Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 14:27   #511
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
ja kilka razy kupiłam małej słoiczki z babydreamu ale ona warzywka i zupik chce tylko z hippa te z babydream spróbuje i nie chce jejsc pies także, nawet on preferuej hippa
deserki kupuję głównie z bobovity
Alicji smakowały z babydream ziemniaki z brokułami i młode warzywa z ogrodu. Dynią pluła
Stary 2013-02-01, 14:29   #512
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

dobra nadrobiłam Was. W weekend mężul w domu= brak czasu na wizaz

nei pisac mi więc za duzo tu!!!
bo zabije

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Alicji smakowały z babydream ziemniaki z brokułami i młode warzywa z ogrodu. Dynią pluła
no u nas ziemniaków z brokułami tylko 2 łyżeczki zjadła, warzywek troche więcej tych z "ogrodu" ale też bez szału w poruwnaniu np. z dynią z ziemniakami z hippa tego wcina cały słoik i az trzęsie uszami

dobra wstała zmykam:papa:

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:32   #513
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
od kiedy można się rozliczac?
chyba już mozna jeśli masz wszystkie pit-11

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Iwa 1 -2 razy w tygodniu można podać rybę zamiast mięsa. Ogólnie powinno się codziennie podawać mięso ale przecież jak kilka razy nie podasz to nic się nie stanie
dziękuję!

Cytat:
no u nas ziemniaków z brokułami tylko 2 łyżeczki zjadła, warzywek troche więcej tych z "ogrodu" ale też bez szału w poruwnaniu np. z dynią z ziemniakami z hippa tego wcina cały słoik i az trzęsie uszami

dobra wstała zmykam:papa:
u nas jak narazie z obiadków największą furorę zrobiła jarzynowa z bobovity. Myślałam że słoik zje
Stary 2013-02-01, 15:06   #514
colds
Zakorzenienie

Melcia uwielbia ziemniaki ze szpinakiem
Stary 2013-02-01, 15:07   #515
Sojka1990
Zadomowienie

Co do miękkich kości na główce to Zośka ma z tyłu głowy taki mięciutki "placek" co pod naciskiem odskakuje tak jak wieko otwartego raz słoika kiedyś przez przypadek ją tak nacisnełam przy przebieraniu a tu słysze "pyk-pyk" w pierwszej chwili się wystraszyłam, ale główki naszych maleństw jeszcze do końca skostniale nie są tak jak nasze globusy
Stary 2013-02-01, 15:10   #516
Katiaskaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

Tak piszecie o wadze, więc i ja stanęłam na swoją i .... jest 47 kg czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży taki miły akcent na początek ponurego dnia

Nie pisałam Wam, jak ostatnio mi teściowa dojechała. Wypaliła z tekstem, że mi się w ciąży przytyło i widzi, że nie bardzo udało mi się schudnąć!! także książkę przeczytam, jeśli ją znajdę w bibliotece
Jejku przecież Ty chudziutka jesteś, głupi tekst ze strony teściowej też mam tyle wzrostu, a ważę duuuuuuużo więcej więc z Ciebie lachon jak nic
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Dzięki za troskę Kochane Mąż będzie miał przezprzełykowe badanie serca, bo wyszły mu jakieś anomalie w innych badaniach. Zaczęło się od tego, że ma bardzo niskie tętno (ok 44/min), wyszło też że ma lekko powiększoną jedną komorę. Z kolei badanie metodą Holtera (całodobowy zapis) nie wykazało nic szczególnie niepokojącego. Prawdopodobnie wszystko jest ok, bo już jak był nastolatkiem, to też miał badania w tym kierunku robione no i wychodzi na to że po prostu jego organizm tak ma. Ta powiększona komora to moze być jakaś anomalia ale wcale nie musi. A że trafił na drobiazgową lekarkę, to skierowała go na badanie, które jest chyba najdokładniejsze z możliwych.
Iwa kciuki za badania męża
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Bylam na wymazie. Mam dzis jeszcze jedna wizyte u innego demratologa ale musze przelozyc bo akurat na 14 mam podpisanie umowy o mieszkanie i klucze i od razu tam pojade i tam bede siedziec na ziemi 24 godziny. wszystko ze szczescia
super
Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Mi też 2 raz z tym że za 1 razem były 2 słoiczki a teraz jeden.Z nestle też dostałam najpierw 2 koperty z poradnikami w tym w jednej kaszka i tydzien temu znowu 2 koperty z tymi samymi poradnikami
Ula bliźniaki masz, to Ci podwójnie naliczają tylko trochę się gubią z mnożeniem przez dwa
Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Cześć laski!

ja tylko na szybko, bo w domu szpital

mąż się pochorował i zamiast jednego dziecka mam dwoje

staram się separować Lili od niego i obserwuję, czy nic się u niej nie dzieje

w związku z tym czasu na wizaż będzie brak, bo wszystko na mojej głowie

wrócę jak sytuacja się unormuje
zdrówka dla męża
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Któraś z Was pytała o natłuszczanie naczyniaków.
Pan dr Wyrzykowski kazał natłuszczać Alantan'em plus lub Lipobase'm.
Zakupiłam Alatan plus, wyszło jakieś około 9zł za niego.
Alantan plus jest fajny, ja prawie na wszystko używam powinnien ładnie natłuśić

Tak poza tym to się witam dzisiaj
Stary 2013-02-01, 15:13   #517
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345

Cytat:
Cześć laski!

ja tylko na szybko, bo w domu szpital

mąż się pochorował i zamiast jednego dziecka mam dwoje

staram się separować Lili od niego i obserwuję, czy nic się u niej nie dzieje

w związku z tym czasu na wizaż będzie brak, bo wszystko na mojej głowie

wrócę jak sytuacja się unormuje
oj życzę Ci Lidka dużo sił i niech szybko TŻ dojdzie do zdrowia i żeby Lili się nie zaraziła od niego

Cytat:
hey mamuski,
moej wizyty na wizazu od kilku dni to wieczne nadrabianie a wszystko przez 3 dniową nieobecnosc, normalnie siadam Was nadrabiac i co zdaze przeczytac zaleglosci to przez noc kolejne strony

u nas wszystko ok w miarę
ja jakiejś depresji dostałam, już nawet o te kg nie chodzi ale dużo innych problemów nam się nałożyło i trochę mnie to wszystko martwi
eh...
siedzie cały czas i tylko myślę, aż mi głowa pęka. Szczerze to się Wam przyznam, że nawet na wizaż nie mam ochoty, bo jestem gdzieś myślami wiem, wiem należy mi się
Na spacerze nawet nie odetchnę, bo mała zwariowała i od tygodnia takie afery kręci, że masakra w wózku
tulę mocno.. głowa do góry, będzie ok..nie wiem co to ale trzeba myśleź pozytywnie że będzie dobrze i że inaczej być nie może

Cytat:
no właśnie miałam pisac po tym jak Was w końcu nadrobie

o adoratorce dziwna sprawa, zaczęło się, że przez 2dni mężul miał koło swojej szafki zostawione kanapki z napisem smacznegoa później przez 3dni odśnieżany samochód po pracy i na masce serce poprosił na monitoringu kolesia, by sprawdził kto to i okazało się, że jakaś blondynka krótko ścięta

męzul był pewien, że to kolesie z roboty jaja sobie robią i do tej pory tak twierdzichociaż żaden się nie przyznał
w każdym bądź razie jak wrócił po weekendzie do pracy to samochód już nieodsnieżony, bo nei ma śniegu ale kanapek też ni widu ni słychu- podobno
nie wiem czy to prawda czy mi tak specialnie powiedział

no i co to za baba była

w dodatku jutro ma impreze z pracy
o kurde...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
maluszek śpi

dziewczyny rewelacyjne przepisy powrzucałyście na klubie

wczoraj robiłam ziemniaki z mozzarellą a dziś kurczaka z pomidorami suszonymi i rewelka - smakowało nam bardzo

teraz muszę zacząć próbować desery, bo wstyd przyznać, ale ja nigdy w życiu ciasta nie piekłam
nie no ja ponownie protestuję chociaż może to dobrze że tych przepisów nie widzę bo znając mnie to bym zaraz upichciła a potem ćwiczenia w łeb biorą :/

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 15:21   #518
Iwa844
Zakorzenienie

To kto reflektuje na kawę i pieguski?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12088.jpg (96,5 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2013-02-01 o 15:28
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:30   #519
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny kiedy mogę dać kaszkę tą po 4miesiącu? Bo tak myślę, że w pierwszym tygodniu dam jabłko, w drugim marchewkę razem z jabłkiem, a w trzecim kaszkę? Czy jak to zrobić żeby dobrze było?

A i jakby któraś była zainteresowana, to polecam chusteczki do pupy Gaga z Tesco. Jak dla mnie najlepsze jakie miałam okazję przetestować, nie są za mokre ani za suche i ładnie pojedynczo się wyciągają z opakowania, zapach nie jest drażniący i cena fajna bo chyba jakoś 4zł

Chwalę się, że mój Mały próbuje podnosić głowę jak leży na pleckach, ale się złości, bo jest za ciężka i mu nie wychodzi

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:33   #520
Asiuulka89
Zakorzenienie

Maggie ostatnio testuje po kolei kawy narazie najbardziej mi podeszły tschibo milano a teraz mam lavazze złota i tez nam bardzo smakuje. Jesli wiolisz troszke goryczy w kawie to musisz szukać mieszane np 80% arabici 20% robusty jednak robusta ma w sobie duzo kofeiny w przeciwieństwie do arabici. Kolejna w kolejce u mnie douwe egberts black dam znac jaj spróbuje

My juz prawie powrocilusmy do starych nawyków jedzeniewoych Jaś zupki zjada na raz a jak za wolno mu sie podaje to płacze chyba mleczysko mu sie przejadlo a wyglada tak:
8-9 mleko 150 ml
11-mleko 150 ml
14-obiadek
16.30-17 owoce, +gluten
20kaszka, kleik
2-3 mleko 150 ml

Jejku jak wy lecicie ledwo nadrobie a tu następne strony :p
Dzisiaj byłam wybierać kible i umyślne do toalety w kawiarni powoli do przodu
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:36   #521
kraven
Zakorzenienie

Asiuulka już sobie zapisałam kawy - a Ty je robisz z ekspresu rozumiem? Bo ja uwielbiam kawe i to taką właśnie z odrobiną goryczy.

No to może w lecie zawitamy do kawiarni

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:42   #522
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuulka już sobie zapisałam kawy - a Ty je robisz z ekspresu rozumiem? Bo ja uwielbiam kawe i to taką właśnie z odrobiną goryczy.

To szukaj mieszanki w takim razie ja testuje kawy bo mojej do kawiarni zamawiam wraz z ekspresem i jak przyjdzie to wtedy juz bede miec tylko ta jedna bo moim zdaniem bardzo dobra kawa moze ktos miał okazje próbować. Dibar gran altura

Tak ja kupuje zuarniste i z takuch robie bpamietajcie ze smak kawy tez duzo zależy od rodzaju grubości zmielenia kawy
Stary 2013-02-01, 15:44   #523
Dearlie
Zakorzenienie

Laski pędzicie jak szalone. Wszystko przeczytałam, ale jakoś wbić się w tematy nie mogę.

Cytat:

od tygodnia jakoś Jagoda zaczęła włączac sobie w łóżeczku Alfiego
pierwsze dwa dni bardzo nas cieszyła nowa umiejętnośc naszej córeczki ale teraz mamy ochotę go zamordowac słyszac : Misiu Alfi śpiewa tak...
Po dwóch dniach uruchamiania go przez Jagodę o 12 nocy stwierdziliśmy, że Alfi musi wyprowadzic się z łóżeczka
Stary 2013-02-01, 15:44   #524
marta1986222
Zakorzenienie

Idę do sąsiadki na kawkę jakby mnie ktoś szukał

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:46   #525
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Jak zawsze cudna!

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
a nie mówiłam
też mi się wydawało, że ten chłopczyk podobny do mojej Zuzi. chyba każda mama coś swojego w nim odnalazła.
nie dość, że po filmie ryczałam kilka dni, to jeszcze sobie myślałam, że za nic bym dziecka nie dała do takiego filmu.
Ano mówiłaś. Żałuję, że lepiej nie wykorzystałam tych kilku wolnych godzin.

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Moj tez raczej z tych malo wymagajacych, ale jak ma focha to wychodze z siebie...chyba z nieprzyzwyczajenia ;-)

A może tak być że z nieprzyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Oj my tak W marcu na Dominikanę lecimy, potem w wakacje nad morzem posiedzę z miesiąc, na mazurach na działce miesiąc i pewnie w góry skoczymy na chwilę, potem we wrześniu Sardynia i potem w październiku Brazylia Mam nadzieję, że Henio ma geny podróżnika po rodzinie!
Hoho, to męczący rok Was czeka Pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
:

A wiecie, że ja nie wiem jak z moją wagą? nie mam w domu, a u rodziców zawsze zapomnę. Ale widzę po ciuchach, że jest ok. I mam nadzieję, że już w dól nie poleci Bo ja z tych co to chudną w pięć minut, a tyją w 5 lat.
A to szczęściara z Ciebie, choć rozumiem, że i to może być problemem.

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Jestem nieżywa. Przechwaliłam ostatnio tego mojego Anciora. Obudził się dziuś w nocy o 2, przez godzinę walczyliśmy z bąkami i kupką, po czym skapitulowałam i pomogłam mu czopkiem, bo już nie mogłam patrzeć jak się męczy. Potem zamiast być po tej akcji zmęczony, to oczy jak 5zł... kolejna godzina usypiania. Jak już odniosłam sukces, odłożyłam go do łóżeczka to po 15 minutach pobudka. W końcu wzięłam go do łóżka i dalej walczyłam, żeby go uśpić. Zasnęliśmy jakoś po 5. A o 7 pobudka na nowo! I dopiero teraz gadzik zasnął dalej. Ciekawe na jak długo...
Współczuję! Nie ma to jak zarwana noc, nic bardziej nie męczy..

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Kinga mnie właśnie mega zaskoczyła, sobie drzemie jeszcze i miała smoczek i wypluła jak zasnęła, a teraz patrzę ma go w buzi, sobie sama podniosła i wsadziła.
Łał! Zdolniacha!
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:48   #526
Konczita
Zakorzenienie

ja pasuje .. nie nadrobię nooo ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:51   #527
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

Spróbuj Lavazza Rossa.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:06   #528
Sojka1990
Zadomowienie

Maggie a jaki masz telefon jeśli można wiedzieć?
Ja się zakochałam w swoim galaxy s III i nigdy go nie oddam za nic :P
Stary 2013-02-01, 16:12   #529
Asiuulka89
Zakorzenienie

Prosze zuza zaprasza na kawe odkąd mam ekspres to bardzo lubi mi pomagać ImageUploadedByTapatalk1359735120.648412.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 16:12   #530
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Spróbuj Lavazza Rossa.
Już zapisałam

Angle mój Jaś usypia wieczorem przy projektorze. I czasem zapominam wyłączyć tryb właczania przy płaczu i mój TŻ np kichnie w nocy i o 3.00 właczają nam sie kołysanki

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2013-02-01, 16:22   #531
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
aha no to może nawet lepiej bo my teraz większość 74 nosimy, także za długo by nie posłużyła

ja dziś taka kupiłam małej z welurku za 2zł(stać mnie tylko na chodzenie w piątki gdy wszystko po 2zł-śmeich przez łzy)6-9mc. Rękawki białe, przez słabe światło w łazience wyszły żółte
tu na lumpach gdzie ja chodze jest wszystko po 50 centow

Cytat:
ja kilka razy kupiłam małej słoiczki z babydreamu ale ona warzywka i zupik chce tylko z hippa te z babydream spróbuje i nie chce jejsc pies także, nawet on preferuej hippa
deserki kupuję głównie z bobovity

a to Pola wcinająca jabłko z bananem
http://www.youtube.com/watch?v=DopRG...ature=youtu.be

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:28   #532
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość

a to Pola wcinająca jabłko z bananem
http://www.youtube.com/watch?v=DopRG...ature=youtu.be
Jaaaaa, padłam
Niesamowite jak ona fajnie buźke otwiera
Alan to sie uśmiecha na całą buzie jak widzi łyżeczke
Świetny filmik
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:36   #533
elena_100
Wtajemniczenie

Byłyśmy na spacerku 1,5 godzinki, tak ładnie się zrobiło. Potem ugotowałam obiad a teraz potrzebuję kopa, żeby zacząć sprzątać i prasować
A w załączniku - pyszna stópka - w wykonaniu mojej Milki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamilka stópka.jpg (35,8 KB, 32 załadowań)

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:43   #534
angel166
Zakorzenienie

elena no cudnie!

sandra ale pieknie Polcia otwiera buzke! super! moja to bardziej wciąga to jedzenie z lyzeczki

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-02-01 o 16:48
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:50   #535
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Byłyśmy na spacerku 1,5 godzinki, tak ładnie się zrobiło. Potem ugotowałam obiad a teraz potrzebuję kopa, żeby zacząć sprzątać i prasować
wygląda jakby spała

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:57   #536
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Godne podziwu

Ja dawałam Pauli różne, bez mięsne też. W końcu my też nie codziennie jemy mięsko czy rybki.

No więc spięłam poślady i chciałam Chodakowska sobie poćwiczyć a mi płyta nie odbiera na dvd A laptok zepsuty I dupa, a miałam ambitny plan
Najważniejsze to mieć plan

Cytat:
boskie! te drugie foto super

u nas na razie faza oglądania stópek i ściągania skarpetek

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

asiulka ale z Jasia już kawał ciacha

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

w ogóle mówiłąm Wam czy nie? jak nie to mnie zabijcie, że piszę to samo jeszcze raz

od tygodnia jakoś Jagoda zaczęła włączac sobie w łóżeczku Alfiego
pierwsze dwa dni bardzo nas cieszyła nowa umiejętnośc naszej córeczki ale teraz mamy ochotę go zamordowac słyszac : Misiu Alfi śpiewa tak...
Po dwóch dniach uruchamiania go przez Jagodę o 12 nocy stwierdziliśmy, że Alfi musi wyprowadzic się z łóżeczka

a dziś leżąc na brzuszku na podłodze mała wyciągała rączki i wciskała guziczki w huli-kuli
No Alfi rządzi

Lidka to zdrówka dla męża i Lili

A teraz kopa w i pa pa dla mnie poproszę inaczej nie posprzątam.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
wygląda jakby spała
Bo ona zawsze zamyka oczy, chyba lampa ją razi

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

I jeszcze hicor na pożegnanie.

Moja teściowa była dziś w zusie emeryturę załatwiać i powiedziała do urzędniczki, że ja jej robię prezent na 60 urodziny i idę do pracy i zostawiam wnuczkę pod opieką

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:59   #537
colds
Zakorzenienie

elena - dobrze, ze te stópki jeszcze nie 'pachna'

moja tez caly czas mowi, ze Ona pojdzie na emeryture, ja do pracy, a Melcia z Nia. Jaaasssnneeee
Stary 2013-02-01, 17:05   #538
weronika_91
Zakorzenienie

ojej kobietki ale lecicie...

Cytat:
aha no to może nawet lepiej bo my teraz większość 74 nosimy, także za długo by nie posłużyła

ja dziś taka kupiłam małej z welurku za 2zł(stać mnie tylko na chodzenie w piątki gdy wszystko po 2zł-śmeich przez łzy)6-9mc. Rękawki białe, przez słabe światło w łazience wyszły żółte
śliczna sukienusia
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
jejku jak fajnie rewelka po prostu.

angel Jaśko podobnie jak Jagódka woli obiadki z hippa z tego co zauważyłam

A Jaśko je tak:

8.30 kaszka ( od wczoraj na gęsto)
12:00 obiadek
14:30-15:00 mleko 90-120 ml
16.30 deserek
17:30 mleko 90ml
20-20.30 kaszka/ kleik 120 ml
2:00 90ml mm
5:00 90 ml mm
Stary 2013-02-01, 17:10   #539
kraven
Zakorzenienie

Elena Ona pewnie ma zamknięte oczy bo delektuje się smakiem stopy

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2013-02-01, 17:15   #540
weronika_91
Zakorzenienie

aaa i co zrobić żeby dostać paczuszkę z bobovity ?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości