My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 9 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.9 8 16,00%
Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieciaki urodzą się wiosną! V-VI 2013, cz.9 28 56,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.9 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 16:48   #2761
salviae
Zadomowienie

Dot.: My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8

Czesc mamusie, ide dzisiaj na ten bal przebierancow i czeka mnie siedzenie na dupie przy stole bo tanczyc nie moge, ale jak juz mam strój
Pokaże Wam co znalałam na all może któraś będzie zainteresowana bo ja bym była gdyb mojego Kubusia nie wykupili, a te literki są takie ładne
http://allegro.pl/literki-3d-imie-20...970092600.html
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:51   #2762
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Happy! Zaintrygowałaś mnie przepisem i nawet nie doczytałam info o mieszkaniu! Gratuluję serdecznie!

Myślę, że to jest bardzo przydatny i sprytny wynalazek: ehem:

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
heloł dziewczyny, nie nadrabiam was, sił brakuje! zabiegana jestem i zaraz się zbieram na urodziny koleżanki przesyłam buziaki

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Nuna, wrzucam opis mojego połówkowego, wypisane wszystko co lekarz oglądał

wrzucam też fotki z ciuchów, padł mi aparat właśnie, więc jak sie podładuje, wrzucę fotki z uk

Ciuszki łącznie za 58 zł, w tym 2x nowe z metkami i trampki adidas na już chodzącego szkraba
super ciuszki i za usg )

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Czesc mamusie, ide dzisiaj na ten bal przebierancow i czeka mnie siedzenie na dupie przy stole bo tanczyc nie moge, ale jak juz mam strój
Pokaże Wam co znalałam na all może któraś będzie zainteresowana bo ja bym była gdyb mojego Kubusia nie wykupili, a te literki są takie ładne
http://allegro.pl/literki-3d-imie-20...970092600.html
śliczne i to imie dla mojej coreczki mialao byc hehehe
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:51   #2763
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś (nie byłam w ciąży) wyszłam ze stacji z hoddogami dla siebie i TŻta - patrzę - podjechał pod drzwi- super - wsiadłam, podałam mu hoddoga nie patrząc na niego i mówię "no jedziemy, co stoisz?stało siecos?" i w tym momencie spojrzałam a to nie on
Samochód identyczny. Koles uchachany - podziękował za parówę a ja wyskoczyłam prawie z krzykiem.
Mój TZ stał na parkingu i wszystko widział i myślałam, ze się posika ze śmiechu
Od tamtej pory sprawdzam rejestrację ;-P
buehehehe, oddal chociaz hot-doga?
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:54   #2764
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Diabli to, że jej dziecko nie chciało tej butelki nie znaczy, że Wasze też nie będzie chciało. Nie dowiemy się co preferują nasze dzieci póki się nie urodzą
Ja mam dwie z Aventu i trudno, jeśli nie będzie chciał z nich pić kupię inne i będę szukała do skutku
Ale zgadzam się, że smoczek musi dawać opór jakiś nie może za łatwo lecieć bo maluch nie będzie chciał piersi już ssać

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:00   #2765
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Nuna, a to Twoje było nazwane połówkowym? Bo to co Can opisała jest standardowym badaniem połówkowym, nie ważne czy 3 d czy nie. Te rzeczy sprawdza się rutynowo na tym badaniu. Jeśli Twój tego wszystkiego nie pomierzył tzn, że to nie było właściwe połówkowe. Ale być może pomierzył, ale zapisał w tej drugiej karcie ciąży, którą trzyma u siebie jak mówiłaś i dlatego nie wiesz o tym. Zapytaj go najlepiej
moj gin sam polecil zrobienie polowkowego gdzie indziej, bo ma sredni sprzet i serca nie bylby w stanie zbadac tak dokladnie. doceniam, ze powiedzial nam wprost, ze jesli mamy ochote wydac dodatkowe pieniadze (jak wiekszosc rodzicow) na podgladanie dziecka (3d/4d) to lepiej jechac do katowic i zrobic badanie prenatalne, tym bardziej, ze w 12 tyg przegapilam.

Cytat:
Postanowiłam sprawdzić Waszą teorię naleśnikową (no i tez nic innego w domu do jedzenia nie miałam i albo klątwa już minęła, albo mnie nie objeła bo wyszły mi pyszniutkie naleśniczki. Usmażyłam tylko porcję dla siebie, a mężu będzie sam sobie smażył Zjadłam 2 z powidłami śliwkowymi i dwa z miodem i sokiem z cytryny. Jesteśmy z małą usatysfakcjonowane Teraz czas na herbatkę ziołową
nie rob mi ochoty, bo znow nie wyjda hehe.
ps. jakie herbaty ziolowe pijesz? ja jakos boje sie ziol...dla mnie maja lecznicze wlasciwosci i w ciazy nie wiem co mozna, a czego nie. pije owocowe, ale troche mi juz bokiem wychodza. kupilam sobie ricore.
Stary 2013-02-02, 17:02   #2766
Mysia mysz
Zakorzenienie

Ja też właśnie kupiłam zestaw z tommee tippee wypatrzyłam go już w listopadzie, a nie ma co zwlekać dalej, bo w końcu zniknie z allegro, a wychodzi taniej niż sterylizator, podgrzewacz, butelki itp. osobno

http://allegro.pl/tommee-tippee-zest...991823025.html

wygrałam od pani na allegro jeansy do sweterka
http://allegro.pl/sweterek-ff-baby-r...960764228.html
http://allegro.pl/spodnie-dzinsowe-f...978940959.html
Stary 2013-02-02, 17:03   #2767
lonely_lady
Zakorzenienie

nie mam jak Was nadrobić, bo znowu dzisiaj pilnujemy malutkiej. Wczoraj jak już zasnęła to miałam chwilkę, ładnie nadrobiłam, pocytowałam i doopa wizaz mi tak zamulał, że nie mogłam wysłać odpowiedzi

Mała mnie tu molestuje: "włącz mi gangnam style, będziemy tańczyć"

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:06   #2768
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
a to to już pewne że możemy iść na roczny?
pewności w 100% nie mam, ale jak przeglądałam różne stronki z przepisami, kodeksem pracy itp to tam pisało tak, jakby już na pewno było.

ale się fatalnie czuje ... wyspałam się a teraz od obiadu zasypiam, oczka mi się zamykają, nie mam na nic siły ani ochoty, brzuch mnie pobolewa ... masakra, wolę już nie spać w nocy, lepiej się czuje wtedy

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:13   #2769
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też chodze do pepko. Nawet dzisiaj byłam. Pooglądałam kocyki i obejrzę jeszcze te w netto i może jakiś w końcu jeden chociaż kupię. Co do ciuszków to na razie nie kupuję bo koleżanka i kuzynka mi pożycza na pierwsze 3 miesiace dużo rzeczy wiec jak już będę wiedziała na czym stoję to będę kupować. Ale wczoraj nie mogłam się powtrzymać i licytowałam na allego.
Wyszło nieco ponad 2 zł za sztukę wiec nawet jakby jakieś były poplamione czy coś to nie bedzie mi żal.
piekne bodziaki i jak duuuuuzo!
Stary 2013-02-02, 17:14   #2770
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:

wrzucam też fotki z ciuchów, padł mi aparat właśnie, więc jak sie podładuje, wrzucę fotki z uk

Ciuszki łącznie za 58 zł, w tym 2x nowe z metkami i trampki adidas na już chodzącego szkraba
Super ciuszki

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
nie rob mi ochoty, bo znow nie wyjda hehe.
ps. jakie herbaty ziolowe pijesz? ja jakos boje sie ziol...dla mnie maja lecznicze wlasciwosci i w ciazy nie wiem co mozna, a czego nie. pije owocowe, ale troche mi juz bokiem wychodza. kupilam sobie ricore.
Piję rumianek, melisę, miętę. Mam też herbatkę 7 ziół z biedry i też sobie czasem zrobię. Nie mogę ciągle pić owocowych często mam po nich zgagę... Czarna mi w ogóle nie wchodzi, od czasu do czasu zaserwuję sobię Inkę, ale to raczej rano i w formie jak kakao
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:17   #2771
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
muszę dziś zrobić pedicure i już się wkurzam
ja dzisiaj też zrobiłam i jest to dla mnie coraz większy wyczyn.. niedługo będę prosiła Tż o pomoc

Cytat:
piekne te spodenki pozyczysz mi kiedys jak zaplanuje syna
koszula tez...
a renifer, obetniesz stopki i moze na grudzien bedzie dobre
pewnie, że pożyczę

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
Tak patrzyłam na efekty Waszych łowów no i mnie natchnęło i wyciągnęłam dzisiaj małża na polowanie na ciuszki do lumpka i... przyznam, że był dzielny, bo wytrzymał a ja byłam dzielna, bo kupiłam tylko troszkę (za 37 zł), chociaż najchętniej wyniosłabym 1/3 sklepu
Moim faworytem jest szary sweterek wiem, że niepraktyczny i że bardzo ciężko będzie się go zakładało, ale na niedzielne obiadki u babci będzie super poza tym zakochałam się w nim i nikt nie mógł mnie odwieść od jego zakupu, a w końcu ciężarnej kobiecie się nie odmawia bo
super śliczny ten sweterek i ten pajacyk w paseczki

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Już po wizycie

Było USG, badanie, ważenie- wszystko jak na normalnej wizycie

Szyjka bez zmian Na USG Antoś na dzień dobry pokazał siusiaka Bezwstydny maluch chwali się swoją męskością na każdej wizycie
Pooglądałam buźkę, wymachiwał nogami - podobno wkładał je za głowę

Waga pokazała ponad 1kg na plusie od ostatniej wizyty - czyli od początku ciąży przytyłam już jakieś 7 kg.

Wypisał mi skierowanie na badania, m.in. na ten test z glukozą...

Podsumowując wszystko w jak najlepszym porządku

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Póki co pochwalę się, że wynik glukozy piękny, morfologia też super

to ja też się pochwalę, wczoraj zrobiłam glukozę i morfologię, po obiedzie debrałam wyniki i widzę też że wszystko SUPER

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

ła super pajacyk boskii

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
udało mi się wygrac aukcje i wylicytowałam 15 bodzianek w rozmairach 62-68

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
mi się kazali nie ruszać z poczekalni przez te dwie godziny. chyba coś innego piłyśmy, dla mnie to było zdecydowanie straszne.

dzień? listę i mam, skończoną pozycji milion, a ja nie mam ani jednej rzeczy. ale robiłam ją bardziej jako plan budżetu, łącznie z cenami i już wiem ile muszę do maja mieć pieniążków. w sumie zakładałam 2 tyś, wyszło mi 2600 bez ubranek. jednak nie liczyłam rzeczy, o które będę pytać siostrę i bratową, poza łóżeczkiem, które liczę, że gdzieś musi być. ubranek nowych nie będę kupować tylko od kogoś, jeśli nie dostanę, więc myślę, że dużo się nie uzbiera i ta wartość nie powinna drastycznie wzrosnąć.
.
no moje też jakieś pyszne nie było.. strasznie słodkie jak cukier puder i drapało w gardło, ale tragedii nie było i spokojnie można to wypić

za listę

Stary 2013-02-02, 17:18   #2772
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Xal myślę, że ta zawieszka dla teściowej to super prezent. A nawet jak nie do kompletu to możecie jej zupełnie coś innego kupić z biżuterii. Będzie miała fajną i praktyczną pamiątkę.

Vil laski: dla męża

Antoinette, a masz gdzieś blisko aptekę Dbam o Zdrowie? Oni mieli na te witaminki fajną promocję (nie wiem czy jeszcze jest), wychodziło chyba 35 zł za opakowanie. Trzeba tylko zamówić na ich stronie www.☠☠☠☠☠☠☠ i wybrać odbiór osobisty w wybranej aptece i założyć kartę dla mamy i maleństwa.
Aptek w mojej miejscowości mam ze 3, kartę też założyłam i co róż sprawdzam promocje na te witaminki, ale niestety nic nie ma No ale nic, zamówiłam te witaminki z allegro i tak myślę, że super okazja
Stary 2013-02-02, 17:19   #2773
diabli
Zakorzenienie

Ash - podoba mi sie szary spioszek z falbankami i te rajstopkowe legginsy...suuuuper. sweterek i ogrodniczki. musze wziac z Ciebie przyklad i omijac rozowe, tak jak sobie postanowilam jest tyle innych pieknych kolorow.
Stary 2013-02-02, 17:21   #2774
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
no to tańczcie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:22   #2775
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem co miałam sprawdzone bo dostałam dokładny opis, a Twój gin pewnie ten opis zatrzymał dla siebie. Najlepiej go zapytaj.
opis z polowkowego to chyba nalezy sie rodzicom. lepiej miec podkladke, ze ktos konkretny badal, bierze odpowiedzialnosc i podpisuje sie pod wynikiem.
Stary 2013-02-02, 17:27   #2776
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
opis z polowkowego to chyba nalezy sie rodzicom. lepiej miec podkladke, ze ktos konkretny badal, bierze odpowiedzialnosc i podpisuje sie pod wynikiem.
ja dostaję krótki opis z każdej wizyty
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:29   #2777
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Kiedyś też włożyłam zakupy jakiemuś facetowi do koszyka, bo byłam pewna, że to mój M! Ale się popatrzył
przypomnialas mi, jak musialam babe przez pol marketu gonic, bo zabrala przez przypadek moj koszyk ledwo ja znalazlam widzialam jak odjezdza, tz sie zagapil...on sie cieszyl i mowil, ze wezmiemy nowy kosz - ale ja tam juz mialam polowe zakupow i naprawde nie chcialo mi sie zaczynac od nowa dogonilam babeczke i mowie, ze to moje zakupy...a ona w szoku zerka do kosz i faktycznie na gorze kilka rzeczy jej, a reszta nie zmylily ja chyba 2 produkty, ktore mielismy takie same. ale moja mina musiala byc bezcenna jak zobaczylam, ze ktos znika za rogiem z moim koszem.

a dzisiaj tz wybieral banany i przychodzi do mnie z ta jego mina "cos zbroilem", usmiech na pol geby i mowi: wzialem 3, po jednym na glowe
Stary 2013-02-02, 17:30   #2778
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ash - podoba mi sie szary spioszek z falbankami i te rajstopkowe legginsy...suuuuper. sweterek i ogrodniczki. musze wziac z Ciebie przyklad i omijac rozowe, tak jak sobie postanowilam jest tyle innych pieknych kolorow.
Ja, po ostatnich zakupach mam wizję mojego dziecka w kombinacji: szary z brudnym lub pudrowym różem
Masz racje, nie jesteśmy skazane tylko na róż, ale nie da się ukryć, że i on kusi...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 17:33   #2779
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
oo to to nagminnie robie zawsze myle koszyki albo zabieram komus
to pewnie Ciebie gonilam! kradzieju koszykow
Stary 2013-02-02, 17:38   #2780
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to samo napewno moze w innych % ehhe zalezy od labolatorium mi tez kazala siedziec , wzila mnie za reke i posadzila z glukoza, cytryna i tacka w poczekalni i nie wstawac!!!

o to moje łowy a raczej mojej siostry
ale super zwłaszcza pajace w ośmiorniczki

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj się nie odzywałam cały dzień bo miałam zajęcie
Kuzynka która ma być chrzestną Tymka zgadała się ze swoją kumeplą co ma synka i przytargała mi 3 duże reklamówki ciuszków:dziek uje:
Cały dzień spędziłam wczoraj na segregowaniu,liczeniu i robieniu fotek
Kurde nawet ich nie pochowałam do szafek i co chwile latam i tam zaglądam z tej radochy ehhee. Po tym co mi przyniosła to oficjalnie ogłaszam,że ciuszków więcej nawet nie szukam
Dostałam 66 różnych ciuszków w rozm od 56-74 , 17 czapeczek, 12 par skarpeteczek, 2 pary skarpetko-butów, 1 para trampek.
Ja swoich ciuszków miałam 16 sztuk. Więc razem mam sporo
Podłączyłam telefon do kompa jako przenośny punkt wifi i mam możliwość pochwalenia się. Chcecie????Ile fotek na raz w jednym poście można wkleić?
jejjjj jak świetnie
ogromne dla Cioci
widziałam na zdjęciach że duuuuużo tego i bardzo fajne ubranka

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość

jaki elegancik będzie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
color i lady super ciuszki

Cytat:
Dobra, to chwalę się i ja moimi lumpkowymi zdobyczami z poniedziałku. Za wszystko zapłaciliśmy 40 zł
Nie wklejam wszystkich czapeczek, skarpetek itd bo mi się nie chciało ich rozkładać, zrobiłam tylko jedno przykładowe zdjęcie.
super

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Gratuluję zakupów
A z reniferkiem to zaszalałaś
dzięki
no z reniferkiem mnie poniosło

trochę udało mi się nadrobić, na razie tyle bo Igusia już mi na głowę wchodzi i chyba więcej nie dam rady

Stary 2013-02-02, 17:40   #2781
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Znazłam fajną aukcję na allegro z witaminami Femibion 2 - http://allegro.pl/femibion-natal-2-z...942786919.html
Za jedno opakowanie u siebie w aptece płacę od 55-60 zł. Tutaj jest pocztą darmowa wysyłka więc wychodzi 41,95 Myślę, że się opłaca.
sprawdz sobie sklad tych witamin drogie sa, a np. zelaza nie zawieraja (albo o nim nie wspomnieli w aukcji).
porownalam wlasnie z moimi centrum materna dha i mam duzo wiecej witamin (cynk, selen, mangan, miedz, magnez, wit.D - tych nie znalazlam u Ciebie), oprocz DHA mam jeszcze EPA.
musze jeszcze porownac z pharmatonem

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-02 o 17:42
Stary 2013-02-02, 17:44   #2782
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
j

to ja też się pochwalę, wczoraj zrobiłam glukozę i morfologię, po obiedzie debrałam wyniki i widzę też że wszystko SUPER

no moje też jakieś pyszne nie było.. strasznie słodkie jak cukier puder i drapało w gardło, ale tragedii nie było i spokojnie można to wypić

no dokładnie, przysmakiem tego nazwać nie można aleee luzik do przeżycia już wiem, że przy kolejnej ciąży nie ma się co bać

Stary 2013-02-02, 17:45   #2783
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

w ogóle nie chcę odwiedzin. Też nie mam nic do gadania
z tym że u mnie na pewno będzie problem bo jak się rodzi sn to się leży 3 dni a jak cc to 6 dni. Więc gdzie oni tyle wytrzymają
nie wiem jak jest u mnie z tymi dniami po porodzie... mi by chyba było przykro jakby mnie nie chcieli odwiedzić a niech przychodzą, a później pomagają, a co!
Stary 2013-02-02, 17:46   #2784
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, idę robić obiad : http://kalorycznakraina.blox.pl/2012...O-TURECKU.html
kto nie próbował to polecam zwłaszcza ziemniaczki są super
wpadnę później, chciałam tylko donieść, że obejrzeliśmy przepiękne mieszkanie i już daliśmy pozytywną odpowiedź. wolne za trzy miesiące, może wcześniej zwolnią właściciele, max musimy czekać do końca kwietnia, a ja mam termin na 18 maja. To jednak nie ma znaczenia
Jestem strasznie szczęśliwa! Trzy mieszkania ktoś nam zwinął sprzed nosa, pamiętacie jaka byłam rozczarowana tym pięknym poddaszem? a to wszystko dlatego, jak któraś pisała, że czekało na nas coś innego ! tak to już w życiu jest!
a jednak los podeslal Wam lepsze rozwiazanie swietnie. teraz tylko pogonic obecnych lokatorow i urzadzac gniazdko
Stary 2013-02-02, 17:48   #2785
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

happy za mieszkanie bardzo się cieszę!!

Stary 2013-02-02, 17:54   #2786
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
no to tańczcie
no tańczymy tańczymy
gdyby ktoś nas nagrał to byłaby niezła konkurencja na youtube dla twins gangnam style

Stary 2013-02-02, 17:59   #2787
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, idę robić obiad : http://kalorycznakraina.blox.pl/2012...O-TURECKU.html
kto nie próbował to polecam zwłaszcza ziemniaczki są super
wpadnę później, chciałam tylko donieść, że obejrzeliśmy przepiękne mieszkanie i już daliśmy pozytywną odpowiedź. wolne za trzy miesiące, może wcześniej zwolnią właściciele, max musimy czekać do końca kwietnia, a ja mam termin na 18 maja. To jednak nie ma znaczenia
Jestem strasznie szczęśliwa! Trzy mieszkania ktoś nam zwinął sprzed nosa, pamiętacie jaka byłam rozczarowana tym pięknym poddaszem? a to wszystko dlatego, jak któraś pisała, że czekało na nas coś innego ! tak to już w życiu jest!
pycha! od razu przypomina mi sie nasza kochana Grecja...a ziemniaczki robie bardzo czesto. daje wiecej przypraw mniam.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
a ja zamierzam kupic to http://allegro.pl/lascal-dostawka-do...983249487.html
ale myslalm o uzywanym bo nowa droga a przyda mi sie zeby ze szkoly mlodego odbierc on nie przejdzie 3 km alb o bedzie sie ciagnal a tak to wejdzie i 30 min bedziemy w domu
banka fajne rozwiazanie albo buty z kolkami...niech smiga http://allegro.pl/buty-z-rolka-butor...967385987.html
Stary 2013-02-02, 18:04   #2788
candace1
Zakorzenienie

diabli - oddał
mysia - super zakupy

Ufarbowałam w końcu włosy i nie wyszły zielone dzięki Bogu

Jutro jadę obejrzeć wózki i łóżeczka. Antresolę dla małej chcę kupić za tydzień, więc też musi sobie zobaczyć, która jej się podoba

Pobolewa mnie coś z prawej strony - wydaje mi się, że to jajnik ale nie mam pewności.
Na szczęście we wtorek wizyta
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:09   #2789
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

sliczny sweterek

moje polowkowe zajmuje 2 strony

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
To lecę dalej
1. Zapomniałam o jeszcze jednym kaftaniku z ciuchów
2. Niańka angelcare 344 zł
3. Bodziaki 7 sztuk 7,5 funta, ręcznik 4,5 (funta wzięłam 2), kocyk 4 funty, wszystko Primark
4. Bodziaki na zimę 3 sztuki 4 funry, łapki niedrapki 3 sztuki 1funt, szmatka kotek 3 funty, Primark
5. Sweterek 5 funtów, bluza 6 funtów, Primark
6. 2 x bluzki długi rękaw 4 funty, 2x spodenki 3,5 funta, Primark
7. Sweterek 4 funty, bluzka 2 funty, GAP
8. Moje baletki 4 i 8 funtów oraz klapki po 2,5 funta

A tak to sobie przywiozłam mnóstwo majtek, skarpetki, rękawiczki skórzane, koszulę do szpitala, klapki gąbkowe pod prysznic, TŻ koszulkę i kubek itp. itd
sliczne te ciuszki, od razu widac, ze to ang. marki zazdroszcze angelcare...bede polowala na uzywany monitor :P urzekl mnie misio-przytulacz i misiowy meski sweter
Stary 2013-02-02, 18:10   #2790
pawie_oczko
Wtajemniczenie

dziewczyny, nigdy nie jadam tzn. kilka razy w życiu jadłam ale widocznie zapomniałam smak awokado, jak dla mnie jest okropne z czym Wy je jecie? zaraz je chyba wyrzucę...

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
To lecę dalej
1. Zapomniałam o jeszcze jednym kaftaniku z ciuchów
2. Niańka angelcare 344 zł
3. Bodziaki 7 sztuk 7,5 funta, ręcznik 4,5 (funta wzięłam 2), kocyk 4 funty, wszystko Primark
4. Bodziaki na zimę 3 sztuki 4 funry, łapki niedrapki 3 sztuki 1funt, szmatka kotek 3 funty, Primark
5. Sweterek 5 funtów, bluza 6 funtów, Primark
6. 2 x bluzki długi rękaw 4 funty, 2x spodenki 3,5 funta, Primark
7. Sweterek 4 funty, bluzka 2 funty, GAP
8. Moje baletki 4 i 8 funtów oraz klapki po 2,5 funta

A tak to sobie przywiozłam mnóstwo majtek, skarpetki, rękawiczki skórzane, koszulę do szpitala, klapki gąbkowe pod prysznic, TŻ koszulkę i kubek itp. itd
za zakupy, Ty już masz chyba taką wyprawkę dla małego na zaś, bo widzę dużo większych ciuszków

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości