Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 12:42   #451
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nie, kości czaszki są jeszcze miękkie, a w miejscach szwów szczególnie, może trafiłaś na takie miejsce. Ale nic nie mogłaś zrobić.
Dzięki wielkie, uspokoiłaś mnie, swoją drogą najwidoczniej powinnam być bardziej delikatna
Stary 2013-02-01, 12:43   #452
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
W UK juz w sloiczkach po 4tym miesiacu jest miesko. Ja dopiero zaczne dawac tak za miesiac. Na razie dopiero marchew I jablko byly I nie smakowaly...
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
tu w de tez
ja juz dawalam ryz z warzywami i kurczakiem,ale tego kurczaka bylo tam zaledwie 8 %
W Polsce w rosmannowskich niemieckich sloiczkach babydream też jest mięso po 4 miesiącu, ale nie dawałam. Zacznę po 5 i wtedy też zakupię te z mięsem. Tzn pewnie zakupię już dziś, bo duże zakupy mnie czekają.

A właśnie przyszła przesyłka z bobovity - poradnik żywienia dziecka i słoiczek jarzynowej.

Tamlin Ty chyba pisałaś że kupiłaś obiadki babydream dla Matiego...? Dawałaś już? Zjada cały słoiczek 190? Bo ja Ali grzeję tak 3/4, więcej nie chce... te z bobvity 125g są idealne dla niej.

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2013-02-01 o 12:46
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:43   #453
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
justyna12345: to widze ze nas troche jest. ja chetnie bym sie spotkala bo nie mam tu znajomych.

u mnie jak by mialy byc katowice to tylko weekend by wchodzil w rachube zeby mnie tz mogl zawiesc. bo ja nie mam prawka. mam w planach zrobic a slyszalam ze na slasku jest najmniejsza zdawalnosc z calej polski. to prawda?
co do spotkania np. weekend za tydzień mógłby być?? :p ja bym się z siostrą i mamą zgadała - one wpadłyby na zakupy do Silesii - wtedy mogłabym jechać bo sama z małym w aucie się boję, bo z przodu nie może siedzieć a tak ktoś z tyłu będzie z nim, a TŻ wraca teraz w nd do pracy i też mnie nie może zawieźć...one by sobie na zakupy poszły a my mogłybyśmy się zgadać na kawkę gdzieś :p która jeszcze chętna z okolic??

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
acha o tych rozmiarach, no moja kolezanka ma 9mies dziecko i on tez ma 74 i podobno dzieciaczki od jakiegos momentu sie zatrzymaja na chwile. oby to bylo na 74.
kurcze mój ma 4,5 mca a już ma 68/74 rozm. :p

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:46   #454
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Aaa, przeczytałam "Dom cudzych marzeń", któraś tu polecała, kraven? Na czasie dla tych, które mają na pieńku z teściowymi
To chyba dla mnie. Jutro teściowa ma 60tkę a ja wybywam na cały dzień do mamy
Za to za tydzień robi imprezę w lokalu. Już słyszę jej rodzinkę jak to dobrze, że ona mi pomaga i mogłam wrócić do pracy. Chyba wtedy im powiem, że to właśnie przez nią wracam

Cytat:
Wiem Ale podobno w jakiś magiczny sposób przedostaje się do mleka

Moja też z tych ciągle jedzących w nocy... dziś 4 pobudki... Tamlin, a jak często Mati je w dzień? Macie jakiś schemat już wypracowany? Bo u nas jest mniej więcej tak:
6:30 cyc
9:00 cyc (tu będzie niedługo kaszka)
11:00 cyc
13:00 obiadek
15:00 cyc
16:00 cyc bo trzeba dojeść
17:30 owoc
19:30 mm z kleikiem aktualnie ok 170 ml zjada
czasami ok 18:30 jest jeszcze cyc bo nie może wytrzymać do kolacji.
no i w nocy jakieś 4 razy cyc

Boję się że to za często, i że jak wrócę do pracy i przejdziemy na mm w dzień (mam nadzieję że w nocy uda mi sie jeszcze karmić) to to będzie za dużo. Staram się jej wydłużać czas między karmieniami, ale najczęściej kończy się to wrzaskiem... no a przeciez nie odmówię głodnemu dziecku...
2:00 cyc
6:00 cyc
10:00 cyc
13:30 jabłuszko
14:00 cyc
18:00 cyc
i zależy 21-22 cyc.

Jak nie ma cyca jest mm.

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Błagam litujcie się nade mną, nie pędźcie tak z postami ja biedna z doskoku Was podczytuję, a kolejne strony tylko przybywają

Tak poza tym to dzień dobry

Witam nową mamę

Dearlie pytałaś o lęki separacyjne - ok. 22 tyg. nawet do 26 tyg.

Asiulka ucałuj ode mnie Jasia przystojniaka naszego dzielnego podróżnika

Co do wakacji, my w lipcu wyjeżdżamy nad morze na 10 dni z przyjaciółmi i ich starszą od Filipa o 4 miesiące córeczką

Lourose
, odnośnie szaleństw przycyckowych, Odkąd miałam ten kryzys pokarmu, to praktycznie podaję Filipowi już tylko odciągnięte mleczko ( i czasami niestety dokarmiam mm), bo przy cycu jest już gorzej niż histeria jedynie zawsze rano jak się budzi ok. 4-5 je z piersi w miarę spokojnie, a potem jazda bez trzymanki - wrzask, plucie, naciągnie sutka i puszczanie z impetem ( dodam, że ząbkuje i dziąsła sa twarde) tak więc Kochana ja się już pożegnałam ze wspaniałymi chwilami spokojnego, relaksującego karmienia piersią

Dziewczęta, ostatnio pierwszy raz Filipek jadł jabłko, 2 dni kupy nie było, dzisiaj rano pojawiła się, o konsystencji rzadszego musu i o matko! - kolorze ciemnozielonym jak krowie placki za przeproszeniem myślicie , że to po jabłku czy mam się martwić?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Wracając jeszcze do tematów urodowych, to ostatnio kupiłam szampon Ultra Doux z cytryną i białą glinka do włosów przetłuszczającyh się, gdyż moje ostatnio już tak nie wypadają, ale dla odmiany zaczęły się przetłuszczać okropnie. I szampon jest super, dlatego polecam jeśli któraś z Was ma ten
problem

I nabyłam jeszcze mleczko kozie - balsam Ziaja, ktoś tutaj polecał, rzeczywiście, nawilża rewelacyjnie

Mąż wyjeżdża za 2 dni, a ja juz tęsknię
Mi nie podpasował

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:47   #455
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
W Polsce w rosmannowskich niemieckich sloiczkach babydream też jest mięso po 4 miesiącu, ale nie dawałam. Zacznę po 5 i wtedy też zakupię te z mięsem. Tzn pewnie zakupię już dziś, bo duże zakupy mnie czekają.

A właśnie przyszła przesyłka z bobovity - poradnik żywienia dziecka i słoiczek jarzynowej.
Mi też 2 raz z tym że za 1 razem były 2 słoiczki a teraz jeden.Z nestle też dostałam najpierw 2 koperty z poradnikami w tym w jednej kaszka i tydzien temu znowu 2 koperty z tymi samymi poradnikami
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:48   #456
marta1986222
Zakorzenienie

Gdzie jest ten link o wprowadzeniu glutenu na pierwszej stronie bo szukam,szukam i chyba ślepa jestem.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:49   #457
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
bylismy u okulisty z mala,wsio ok,chociaz tu problemy nas ominely
Super!
My mamy wizytę 12. lutego

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
U nas wszystko dobrze, maleńka już zasnęła, mąż ogląda Ghost rider 2 i się śmieje jaki głupi film.
A widział ktoś "Merida waleczna"? Wczoraj sobie obejrzałam. Bardzo polecam Film zabawny, wzruszający i w sam raz dla mamusiek.
Oglądałam, ale w niecałej połowie zasnęłam
Natomiast co do bajek.. Dziewczyny, byłam zdruzgotana! TŻ ściągnął, swego czasu, Romana Barbarzyńce.. Niby bajka, ale nie dla dzieci . Dużo erotyzmu, a ponoć ograniczenia wiekowego nie było w kinie..

Cytat:
Jaka piękna!!!
Widzę, że wszystkie bobasy mają takie lekko zezowate spojrzenie. Ostatnio się zastanawiałam czy coś jest nie tak z oczkami mojej malej.
Dziękujemy
Ano mają, nie wiem do kiedy to minąć powinno.. Ale zapytam okulistkę

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
To cos dla mnie
A coś dla dziewczyn, u których to teściowe mają na pieńku? Albo jeszcze lepiej, teściowie?

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
64 to chyba sporo
Dlatego sobie daruje . Ale dla tych, które mają Schleckera, teraz inaczej się zwie , to pampersy Pampers - wszystkie oprócz 1 - są za 54zł. Przynajmniej u mnie.

Cytat:
W Rossmanie są skarpetki z grzechotkami, po 17zł bodajże. mojego one wczoraj skusiły i tak się męczył aż sięgnął.
My właśnie w Rossmannie zakupiliśmy . Tam są dwa rodzaje: uboższa wersja i bogatsza . Wzięliśmy tańszą i też super

Bika - Dane proszę

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
o tej porze no ładnie
Dziecko śpi, ma z kim zostać, ja mam problemy ze zaśnięciem (przeszło z Melanii na mnie ), a że sąsiadka chętna to czemu nie skorzystać

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Martuś ja się chyba jednak zaraz będę zbierać na spacer, bo moja zachowuje się jakby z niej ktoś powietrze spuścił..... może świeże powietrze pomoże
O, co do tego tematu!
Mela była marudna, już nie wiedziałam, co zrobić - wtedy jak takie mrozy były, chyba z -15 - to się wkurzyłam, opatuliłam, wsadziłam w wózek. Wymarzła i fimery się skończyły
Stary 2013-02-01, 12:56   #458
lidka0308
Zadomowienie

Cześć laski!

ja tylko na szybko, bo w domu szpital

mąż się pochorował i zamiast jednego dziecka mam dwoje

staram się separować Lili od niego i obserwuję, czy nic się u niej nie dzieje

w związku z tym czasu na wizaż będzie brak, bo wszystko na mojej głowie

wrócę jak sytuacja się unormuje
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:57   #459
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moja niunia pierwszy raz sama się przekręciła z pleców na brzuszek

Jestem z niej taka dumna

Cytat:
Moja tak samo z tym smokiem.
I też wystarczy, że cokolwiek znajdzie się w jej rączce to od razu ląduje to w buzi. Tyle że nie wiem czemu, ale strasznie się przy tym denerwuje. Wygląda jakby chciała całą tą rzecz wpakować do buzi, a nie może więc się wkurza. Wasze dzieci też się tak denerwują?
Moja od samego wyjścia na świat ma nerwy blisko dupy, więc moje zdanie się nie liczy

Cytat:
Colds, tak zapragnęłam mocno, żeby i Zuzandra chwytała nóżki, więc dziś założyłam jej skarpetki z grzechotką. próbuje łapać

Czasem trzeba wspomóc dzieci

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Gdzie jest ten link o wprowadzeniu glutenu na pierwszej stronie bo szukam,szukam i chyba ślepa jestem.
Zaraz dodam, jeżeli tego nie zrobiłam. Wybaczcie
Stary 2013-02-01, 12:58   #460
Nisia4
Zadomowienie

Aaliyah dobrze pamiętam, że to Ty kiedyś pisałaś o kosmetykach naturalnych. Mogłabyś zerknąć na to http://allegro.pl/balsam-samoopalaja...970223200.html będzie spoko?
Stary 2013-02-01, 13:06   #461
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Cześć laski!

ja tylko na szybko, bo w domu szpital

mąż się pochorował i zamiast jednego dziecka mam dwoje

staram się separować Lili od niego i obserwuję, czy nic się u niej nie dzieje

w związku z tym czasu na wizaż będzie brak, bo wszystko na mojej głowie

wrócę jak sytuacja się unormuje
dużo zdrówka dla Was

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Moja od samego wyjścia na świat ma nerwy blisko dupy, więc moje zdanie się nie liczy

Czasem trzeba wspomóc dzieci

Zaraz dodam, jeżeli tego nie zrobiłam. Wybaczcie
wybaczam

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-02-01, 13:08   #462
colds
Zakorzenienie

marta - schemat dodatny. tzn. na pierwszą stronę jest link

Edytowane przez colds
Czas edycji: 2013-02-01 o 13:09
colds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:12   #463
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
marta - schemat dodatny. tzn. na pierwszą stronę jest link
dziękuję

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-02-01, 13:13   #464
spioszka
Raczkowanie

Dziewczyny mozecie zerknac na moja jedzeniowa rozpiskę, co myslicie?

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:15   #465
kraven
Zakorzenienie

Cześć.
Witam się w lepszym humorze

Dzieciaczki są śliczne Melania będzie czarowała mężczyzn oczami

Gda super plan wycieczkowy. My w tym roku zostajemy w Polsce ale od przyszłego roku śmigamy w świat

Maggie przeczytaj książke - tylko nie bierz przykładu z głównej bohaterki

Lidka dużo zdrówka dla całej rodziny

Marta gratulacje dla Córuni

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:20   #466
aaliyah
Zakorzenienie

Spioszka, zawsze mi się wydawało, ze uczulenie wychodzi po drugiej dawce, ale może się mylilam.

A kiedy wprowadzilas deserki?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:22   #467
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze raz wielkie, ogromne dzięki Iwoncia
pewnie nie raz będę wyskakiwać z głupim pytaniem.
ale to mój pierwszy smartfon i jeszcze trochę nie kumata jestem.
To normalne, że bateria dobę wytrzymuje nie?

dobe to i tak dużo bo ja wiecznie coś na fonie robie, to allegro to wizaż, e-mail, gg, facebook, nk i mi przypada ładowanie 2x na dobe

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Iwoncia doradź coś z tym fonikiem
Kochana a co mam doradzić?
Przepraszam, ale ja tak z doskoku bo mam kupe roboty od wczoraj i nadrabiam Was troche po łebkach i pomijam conieco
Napisz jeszcze raz co mam doradzić?
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:23   #468
colds
Zakorzenienie

Któraś z Was pytała o natłuszczanie naczyniaków.
Pan dr Wyrzykowski kazał natłuszczać Alantan'em plus lub Lipobase'm.
Zakupiłam Alatan plus, wyszło jakieś około 9zł za niego.
Stary 2013-02-01, 13:24   #469
angel166
Zakorzenienie

hey mamuski,
moej wizyty na wizazu od kilku dni to wieczne nadrabianie a wszystko przez 3 dniową nieobecnosc, normalnie siadam Was nadrabiac i co zdaze przeczytac zaleglosci to przez noc kolejne strony

u nas wszystko ok w miarę
ja jakiejś depresji dostałam, już nawet o te kg nie chodzi ale dużo innych problemów nam się nałożyło i trochę mnie to wszystko martwi
eh...
siedzie cały czas i tylko myślę, aż mi głowa pęka. Szczerze to się Wam przyznam, że nawet na wizaż nie mam ochoty, bo jestem gdzieś myślami wiem, wiem należy mi się
Na spacerze nawet nie odetchnę, bo mała zwariowała i od tygodnia takie afery kręci, że masakra w wózku

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:27   #470
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś z Was pytała o natłuszczanie naczyniaków.
Pan dr Wyrzykowski kazał natłuszczać Alantan'em plus lub Lipobase'm.
Zakupiłam Alatan plus, wyszło jakieś około 9zł za niego.
Do skory dzieciaczka najlepszy jest olej kokosowy. Rewelacyjnie pielegnuje, bardzo zdrowy i tresciwy. tylko musi być organiczny.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:36   #471
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
boskie! te drugie foto super

u nas na razie faza oglądania stópek i ściągania skarpetek

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

asiulka ale z Jasia już kawał ciacha

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

w ogóle mówiłąm Wam czy nie? jak nie to mnie zabijcie, że piszę to samo jeszcze raz

od tygodnia jakoś Jagoda zaczęła włączac sobie w łóżeczku Alfiego
pierwsze dwa dni bardzo nas cieszyła nowa umiejętnośc naszej córeczki ale teraz mamy ochotę go zamordowac słyszac : Misiu Alfi śpiewa tak...
Po dwóch dniach uruchamiania go przez Jagodę o 12 nocy stwierdziliśmy, że Alfi musi wyprowadzic się z łóżeczka

a dziś leżąc na brzuszku na podłodze mała wyciągała rączki i wciskała guziczki w huli-kuli

Jagódka
Stary 2013-02-01, 13:37   #472
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Do skory dzieciaczka najlepszy jest olej kokosowy. Rewelacyjnie pielegnuje, bardzo zdrowy i tresciwy. tylko musi być organiczny.
Ponawiam bo nie wiem czy widziałaś
Aaliyah dobrze pamiętam, że to Ty kiedyś pisałaś o kosmetykach naturalnych. Mogłabyś zerknąć na to http://allegro.pl/balsam-samoopalaja...970223200.html będzie spoko?
Stary 2013-02-01, 13:37   #473
angel166
Zakorzenienie

kate widzę, że krab przypadł Kubusiowi do gustu

Jagódka
Stary 2013-02-01, 13:42   #474
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Spioszka, zawsze mi się wydawało, ze uczulenie wychodzi po drugiej dawce, ale może się mylilam.

A kiedy wprowadzilas deserki?
jak mial 4.5 miesiaca.
Dzisiaj pierwszy raz dostal parsnip (razem z jablkiem i marchewka), ale jednoczesnie te piorunskie chusteczki mogly wywolac takie zaczerwienienie....sama nie wiem

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:42   #475
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny.

Lenie chyba wychodzi dolna dwójka bo dziąsełko w tym miejscu jest bardzo zaczerwienione. poza tym wścieka się strasznie i nerwowo pcha wszystko do buzi

poza tym dostała dziś pierwszy raz jabłko, rewelacji nie było. prawdę mówiąc nie smakowało jej. za to mi bardzo

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
O jejku zazdroszczę kocham podróże

Wiem i to bardzo miłe jest

Ale wizaż muli. W ogóle przyjechałam na parę dni do mamy, więc mam mnóstwo czasu na wizaż, bo mnie prawie do dziecka nie dopuszcza a dziś się dowiedziałam, że znajoma jest w ciąży i we wrześniu rodzi, strasznie się cieszę i wspomnienia powróciły
to chyba też tak zrobię, może będzie podobnie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

No pięknie... to teraz proszę powiedzcie mi czy macie jakieś sprawdzone proporcje? Ileś tam tej gorącej i ileś zimnej czy na oko lejecie i sprawdzacie?
na oko

Cytat:
Aaa, przeczytałam "Dom cudzych marzeń", któraś tu polecała, kraven? Na czasie dla tych, które mają na pieńku z teściowymi
czyli dla mnie
teściowa do tej pory mi nie darowała tego "do widzenia"

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Co do tego filmu baby blues to mąż mi opowiedzial co nieco bo ktoś z pracy byl i na pewno nie jest to film dla mnie.
ja raczej obejrzę, lubię mocne kino,które skłania do refleksji...
nie powiem, później przez kilka dni mam doła i nie mogę przestać myśleć o tym co zobaczyłam.

z polskich największe wg mnie robi wrażenie "dom zły", "wesele", "sala samobójców", "zero".
dobry jest też "chrzest".

za to nie dla mnie są komedie, typu american pie, czy polskie ciacho, weekend i inne. obejrzałam 5 minut i dziękuję. kompletnie mnie to nie śmieszy

za to killera chętnie ponownie zobaczę

Cytat:
Moja tak samo z tym smokiem.
I też wystarczy, że cokolwiek znajdzie się w jej rączce to od razu ląduje to w buzi. Tyle że nie wiem czemu, ale strasznie się przy tym denerwuje. Wygląda jakby chciała całą tą rzecz wpakować do buzi, a nie może więc się wkurza. Wasze dzieci też się tak denerwują?
niestety ale tak
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:45   #476
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

Angel mielismy poznać adoratorkę
no właśnie miałam pisac po tym jak Was w końcu nadrobie

o adoratorce dziwna sprawa, zaczęło się, że przez 2dni mężul miał koło swojej szafki zostawione kanapki z napisem smacznegoa później przez 3dni odśnieżany samochód po pracy i na masce serce poprosił na monitoringu kolesia, by sprawdził kto to i okazało się, że jakaś blondynka krótko ścięta

męzul był pewien, że to kolesie z roboty jaja sobie robią i do tej pory tak twierdzichociaż żaden się nie przyznał
w każdym bądź razie jak wrócił po weekendzie do pracy to samochód już nieodsnieżony, bo nei ma śniegu ale kanapek też ni widu ni słychu- podobno
nie wiem czy to prawda czy mi tak specialnie powiedział

no i co to za baba była

w dodatku jutro ma impreze z pracy

Jagódka
Stary 2013-02-01, 13:46   #477
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

A coś dla dziewczyn, u których to teściowe mają na pieńku? Albo jeszcze lepiej, teściowie?

Bika - Dane proszę
Oooo..... to tym bardziej coś dla mnie

Bardzo proszę - Bika83 (Sabina, 29 lat) 21.10 Emilka (3390g, 57cm)tp. 14.10 sn
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 13:47   #478
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za troskę Kochane Mąż będzie miał przezprzełykowe badanie serca, bo wyszły mu jakieś anomalie w innych badaniach. Zaczęło się od tego, że ma bardzo niskie tętno (ok 44/min), wyszło też że ma lekko powiększoną jedną komorę. Z kolei badanie metodą Holtera (całodobowy zapis) nie wykazało nic szczególnie niepokojącego. Prawdopodobnie wszystko jest ok, bo już jak był nastolatkiem, to też miał badania w tym kierunku robione no i wychodzi na to że po prostu jego organizm tak ma. Ta powiększona komora to moze być jakaś anomalia ale wcale nie musi. A że trafił na drobiazgową lekarkę, to skierowała go na badanie, które jest chyba najdokładniejsze z możliwych.
dużo zdrówka dla mężusia

Jagódka
Stary 2013-02-01, 13:47   #479
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
ja raczej obejrzę, lubię mocne kino,które skłania do refleksji...
nie powiem, później przez kilka dni mam doła i nie mogę przestać myśleć o tym co zobaczyłam.

z polskich największe wg mnie robi wrażenie "dom zły", "wesele", "sala samobójców", "zero".
dobry jest też "chrzest".
Widzę że lubimy podobne filmy "Chrzest" bardzo dobry A widziałas rumuński "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni"?
Stary 2013-02-01, 13:48   #480
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

do 48 zeszłam szybko, ale ten kilogram mi się utrzymywał trochę. a wzrostu mam 160 więc jest ok
A widzisz, to podobną proporcję mamy pomiędzy wagą a wzrostem, bo ja ważę 59 ale mam 172cm
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości