|
|
#3451 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Owłosienie to chyba pozostałość po naszych nadrzewnych praprzodkach, brwi i rzęsy służą do ochrony oczu, a paznokcie i zęby do obrony
|
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywam sobie popołudniami jak siedzę w domu lub na wieczór ale przed kremem nocnym, nie zamiast kremu nocnego, z tą różnicą że ja mam pzrez dermatolog ustalaną rutynę i często u mnei krem na noc to też terapia lecznicza, krem lek - jakiś metronidazol etc kokos to u mnie taki relaksacyjny rytuał gdzies pod koniec dnia w drugiej połowie dnia, zależy gdzie jestem o której wracam czyli np rano: myju myju + krem nawilż powrót do domu ok 18 stej - myju twarz lub kadłubek też, dawam kokos na noc myju myju/ kąpiel i to co przepisała mi derma akurat ale ponieważ jestem elastyczna i spontaniczna to sobie coś tam odmieniam poteszczę czegoś nei dam coś dam - no jak to baba - byle mi było dobrze
|
|
|
|
|
#3453 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jaki sposób brew chroni oko? tylko dokładnie, co robi ten pasek sierści nad okiem? ![]() do ochrony oczu służą okularyb przecież ![]() a do obrony gaz łzawiący i prawy sierpowy , która babeczka zaryzykuje złamanie paznokcia jak można przywalić w papuchę z pięści
|
|
#3455 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja daję jedną łyżkę nie kopiatą i półtora szklanki wody ale czasem też rzadki nie wyłazi.Po kilku razach sama dojdziesz jak najlepiej robić
![]() Zebrania, wybierania sali, dj-a, menu, wystroju, fotografa, kamerzysty.Fajne to nie jest TO
|
#3461 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze to znaczy ze ma prawice w doopie
|
|
|
#3462 | |||
|
BAN stały
|
Słowa na ten temat nie pisnę (czyt. solidarność dżąder) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3463 |
|
To ja :)
|
Mój wujek był jakimś konsulem w Abu Dhabi, mówi, że tam właśnie się przekonał, po co człowiekowi brwi... I żałował, że nie ma krzaczastych
![]() Ale wypadek mijalismy właśnie.. Ludzie chyba cali, ale nie było NIKOGO, nawet trójkątów, tylko na wiadukcie 2 porzucone, skasowane samochody.
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Wapuję teraz kokos, taki jakiś kfaśny czy cuś
|
#3465 | |||
|
Zakorzenienie
|
o czym
nigdym nie miała sytuacji żeby mi pot spływał, gdzie indziej owszę zdarzyło się -wstyd przyznać ale żeby na czole coś płynęło to Cytat:
wygląda fajnie i bym zjadłabym trochę tych dobroci, ale organizacja takich i niańczenie to znaczy... opieka niefajne
|
|
#3466 | |
|
Nindżopesz
|
Z pamieci pisales?
Cytat:
Gluta mozesz zapodac pod olej na noc, na dzien, na noc i dzien, albo jak ja na 3 dni hurtem Albo po myciu z jakas maska, odzywka. On krzywdy nie czyni a ponoc i podraznienia skalpu lagodzi. Takoz pantenol, aloes.Z octem se mozesz zrobic plukanke coby luski zamknac po myciu, o i siemie tez mozna dodac, krecone tak robio tzn. ja robilam: miche, w miche chlodna wode, gluta, lyzke octu, zamieszac, plukac/zanurzac wlosie juz umyte i wyodzywkowane. Jkby bylo sztywne po wyschnieciu to odgniesc. No i cos bez splukiwania by Ci sie przydalo, Tys prostowlosa i niekoszerna wiec moze jakies silikony niechamskie ale nie jestem obeznana w temacie. GlissKur ma takie psikadla fajne, o ile pamietam dziewczyny polecaly czarne i zolte. Z rzeczy koszernych Joanna Naturia odzywki bez splukiwania. |
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3469 |
|
Piers do przodu
|
Redzia - a po 3 dniach nie odpadło wszystko razem??
|
#3470 | |||
|
Zakorzenienie
|
solidarność dżąder Twoich i drzewnego praprzodka
( czyt: nie dacie se oskubać genitaliów)Cytat:
a widziałeś okulary projektu JP Gaultiera z osiemdziesiątego któregoś tam roku![]() jakby tak zmywać zanieczyszczenia ciut częściej dobra, to inaczej...uważasz Gryxiu że jesteś piękniejszy dzięki brwiom?
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę gęstszy. Zawsze mozna rozcieńczyć wodą jak chcesz do płukanki, a jak do maski dodać to fajniejszy jest gęsty. Cytat:
![]() Ale kokosowy czy tylko kwaśny? |
||
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Żółte fajne ale czarne już nie ale ja kręcona
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Kokosy smak jest a to kwaśne mogło po coli zostać
|
|
#3473 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Pilsner U. to jedno z moich ulubionych piw i jesczze Budwaiser i staropramen
|
|
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w upały jest pocik od samego chodzenia Cytat:
ad blog - żarcisz? Mićla linczyła już razy kilka, i myślałam że to włosowe guru znakiem tego to może neitopry blog? ![]() ad Twoje rady - tak tak mam bez spłukiwania coś zapomniałam - do rozczesu sylykony Szauma coś tam czarna taka o Joannie koszernej doczytałam na blogu - dzięks anyway z olejami póki siedze na chacie to też noszę ale góra dwa dni - no przy tej awarii kanalizacyjnej może dobiję troszki dłuzej ![]() dzięksy za wskazówki ad mieszania - mnie od tego bloga rozbolałą głowa kiedys za duuuużo info nei z tego swiata dla mnie tymbardziej wdzięczna jestem za proste wskazówki ( do jednak falujących sie włosów, proste są miejscami )Red- jam purysta - ocet ma byc z niczym. Serio neinawidze kombinacji, bo nie zapamiętam tego, takei zabawy nie leżą w mojej naturze. Wystarczy dla mnie zachodu ze ma zapamiętać co zamyka łuski i tyle. Octuję od lat bo z takim ŁZS to mi juz derma za nastolatki sprzedała te info. Poza tym chuop mi przypomniał. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-01 o 19:50 |
||
|
|
|
#3475 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
to było baaaardzo niefajne
|
|
#3476 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() no i bardzo dobrze ![]() Cytat:
może posiedź sobie i się nie ruszaj Cytat:
![]() Wróciłam od fryzjera (podcięcie i farbowanie na ten sam prawie kolor co zawsze ) Byłam w szoku że koleś u którego byłam tylko raz jak dotąd i to już w sumie ponad 4 miesiące temu dokładnie pamiętał o czym ostatnio rozwialiśmy, jak dużo włosów mi ściął i że trochę za ciemny kolor wyszedł notatki se zrobił czy jak?
|
||
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3478 | |||||
|
BAN stały
|
Jajo w majo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ba! ![]() Cytat:
Moich i reszty dżądraołnerów ![]() Cytat:
Cytat:
Tak serio, to to gópie pytanie jest, tak jakby zapytać, czy z czterema palcami u ręki nie byłoby fajniej Zdradzę Wam mój litl sikret - nie wyjdę z domu z nieuczesanymi brwiami ![]() Naprawdę?! Więc mogę działać?! |
|||||
|
|
|
#3479 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to foch-nie tesknilisnie! a nie było mnie ponad dobeu
|
|
#3480 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też mam ostrzeżonko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Owłosienie to chyba pozostałość po naszych nadrzewnych praprzodkach, brwi i rzęsy służą do ochrony oczu, a paznokcie i zęby do obrony 
w drugiej połowie dnia, zależy gdzie jestem o której wracam

nigdym nie miała sytuacji żeby mi pot spływał, gdzie indziej owszę zdarzyło się -wstyd przyznać ale żeby na czole coś płynęło to 
a widziałeś okulary projektu JP Gaultiera z osiemdziesiątego któregoś tam roku
to było baaaardzo niefajne 
zastanawiam się coby porobić
a ponieważ my nei z bloku to ni mamy komu oddać tego smrodku