Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 12:46   #3301
wolanin1
Raczkowanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Wolałabym, żeby nie był to puder brązujący - jeden dojdzie do mnie w poniedziałek
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:47   #3302
Myszkaa222
Rozeznanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
robiłaś już zamówienie z KROK1? ja robiłam, drugie mi nie wchodzi, nawet jak się nie zaloguje... namówiłam TŻ żeby założył sobie konto - też się nie da... daj znać czy Ci sie uda!

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

a może to puder brązujący za 66?
"Aby podkreślić Twoją urodę" - może faktycznie puder , chociaż ....nie wiadomo
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:54   #3303
201604131205
Konto usunięte

Puder faktycznie bardziej pasuje do opisu - ale przecież kod by nie kłamał?
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:57   #3304
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
robiłaś już zamówienie z KROK1? ja robiłam, drugie mi nie wchodzi, nawet jak się nie zaloguje... namówiłam TŻ żeby założył sobie konto - też się nie da... daj znać czy Ci sie uda!
Robiłam zamówienie w styczniu z krok1. Wczoraj chciałam drugi raz ten kod wykorzystać, ale się nie dało. Zrobiłam zamówienie z drugiego konta i wszedł, ale dopiero dzisiaj rano. Wczoraj im okropnie strona chodziła, wyskakiwały koszty pakowania i opcja kurier płatne przelewem tylko. Spóbuj dzisiaj założyć konto.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:27   #3305
Layl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Kupowałam zawsze wode bezalkoholową Monoi i była cudna - zapach, brak alkoholu i fajne natłuszczanie w minione wakacje jak pojawiła się woda toaletowa - od razu kupiłam, w ciemno... ale zapach mnie troszke rozczarował - słodki, przypomina drink Malibu, niezbyt trwały... teoretycznie cała seria Monoi de Tahiti powinna pachnieć tak samo (nawet żel JDM gardenia z polinezji ma tą samą nutkę ), ale woda toaletowa sie wyłamała - dość kokosowa,słodka, słoneczna,mało nutki Monoi (olej kokosowy z kwiatami tiare - gardenia)...ale głowa boli i mdli. Mam ją w ofercie na Dzień Kobiet jako gratis
Dzieki wielkie, pomogłaś mi bardzoUwielbiam żel gardenia czaje się na olejej i chyba tylko jego zakupie a wodę odpuszcze.
Layl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:31   #3306
wolanin1
Raczkowanie

Zgłaszam uprzejmie, że kod MERCI1 już nie działa.
Stary 2013-02-01, 13:54   #3307
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Też chciałam o to zapytać.
Biorąc pod uwagę cenę i pojemność to wątpię, żeby to były naturalne olejki.
Patrzcie ile kosztuje w Yr 50 ml masła karite (59zł!!), olej słonecznikowy z dodatkami (100ml - 69zł , mówię o eliksirze do masażu TdH) - te 100% naturalne składniki są 10 razy droższe niż w innych sklepach.
Więc za 20-30zł to na pewno będzie jakiś miks z emolientami lub parafiną
Patrzyłam przedwczoraj na ten olejek do włosów, o ile się dopatrzyłam, to jest tam głównie olej słonecznikowy ale niech zerknie i się wypowie ktoś, kto się zna dobrze na składach Ja odniosłam wrażenie, że to coś w stylu oliwki do masażu TdH, niestety...

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny!

Co mam robić? Nie wiem czy czekać na jakiś fajny nowy kod czy brać vanille noire z kodem NEWSYR póki działa???
Sprawdź, czy działa... Ja kombinowałam dziś, żeby puścić jakieś malutkie zamówionko, żeby dostać gratis różę 20 ml i nic nie chciało przejść... Działał tylko KROK3 od 40 zł.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

BTW: czy któraś z Was ma jakiś pomysł, jak się niedrogo zaopatrzyć w mleczko Iris Noir??? Na stronie jest bez zniżki za 66 zł, w ofertach wysyłkowych już nie ma...
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:09   #3308
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Zgłaszam uprzejmie, że kod MERCI1 już nie działa.
On już dawno nie działa
BTW rozgryzłam przez przypadek krok2 - darmowa wysyłka jest od 60zł po rabacie. No i zniżka 35% na jeden produkt- prawie jak merci
Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Patrzyłam przedwczoraj na ten olejek do włosów, o ile się dopatrzyłam, to jest tam głównie olej słonecznikowy ale niech zerknie i się wypowie ktoś, kto się zna dobrze na składach Ja odniosłam wrażenie, że to coś w stylu oliwki do masażu TdH, niestety...

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Sprawdź, czy działa... Ja kombinowałam dziś, żeby puścić jakieś malutkie zamówionko, żeby dostać gratis różę 20 ml i nic nie chciało przejść... Działał tylko KROK3 od 40 zł.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

BTW: czy któraś z Was ma jakiś pomysł, jak się niedrogo zaopatrzyć w mleczko Iris Noir??? Na stronie jest bez zniżki za 66 zł, w ofertach wysyłkowych już nie ma...
olej słonecznikowy to nie jest źle - z tym, że gdybym chciała słonecznik z jojobą i awokado to wolę kupić oliwkę BD za 4-6zł.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:20   #3309
Miskaa78
Kazar Lady

dziewczyny a co było w krok1 prezentem na powitanie?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:37   #3310
julietta83
Zakorzenienie

Czy nowe odżywki są w sklepie stacjonarnym oznaczone zielonym punktem?
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:38   #3311
Vanessa io
Rozeznanie

Prezentem jest krem CS
Wszystkie kody działają-kroki, przed chwilą sprawdzałam
Vanessa io jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:38   #3312
Myszkaa222
Rozeznanie

(...)
BTW: czy któraś z Was ma jakiś pomysł, jak się niedrogo zaopatrzyć w mleczko Iris Noir??? Na stronie jest bez zniżki za 66 zł, w ofertach wysyłkowych już nie ma...[/QUOTE]

Ja mam i może mogłabym wymienić
Stary 2013-02-01, 14:42   #3313
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Vanessa io Pokaż wiadomość
Prezentem jest krem CS
Wszystkie kody działają-kroki, przed chwilą sprawdzałam

dzięki ale mam zaćmienie mózgu
chyba popełnię zamówienie, bo jak Was czytam to mnie az boli, że mam tak mało rzeczy ( foto zrobiłam marnie wypadam)

Stary 2013-02-01, 14:53   #3314
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
chyba popełnię zamówienie, bo jak Was czytam to mnie az boli, że mam tak mało rzeczy ( foto zrobiłam marnie wypadam)
Pokazuj!!
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:07   #3315
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
We wtorek przyszła do mnie paczka z zamówieniem, lecz bez żadnych gratisowych próbek. Natychmiast napisałam do BOK i powiadomiłam ich o zaistniałej sytuacji (ach, te topikowe pogaduchy o asertywności).
Ich odpowiedź ( odp. tego samego dnia):
(...) W odpowiedzi na Pani wiadomość, pragnę poinformować iż zgodnie z Pani prośbą, próbki wybranych produktów zostaną wysłane. Za wszelkie niedopatrzenia i brak dołączonych próbek do zamówienia najmocniej przepraszamy. (...).

No i teraz tak się zastanawiam czy muszę im podać jakieś namiary na siebie? Adres, albo nr klienta?
Czy wystarczy imię, nazwisko i mail, który mają w wiadomości ode mnie.
Dodam tylko , że o żadne dane kontaktowe mnie nie prosili.
Skrzynka nadal pusta.
Co robić Kobitki?
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:11   #3316
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
Pokazuj!!
mój skromny zbiorek
żeli szamponów mleczek płynów do oczy nie wrzucałam - tylko pachnidełka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130201_145355.jpg (105,8 KB, 138 załadowań)

Stary 2013-02-01, 15:21   #3317
mgs127
Raczkowanie

Zamówiłam wczoraj z esklepu, widnieje jako wysłane,ale nie przyszedł jeszcze mail z siódemki z numerem przesyłki.
Kiedy mogę dostać?
Stary 2013-02-01, 15:38   #3318
Krusiak
BAN stały

Dziewczyny oferta PYC2RA19 nie bedzie wchodzic przez neta (na dzien kobiet)

Tylko przez tel i listownie
Pytalam na infolini
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:45   #3319
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość

Pytalam na infolini
Ale w kulki polecieli
Stary 2013-02-01, 15:47   #3320
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość

Pytalam na infolini
Stary 2013-02-01, 15:54   #3321
Krusiak
BAN stały

Tez bylam w szoku

cytuje
"W mieniu Yves Rocher dziękuje za zainteresowanie naszą firmą.

Uprzejmie informujemy, że oferta o numerze PYC2RA19, jest ofertą z prezentem spersonalizowanym, dlatego też istniej tylko i wyłącznie możliwość złożenia zamówienia droga telefoniczna lub listowną.

Serdecznie przepraszamy za powstałe niedogodności"

no i lipa zapomnialam wczesniej napisac bo pytalam z 5dni temu
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:01   #3322
stenka30
Zadomowienie

A ja zamówiłam wczoraj telefonicznie z oferty na dzień kobiet, męczyłam kobitke żebym nie musiała zamawiać z tych rubryk po kolei bo żeby zamówić coś z nowości do włosów to najpierw muszę kupić 8 rzeczy to jest jakieś przegięcie, ale się nie dała twarda sztuka, też mi to mówiła że oferta nie będzie wchodzić przez net i wiedziała że mam Bez gratis czyli to jest przypisane na amen do każdego klienta. Dziś o 10 rano listonosz przyniósł paczkę to nowy rekord nawet 24 godziny pełne nie minęły.
Zamówiłam maseczkę z nowej serii odżywczej, używałam tej nawilżającej ale mi się skończyła a ta ma lepszy skład to mam nadzieję że nie pożałuję.
Mam też sztyft malinowy ale d.... nie urywa, troche podsusza usta, peelingi do stóp i woda Bez gratis.

A co do poniesienia cen cocona i bambusa to ja sobie myslę że będzie może na dniach kod -50 od koszyka zakupów i to dlatego żeby za tanio nie powychodziło to wszystko.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:07   #3323
Myszkaa222
Rozeznanie

[QUOTE=stenka30;38986642]A ja zamówiłam wczoraj telefonicznie z oferty na dzień kobiet, męczyłam kobitke żebym nie musiała zamawiać z tych rubryk po kolei bo żeby zamówić coś z nowości do włosów to najpierw muszę kupić 8 rzeczy to jest jakieś przegięcie, ale się nie dała twarda sztuka, też mi to mówiła że oferta nie będzie wchodzić przez net i wiedziała że mam Bez gratis czyli to jest przypisane na amen do każdego klienta. Dziś o 10 rano listonosz przyniósł paczkę to nowy rekord nawet 24 godziny pełne nie minęły.
Zamówiłam maseczkę z nowej serii odżywczej, używałam tej nawilżającej ale mi się skończyła a ta ma lepszy skład to mam nadzieję że nie pożałuję.
Mam też sztyft malinowy ale d.... nie urywa, troche podsusza usta, peelingi do stóp i woda Bez gratis.

A co do poniesienia cen cocona i bambusa to ja sobie myslę że będzie może na dniach kod -50 od koszyka zakupów i to dlatego żeby za tanio nie powychodziło to wszystko.[/QUOTE]

Heh ja też tak dzisiaj myślałam bo jak cena cocoona została by 70 i może dadzą -50 to by za tanio wyszedł
Stary 2013-02-01, 16:17   #3324
wolanin1
Raczkowanie

Oby dali
Stary 2013-02-01, 16:28   #3325
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
mój skromny zbiorek
żeli szamponów mleczek płynów do oczy nie wrzucałam - tylko pachnidełka
Ooo, ile pachnideł!!!
Stary 2013-02-01, 16:29   #3326
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam wczoraj telefonicznie z oferty na dzień kobiet, męczyłam kobitke żebym nie musiała zamawiać z tych rubryk po kolei bo żeby zamówić coś z nowości do włosów to najpierw muszę kupić 8 rzeczy to jest jakieś przegięcie, ale się nie dała twarda sztuka, też mi to mówiła że oferta nie będzie wchodzić przez net i wiedziała że mam Bez gratis czyli to jest przypisane na amen do każdego klienta. Dziś o 10 rano listonosz przyniósł paczkę to nowy rekord nawet 24 godziny pełne nie minęły.

A co do poniesienia cen cocona i bambusa to ja sobie myslę że będzie może na dniach kod -50 od koszyka zakupów i to dlatego żeby za tanio nie powychodziło to wszystko.
A mi nawet nie raczyli przysłać oferty na dzień kobiet .
Sztyft malinowy beznadziejny, nie dość że usta wysusza to jeszcze nadaje im kolor mocnego, ciemnego różu. Na moich ustach wygląda to potwornie, Myślałam że będzie taki jak balsam malinowy w słoiczku.
Też coś czuję, ze dadzą kod -50% bo malutko kosmetyków w promocji.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:33   #3327
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
A ile wychodzi w wysyłkowej ??

Dobrze że skorzystałam i kupiłam go wczesniej

Swoja drogą musze powiedzieć że zapach utrzymuje sie bardzo długo ,ale i długoooo będe sie przyzwyczajała do tego zapachu
jak zamowie 2w1 - to wychodzi 140,00zl
+ gratis spersonalizowany (u mnie MdB 50ml )
+ bizu

ujdzie

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:34   #3328
wolanin1
Raczkowanie

Tylko wydaje mi sie, ze jak dadza -50% to zmienia cene tych nowosci do wlosow, nie sadze zeby zgodzili sie na 4,5 za odzywke.
Stary 2013-02-01, 16:35   #3329
dori7
Zadomowienie

Byłoby fajnie, bo ani oferta internetowa, ani wysyłkowa na Dzień Kobiet nie powalają...
Stary 2013-02-01, 16:39   #3330
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam wczoraj telefonicznie z oferty na dzień kobiet, męczyłam kobitke żebym nie musiała zamawiać z tych rubryk po kolei bo żeby zamówić coś z nowości do włosów to najpierw muszę kupić 8 rzeczy to jest jakieś przegięcie, ale się nie dała twarda sztuka, też mi to mówiła że oferta nie będzie wchodzić przez net i wiedziała że mam Bez gratis czyli to jest przypisane na amen do każdego klienta.
Znaczy jak ?? to jak będe chciała kupić samą wode ambre noir i 1 nowy szampon to muszę najpierw kupić 8 innych nie nowości ?? Bo nie kumam
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości