|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Cytat:
gratuluję piąteczek ![]() czemu wrócisz w październiku dopiero?? ![]() a jeśli chodzi o leki to naprawdę biorę je bo nie ma innego wyjścia, nie mogę bez tego funkcjonować! Nic innego nie działa, żadne apapy, iboproby, paracetamole i inne... ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
a i chcę temu jakoś zapobiec i w czwartek idę do gina po jakieś tabletki anty
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w październiku pewnie będzie luźniej, na 3 miesiące.Kurcze... Nie wiem, jak Ci pomóc. Ja sobie chwalę połączenie właśnie ibumu forte z nospą... Ale pewnie też brałaś. |
||
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak, po takiej ilości chemii jaką we mnie wlali na onkologii, nie boję się leków :/ Co ma być to będzie...
|
|
|
|
#3515 | |||
|
Rozeznanie
|
No zgadza się zgadza...mam sporo stresów ostatnio...poza tym w temacie ślubu siedzę ciągle więc się połączyło
ale niektóre sny są tak z niczym związane, że nie potrafię żadnego wytłumaczenia dla nich znaleźć:/Myślicie, że koszmary mogą zależeć od miejsca, w którym się śpi?... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że idziesz do gina, mam nadzieję, że pomoże! Przecież to jakiś koszmar! ![]() Cytat:
Zaglądaj też wcześniej Nie zapomnimy o Tobie![]() Zaraz zmykam spać, może jutro w końcu na zakupy się wybierzemy z Tżtem a wieczorem bbs![]() Dobranoc i udanego weekendu!!
|
|
#3516 | |||
|
Rozeznanie
|
No zgadza się zgadza...mam sporo stresów ostatnio...poza tym w temacie ślubu siedzę ciągle więc się połączyło
ale niektóre sny są tak z niczym związane, że nie potrafię żadnego wytłumaczenia dla nich znaleźć:/Myślicie, że koszmary mogą zależeć od miejsca, w którym się śpi?... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że idziesz do gina, mam nadzieję, że pomoże! Przecież to jakiś koszmar! ![]() Cytat:
Zaglądaj też wcześniej Nie zapomnimy o Tobie![]() Zaraz zmykam spać, może jutro w końcu na zakupy się wybierzemy z Tżtem a wieczorem bbs![]() Dobranoc i udanego weekendu!!
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde dziewczyny czy Wam też tak wizaz muli?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ pod prysznicem, a ja wpadłam poczytać. Co do tematu @. U mnie jest tragicznie jeżeli chodzi o pierwszy i drugi dzień, potem da się wytrwać. Zdarza się, że mdleję i wymiotuję. Nieomal zemdlałam kiedyś podczas lekcji, uczniowie zachowali się bardzo ładnie. Zaczęłam się osuwać po tablicy, pamiętam tylko potem jak leżałam w gabinecie dyrektora na dywanie. Potem zdarzyło mi się to jeszcze raz w domu. Gin twierdzi, że wszystko jest ok i że niektóre kobiety tak mają. W zasadzie moja babcia też tak miała. Ketonal ani Nospa mi nie pomagają. Biorę lek przepisany przez lekarza na receptę - Spasmolina. Przy silnych bólach 3x2 tabl. dziennie. Marzę o tym, żeby te bóle kiedyś zniknęły, bo są nie do zniesienia. Pewnie tabletki anty by trochę pomogły, ale dopóki nie urodzę dziecka, nie chcę brać anty. |
|
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że skoro komuś narzucamy jak ma wyglądać, to wypada przynajmniej się dołożyć. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie sytuacji, że mam, ot tak, druhnie zapłacić za sukienkę, gdy daję jej wolną rękę co do ubioru. Cytat:
![]() Współczuję cierpiącym z powodu @. Trzymajcie się
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
Tasiulek Salem dziękuje za komplement, ale też doskonale wie, że jego pani musi go odchudzić
![]() Kupuje sukienki panna młoda Ale jaki ołtarzyk na tym błogosławieństwie oooooo :| Nie było mnie jeden dzień a tak nastukałyście ! ![]() Dziaij wyjeżdżam, mam nadzieję, że sąsiedzi mnie nie przeklną jak zaraz zacznę odkurzać ![]() Melduję, że łosoś w Lidlu faktycznie boski!
|
|
|
|
#3521 |
|
BAN stały
|
Ale Salem na akwarium to była scena jak z filmu lub bajek
Też dziś podejdę po łośka, bo jakoś tak lepiej mi się je ryby niż mięso. Może już wiosnę czuć bo zawsze tak mam jak się zima ma kończyć Miałam dzisiaj ambitny plan pojechać do CH i kupić kilka białych t-shirtów, jakieś nowe jeansy i marynarkę granatową żeby uzupełnić bazę "przed sezonem" ale mi się nie chce Jakoś zakupy w sklepach zaczęły mnie wkurzać
|
|
|
|
#3522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale TŻta babcia się miała na kolędzie wypytać ostatnio księdza, czy nie da się coś szybciej ustalić i dać nam znać, więc w przyszły weekend do niej idziemy i się dowiem![]() Cytat:
![]() Ja się tak zastanawiam czy nie namówić TŻta żeby do Australii polecieć, do mojego wujka na 2 tyg, koszt to byłyby praktycznie tylko bilety+jakieś grosze tam, ale to też 10tys ponad Cytat:
Nie wolno tak mówić ! A z dietą nie raz ta jest, że w jednym tygodniu schudniesz 4kg a w drugim pół, więc nie stresuj się
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
Jaaa... Nie mam zupełnie kiedy Was nadrobić. Może w środę po egzaminie mi się uda
W każdym razie ja tylko się pokazuję, że żyję i znikam do środy Miłego dnia wszystkim
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo, zakupy w ch strasznie mnie męczą... za dużo ludzi, bałagan.. i nigdy nie mogę znaleźć tego, co chce witam sie ten "piękny" sobotni poranek..
|
|
|
#3525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj zamierzam randkować z tż cały dzień. Najpierw siłka, później pojedziemy do centrum, a na koniec zobaczyć świetlne dekoracje w Wilanowie (dziś jest ostatni dzień )Gratuluję zaklepania godzin ![]() Cytat:
Też nie mam daty zaklepanej w kościele ![]() Jaką dietę stosujesz? Cytat:
Do czasu kiedy odkryłam ketoal to była masakra. Do bólu dochodziły jeszcze wymioty Spotkałam się z nastawieniem dziewczyn, że przesadzam i sobie wymyślam z tym bólem, bo przecież one też mają okres i je też boli
|
||
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale buro u nas ![]() wczoraj wizaż się zaciął, nie dałam rady wejść. tasiulek w reserved świetne marynarki były w niezłych cenach, w zarze też tylko nie wiem jak z rozmiarami bo to wyprzedaż więc już część przebrana pewnie
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedyś musiałam jeść ketonale, bo nic innego nie pomagało, miałam jeszcze nimesil. ale wkońcu zdecydowałam się na hormonalne i już nic nie boli
|
|
|
|
#3529 |
|
Rozeznanie
|
Witam się dziewczynki w sobotni "poranek"
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
jaki klub?
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
coś poklikałam i niby weszłam a potem mnie wywaliło i nie mogę wejść
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki, przyjmiecie do grona świeżo upieczoną narzeczoną?
![]() Wczoraj dostąpiłam tego zaszczytu używania tego określenia wobec siebie i na razie jeszcze trochę dziko się z tym czuję Ślub planujemy na kwiecień 2014 i jestem przerażona, że tak późno zaczynamy przygotowania, bo kompletnie nie wiem od czego zacząć
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne że przyjmiemy ![]() jak na razie tylko ja mam ślub w kwietniu ![]() a na którego planujecie? no i opowiedz coś o Was ![]() a no i gratuluję zaręczyn!
|
|
|
#3534 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Australia też mi się marzy, a jak macie jeszcze nocleg...Tylko faktycznie ceny biletów są kosmiczne, no i leci się i leci aaaaa leciii... Ostatnio było tam ciekawe zjawisko przyrodnicze przy okazji burzy Oswald Cytat:
I teraz czekam na kuriera
|
||
|
|
|
#3535 |
|
Rozeznanie
|
_ema_ witaj
opowiadaj coś o sobie
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też zdecydowanie mój ulubiony sposób na zakupy ![]() a teraz czekam na kuriera z nową płytą Ewki. Ćwiczyłaś może? Ciekawa jestem bardzo
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A leci się jakieś 20h, nie wiem jak mój wujek z ciotką to przeżywają, a latają przez ostatnie lata praktycznie co roku, bo teraz w rodzinie się wesela sypią i w ogóle
|
|
#3538 |
|
BAN stały
|
Niet, Ewka mnie znudziła zrobiła się za słodka
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
prywatny klub pm 2014, warunki dostępu są takie same jak warunki dostępu do poczty, czyli 3 miesiące regularnego udzielania sie na wątku
![]() Cytat:
Opowiedz coś o sobie, o Was, jak długo jestescie para, ile macie lat? ![]() A z tymi przygotowaniami to na spokojnie zdążycie, kwiecień to nie jest jakis bardzo oblegany miesiąc, poza tym w niektórych miejscach moga byc zniżki, bo to jest czas jeszcze przed sezonem
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub planujemy wstępnie na 27 kwietnia, w sumie w kwietniu sa tylko dwa możliwe terminy, albo ten albo Wielkanoc, więc wybraliśmy, że w święta jednak nie chcemy A Ty kiedy? Może mamy tego samego dnia? Mam nadzieję, że wiosna się postara i przyjdzie wcześnie, bo wolałabym żeby już wtedy temperatura była chociaż na plusie ![]() Coś o mnie hmmm... No to tak, leci mi 23 rok, mój TŻ ma 22. Jesteśmy razem ciut ponad 2 lata. Razem chodziliśmy do ogólniaka, ale wtedy nie zamieniliśmy ze sobą chyba nawet jednego zdania, chociaż się lubiliśmy, tylko po prostu jakoś nie było po co ( ). Wylądowaliśmy razem na jednych studiach, jednym kierunku, jednym roku i mnie coś strzeliło, zakochałam się na maksa I tak jakoś poszło od ignorowania się do narzeczeństwa ![]() W przyszłym roku w styczniu kończymy studia, bronimy inżyniera i pomyśleliśmy, że to najlepszy moment na ślub, bo nie ma po co czekać. tym bardziej, że nie ogranicza nas problem mieszkaniowy, bo już z góry wiem, że będę całe życie mieszkać z teściami, więc minusy wiadome ale plus chociaż taki, że mam zapewniony dach nad głową i mogę spokojnie odkładać na wesele O to tak w skrócie, w dalszych planach jest jeszcze 3 dzieci, ale to dopiero po obronie magistra ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Taka mam właśnie nadzieję, że przed sezonem nie będzie aż tak cięzko o wszystko. Moja koleżanka planuje ślub na czerwiec 2014 i jak nasłuchałam się o przygotowaniach to mi szczęka opadła. Zwykła remiza (a mieszkam w małej wsi) jest zajęta już na 2015, muzykanci jak słyszą termin do dobijają do 4,5-5tys... Mam nadzieję, że o kwietniowe daty nie trzeba będzie się az tak bic
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Tak czytam, a wy wszystkie już sobie zaklepujecie daty w kościołach, a ja nie mogę 

idziecie jak burza, a u nas nie ma nawet co iść do księdza, bo twierdzi, że za szybko
nielogiczne - tu chcą, żeby narzeczeństwo trwało dłużej, a jak chcesz porozmawiać o ślubie wcześniej niż rok przed, to Cię wyśmieją.
mi się kończy, akurat w tym miesiącu nie było tak źle... a te 2 ketonale to nie za dużo? Ja wolę nie brać, bo np. moja mama po nim mdleje i ogólnie masakra jest
pierwszą w mojej studenckiej karierze
gratuluję piąteczek 

Ale takie sny w górach tłumaczy się halnym
a i u nas wieje mocno, to i tez możliwe. Sen o ślubie miałam podobny, tyle tylko, że jak miało już dojść do zaślubin to zamiast mojego TŻ'a stał mój kolega z pracy
, ale na szczęście powiedziałam, ze ja nie mogę, bo wtedy nie będę mogła poślubić TŻ'a, a go kocham! I na szczęście wszystko się ułożyło... Uff.
Zaglądaj też wcześniej

Ale TŻta babcia się miała na kolędzie wypytać ostatnio księdza, czy nie da się coś szybciej ustalić i dać nam znać, więc w przyszły weekend do niej idziemy i się dowiem
Nie wolno tak mówić !