|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
seductivee z tego co mi wiadomo to kiedy komu bardziej odpowiada i kiedy ma się czas
![]() choc w przypadku osób starszych to powinny zrezygnować z porannych ćwiczen bo wtedy jest wieksze ryzyko zawału serca, a w poniedziałki rano jest najwiekszę (i to piszę całkiem serio )ale Ty chyba nie jestes "osobą starszą"
|
#632 |
|
Adwokat diabła
|
poćwiczone, nawet zdążyłam sobie drzemnąć
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam ze ścianki wspinaczkowej. Rewelacyjna zabawa!
![]() NO i skalpel 4 zaliczony. Jutro także ścianka, także po 6 dniach cięzkich ćwiczeń jutro dzień odpoczynku. Zasłużony ;D ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Wróciłam ze ścianki wspinaczkowej. Rewelacyjna zabawa! ![]() NO i skalpel 4 zaliczony. Jutro także ścianka, także po 6 dniach cięzkich ćwiczeń jutro dzień odpoczynku. Zasłużony ;D |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze ćwiczenia:
10 minut na wew. część ud + 10 minut dla brzuszka (moje kombo ćwiczeń ) + 10 min. hantelki
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
melduję
![]() Lean and lovely Lower Abs Workout part 2 by Tiffany Rothe 10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe Lean Legs for Short Halloween Skirts Routine z Cassey Best Ab Workout Circuit by Tone It Up chyba pokocham Cassey
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Dziękuję za odpowiedzi A pytanie moje stąd, ponieważ mam teraz trochę czasu wolnego i zastanawiałam się, czy lepiej ćwiczyć rano, kiedy jestem zaspana, czy np. po obiedzie, kiedy jestem w stanie poobiedniego lenistwa, czy może wieczorem - kiedy po całym dniu ciężko mi się zmusić do ćwiczeń
|
|
|
|
#637 |
|
BAN stały
|
Rozpoczęłam killera. Wytrwałam 20 minut i padłam, ale to dlatego, że nie miałam spokoju i źle mi było patrzeć na Ewkę na PC i ćwiczyć na ziemi xD Dziś będę mieć już klucz do pokoju, wygodnego laptopka i zacznę spokojnie.
Ale nawet po tych 20 minutach czułam się rewelacyjnie. Ćwiczenia są naprawdę fajne, powtórzeń nie jest wcale wiele i przede wszystkim zmienne tempo, przez co mogę czasami chwilę odpocząć. Świetna sprawa, mam tylko nadzieję, że nie zaczną mi się rozrastać uda i łydki. Jak jest u Was, dziewczyny? Z killerem i nóżkami? Jeśli mam mieć szerokie uda, to już wolę mieć mięśnie, ale mimo wszystko chciałabym, żeby tkanka tłuszczowa zeszła stamtąd również. |
|
|
|
#638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja swoje zniszczyłam i teraz szukam sposobów na ich regenerację. Na razie olejowanie, ale chętnie wprowadzę coś nowego
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie!
Jako, że dwa dni temu minęły 3 miesiące, a dzisiaj akurat miałam możliwość, to dokonałam pomiarów i zrobiłam zdjęcia. Po dwóch miesiącach W KOŃCU zanotowałam jakieś spadki, co prawda minimalne, ale są. Niestety z ud nadal nic nie leci, ale co tam, może za miesiąc w końcu coś się ruszy ![]() Ćwiczenia w tym miesiącu: Skalpel x6 Turbo x11 Kiler x1 TzG x6 .. i wymiary: 02.11/01.12/31.12/02.02.13 Pod biustem: 80/78/78/77 (-3) Talia: 76/74/74/72 (-4) Pępek: 80-81/bez zmian/bz/79 (-1) Biodra: 99-100/bz/bz/98 (-1) Uda: ciągle 60-61 Łydka: 39/bz/bz/38 (-1) Oczywiście na złość leci najbardziej z górnych partii ciała kiedy to dół potrzebuje największych zmian Ale walczę nadal
Edytowane przez Modomanka Czas edycji: 2013-02-08 o 13:17 |
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, desperacko poszukuje plyty totalna metamorfoza, chcialam ja kupic z lutowym shapem ale niestety juz nie bylo... Czy ktoras chcialaby sie jej pozbyc? prosze o inf na priv.
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
powiem Ci że ja byłam ostrym przeciwnikiem robienia turbo/killer codziennie tak jak Ewa mówiła, ale teraz jak mam 6x w tyg insanity..to pomału przestałam w to wierzyć...bo ćwiczenia moim zdaniem są cięższe niż killer.
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem co się wieczorem wczoraj działo, ale nie mogłam się wbić na Wizaż. W związku z tym melduję, że w dniu wczorajszym wykonałam:
New Sexy Summer Workouts z Tiffany Tiffany Rothe Workouts (Tiffoczki )Skalpel Ooo to, to, to byłoby świetnie, z moich bioder jakby powędrował w biuścik .Kiedyś uwielbiałam oglądać The Biggest Loser, teraz nie mam kablówki .Cytat:
, bardzo ładne spadki .
|
|
|
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj nie mogłam się zalogować na wizaż
![]() madomanka to dopiero początek, ważne, że spadki już są
|
|
|
|
#646 | |
|
Rozeznanie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38981850]Takie filmiki mnie cholernie motywują:
http://www.youtube.com/watch?v=Ybvpx...endscreen&NR=1 Tylko, ja nie chciałabym, żeby mi tak biust zniknął ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Eeee no głośna to chyba może , zależy co przed tym snem wyprawiawow to się nazywa samozaparcie, ale gdzie te cycki??? ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38982013]Wiem, wiem, literówka... tylko, że ja teraz jestem w trakcie czytania "50 twarzy Greya" i wszystko mi się jednoznacznie kojarzy ja to miałam obsesje na punkcie tej książki i tylko doła, że niema takich kolesi na ziemi:P sama książka czad ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
#647 |
|
Adwokat diabła
|
mija, gdyby tacy faceci istnieli to byłoby nice..
choć sama znałam takiego który zachowywał się w 1/3 podobnie.. tłuszczu z pupy idź w cycki! ![]() czekam aż mi się łowsianka zrobi.
|
|
#648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ten płaski brzuch, ja to bym mogła już zostać jak jstem byle bym miała płaski brzuch (moja obsejsa) ale jeszcze nie jest i tak szybko nie bedzie w życiu bym nie powiedziała, że mam w udzie 60cm. Mi łydka i udo drgnęło dopiero po 3 miesiący, więc wytrwałości
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie pod biustem nie mierzyłam, a szkoda. Zrobię to później, chociaż od dwóch tyg ćwiczę, ale będę miala porównanie na przyszłość. Bo właściwie nawet jak z biustu coś spadnie, ale tyle samo takze pod biustem to wyjdzie na jedno. Proporcje biustu zostaną
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a czy można dostać te płyty Ewy w jakimś sklepie (nie najnowszą) ? Wiem, że były w Shape, ale dawno już numerów nie ma, a nie chcę nigdzie zamawiać.
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę, że coś mi stamtąd spadnie.
|
|
|
|
|
#652 |
|
Konto usunięte
|
W 1.5 dnia łyknęłam pierwszą część Greya, ale przez to nie ćwiczyłam
Wczoraj zaczęłam drugą część, zobaczymy czy mnie tak wciągnie jak pierwsza . Dla mnie książka jest rewelacyjna. Lekka, szybko się czyta, jest momentami napięcie i czeka się na jeszcze . Początkowo troszkę mnie zaszokował taki szczegółowy opis scen łóżkowych, byłam pod wrażeniem tego jak autorka potrafiła to tak opisać, że czytelnikowi (czyli mnie) wyobraźnia tak działała, że prawie to widziałam . Przeczytałabym z chęcią w oryginale, ale moja znajomość angielskiego jest zbyt słaba, może kiedyś , mam taką nadzieję.Myślę cały czas nad tym Turbo, ale ja niestety jeszcze przy Skalpelu się męczę i obawiam się, że nie dam rady i mnie powali tak jak Killer . Chyba sobie jeszcze odpuszczę i wezmę się za Skalpela i może Mel B na ramiona.
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Święte słowa wszystko zależy od podejścia i tego czego oczekujemy ;-)
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Zleci dalej tylko ćwicz
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38997035]W 1.5 dnia łyknęłam pierwszą część Greya, ale przez to nie ćwiczyłam
Wczoraj zaczęłam drugą część, zobaczymy czy mnie tak wciągnie jak pierwsza . Dla mnie książka jest rewelacyjna. Lekka, szybko się czyta, jest momentami napięcie i czeka się na jeszcze . Początkowo troszkę mnie zaszokował taki szczegółowy opis scen łóżkowych, byłam pod wrażeniem tego jak autorka potrafiła to tak opisać, że czytelnikowi (czyli mnie) wyobraźnia tak działała, że prawie to widziałam . Przeczytałabym z chęcią w oryginale, ale moja znajomość angielskiego jest zbyt słaba, może kiedyś , mam taką nadzieję.Myślę cały czas nad tym Turbo, ale ja niestety jeszcze przy Skalpelu się męczę i obawiam się, że nie dam rady i mnie powali tak jak Killer . Chyba sobie jeszcze odpuszczę i wezmę się za Skalpela i może Mel B na ramiona.[/QUOTE]mi się też podobała bo szybko się czytało. Taka typowa historia kopciuszka mam 3 cześć ale jakoś nie umiem się za nią zabrać. Jestem może na 80 stronie i tak stanęło. A dziś miałam jechać na narty |
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsza Ewka w PNŚ http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...kowska/9957380
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
mi też z cycków leci niemiłosiernie
melduję: 2xlower abs z tiff 2xboczki z tiff pośladki z mel b 50 przysiadów |
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, nie mam najmniejszego zamiaru przestać
|
|
|
|
#660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Ja wybieram się jutro na narty, miałam jechać do Jurgowa, ale wyjazd nie wypalił, więc chyba wyskoczę do Podstolic. Rzut beretem i dla początkujących w sam raz . Tylko ta pogoda mnie dobija. Wiosna . Namawiam mojego męża na px90, pokazuję mu filmiki na yt, a on na to "Mhmm, no" i patrzy na mnie jak na głównego bohatera filmu "Obcy - 8 pasażer Nostromo" . Za☠☠☠iste zainteresowanie wykazuje, nie ma co .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

)

Ale walczę nadal 

, bardzo ładne spadki 

klask i: