Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 389 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 17:42   #11641
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

hm moze ja tez sie zle zmierzylam bo przypomnialam sobie osttatnio jak mierzylam sie np w tali to mi rozbierznosc do 5 cm wychodzily w ciagu 5 minut

przedpo ja spalam na boku po ok 6,8 tyg dr pozwolila no i powoli zaczelam sie przyzwyczaiac...wczesniej spalam na wznak
hm nie wieem czy nie przekrece torebka tworzy sie przez pierwsze 6 tyg a potem chyba do 3 msc sie uelastycznia ale ZAZNACZAM moglam cos przekrecic)
SEKS hm no coz musisz to wyczuc ja po kilku dniach to nawet o nim nie myslalam a byly tu takie co fikaly po 2 dniach takze reguly nie maDD

NA BOKACH PIERSI nie czulam za to glazy w staniku oj tak)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 01:56   #11642
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej a duzo schudlas ?ze Ci cycuchy spadaja
wagowo nie ale wizualnie tak i chyba będę musiała wrzucić zdjęcia (ale po weekendzie bo pracuję) i zobaczycie bo ja może wyolbrzymiam i sobie wmawiam jak zawsze... no ale kurde ja to widzę...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 06:44   #11643
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

hej dziewczyny

za 3 tyg mam zabieg powiększenia piersi nie mogę się doczekać, pewnie będę się 17 razy wczytywać w Wasz wątek

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 08:28   #11644
katarzynka00
Zakorzenienie

zasiadam z kawką i mam ledwo 2posty do czytania, jak nigdy
sama nie mogłam tu pohulać,więc wy pewnie też.

Miłego weekendu
u mnie deszczowo,więc dzieci się wynudzą,a Klaudek zaraz cycunie będzie prażyć w egipskim słonku....mmmm fajnie ma
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 08:44   #11645
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
ja zaczelam spac na boku po miesiacu, ze stresu ze mi sie cycki poprzesuwaja
jezdzilam autem 4 dni po operacji ale troche jak paralityk i nie moglam wstecznego wrzucac
seks tez 4 dni po operacji, ale byl to raczej seks z serii "bede lezec, a Ty mi rob"
czulam piersi po bokach, to samo co Ty, uwieraly mnie w rece mija jak zejdzie opuchlizna
No to dobrze, że miałaś podobnie. Ja właśnie muszę się chyba na jazdę próbną po weekendzie wybrać.
Od dwóch dni bolą mnie te cycki tak ...dookoła tzn na obrzeżach i czuję często jak mi się napina mięsięn w lewej.
A kiedy opuchlizna schodzi tak całkowicie? Ja teraz już jakoś bardzo tego nie widzę, to ale wiadomo, że tak naprawdę w obrębie powyżej pępka całą jestem jeszcze napuchnięa, czy to się rzuca w oczy czy nie.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
hm moze ja tez sie zle zmierzylam bo przypomnialam sobie osttatnio jak mierzylam sie np w tali to mi rozbierznosc do 5 cm wychodzily w ciagu 5 minut

przedpo ja spalam na boku po ok 6,8 tyg dr pozwolila no i powoli zaczelam sie przyzwyczaiac...wczesniej spalam na wznak
hm nie wieem czy nie przekrece torebka tworzy sie przez pierwsze 6 tyg a potem chyba do 3 msc sie uelastycznia ale ZAZNACZAM moglam cos przekrecic)
SEKS hm no coz musisz to wyczuc ja po kilku dniach to nawet o nim nie myslalam a byly tu takie co fikaly po 2 dniach takze reguly nie maDD

NA BOKACH PIERSI nie czulam za to glazy w staniku oj tak)
No ja też czuję, mam nadzieję, żę kiedyś to minie:/

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
zasiadam z kawką i mam ledwo 2posty do czytania, jak nigdy
sama nie mogłam tu pohulać,więc wy pewnie też.

Miłego weekendu
u mnie deszczowo,więc dzieci się wynudzą,a Klaudek zaraz cycunie będzie prażyć w egipskim słonku....mmmm fajnie ma
Wczoraj Wizaż zamulał bardzo..widać nie tylko mi...

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 09:13   #11646
tomatti
Raczkowanie

dzień doberek
i ja z kawką się witam, karmiąc jednocześnie młodszą latorośl dopingując do jedzenia starszą hihi aa... i sama też śniadanie spożywam mój mąż by temu nie podołał z pewnością
u nas też dziś pochmurnie na zewnątrz (Klaudeczka, ach jak Ci doooobrze w egipskim ciepełku..) , ale poki co nie pada, więc się po śniadaniu zbieramy na jakieś większe zakupy spożywcze; będzie spokój na jakiś czas.
Mnie też wczoraj wizaż płatał figle komentarzy nie przyjmował i w ogóle, zero wspólpracy

noseknosek, witaj super, że termin tuż tuż jeśli masz jakieś wątpliwości, czy coś Cie nurtuje, dziewczyny z pewnością CI pomogą, bo są baardzo pomocne i znają się na rzeczy

pozdrawiam i uciekam
Stary 2013-02-02, 10:10   #11647
Amorcio
Wtajemniczenie

Witam sie z ranka. U nas pada i mgla ochyda za oknem.
Zakupilam sobie wlasnie na allegro bańki chińskie wraz z oliwka antycellulitowa i będę sie masowac. Mam nadzieje, ze dam rade sama z ewentulana pomoca TZ

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

za 3 tyg mam zabieg powiększenia piersi nie mogę się doczekać, pewnie będę się 17 razy wczytywać w Wasz wątek
Witaj wsrod przyszlych cycolinek, widze, ze starwalysmy z identycznej wagi , jestesmy na podobnym etapie i mamy ten sam cel
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 10:31   #11648
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Nie mogłam wczoraj dostać się do Was

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
iloona79 zdrówka dużo no właśnie poruszyłyście temat implantów mam pytanko do dziewczyn które są już po op czym się kierowałyście wybierajac implanty tzn wielkość i rodzaj? czy to była tylko decyzja lekarza w wy zaakceptowałyście bo ja nie mam zielonego pojęcia jakie i jaki rozmiar a dr J.J Gdańsk wielkości mi nie podał bo kazał ten test z ryżem robić ja mam 174cm i 54 kg na poczatku myślałam o okragłych ale doktorek odradził bo jestem szczupła
Ninka, ja zdałam się całkowicie na decyzję mojej dr, zresztą nie miałam innego wyjścia . Mam wizualnie takie duże C

Cytat:
witam w klubie tez mam mniej 2, 3 cm
Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
ahahahah a czemu tak sie dzieje??
i powtarzam - nie mniej niz tuz PO operacji, tylko mniej niz miesiac temu!!
Dziewczyny, ja nie wiem, jak Wy się mierzycie, ale dużo zależy od tego, w jakim dniu cyklu tych pomiarów cyckowych dokonujecie . Mi obwód zwiększył się prawie o 2 cm. Tuż po operacji miałam 88, teraz przed miesiączką mam ponad 90 cm w obwodzie, w pozostałych dniach cyklu 89/90, ale ciut przychudłam .

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam kilka pytań (znowu:/):

- kiedy mogłyście spać na boku i chodzi mi tu o to, od kiedy lekarz i ciało Wam na to pozwoliło, bo ja póki co nawet jakbym chciała, to nie mogę, bo boli, jak nawet próbuje
- kiedy piersi są w na tyle dobrym stanie, że można w miarę beztrosko uprawiać ee seks? i nie mówię tu o tarmoszeniu i nie wiadomo czym, no ale normalne, że człowiek się trochę nagimnastykuje przy tej czynności
- jak długo po op tworzy się nasaz słynna torebka?
- kiedy zaczęłyście jeździć autem po op?
- czy Wy też czułyście jakby te piersi na bokach, ja jak zdejmę ten stanik (w trakcie noszenie też, ale trochę) nie mogę swobodnie ułożyć rąk hmmm wzdłuż tułowia, bo tam mi się zarysowywyuje implant; może wydziwiam, bo wcześniej mi się nic nigdzie nie zarysowywało:/
Dr pozwoliła mi spać na boku po 6 tygodniach, ale nie zwijać się w kłębek, tylko raczej tak 'na pół boku". Na początku cycki przeszkadzały, mniej więcej po 2,5 miesiącach od operacji spało się już całkiem wygodnie .
Seksu do tej pory się boję, tzn, nie pozwalam chłopu kłaść się na mnie, a on nawet się cieszy, bo kiedyś tylko po bożemu było, teraz cycochów się nie wstydzę więc i odważniejsza jestem . Dr pozwoliła mężowi na miętolenie cycków po 4 miesiącach od operacji (tak, tak - zapytał Ją )
Autem zaczęłam jeżdzić po 3 tygodniach, ale nie było to miłe uczucie .
A takie napięcie z boku piersi też długo czułam, właściwie dopiero zaczyna mi się luzować i mięknąć .

O torebce nic nie napiszę, bo nigdy nie mogę tego zapamiętać - dr mi tłumaczyła, Mya tłumaczyła i nadal nie wiem. Pewnych informacji mój mózg nie przyjmuje i już .

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Hej nosku . Pisz coś więcej - u kogo (inicjały), jaki rozmiar implantów?

Aaaaa, french_miki - oczywiście gratulacje . Witamy nową parę cycuszków na świecie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-02-02 o 10:32
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 10:31   #11649
nkolodii
Raczkowanie

dzień dobry kochane dziewczynki..pare dni mnie tu nie było i sporo mam do czytania,ale już wszystko przeczytalam..pogoda ohydna,dolująca.KLAU DECZKA baw się i odpocznij dobrze,należy CI się..już 5dni masuję swoje piersi kremem bardzo silno napinajacym,skóra jest lepsza już ,tylko co z tego jak gruczolu tam od tego kremu nie zwiekszy się.i zauważyla zmiane we włosach drastaja mi nowe włoski juz mam1,5cm i to od kremu firmy himalaya,tylko trzeba co wieczoru przed snem wcierać,nie zapominać..juz marze o wiośnie,mam dosć zimy,tych dolujacych dni,chce sloneczka,zielonej trawki,spiewu ptaków,niebieskiego nieba i czuć że jestem kochana..ŻYCZE dużo zdrówka DZIEWCZYNKOM które już po OPERACJI.Ja już sie pogodzilam że nie bedę mieć piersi,zakupilam się mega pusz upy, .POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Stary 2013-02-02, 10:38   #11650
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane dziewczynki..pare dni mnie tu nie było i sporo mam do czytania,ale już wszystko przeczytalam..pogoda ohydna,dolująca.KLAU DECZKA baw się i odpocznij dobrze,należy CI się..już 5dni masuję swoje piersi kremem bardzo silno napinajacym,skóra jest lepsza już ,tylko co z tego jak gruczolu tam od tego kremu nie zwiekszy się.i zauważyla zmiane we włosach drastaja mi nowe włoski juz mam1,5cm i to od kremu firmy himalaya,tylko trzeba co wieczoru przed snem wcierać,nie zapominać..juz marze o wiośnie,mam dosć zimy,tych dolujacych dni,chce sloneczka,zielonej trawki,spiewu ptaków,niebieskiego nieba i czuć że jestem kochana..ŻYCZE dużo zdrówka DZIEWCZYNKOM które już po OPERACJI.Ja już sie pogodzilam że nie bedę mieć piersi,zakupilam się mega pusz upy, .POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Akurat to życzenie spełni się już niedługo . A po nim na pewno i pozostałe się spełnią . Nie możesz tak szybko się poddawać, będziesz mieć te piersiaki, skoro już byłaś tak blisko, ja jestem tego pewna!!!
Stary 2013-02-02, 10:40   #11651
Amanina
Raczkowanie

hej dziewczynki

nkolodii: to sie pochwal tymi stanikami!! na pewno sa piekne zdjecia nam tu jakies porob himalaya znam tez
klaudek: zawojuj egipt!!!!

wczoraj mi tez wizaz zamulal, non stop sie wieszalo cos.. masakra

miki, jak sie czujesz??

przedpo: nie martw sie cyckami, one teraz beda rozne numery odstawiac a tu cos pociagnie, tam zaboli, tu bardziej twarde, tam mniej.. cierpliwosc tylko Ci pomoze

niezapominajka: przyjelam zaproszenie, ogladaj sobie

Amorcio, Anika - widze ze jestescie buziaki

lauren: wrzucilam Ci zdjecia tego topiku o ktorym Ci pisalam kiedys pod Twoim zdjeciem ze tak fajnie cycki uwydatnia

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-02-02 o 10:45
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 10:44   #11652
anika75
Zadomowienie

Amorcio, a prawda to, że tych baniek nie można używać na skórę naczynkową? Gdzieś tak wyczytałam, ale nie jestem pewna, czy to akurat baniek dotyczyło

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Buziaki Amaninko
Stary 2013-02-02, 10:48   #11653
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Amorcio, a prawda to, że tych baniek nie można używać na skórę naczynkową? Gdzieś tak wyczytałam, ale nie jestem pewna, czy to akurat baniek dotyczyło

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Buziaki Amaninko
Amiania, Anika

czytalam, ze nie mozna na skore naczynkowa pocztaj w aukcji http://allegro.pl/antycellulitowy-me...994482436.html, nie wiem czy wtedy wcale nie mozna czy mozna ale nalezy omijac te miejsca naczynkowe no bo brzuch i posladki raczej nie sa naczynkowe. Mysle, ze ten sprzdawca udzieli odpowiedzi na te pytania bo to gabinet masazu
Stary 2013-02-02, 10:48   #11654
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

Buziaki Amaninko
hej dziewczynki

i ja się witam po porannym "rozruchu"... dzieci nakarmione, więc zaliczylam pół godzinki ćwiczeń
zupka już na gazie... pierożki gotowe... teraz pora na porządki...

Aniczko,
nie można na skórę naczynkową niestety
też się napaliłam, ale omusiałam odpuścić sobie zakup

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 10:51   #11655
Amorcio
Wtajemniczenie

Horo Jak milo Ciebie widziec

Dzieciaczki masz juz zdrowe? Niedlugo do pracy wracasz, jak przestawianie corci na butelke?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-02 o 10:52
Stary 2013-02-02, 10:55   #11656
anika75
Zadomowienie

Ano dobrze mi się kojarzyło . Ja o udach myślałam, a one akurat naczynkowe cholery

Buziaczki Horo

A ja wczoraj chałupkę wysprzątałam i dzisiaj mam luzik
Stary 2013-02-02, 10:59   #11657
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja mam nadzieje, ze mi te banki brzuch ujedrnia i troche celuli na posladkach zmaleje bo juz fajnie sie zmniejszyl po cwiczeniach i diecie ale chyba moj organizm przyzwyczail sie do diety bo cos mi waga nie spada a czytalam, ze przy ograniczeniu jedzenia po jakikms czasie organizm spowalnia metabolizm
Stary 2013-02-02, 11:00   #11658
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Horo Jak milo Ciebie widziec

Dzieciaczki masz juz zdrowe? Niedlugo do pracy wracasz, jak przestawianie corci na butelke?
zdrowe, zdrowe.... juz tydzień w przedszkolu były
ale było milutko w domku hihihih

do pracy 1 marca, bo wykorzystuję jeszcz zaległy urlop
a z tym przestawianiem to masakra...
ok. 9-9.30 zje kaszkę łyżeczką, ok. 16 jakiś przecier warzywny owocowy, ale walczy ze smokiem od butelki... choć ja się też nie poddaję.
no zobaczymy...
mam wrazenie, ze nie bardzo się najada, bo jak już dokładam to sztuczne jedzonko, to mi zaczęła się w nocy budzić 3 razy na cycusia... i wtedy nadrabia za caly dzień, bo slychać jak łyka

Cytat:
Ano dobrze mi się kojarzyło . Ja o udach myślałam, a one akurat naczynkowe cholery

Buziaczki Horo

A ja wczoraj chałupkę wysprzątałam i dzisiaj mam luzik
ja też mam uda naczynkowe... łydki zresztą też czyli z baniek

Stary 2013-02-02, 11:53   #11659
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam nadzieje, ze mi te banki brzuch ujedrnia i troche celuli na posladkach zmaleje bo juz fajnie sie zmniejszyl po cwiczeniach i diecie ale chyba moj organizm przyzwyczail sie do diety bo cos mi waga nie spada a czytalam, ze przy ograniczeniu jedzenia po jakikms czasie organizm spowalnia metabolizm
Amorcio bo ilosc jedzenia nie trzeba ograniczyc ( jezeli nie jesz mega duzo a nie jesz napewno bo mikrusek jestes) tylko zmienic jadlospis. Wysle Ci moj jak chcesz od dietetyczki z przepisami. Schudlam 5 kg ale najadlam sie do syta,wlasciwie nie bylam glodna ani przez chcwile. Teraz dalej to stosuje ale juz sama dobieram co jem ...zachowujac zasady.
Stary 2013-02-02, 11:54   #11660
maja2013
Raczkowanie

french_miki gratulacje wielkie świetnie, że się dobrze czujesz.

przedpo słyszałam, że w Szczecinie na tomografię piersi trzeba mieć skierowanie od onkologa ale możliwe, że to już nieaktualne jest, sprawdzę.

Edytowane przez maja2013
Czas edycji: 2013-02-02 o 11:58
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 12:06   #11661
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Amorcio bo ilosc jedzenia nie trzeba ograniczyc ( jezeli nie jesz mega duzo a nie jesz napewno bo mikrusek jestes) tylko zmienic jadlospis. Wysle Ci moj jak chcesz od dietetyczki z przepisami. Schudlam 5 kg ale najadlam sie do syta,wlasciwie nie bylam glodna ani przez chcwile. Teraz dalej to stosuje ale juz sama dobieram co jem ...zachowujac zasady.
mi też wyślij, kochana

Stary 2013-02-02, 12:29   #11662
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dziękuję za miłe przyjęcie!

implanty 325 ml okrągłe, dr MG Warszawa

mam 173 cm i maaałe B.. liczę na coś proporcjonalnego do wzrostu i pupy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 12:44   #11663
french_miki
Raczkowanie

Ja dzisiaj czuję się dużo gorzej niż wczoraj, wszystko bardziej boli i cały czas mi niedobrze :/ dlatego też nie biore tabletek, bo sie boje, ze je zwrócę zaraz
Cycuchy też na razie bez szału, ja przez moje dość wypukłe sutki teraz mam je jeszcze bardziej wypukłe, zastanawiam się kiedy mi to przejdzie.
Dzisiaj trochę gorszy humor, ale taki kształtujący cierpliwość.

Już mam większy brzuch, nie wiem czy to efekt znieczulenia, opuchlizny czy po prostu przybrałam..

Dobrze Was chociaż poczytać, trochę mnie to pociesza.
Stary 2013-02-02, 12:47   #11664
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj czuję się dużo gorzej niż wczoraj, wszystko bardziej boli i cały czas mi niedobrze :/ dlatego też nie biore tabletek, bo sie boje, ze je zwrócę zaraz
Cycuchy też na razie bez szału, ja przez moje dość wypukłe sutki teraz mam je jeszcze bardziej wypukłe, zastanawiam się kiedy mi to przejdzie.

Już mam większy brzuch, nie wiem czy to efekt znieczulenia, opuchlizny czy po prostu przybrałam..

Bedzie dobrze ,nic sie nie martw . Przechodzisz naturalny proces po...itak dobrze sie trzymasz.
Stary 2013-02-02, 12:48   #11665
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Celinka Kochana prosze przeslij jak mozesz bo nie wiem co robic aby ta waga spadla te 3kg co mi zostalo a chciala bym sie miescic w swoje ubrania z przed ciazy
Stary 2013-02-02, 12:51   #11666
margo50100
Raczkowanie

Hej, widzę sobotni relaksik na czacie
za mną kolejna w połowie nieprzespana noc... no nie jest fajnie...
Dziewczyny doradźcie! Proszę... ja wiem wiem męczę Was ale kogo mogę się poradzić ja nie Was?
Wrzuciłam zdjęcia z moim rozrysowaniem implantu
przy czym pomyliłam szerokość z wysokością i na zdjęciu szerokość implantu jest 12,5cm a ten implant ma mieć 12cm szerokości (a 12,5 wysokości ) czyli to oznacza że autostrada będzie jeszcze większa...

Jak myślicie, gruczoł i mięsień na implancie zatuszują tą przerwę między piersiami?
Martwię się bo tego piersiowego tłuszczyku to mam tylko od dolnej części piersi/poniżej brodawki/ natomiast od wewnętrznej strony to cienka skóra...zero tłuszczu...
Stary 2013-02-02, 12:55   #11667
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Celinka Kochana prosze przeslij jak mozesz bo nie wiem co robic aby ta waga spadla te 3kg co mi zostalo a chciala bym sie miescic w swoje ubrania z przed ciazy
a mi juz wszystko z tylka leci
dlatego pracuję nad mięśniami i wiszącą skórą ... musi być git do lata

Stary 2013-02-02, 13:00   #11668
ania2003
Raczkowanie

Dzień dobry, ja dla odmiany z południową kawką Was nadrabiam. Wczoraj chciałam , ale mój komputer też nie radził sobie z tą stronka

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość

Witaj miki , gratuluję że juz jesteś po, zuch cycolina klask i:.
Tabletek jeszcze nie odstawiaj min 3 doby pij, a jak Ci niedobrze to może dlatego ze pijesz Ketonal . Jak tak to go odstaw, bo on rozwala żołądek i pij Paracetamol i ibuprofen. A brzuszek też tak miałam po paru dniach zejdzie.
Stary 2013-02-02, 13:01   #11669
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
a mi juz wszystko z tylka leci
dlatego pracuję nad mięśniami i wiszącą skórą ... musi być git do lata
Horo super, ze tak masz po 4ciazach. Ja patrzac na moja rodzine to wybryk natury jestem, moj tata wazyl ok 160-170, mama ok 120, starsza sis 80, mlodsza o 17 lat 68 wiec ja ze swoimi 58kg a i tak juz mnie wiecej o 8 kg po dwoch ciazach to jestem drobiazg
Stary 2013-02-02, 13:10   #11670
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam kilka pytań (znowu:/):

- kiedy mogłyście spać na boku i chodzi mi tu o to, od kiedy lekarz i ciało Wam na to pozwoliło, bo ja póki co nawet jakbym chciała, to nie mogę, bo boli, jak nawet próbuje
- kiedy piersi są w na tyle dobrym stanie, że można w miarę beztrosko uprawiać ee seks? i nie mówię tu o tarmoszeniu i nie wiadomo czym, no ale normalne, że człowiek się trochę nagimnastykuje przy tej czynności
- jak długo po op tworzy się nasaz słynna torebka?
- kiedy zaczęłyście jeździć autem po op?
- czy Wy też czułyście jakby te piersi na bokach, ja jak zdejmę ten stanik (w trakcie noszenie też, ale trochę) nie mogę swobodnie ułożyć rąk hmmm wzdłuż tułowia, bo tam mi się zarysowywyuje implant; może wydziwiam, bo wcześniej mi się nic nigdzie nie zarysowywało:/

przedpo mi lekarz pozwolił spać na boku po 2 tygodniach. U mnie już prawie 3 i ja jeszcze się nie odważyłam.
seks to ja następnego dnia uprawiałam , ale to chyba wpływ leków przeciwbólowych i adrenalina , bo dziś czasami mi bardziej pobolewa niż wtedy.
auto , chyba 4 dni po, ale w automacie . Po tygodniu z kawałkiem jeździłam z manualną skrzynią to musiałam dzień przerwy zrobić , bo tak się ponaciągałam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości