![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Również sie witam w nowym wątku
![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
średni był. już niedługo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
wow... już nowy wątek
![]() ![]() Tytuł mi się podoba, bo wczoraj też cos takiego proponowałam ![]() I widzę, że trolle nadal depczą nam po piętach ![]()
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
colę jak piłyśmy tak pijemy ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku, ładny tytuł
![]() Klementyna i Leonikowa ![]() Cytat:
A za chrzestną chciałabym poprosić przyjaciółkę, tylko ona jest w Kanadzie, ew. ktoś może za nią potrzymać do chrztu, a w papierach będzie ona, wiem że tak można zrobić, więc z chrzestną mamy problem mniejszy, gorzej z chrzestnym...bo naprawdę nie ma z kogo wybrać... Ja skończone 36tc i też nie miałam Piękne imię ![]() Strippi jeżeli możesz to dopisz mi "oczekujemy Ksawerego" Wczoraj przyszły mi te bodziaki z tej stronki, która miała darmową wysyłkę w załączeniu fotki. Polecam Wam. Jakościowo fajne, kolory dużo ładniejsze niż na stronce. Tylko rozmiary mam wrażenie że zawyżone, naszczęście mniejszych niż 68 nie brałam.
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
melduje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Imię ![]()
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-02-02 o 17:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super bodziaki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja!!!
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w nowym wątku, no no ale nadrobiłyście Mamusie i to w weekend, jestem z Was dumna
![]() A my odebraliśmy fotelik, jak ktoś z Krk i okolic, to mają w sklepie na os Zgody Cybexy w dobrej cenie. Potem obiadek z przyjaciółmi na mieście i właśnie wróciliśmy do domku poodpoczywać a ja do Was ![]() U mnie w miejscu od miesiąca, ale mam wrażenie że często mam zatrzymania wody lekkie, bo np jednego dnia + 2 kg, drugiego - 1, ale ciągle w okolicy tego jednego wyniku, więc na razie jestem zadowolona - wydaje mi się że jeśli przytyłam to max 0,5 kg. Zobaczymy w środę ile urósł młody w 3 tyg. A Ty? Cytat:
A nie masz bliżej jakiejś poradni albo diabetologa ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- O i nasz troll ze swoimi rzygami jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odloty wyłączyliśmy po 30 minutach, ale życzę Wam żebyście dali radę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Autor widmo zachwalacie, to też sobie obejrzę, tylko muszę pożyczyć, więc nie dziś :/
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja też witam się z Wami w nowym wątku
![]() 26.03 - 01.04. oczekujemy Tymonka ![]() jestem amatorem forum i nie wiem jak ustawić żeby wyświetlało się automatycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
klaniam sie nisko po same .... aaa
![]() nie no Nowy Watek ... ![]() i jak sie czujesz jako - zwycięzca ... ![]() ![]() Cytat:
rozumiem ... nie umiałaś się powstrzymać ... ![]() wiesz ... każda z nas wie ze kobiety inaczej przechodzą ciąże ... no ale sorry jakoś nie wrzuciło mi się w oczy ... aby każda z nas ciągle pisała ... - jaka to ona jest nieszczęśliwa ... ze ciągle wymotuje ... i chudnie ... fakt nie przyjemna sprawa ... ale zdarza sie - a tak poza tym sorry czytałam kilka twoich postów na innych watkach nie za dużo bo czasami krew mnie zalewa ... jak czytam ... jak nazywasz swoje dziecko wampirem bo zrzera ci czerwone krwinki - i przez to źle sie czujesz ... ze to ze tamto - sory Laska ale ty zawsze jesteś na nie ... jakoś nie wiedzę żebyś się cieszyła ... szczególnie jeśli dobrze pamiętam 1wsza ciąże poroniłaś ... i ze zaszłaś w ponowna bo twój TZ cie o to poprosił ... nie wiem jak to tam z tym u ciebie jest ... ale dobra zamilknę ![]() ![]() słyszałam ze z Dragusia będziesz walczyła o PODIUM I 1 MIEJSCE ![]() ![]() aaaa i jesli chodzi o sprzatnei poprzedniego watku wygrywa pani_ka bo to ona wlasnie naskrobala posta numer 5000 ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-02-02 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję synka ![]() Ale co automatycznie ma sie wyświetlać? Może chodzi Ci o subskrypcje wątku? Wtedy klikasz Narzędzia i dajesz Subskrybuj ten wątek.
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopcy zdominowali wątek ![]() Cytat:
pani_ka ![]() Kasia nie ma co się rozpisywać i tak nie dotrze. A ja za to napiszę, że mały mi tak się rozpycha, mam skopane żebra, ledwo chodzę z bólu - ale mi mega smutno że to już niedługo koniec Mimo tylu problemów od początku ciąży jestem mega szczęśliwa, że nosiłam swoje dziecko pod sercem i każdy ruch dziecka (nawet bolesny) jest dla mnie czymś pięknym. Dodatkowo myślę dziś o naszych aniołkowych mamach, ciekawe co u nich.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
jestem i ja
![]() witam w nowym wątku ![]() mam wolną chwilę więc piszę.. urlop udany! trochę się nachodziłam i nadreptałam ale moja lista zakupów była duża :P portfel się uszczuplił.. ale już mam prawie wszystko co potrzebne dla mnie i maluszka ![]() odpoczywałam w chwilach wolnych, po obiedzie zawsze drzemka.. najadłam się po wszystkie czasy ![]() ![]() i jeszcze sernika! gdzie nie pojechałam tam był sernik ![]() ogólnie podróż minęła znośnie.. w str do Polski zleciało nawet szybko ale przypłaciłam opuchlizną nóg i rwą kulszową ;/ w drugą stronę było gorzej.. tak okropnie wiało, że czapa z głowy mi zlatywała! na autostradzie mijaliśmy tira którego przewróciło a później stację, gdzie oberwało dach! normalnie zgroza! przez pogodę postoje były krótsze i już na 100km przed domem normalnie się poryczałam.. ze zmęczenia, bólu i wszystkiego na raz.. czuję się dobrze.. brzuch rośnie jak na drożdżach! zaniemogłam trochę na nogi.. nie mogę chodzić na prawą piętę a od 2 dni także na bok lewej stopy ;/ jestem łamagą.. hemoroidy mnie męczyły przez cały wyjazd ale to chyba z tego siedzenia;/ zdjęłam już obrączkę bo paluchy też puchną! Malutka się rozpycha.. wszystkim pokazywała jaka jest duża i silna- brzuch latał jak galaretka ![]() dziś jakoś mniej ją czuje ale niech sobie odpocznie wreszcie ![]() no i zaczęliśmy malować sypialnie ![]() kupiliśmy Dulux'a szczyptę cynamonu i jest super! teraz tylko czekamy na wyrko i będzie elegancko.. akurat wyschnie do czasu kiedy Mała będzie z nami ![]() korciło mnie aby kupić coś dla dzieciny ale tyle ma ciuszków, że powiedziałam stanowcze NIE ![]() ale kupiłam jej zabawkę z Lamaze.. http://www.lamaze.info.pl/wp-content...07/lc27013.jpg chyba któraś z Was już ją ma.. tak mi się kojarzy, że któraś z mam pisała o niej ![]() a moja siostra zdeklarowała się, że kupi Malutkiej kocyk z Lamillou ![]() no to tak w skrócie.. aa i wstępnie zrobiliśmy rezerwację na chrzciny.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlazłam na stronkę sklepu i przepadłam ![]() Cytat:
ale widzę że żadna specjalnie nie przybiera ![]() ![]() jak się urodzi i będzie "aaaa" to będziesz wiedziećna jaką melodię ![]() Cytat:
![]() spoko loko. mogę. jak już sprzątam to dość dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chłop stwierdził, że szybko muszę mieć w brzuchu nową lokatorkę (Olę), bo jak ja bez tych szaleństw dam radę ![]() ![]() też miałam szoka... niby nic a ponad 200 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nic ide zjesc ta czekoalde com kupila ... chyba polkne cala od razu ew pozniej zawsze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A zabawka naprawdę ekstra nie widziałam takiej!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do aniołkowych mam to jednak rozumiem ,że nawet słowa tu nie napiszą ....też chyba bym nie zaglądała .... ![]() mam nadzieję ,że im się jednak jakoś ułożyło . Cytat:
![]() ![]() ![]() a zabawkę tej firmy też mam- http://www.smyk.com/lamaze-wrozka-za...y-dla-dzieci-p śliczna wróżka kupiłam też motylka -ale ninka i tak wolała batmana ,pająki i inne zabawki kuby ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- wiecie co .... ??? !!!!! tż przyjechał z filmami o które prosiłam(dodatkowo z bajką "goryl śnieżek w barcelonie"),z sushi ... i koniec ![]() Lodów nie dostanę ..... ![]() ![]() ![]() a ja bym zjadła tylko troszeczkę .... Nie cierpię jak On myśli ,że jest mądrzejszy - a nie jest , a nawet jak jest ....-to i tak nie jest !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#55 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podróży to współczuję, pamiętam naszą drogę do Niemiec, strasznie w ciąży się podróżuje Super zabawka! no i ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja nie wiem czy już kolejny raz będę w ciąży, życie coraz cięższe ehh chciałabym 3 dzidziusia, no ale zobaczymy jak to będzie Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i dokładnie.. ciąża to taki magiczny czas!! ostatnio sobie myślałam, że butów nie umiem zawiązać, schylić się ciężko, w nocy się trzeba na łóżku minutę napocić, żeby zmienić bok, nastękać się, powzdychać do nie wiem czego, rozklapioszki już nie widać, że o goleniu nie wspomnę- ale jakie to wszystko wyjątkowe ![]() Cytat:
ale ptaszysko mnie zachwyciło ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No mili ludzie prowadzą, dają zniżki, idą na rękę i dużo taniej niż np w smyku, chociaż koniec świata ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
http://www.lamazetoys.co.uk/ekmps/sh...aver-645-p.jpg i to: http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-c...-toy-688-p.asp Mąż sucharzy, że od małego będziemy rozbudzali w nim zainteresowanie bobrami ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- I na pewno coś będziemy jeszcze dokupywać ![]()
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a obczaiłaś te butelki o których ostatnio pisałaś, bo widzę że mają?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() ![]() scarlett26 wiesz co żal mi Ciebie, bo Bóg Ci dość hojnie wynagrodził Twoją złośliwość w dolegliwościach ciążowych za nas wszystkie. Ale już niedługo i się skończy ale po takich ilościach wymiotowania przez tyle miesięcy to kolejne 9 miesięcy będziesz pewnie u stomatologa się męczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.