Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 14:15   #3301
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

E-ciocie, poznajcie Marysię

: love:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 14:24   #3302
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Dzień dobry!

Witam Marysię ślicznotkę

Tort się chłodzi, Julek śpi, ja chwilę odpoczywam i niedługo zamykamy na imprezę.

Pani z tym jedzeniem to ja mam tak, że teoria to w małym palcu obcykana. I dokładnie wiem co robię źle i kiedy... i staram się z tym walczyć. A jedzenie wieczorem to mam na myśli mcdonalda, kebaba, zapiekanki w piekarnika z kupą sere itp o 23 na przykład (bo tż tak często ma).

No i brawa na zakupy

Anita bardzo ładny pierścionek, szkoda, że nie masz zdjęcia z bliska.

Co do diety, ja podobnie jak Natalia jadłam prawie wszystko od początku (bo tak zalecała pani na SR właśnie) i smażone czasem i nawet gołąbki w drugim tygodniu Julek ani razu nie miał kolki. NIGDY, więc nie wiem co to jest. A ludzie się w głowę pukali jak na imprezie jadłam kawałek pieczonego udźca ze świni z czerwoną kapustą.
U nas był za to inny problem i musiałam być na diecie ze względu na alergie. No i te osławione jabłka i marchewkę, które zalecają jeść ( i ja je jadłam chyba w każdej możliwej postaci i codziennie) okazały się najbardziej uczulające
Stary 2013-02-02, 14:35   #3303
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Mój tż mówi że przekażemy kiedyś ten pierścionek synowi dla jego narzeczonej - świr
a Tobie diemanta wtedy?!

Cytat:
zawsze mówi że nie mam tendencji do tycia ale mam za to tendencję do jedzenia i to mnie gubi..
o yeah... skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A jedzenie wieczorem to mam na myśli mcdonalda, kebaba, zapiekanki w piekarnika z kupą sere itp o 23 na przykład (bo tż tak często ma).
no tak.... wszystko co najpyszniejsze jest tuczące... ale bym pożarła taką zapiekanę....aaa

Cytat:

kiedy w końcu przestanę się dziwić, że z brzucha taki cud wychodzi?????
śliczna

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 14:37   #3304
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 14:40   #3305
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cudna mała
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:43   #3306
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
kochane ta dieta matki karmiącej nie jest straszna, ja smażone itp od razu jadłam( oczywiście nie codziennie ) Moja dieta polegała na tym, że więcej piłam wody, soku jabłkowego, jadłam więcej owoców i warzyw. Przez miesiac nie jadłam kapusty, ogórków kiszonych, czekolady, cytrusów. Mikołaj nie miał żadnych kolek i problemów z brzuszkiem.

Teoria że kobieta praktycznie nic nie może to chyba z 10 lat temu była i do dziś czasem tak mówią położne.np koleżanka się chwaliła, że już dodaje do rosołu cebulę a była 4 m--ce po porodzie .....
Mi mama do szpitala przywiozła rosół gdzie była cebula

Wiadomo trzeba się obserwować czy coś dziecku nie zaszkodziło, ale podobno kolki nie są z tego co my jemy, tylko z niedorozwiniętego uk pokarmowego/

Monika jeśli chodzi o sok winogronowy, to u nas był polecany podczas porodu, jak nie masz siły przeć wtedy możesz się napić.
Na twojej SR strasznie drastyczna ta dieta. Ja kawę spróbowałam chyba po 2 tyg.. nic małemu nie było więc piłam z umiarem.
w to, że nic nie można to i w SR kazali nie wierzyć. nie wiem czy drastyczna ta dieta, bo innej nie znam generalnie to co było mówione dotyczyło 1 miesiąca karmienia z naciskiem na wprowadzanie jak najwięcej nowych produktów. tylko samo wprowadzanie mnie zdziwiło, a dokładniej to, że jak wprowadzam np. jajko to jem tylko ćwiartkę, za dzień-dwa pół, potem całe. ale nie wiem czy wprowadzając dalej to jajko, czyli jedząc już połówkę jednocześnie można zacząć wprowadzać kolejną rzecz bo tak to 2 rzeczy na tydzień to kiepsko.

nam powiedzieli, że podczas porodu absolutnie nie wolno pić, jedynie zwilżać usta.

w ogóle skąd brałyście informacje co jeść karmiąc, jak komponować posiłki? w SR bardzo po łebkach była mowa o tym jedzeniu i dalej niewiele wiem, a jakoś mnie to zainteresowało.

Cytat:
Dzień dobry!

ślicznotka

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Co do diety, ja podobnie jak Natalia jadłam prawie wszystko od początku (bo tak zalecała pani na SR właśnie) i smażone czasem i nawet gołąbki w drugim tygodniu Julek ani razu nie miał kolki. NIGDY, więc nie wiem co to jest. A ludzie się w głowę pukali jak na imprezie jadłam kawałek pieczonego udźca ze świni z czerwoną kapustą.
chciałabym jeść jak najwięcej, ale po tym co słyszę od karmiących jakie to rygory są zaczynam się bać, że zaszkodzę Młodemu.

zrobiłam dziś 2 tury prania rzeczy Młodego, część już wyschła, więc naprasowałam się pieluch tetrowych, aż mnie plecy rozbolały od stania przy desce. z kolejnym praniem zdecydowanie poczekam na TŻ żeby mi chociaż porozwieszał bo dziś wszystko sama robiłam.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:49   #3307
Konto usunięte

Monia a nie pokićkało Ci się z cc? Podczas cesarki nie można nic pić - tylko zwilżać usta, położna mówiła, że nawet po niej też nie i dzień później nie można jeść, ale przy porodzie sn nie wydaje mi się, żeby był taki nakaz. Niby czemu, tu nie ma prawie żadnych leków, a przy dobrych wiatrach można za parę godzin wstać.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:54   #3308
eseska
Zakorzenienie

MONIA! ja tam lekko 1,5 l wody przy porodzie wypiłam. miedzy skurczami bardzo duzo. Nic nie jadłam bo nie wiem czy mozna ale nie chciałam przy partych narobic kupy. A co do diety to nam mówili ze lekkostrawnie i zdrowo jak namniej przetworzone, robione w gomku jedzonko, noe z torebki!! a z takim wprowadzanoem po cwartce czy pól to mi sie kojarzy ze jak sie dziecku wprowadza a nie przy KP. wiadomo produkty które moga sprawic problem to w małych ilosciach i obserwowac.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:54   #3309
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39000691]Monia a nie pokićkało Ci się z cc? [/QUOTE]
są różne opinie... każdy poród może się skończyć CC.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:01   #3310
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
I chyba własnie dlatego nie wolno jesc. A u nas na SR mówili wlasnie by duzo pic wody bo nawet jak cc bedzie to lepiej sie znieczulenie rozchodzi jak organizm jest nawodniony.

ZOSIA
Stary 2013-02-02, 16:01   #3311
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39000691]Monia a nie pokićkało Ci się z cc? Podczas cesarki nie można nic pić - tylko zwilżać usta, położna mówiła, że nawet po niej też nie i dzień później nie można jeść, ale przy porodzie sn nie wydaje mi się, żeby był taki nakaz. Niby czemu, tu nie ma prawie żadnych leków, a przy dobrych wiatrach można za parę godzin wstać.[/QUOTE]

nie teoretycznie każdy poród może się skończyć CC i nikt tego nie przewidzi, a podobno jak się choć trochę wypije to w razie czego anestezjolodzy bardzo się burzą, że takiego znieczulenia nie podadzą, że coś tam (nawet jak pacjentka powie, że wypiła 3 łyki wody)

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MONIA! ja tam lekko 1,5 l wody przy porodzie wypiłam. miedzy skurczami bardzo duzo. Nic nie jadłam bo nie wiem czy mozna ale nie chciałam przy partych narobic kupy. A co do diety to nam mówili ze lekkostrawnie i zdrowo jak namniej przetworzone, robione w gomku jedzonko, noe z torebki!! a z takim wprowadzanoem po cwartce czy pól to mi sie kojarzy ze jak sie dziecku wprowadza a nie przy KP. wiadomo produkty które moga sprawic problem to w małych ilosciach i obserwowac.
każdy ma inną opinię odnośnie karmienia piersią. pewnie i tak naczytam się, nasłucham a zrobię po swojemu.

Cytat:
o to właśnie chodziło
Stary 2013-02-02, 16:13   #3312
Konto usunięte

Aha, no chyba że o to chodzi. Ale i tak jak widać - różnie mówią...
Stary 2013-02-02, 16:27   #3313
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Dzień dobry!

Śliczna

Własnie mi sie przez Was kobietki klikneła na all "Cisza pod sercem"

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:40   #3314
zebrawpaski
Zakorzenienie

monia- nam pani B. mówiła, ze Tz-et jest na porodówce m.in od tego aby rodzącej wodę co chwilę podawać bo należy bardzo dużo pić
oczywiście ryzyko cc jest zawsze i chyba chodzi o to, że jeżeli się jadło wcześniej a podadzą narkozę to zwiększa sie prawdopodobieństwo wymiotów...

monia- spokojnie nie popadaj w skrajności z dietą karmiącej, intuicja Ci podpowie co jeść a co nie
na początek załóż że jesz gotowane a nie smażone i jeżeli jest to mięsem to jest drobiem (chociaż moja gin twierdzi, że kurczak to nie mięso na anemie nie pomaga)
gotowany kurczak albo zupa z ryżem tartą marchew, pietruszką i krojonym filetem z kurczaka- i przyprawione delikatnie
pieczywo z wędliną drobiową
główna zasada wystrzegać się wzdymających produktów- grochu, fasoli, kapuchy
ja uwielbiam mleko więc na 3 dzień w domu wypiłam szklankę aby sprawdzić reakcję
z tą ćwiartką jajka to dla mnie przesada

Cytat:
same wymówki też mam tendencję, ale gruba jestem bo lubię jeść i już. jest na pewno trudniej, ale się da
trudno się nie zgodzić

Cytat:

Pani, Zeberko ja zawsze mówi że nie mam tendencji do tycia ale mam za to tendencję do jedzenia i to mnie gubi..
ja też- mam tendencje do jedzenia!!!!

Cytat:
kiedy w końcu przestanę się dziwić, że z brzucha taki cud wychodzi?????
nigdy- to zawsze będzie cud narodzin

Marysiu- jesteś śliczniutka

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-02-02 o 17:15
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:09   #3315
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
monia- nam pani B. mówiła, ze Tz-et jest na porodówce m.in od tego aby rodzącej wodę co chwilę podawać bo należy bardzo dużo pić
oczywiście ryzyko cc jest zawsze i chyba chodzi o to, że jeżeli się jadło wcześniej a podadzą narkozę to zwiększa sie prawdopodobieństwo wymiotów...

monia- spokojnie nie popadaj w skrajności z dietą karmiącej, intuicja Ci podpowie co jeść a co nie
na początek załóż że jesz gotowane a nie smażone i jeżeli jest to mięsem to jest drobiem (chociaż moja gin twierdzi, że kurczak to nie mięso na anemie nie pomaga)
gotowany kurczak albo zupa z ryżem tartą marchew, pietruszką i krojonym filetem z kurczaka- i przyprawione delikatnie
pieczywo z wędliną drobiową
główna zasada wystrzegać się wzdymających produktów- grochu, fasoli, kapuchy
ja uwielbiam mleko więc na 3 dzień w domu wypiłam szklankę aby sprawdzić reakcję
z tą ćwiartką jajka to dla mnie przesada
to nie wiem co z tym piciem, może co szpital to inne zasady

właśnie przy omawianiu diety jak była mowa o drobiu to kurczak nie był wymieniony, więc chyba wiele osób uważa, że to nie mięso
czyli garnki do gotowania na parze będą używane dużo częściej niż teraz. przy okazji zagłodzę chłopa

coś czuję, że będę was męczyć na bieżąco tym co wolno a czego nie.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

eh.. tak się rozwodzę o tej diecie a przecież nawet nie mam pewności, że będę mogła ją stosować, bo kto mi zagwarantuje, że wszystko będzie dobrze? tak samo rozpakowuję ciuszki dla Młodego, wyrzucam paragony i myślę co z nimi zrobię gdyby coś..., piorę je, wieszam na suszarce, prasuję i dalej o tym myślę już nigdy nie będę normalna
Stary 2013-02-02, 17:17   #3316
zebrawpaski
Zakorzenienie

monia- trzeba Tobą potrząsnąć! Kiedyś tu toporek na takich mieliśmy

uściślając- moja gin uważa, że nie tylko kurczak ale w ogóle drób to nie mięso

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-02-02, 17:25   #3317
Maga83
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39000691]Podczas cesarki nie można nic pić - tylko zwilżać usta, położna mówiła, że nawet po niej też nie i dzień później nie można jeść, ale przy porodzie sn nie wydaje mi się, żeby był taki nakaz. [/QUOTE]

U mnie prawie się skończyło cc, więc uważam za słuszne nie jedzenie podczas porodu sn. Natomiast co do picia, to spokojnie piłam

Cytat:
moja gin twierdzi, że kurczak to nie mięso
Ja nie jem teraz kurczaka. To mięsko jest najbardziej naszpikowane różnym ustrojstwem :/ Chyba, że ma się jakieś swoje, to wtedy wiemy, co jemy

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:21   #3318
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
t

eh.. tak się rozwodzę o tej diecie a przecież nawet nie mam pewności, że będę mogła ją stosować, bo kto mi zagwarantuje, że wszystko będzie dobrze? tak samo rozpakowuję ciuszki dla Młodego, wyrzucam paragony i myślę co z nimi zrobię gdyby coś..., piorę je, wieszam na suszarce, prasuję i dalej o tym myślę już nigdy nie będę normalna
Nawet mi prosze tak nie mowic

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:22   #3319
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]eh.. tak się rozwodzę o tej diecie a przecież nawet nie mam pewności, że będę mogła ją stosować, bo kto mi zagwarantuje, że wszystko będzie dobrze? tak samo rozpakowuję ciuszki dla Młodego, wyrzucam paragony i myślę co z nimi zrobię gdyby coś..., piorę je, wieszam na suszarce, prasuję i dalej o tym myślę już nigdy nie będę normalna
Monia nie myśl takWszystko będzie dobrze

Stary 2013-02-02, 19:32   #3320
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

nie mam pewności, że będę mogła ją stosować, bo kto mi zagwarantuje, że wszystko będzie dobrze? tak samo rozpakowuję ciuszki dla Młodego, wyrzucam paragony i myślę co z nimi zrobię gdyby coś..., piorę je, wieszam na suszarce, prasuję i dalej o tym myślę już nigdy nie będę normalna
Przywołuje do porządkuWszystko będzie dobrze.
Choć wydaje mi się, że strach zostaje już na zawsze. Teraz nadal przeżywam wszystko co związane ze Stasiem, też ciągle się boję, żeby wszystko było w porządku. Taka już rola matki.
Ale uwierz w chwila usłyszenia pierwszego płaczu, pocałunku, tulenia, głaskania, gaworzenia wszystko wynagradza. Opłaca się czekać te 9 miesięcy
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 20:16   #3321
Konto usunięte

Monia, lada chwila będziesz tulić maleństwo... Będzie OK!!

A ja trochę zmienię temat: robię jutro kurczaka+brokuły+kukurydz a+ogórek+majo - lepiej z makaronem czy ryżem?
Stary 2013-02-02, 22:51   #3322
zebrawpaski
Zakorzenienie

Perse- ale chcesz dodać do tej sałatki czy podać dodatkowo?
tak czy siak jakoś makaron mi do tego zaprasował grube kolanka lub muszle

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-02-02, 23:22   #3323
Konto usunięte

Raczej do sałatki, chcę to zrobić na obiad Ale chyba faktycznie makaron będzie lepszy, mam w domu takie grube rurki, a może jeszcze zostanie na potem
Stary 2013-02-03, 00:45   #3324
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj się natknęłam na to na fb i nieźle się uśmiałam więc pozwolę sobie wkleić

Jak brać prysznic jako kobieta:

1.Zdejmij ubranie i włóż je do pojemników na brudną odzież, segregując na jasne, ciemne i białe oraz do prania ręcznego i w pralce.
2.Idź do łazienki ubrana w długi szlafrok. Jeśli po drodze spotkasz męża,zakryj dokładnie wszystkie widoczne części ciała i przyśpiesz kroku.
3.Przyjrzyj się w lustrze swojej figurze i wypnij brzuch. Pojęcz, że znowu utyłaś.
4.Wejdź pod prysznic i przygotuj sobie myjkę do twarzy, myjkę do rąk, myjkę do krocza, szczotkę do pleców, szeroką gąbkę oraz pumeks.
5.Umyj dwukrotnie włosy szamponem grejfrutowo-ogórkowym z dodatkiem 83 witamin.
6.Wetrzyj we włosy odżywkę grejfrutowo-ogórkową wzbogaconą naturalnym olejkiem krokusowym. Zostaw ją na 15 minut.
7.Myj twarz peelingiem z pestek brzoskwini przez 10 minut, aż nabierze żywego, czerwonego koloru.
8.Umyj resztę ciała żelem do kąpieli Ginger Nut i Jaffa Cake.
9.Spłucz odżywkę z włosów, poświęcając na to co najmniej 15 minut, aby mieć pewność, że cała spłynęła.
10.Ogol włosy pod pachami i na nogach. Rozważ ogolenie okolic bikini, ale dojdź do wniosku, że lepiej je wywoskować.
11.Nakrzycz na męża, kiedy spuści wodę w toalecie i spadnie ciśnienie wody, tak, że z prysznica popłynie wrzątek.
12.Wyłącz prysznic. Wytrzyj wszystko w kabinie do sucha. Bardziej zabrudzone miejsca przetrzyj specjalnym płynem do kafelków.
13.Wyjdź spod prysznica. Wytrzyj się ręcznikiem wielkości małego państwa afrykańskiego.
14.Zawiń włosy w długi ręcznik, o wyjątkowej chłonności. Sprawdź całe ciało w poszukiwaniu choćby zapowiedzi pryszczy.
15.Wróć do sypialni, ubrana w długi szlafrok i turban z ręcznika.
16.Jeśli dostrzeżesz gdzieś męża, zakryj starannie wszystkie odkryte części ciała i udaj się szybko do sypialni, gdzie spędzisz następne półtorej godziny na ubieraniu się.

Jak brać prysznic jako mężczyzna:

1.Zdejmij ubranie, siedząc na łóżku i zostaw rzeczy rzucone niedbale jedne na drugie.
2.Przejdź nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu!
3.Spójrz w lustro i wciągnij brzuch, żeby zobaczyć swoją męską sylwetkę. Popodziwiaj rozmiary swojego penisa w lustrze, podrap się po jądrach i powąchaj palce.
4.Wejdź pod prysznic.
5.Nie rozglądaj się za myjką lub gąbką, bo ich nie potrzebujesz.
6.Umyj twarz. Umyj się pod pachami.
7.Pośmiej się z tego, jak głośno słychać bąki puszczane w kabinie prysznicowej.
8.Umyj krocze i jego okolice. Umyj pośladki zostawiając włosy na mydle.
9.Umyj włosy szamponem, ale nie nakładaj odżywki.
10.Za pomocą piany z szamponu zrób sobie irokeza na głowie i odsuń zasłonę, żeby obejrzeć się w lustrze.
11.Nasiusiaj do brodzika, celując w odpływ.
12.Spłucz się i wyjdź spod prysznica. Nie zwracaj uwagi na kałuże na podłodze - trochę się narozlewało bo dół zasłony znajdował się poza brodzikiem, gdy brałeś prysznic.
13.Wytrzyj się częściowo.
14.Przyjrzyj się sobie w lustrze, napręż mięśnie i ponownie naciesz się rozmiarem swojego przyrodzenia.
15.Zostaw odsuniętą zasłonę prysznicową i mokry dywanik łazienkowy na podłodze.
16.Zostaw w łazience włączone światło i wentylator.
17.Wróć do sypialni z ręcznikiem owiniętym wokół bioder. Jeśli będziesz mijał żonę, zdejmij ręcznik, chwyć w rękę przyrodzenie, powiedz: No co kotku i naprzyj na nią swoimi biodrami.
18.Puść dwukrotnie bąka. Ubierz się we wczorajsze rzeczy.
właśnie to przerobiliśmy

Cytat:
Dzień dobry!

jaka ślicznotka
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 04:13   #3325
bacharybnik
Zadomowienie

Witam.
Dzisiaj zapalam światełko. Nie umie już usnąć, Tż właśnie pojechał i jest mi strasznie smutno

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:15   #3326
eseska
Zakorzenienie

CZEŚĆ!
BACHA! przytulam a teraz kiedy Tz przyjedzie?

ZOSIA
Stary 2013-02-03, 09:34   #3327
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry....dobrze że mało naskrobałyście i nie miałam dużo do nadrabiania!! Wczoraj normalnie miałam takiego focha że mogłam ludzi zabijać! A jeszcze do tego gości miałam których musiałam odwieść do domu a najlepszym rozwiązaniem mojego problemu byłby alkohol

Cytat:
Dzień dobry!

ślicznotka Kochana!!

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Witam.
Dzisiaj zapalam światełko. Nie umie już usnąć, Tż właśnie pojechał i jest mi strasznie smutno
ohh... kiedy teraz będzie??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 10:12   #3328
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Witam.

Witam

Ja dziś nie w humorze,@ idzie

Stary 2013-02-03, 10:41   #3329
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Witam

Ja dziś nie w humorze,@ idzie
TY zaraz po dupie dostaniesz! Skąd to możesz wiedzieć skoro jest tak ładnie!! A taki spadek to nie spadek!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 10:58   #3330
Konto usunięte

Hej hej...

Ja wstałam, dziwne sny mam ciągle. Na szczęście nie koszmary.

Po śniadanku, teraz posprzątamy z TŻem, potem obiad, a potem idziemy na urodziny do szwagra (ale mi się nieeeeee chceeeeeee :/). ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości