz do rodziny
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, na szybko znalezione:
1) Targus - niestety 79zł, ale pewnie sporo płacisz tutaj za markę: http://allegro.pl/lekka-torba-na-not...922504430.html (no i nie ma długiego paska) 2) Belkin - najprostsza z możliwych, a też powinna być dobra (Belkin to znana marka jeśli chodzi o pokrowce 3) ta też wygląda dobrze, tylko już chyba z tych większych: http://allegro.pl/torba-laptop-abbra...975678931.html 4) oo, tu masz tańszego Targusa: http://targus.strefamarek.allegro.pl...-tss586eu.html I to tak na szybko przejrzałam, bez wdawania się w walory estetyczne (choć prócz tej trzeciej wszystkie mi się bardzo podobają ). Spokojnie znajdziesz coś solidniejszego do 50zł ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Bry! ![]() kaska, no piątunio, piątunio A co powiesz na piątunio przed tygodniowym urlopem? ![]() Wczoraj miałam ogrom pracy, dziś też nie zapowiada się luźniejszy dzień Ale to dobrze, czas szybciej minie ![]() Butter, współczuję tych wszystkich dolegliwości Madzia, dobrze, że poszliście z Majką do lekarza Zniknie Komuś coś jeszcze miałam pisać... ![]()
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby super
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się czujesz? Jak mdłości?
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
póki co dobrze, zjadłam musli, zobaczymy za chwilę, wczoraj wieczorem miałam jakieś mega hiper mdłości i wymioty
nawet nie mogłam na boku leżeć o wstaniu z łóżka już nie wspomnę Maleństwo trzymajcie się
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas po staremu, tzn same stresy ostatnio. Bilety do Pl mamy na koniec kwietnia, ale czy polecimy zalezy od konsula No ale nie mam wiadomosci od kilku dni, tzn nie dzwonia takze raczej nie powinno byc problemow, bo szczerze mam juz dosc ![]() Wczoraj Tz był na ponownym przegladzie auta, bo pierwsze nie przeszło, naprawił co trzeba i tez juz mamy jeden problem z glowy Mam nadzieje,ze powoli bedzie sie wszystko prostowac![]() A Wy jak tam sobie radzicie? Cytat:
Czesc ![]() Moj syn postanowił dzis o 5.30 wstac
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonde, czasem brak wieści to dobre wieści
|
|
#4241 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No popatrz, jakoś nie zauważyłam
|
||||
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Helol piatunio!!!
![]() Onyks, matko swieta az mi mroz po plecach przelecial jak czytalam twoj opis...Z tym cewnikiem masarka, nie wiedzialam, ze to tak boli No i ze czulas jakby lamanie zeber jak mala wyciagali, bozsze. Moge tylko za to jaka bylas dzielna!Cytat:
Trzymam kciuki za kp Cytat:
alez ty mloda jestes . Cytat:
![]() ![]() A teraz w sprawie cwiczen, WII ma zupelnie inna technologie bo musisz w reku dzierzyc ten pilot, z Xbox kinect tylko cwiczysz a czujnik cie skanuje. Super sprawa. Cwiczylam tez wczoraj. Gra nazywa sie Nike+ for Xbox kinect. Mozesz sobie zobaczyc na YT. Cytat:
![]() Czesc Aaby |
||||
|
|
|
#4244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Agusku jak tam na wizycie było? Mała, Tomalinko gdzie się podziewacie? a ja dzisiaj na 16,30 na wizytę idę. Już przeżywałam i w nocy nie mogłam spać bo się martwiłam, czy wszystko będzie dobrze, a nad ranem mi się śniło, że mąż chciał mnie się pozbyć i wrzucił mnie pod traktor aby mnie przejechać
|
|
#4245 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() Jest piątek! Melduje, że z naszym Bąblem wsio okej Następna wizyta 20.02 ![]() Jestem zalatana dziś... Strong ![]() Żabciu, trzymaj się! ![]() I nie wiem co miałam jeszcze napisać...
|
#4246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a o Domino się nie martw, na pewno tata i babcia świetnie się zajmą nim Aaby, dzięki, dziś już troszkę lepiej. Ale ogarnia mnie dzika, przedegzaminacyjna panika...
|
|||
|
|
|
#4247 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba przestanę mierzyć temperaturę, bo jakieś cyrki mi na wykresie wychodzą W ogóle nie miałam skoku, tak jakby owulacji nie było.
|
||
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, dzięki
Posprzątam chyba dopiero za tydzień...bo mam przed sobą 4 egzaminy, w dwa najbliższe weekendy. Nie mam czasu..chyba, że w ramach relaksu ![]() Nikitko, Żabcia ma problemy z woreczkiem żółciowym z tego co pamiętam ![]() Mrowinko, a powiedz, lecisz dalej z Clo? Czy już nie? Agnusku, super, że wszystko ok
|
|
|
|
#4249 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Buttertrzymam kciuki za egzaminy I mamy juz luty
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38977854]Chodzi Ci o to, czy będę go brała w kolejnych cyklach? Na razie skłaniam się ku temu, że kolejnych cykli nie będzie. Zmęczeni już jesteśmy tymi staraniami
[/QUOTE]No nie dziwię Ci się Kochana. |
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Żabcia biedazcku Ty mój! Trzymaj się tam dzielnie! Butter współczuję bóli Stokrotko kciuki za dzisiejszą wizytę! Agnusku cieszę się, że z Waszym maleństwem wszystko dobrze
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter, Gucia, Stokrotko dziękuje
|
#4254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38977600]
No popatrz, jakoś nie zauważyłam [/QUOTE]Łatwiej - nie znaczy, że pewniak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Heeeeeeeej! Cytat:
Kochana, wszystko będzie dobrze! Cytat:
Cytat:
![]() Faktycznie! ![]() onyks, straszny ten opis! Byłaś mega dzielna!
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks zapomniałam Ci napisać - to co przeżyłaś podczas porodu jest po prostu niewiarygodne. Byłaś bardzo dzielna!!!
|
#4256 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praktyczniejsza oczywiście z rączką i paskiem na ramie, ale tak jak napisała Aaby ja bym zainwestowała w ciut lepszą. Cytat:
Witaj Skąd jesteś ? Cytat:
![]() No mąż się nie popisał, ale mój tż też często bez ogródek tak mówi. Jedno moje złowrogie spojrzenie i wie o co chodzi ![]() Cytat:
Kochana, wszystko będzie dobrze ![]() Może dobrze, że tak "z zaskoczenia"? Szybko zrobią i z głowy Głowa do góry ![]() Cytat:
1. Nadrobiłam porządnie wizaż 2. Poszłam do biblioteki (w końcu ! ) 3. Wypiłam kawkę z babcią i poplotkowałyśmy bez pośpiechu ![]() 4. Zrobiłam obiadek ![]() 5. Poszłam na zakupy dla babci- apteka i jakieś pierdółki, zaliczyłam od razu spacer. 6. Przywitałam tż po prazy w super nastroju ![]() 7. Czytałam pół wieczoru książkę- i dziś zamierzam ją skończyć, tego mi trzeba było. 8. Wieczorem spełniałam się jako kochana dziewczyna swojego chłopaka ![]() ![]() Co do torby to myślę podobnie. |
|||||
|
|
|
#4257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oooo nie, jak Ci zazdroszczę
![]() Chciał mieć dłuższy dzień ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze Kochana ![]() Cytat:
Łeee tak mało info ? ![]() Cytat:
![]() Cześć dziewczyny ![]() Jakoś humor mi się poprawił i jest fajnie ![]() Dziś znowu mam przymusowe wolne, bo w systemie jakieś zmiany. Trudno- płakać nie będę Planów mam całe mnóstwo- porządny pedicure, regulacja i henna brwi, maseczki na twarz, jakieś ćwiczenia, wieczorem kąpiel z peelingiem i masażem od tż (jeszcze tego nie wie , depilacje i takie tam sprawy A co ![]() Jutro chyba od samego rana będę pomagać siostrze w przeprowadzce, a wieczorem idziemy na podwójne urodziny, także weekend zapowiada się fajnie ![]() Powiedzcie mi czy po odstawieniu anty robiłyście jakieś badania żeby zobaczyć czy wszystko jest ok ? Chcę iść w przyszłym tygodniu i może coś zasugeruję lekarzowi. Maleństwo trzymaj się w tym szpitalu ![]() Onyks byłaś mega dzielna! Ale ciary na plecach miałam i to tylko czytając to... |
|||
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziendobryyyybaardzooooo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz, taka taktyka też dobre, wypróbuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

tak strasznie tesknie za Domino 

zaraz zmykam na badania później do Was zajrzę.....

O widzisz, taka taktyka też dobre, wypróbuję