My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 9 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.9 8 16,00%
Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieciaki urodzą się wiosną! V-VI 2013, cz.9 28 56,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.9 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 18:14   #2791
diabli
Zakorzenienie

Dot.: My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8

Xal - moze jakies ladne korale? albo ponczo. fakt, ze urodziny okragle to troche bardziej trzeba sie wysilic, ale moja mama bylaby zachwycona. biletami do teatru (jak juz ktoras polecala) rowniez.
hmm, w biedronce jest teraz ekspres do kawy italico na kapsulki za 149zl...jesli tesciowa lubi kawe i spieniacz do mleka 79.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:15   #2792
vvgh
Wtajemniczenie

Hej.
Udane zakupy dziś w duuuużym sklepie dla dzieci A jutro o 10 kupujemy wózek, dziś go oglądaliśmy
Stary 2013-02-02, 18:17   #2793
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Hej.
Udane zakupy dziś w duuuużym sklepie dla dzieci A jutro o 10 kupujemy wózek, dziś go oglądaliśmy
Jaki poka poka!!

xal-Ja bym teściową z TŻtem zaprosiła na kolację/obiad do jakiej super knajpy. Najpierw podpytała jaką kuchnię lubi i zapłaciła za posiłek.
Kupowanie czegoś "na pałę" jest bez sensu...
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:17   #2794
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Czesc mamusie, ide dzisiaj na ten bal przebierancow i czeka mnie siedzenie na dupie przy stole bo tanczyc nie moge, ale jak juz mam strój
Pokaże Wam co znalałam na all może któraś będzie zainteresowana bo ja bym była gdyb mojego Kubusia nie wykupili, a te literki są takie ładne
http://allegro.pl/literki-3d-imie-20...970092600.html
na innych aukcjach znajdziesz pojedyncze literki, chyba 8 czy 9zl litera, ale dodatkowo dostajesz dekor sporo roznych aukcji. moze tansze tez znajdziesz? tz juz sie cieszy, ze wybralismy krotkie imie bo ja tez zachorowalam na te litery, ale nie moge sie zdecydowac jaka opcje wybrac...
Stary 2013-02-02, 18:17   #2795
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
na jaki wózek się zdecydowaliście?

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:18   #2796
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
dziewczyny, nigdy nie jadam tzn. kilka razy w życiu jadłam ale widocznie zapomniałam smak awokado, jak dla mnie jest okropne z czym Wy je jecie? zaraz je chyba wyrzucę...
Ja też nie lubię jadam tylko w sushi. Samo czy w sałatce smakuje tak oleiście, wcale nie świeżo jak inne roślinki. Za to mój mąż uwielbia, więc czasem kupujemy. Czeka zawsze aż będzie bardzo dojrzałe, mięciutkie, ugniata z cukrem i zjada na tostach Twierdzi, że tak przetrwał cały jeden rok na studiach bo nie było ich stać na nic innego do jedzenia
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:20   #2797
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Diabli to, że jej dziecko nie chciało tej butelki nie znaczy, że Wasze też nie będzie chciało. Nie dowiemy się co preferują nasze dzieci póki się nie urodzą
Ja mam dwie z Aventu i trudno, jeśli nie będzie chciał z nich pić kupię inne i będę szukała do skutku
Ale zgadzam się, że smoczek musi dawać opór jakiś nie może za łatwo lecieć bo maluch nie będzie chciał piersi już ssać
dlatego tez je kupilam :P postawilam na swoim. stado ciezarnych nie moze sie mylic i ci wszyscy kupujacy na allegro (najwiecej ofert kupna maja butelki tt i avent). tz wkladajac butelki do kosza stwierdzil "my kupilismy najdrozsze. jak nie bedzie chciala to dostanie najtansza za 7zl. odda ze skarbonki"

gorzej jak sie mala nauczy ciagnac na maksa i mi sutki zrujnuje
Stary 2013-02-02, 18:26   #2798
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dlatego tez je kupilam :P postawilam na swoim. stado ciezarnych nie moze sie mylic i ci wszyscy kupujacy na allegro (najwiecej ofert kupna maja butelki tt i avent). tz wkladajac butelki do kosza stwierdzil "my kupilismy najdrozsze. jak nie bedzie chciala to dostanie najtansza za 7zl. odda ze skarbonki"

gorzej jak sie mala nauczy ciagnac na maksa i mi sutki zrujnuje
Urwie Ci cyce
Stary 2013-02-02, 18:40   #2799
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Ja też właśnie kupiłam zestaw z tommee tippee wypatrzyłam go już w listopadzie, a nie ma co zwlekać dalej, bo w końcu zniknie z allegro, a wychodzi taniej niż sterylizator, podgrzewacz, butelki itp. osobno

wygrałam od pani na allegro jeansy do sweterka
http://allegro.pl/sweterek-ff-baby-r...960764228.html
http://allegro.pl/spodnie-dzinsowe-f...978940959.html
fajny ten zestaw, ale strasznie duzo tych butelek osiem dla noworodka, a wiekszych juz nie ma. mogli dac w zamian kilka tych 340ml

a sweterek i jeansy juz komentowalam - fajnie, ze sie udalo!

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja, po ostatnich zakupach mam wizję mojego dziecka w kombinacji: szary z brudnym lub pudrowym różem
Masz racje, nie jesteśmy skazane tylko na róż, ale nie da się ukryć, że i on kusi...
brudny roz jest fajny. dzisiaj weszlam na chwile do h&m i juz od wejscia zaatakowaly mnie oczo"rzutne" zeby nie napisac brzydko rozowe dziewczece ubranka. majtki z hello kotem i barbie...fuj, fuj. wejdziesz z dzieckiem i sie rzuci na te brokaty

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
dziewczyny, nigdy nie jadam tzn. kilka razy w życiu jadłam ale widocznie zapomniałam smak awokado, jak dla mnie jest okropne z czym Wy je jecie? zaraz je chyba wyrzucę...
ja zawsze robie guacamole najprostsze awokado z czosnkiem, odrobina oliwy z oliwek, sok z limonki albo cytryny, sol. rozpackac i masz paste na kanapke (uwielbiam z grzankami)

czasem dodaje jajko ugotowane na twardo, ser zolty, szczypiorek, pomidory, nawet majonez

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Urwie Ci cyce
bedzie lzej
Stary 2013-02-02, 18:41   #2800
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
fajny ten zestaw, ale strasznie duzo tych butelek osiem dla noworodka, a wiekszych juz nie ma. mogli dac w
Mnie się wydaje, że w ogóle w tym zestawie wszystkiego jest za duzo
Aaś może takiego potrzebować ale jak się ma 1 dziecko to po co tyle tego?
Stary 2013-02-02, 18:47   #2801
_pola
Rozeznanie

Cytat:

brudny roz jest fajny. dzisiaj weszlam na chwile do h&m i juz od wejscia zaatakowaly mnie oczo"rzutne" zeby nie napisac brzydko rozowe dziewczece ubranka. majtki z hello kotem i barbie...fuj, fuj. wejdziesz z dzieckiem i sie rzuci na te brokaty
---
Matko jak ja nie cierpię tego kota!!! A to przez moją szwagierkę...Ona ubiera bliźniaczki całe na różowo, ale to tak od stóp do głów!!! I to taki kolor różu jak jogurt wiśniowy! A ostatnio ma fazę na kota właśnie i świnkę pepę (czy jakoś tak) i dość, że dziewczynki muszą w tym chodzić, to ona też sobie zakupiła spodnie z hello, ale żeby tylko spodnie! Nie! Ma jeszcze różowy telefon z tym!

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 18:50   #2802
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Matko jak ja nie cierpię tego kota!!! A to przez moją szwagierkę...Ona ubiera bliźniaczki całe na różowo, ale to tak od stóp do głów!!! I to taki kolor różu jak jogurt wiśniowy! A ostatnio ma fazę na kota właśnie i świnkę pepę (czy jakoś tak) i dość, że dziewczynki muszą w tym chodzić, to ona też sobie zakupiła spodnie z hello, ale żeby tylko spodnie! Nie! Ma jeszcze różowy telefon z tym!

ja jakiś czas widziałam dziewczynkę, która miała wszystko ohydnie różowe... to naprawdę źle wygląda

Stary 2013-02-02, 18:59   #2803
diabli
Zakorzenienie

jesli ktoras nie kupila butelek...

http://allegro.pl/tommee-tippee-2x-b...990962406.html
Stary 2013-02-02, 19:05   #2804
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Jaki poka poka!!

...
Zaraz pokażę Wam jaki bedzie

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
na jaki wózek się zdecydowaliście?
Zaraz pokażę
Stary 2013-02-02, 19:05   #2805
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
masz alergie jak ja moja znajoma tez ubiera corke od stop do glow: majtki zimowa czapka, kombinezon, kazda koszulka, sukienka, bluzka. pytasz dziecko "co masz na sweterku" i bez patrzenia mowi "kici kici"
Stary 2013-02-02, 19:06   #2806
vvgh
Wtajemniczenie

Wózeczek nasz, jutro kupujemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.jpg (37,9 KB, 38 załadowań)
Stary 2013-02-02, 19:35   #2807
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie się prezentuje. Co to za model? I ile Was będzie kosztował?

Właśnie, zupełnie Wam zapomniałam napisać na czym stanęło u nas z wózkiem!
Jak pamiętacie, zastanawialiśmy się na opcją spacerówki z wkładem dla niemowląt i myśleliśmy nad tym Maclarenem Grand Tour. Pytałam o opinię co do takiego rozwiązania moją koleżankę - fizjoterapeutkę. Poradę otrzymałam, ale również i propozycję kupna za grosze ich wózka: Jedo Bartatina Alu Plus Freestyle, którego chcą się pozbyć w okolicach kwietnia jak ich mały przesiądzie się do parasolki. I po konsultacji z mężem doszliśmy do wniosku, że nas to urządza - nie wpakujemy za dużo kasy w wózek na stelażu, a potem znów w fajną parasolkę. Teraz wydamy niewiele, a poźniej kupimy Maclarena bez wyrzutów sumienia, do tego będę miała pewność, że w pierwszych miesiącach życia mej córci jej plecki będą miały stabilne podłoże (bo to mnie jedynie martwiło przy opcji spacerówki z wkładką). Poza tym doszliśmy do wniosku, że po tym Maclarenie Grand Tour potrzebowalibyśmy parasolki i tak, bo przecież to tez jest ciężki i duży stelaż. W taki o to sposób nasz problem wózkowy został rozwiązany do czasu aż zechcemy parasolkę

A oto opinia tej dziewczyny o opcji spacerówka + wkładka/miekka gondola (może kogoś zainteresuje):

Z punktu widzenia zdrowotnego to niemowlę powinno podróżować w gondoli tj. na płaskim stabilnym i raczej twardszym niż zbyt miękkim podłożu do skończenia 6 m-cy, więc przez całe pierwsze pół roku życia. Istotna w tym okresie jest też dobra amortyzacja wózka czyli koła raczej większe, pompowane, dodatkowo wahacze czy paski w stelażu też zwiększają amortyzację.

Jeśli chodzi o funkcjonalność to w zasadzie ile rodziców tyle potrzeb więc trudno podać jakieś konkretne parametry. Idąc od początku, gondola - zapytajcie lub sami zamierzcie jej długość w interesujących Was modelach - niemowlę bardzo szybko rośnie (a wraz z nim ubranka - niestety...) i często zdarza się ze maluch jest zbyt wcześnie przesadzany do spacerówki bo zwyczajnie nie mieści się w gondolce. Wasz Bąbelek skończy pół roku w okolicach początku października jeśli się nie mylę wiec tu trzeba jeszcze wziąć pod uwagę kombinezon czy śpiworek, wszystko to musi się zmieścić razem z dzieckiem. My kupiliśmy wózek którego gondola byłą wówczas największa na rynku i bardzo się to sprawdza już przy kolejnym dziecku. Jeśli to będzie "miękka" gondolka to sprawdźcie czy ma dostatecznie twarde dno.

Dla mnie osobiście wózek miejski to zdecydowanie bardziej ten maclaren (swoją drogą marka sama w sobie) z pierwszego linku niż Babywelt z drugiego (btw - w ogóle nie znam tej firmy). Im łagodniejsza linia wózka, mniejsza waga, bardziej zwrotne koła tym jest wygodniejszy właśnie do miasta (chodniki, sklepy, komunikacja miejsca, bagażnik, w Waszym przypadku pewnie tez samolot)) ale to już są parametry dla starszego dziecka, małemu w takich warunkach spada komfort.
Stary 2013-02-02, 19:35   #2808
diabli
Zakorzenienie

zapomnialam, witamy sie w 25 tygodniu

vvgh - przednie kolka sa skretne? jaki to model?
Stary 2013-02-02, 19:37   #2809
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny i super ma kolor, napisz o nim coś więcej tzn. np. jakie ma funkcje? I ile części?

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 19:38   #2810
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
zapomnialam, witamy sie w 25 tygodniu

Stary 2013-02-02, 19:41   #2811
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Fajnie się prezentuje. Co to za model? I ile Was będzie kosztował?

Właśnie, zupełnie Wam zapomniałam napisać na czym stanęło u nas z wózkiem!
Jak pamiętacie, zastanawialiśmy się na opcją spacerówki z wkładem dla niemowląt i myśleliśmy nad tym Maclarenem Grand Tour. Pytałam o opinię co do takiego rozwiązania moją koleżankę - fizjoterapeutkę. Poradę otrzymałam, ale również i propozycję kupna za grosze ich wózka: Jedo Bartatina Alu Plus Freestyle, którego chcą się pozbyć w okolicach kwietnia jak ich mały przesiądzie się do parasolki. I po konsultacji z mężem doszliśmy do wniosku, że nas to urządza - nie wpakujemy za dużo kasy w wózek na stelażu, a potem znów w fajną parasolkę. Teraz wydamy niewiele, a poźniej kupimy Maclarena bez wyrzutów sumienia, do tego będę miała pewność, że w pierwszych miesiącach życia mej córci jej plecki będą miały stabilne podłoże (bo to mnie jedynie martwiło przy opcji spacerówki z wkładką). Poza tym doszliśmy do wniosku, że po tym Maclarenie Grand Tour potrzebowalibyśmy parasolki i tak, bo przecież to tez jest ciężki i duży stelaż. W taki o to sposób nasz problem wózkowy został rozwiązany do czasu aż zechcemy parasolkę

A oto opinia tej dziewczyny o opcji spacerówka + wkładka/miekka gondola (może kogoś zainteresuje):

...
dziekuje za opinie
fajny ten jedo, od znajomych, cena okazyjna, wiec nawet sie nie zastanawiajcie. my tez mamy juz kilka propozycji od znajomych i nie wiem na czym stanie...
Stary 2013-02-02, 19:42   #2812
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dziewczyny może taka opcja Was zainteresuje?
Wózek waży 13kg więc ciut mniej niż inne i składa się do małych rozmiarów: http://www.maxicosi.pl/pl-pl/produkt...rowe/elea.aspx

Stary 2013-02-02, 19:49   #2813
szczesliwa25
Rozeznanie

Nie było mnie raptem od wczoraj i już ledwo nadążam.
Jakoś ledwo dziś chodzę, nie wiem z czego to wynika ale tak dziwnie zmęczona się czuję,
w każdym razie pochwalę się po krótce że babcia kupiła nam turystyczne łóżeczko: http://allegro.pl/graco-contour-pres...975785274.html
osobiście wolałabym inny kolor, ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ponoć innych nie było

I mój wózek ma być u nas w okolicach środy, a w piątek zaczynamy 23tc i idziemy na połówkowe przebadać Stasia dokładnie

No i oczywiście na bieżąco oglądam Wasze wyprawki, widzę, że my jesteśmy jeśli chodzi o ubranka ubogimi krewnymi, bo nasz Staś jak do tej pory ma wszystkiego raptem po kilka sztuk
Kilka rzeczy wylicytowałam też na allegro, powinny być lada dzień
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 19:55   #2814
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Nie było mnie raptem od wczoraj i już ledwo nadążam.
Jakoś ledwo dziś chodzę, nie wiem z czego to wynika ale tak dziwnie zmęczona się czuję,
w każdym razie pochwalę się po krótce że babcia kupiła nam turystyczne łóżeczko: http://allegro.pl/graco-contour-pres...975785274.html
osobiście wolałabym inny kolor, ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ponoć innych nie było

I mój wózek ma być u nas w okolicach środy, a w piątek zaczynamy 23tc i idziemy na połówkowe przebadać Stasia dokładnie

No i oczywiście na bieżąco oglądam Wasze wyprawki, widzę, że my jesteśmy jeśli chodzi o ubranka ubogimi krewnymi, bo nasz Staś jak do tej pory ma wszystkiego raptem po kilka sztuk
Kilka rzeczy wylicytowałam też na allegro, powinny być lada dzień
dla babci Fajne te turystyczne łóźeczka, muszę się im lepiej przyjrzeć

Cytat:
dziekuje za opinie
fajny ten jedo, od znajomych, cena okazyjna, wiec nawet sie nie zastanawiajcie. my tez mamy juz kilka propozycji od znajomych i nie wiem na czym stanie...
Powodzenia w podejmowaniu decyzji.

Cytat:
Wózek waży 13kg więc ciut mniej niż inne i składa się do małych rozmiarów: http://www.maxicosi.pl/pl-pl/produkt...rowe/elea.aspx
Też bardzo fajny. Choć ciekawe jak sobie te kółeczka z przodu radzą?

A widziałyście tę stronkę? Można sobie poczytać ku pokrzepieniu serc

www.vivatporod.pl
Stary 2013-02-02, 20:02   #2815
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
fajny, ale cena juz mniej http://www.bobowozki.com.pl/product_...id=2013&osCsid=
Stary 2013-02-02, 20:03   #2816
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
jak to maxi cosi

Stary 2013-02-02, 20:41   #2817
diabli
Zakorzenienie

http://allegro.pl/hm-sliczny-komplet...973767048.html moze ktoras chce dla malego facecika?

i dla dziewczynek...
http://allegro.pl/elegancki-zestawik...973791668.html
http://allegro.pl/slodki-zestawik-dl...973928398.html

http://allegro.pl/ff-nowy-5-pak-body...992414444.html
http://allegro.pl/2-pary-super-dresi...974002261.html

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

poszlyscie na mecz?

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-02 o 20:19
Stary 2013-02-02, 20:42   #2818
potterka
Zakorzenienie

ja siedzę ale jakoś niewiele ma dziś do powiedzenia

świetny ten łoś
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 20:43   #2819
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
na innych aukcjach znajdziesz pojedyncze literki, chyba 8 czy 9zl litera, ale dodatkowo dostajesz dekor sporo roznych aukcji. moze tansze tez znajdziesz? tz juz sie cieszy, ze wybralismy krotkie imie bo ja tez zachorowalam na te litery, ale nie moge sie zdecydowac jaka opcje wybrac...
hej dziewczyny, pewnie już mnie nie pamiętacie... chciałam się tylko przywitać. Niestety wasze tempo jest zawrotne i nie nadaje sie do tego, żeby byc na bieżąco i to mnie troszkę zniechęca do pisania, trochę was podczytuję, ale też tylko w granicach możliwości.

My cały styczeń chorowałyśmy z córą, sama miałam też zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyk ale powoli wracam do normy. Brzuch mi już dość mocno doskwiera, twardnieje i w ogóle w szyjce mam masakryczne kłucia ale na szczęście się nie skraca bo miałam ostatnio wizytę. Mały waży już 917 gramów

Nie mam też za bardzo czasu na pisanie, bo za niecałe 3 tygodnie podchodzę do egzaminu, na który czekam od czerwca i wreszcie załapałam się na termin 22 lutego... troche sie go boje, bo to 4 godziny pisania plus dojazd do warszawy ode mnie minimum 3 godziny... boję się, że nie dam rady fizycznie... ale musze chociaż spróbować..

widziałam, że pisałyście o drewnianych literkach na ścianę to bardzo polecam, mam u Blanki w pokoju i uważam, że wygląda to super, wklejam wam fotę, chociaż niestety jest trochę rozmazana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110117176.jpg (68,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110117177.jpg (73,8 KB, 40 załadowań)
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 20:46   #2820
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Metropolitan piękne te literki powodzenia na egzaminie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości