|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Cytat:
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będę nimi równie zachwycona jak teraz kiedy patrze na zdjęcia... Szczerze mówiąc, miałam/chciałam mieć bardziej "strojne" buty z uwagi na fakt jaka mam suknie- w sensie odkryte buty, ale stwierdziłam, ze takie skórzane, proste po ślubie oddam do farbowania i będę mogła korzystać z butów na co dzień... No i chyba "kręciłam się" koło nich jakieś dwa miesiące ![]() tadammm ![]() http://www.baldowski.pl/pl/slubne-666-632.p.html |
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci, ja bym też chciała takie wyższe buty
|
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lubię buty z Baldowskiego
|
|
|
#305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie zgrabne, ja lubię takie czółenka. Uważam, że w czerwonych tez byłoby szałowo do Twojej niedługiej kiecki ![]() Ja nadal czekam na swoje buty... Juz 13 dzień je składają Teoretycznie mają czas 14 dni, chyba jutro podpytam czy wszystko tam z nimi ok
|
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez ja taki mam zamiar. Koło 21-22 mała przebieranka i dokładam czerwone dodatki do mej sukni, włacznie z butami ![]() Mój Narzeczony padl by trupem w kosciele jakby ujrzał mnie w czerwonych butach. Nie bede mu nastreczac stesów
|
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja padnę jak zobaczę u mojego zielone skarpetki. A na ostatnim chabrowym weselu na jakim byłam, Pan młody miał zamszowe chabrowe buty ![]() Pytałam już we "wrześniówkach" ale zapytam tez tu: dziewczyny, czy któraś planuje mieć hiszpańskiego koka na ślubie? Coś podobnego jak w załączniku? Zastanawiam się jak długie i gęste włosy potrzebne są do takiej fryzury i czy w grę wchodzi jakiś wypełniacz. Dopiero w połowie lutego będę rozmawiała z moimi potencjalnymi ślubnymi fryzjerkami...
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkaaa śliczne te buty!
madziocha co do fryzury to jeszcze nad nią nie myślałam do ślubu mam jeszcze aż 1,5 roku
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Są juz moje buty
poważnie nie spodziewałam się, ze beda mi sie tak podobać. Jedyne co, to to, ze nie było dołączonych fleków ![]() Ale już napisałam maila do Baldowskiego, ze jak to tak, ze buty za tyle kasy a fleków zapasowych brak mam nadzieje, ze mi dosla...Świadkowa juz planuje moj panienski, |
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za buty, pokazuj real foto
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego, że mi nigdy nie wypadły z nowych butów, dopiero jak zdarłam, wymieniłam to wtedy
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
To tutaj tez się pożalę... Przyszły dziś moje zielone buty ale zaszła pomyłka, bo chciałam bez palców a te są pełne
Wrzucę wam potem zdjęcie i będę do poniedziałku rozważała, czy zwrócić te czy odesłać i poprosić znowu o wycięte palce.
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czekam na real foto ja też jeszcze nie wiem co chce robić w panieński ale mam jeszcze na to przeszło rok, więc luz ![]() Cytat:
czekam na zdjęcie
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na ten przykład nawet nie zaczęłam szukać ani butów ani nic, sukienkę niby mam, ale biżuteria, bolerko/narzutka, buty, stanik czy chociażby ozdoby do włosów to dla mnie rozmyte tematy. Chyba powinnam się zacząć rozglądać. Ale mi się nie chce. |
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Oto moje buty.
Postanowiłam, że zostawię je. Dziś zmierzyłam do sukienki i bardzo fajnie pasują. Kolor na zdjęciach wyszedł zgniły, na żywo jest wiosenny zielony. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-02 o 16:34 |
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też bym zostawiła, sama miałam pełne buty bo mnie takie otwarte obcierają a tu jednak kilkanaście godzin trzeba w nich biegać
|
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam sama duży dylemat...Mam sukienkę jak w załączniku i zastanawiam się, jakich butów szukać. Chciałabym mieć bukiet z piwonii w różnych kolorach, od ecru do koralu. Zastanawiam się więc, czy kupić buty po prostu ecru, czy zaszaleć i zamówić na tej samej stronce koralowe. Nie wiem, czy to nie będzie zbyt kolorowe, bo jednak jestem tradycjonalistką. Moja siostra (świadkowa) twierdzi, że butami w kolorze odciągnę uwagę od sukienki. Co o tym sądzicie? Będzie to ładne? A, i dodam jeszcze, że niestety nie mogę ubrać zbyt wysokich butów, max 4cm obcas. Edytowane przez nutik Czas edycji: 2013-02-02 o 17:57 |
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się wiosennie poczułam
|
|
|
#320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję
|
||
|
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem dobrze się stało że przysłali zakryte o wiele mniejsze szanse ze Cię obetrą ja sama np nie potrafię chodzić w peep toes na obcasach, jak są płaskie to ok, ale obcasy mnie zawsze obcierają ![]() Cytat:
![]() ja jestem fanką kolorowych, sama takie miałam ![]() i powiem Ci że miałam buty w kolorze fioletu (intensywnego, nie jakieś tam lila) i przez większość czasu w ogóle nie było ich widać spod sukni jak suknia jest długa to po prostu zakrywa buty. Wręcz podczas wesela jedna z koleżanek podeszła do mnie i powiedziała żebym jej pokazała te buty bo ona ich jeszcze nie zdążyła wypatrzyć, a minęło już kilka ładnych godzina zabawy Tak więc podsumowując, na pewno buty nie będą odwracać uwagi od sukni, nie ma szans
|
||
|
|
|
|
#322 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuj byty kolorowe!
naprawdę nie sadze, żeby odciagaly uwagę ![]() Ja jestem w trakcie przeprowadzki, z przyszłym mężem przeprowadzimy się do naszego domu, także aktualnie robię rajd po Ikei zamiast szukać Dj czy fotografa
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że w Twoim przypadku i takie i takie by pasowały
|
|
|
|
#325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mamy w planach raczej skromne wesele (i chyba w dosyć małej sali) więc będę starała się połączyć dj+konferansjer w jednej osobie ![]() Cytat:
ile cm obcas? i najważniejsze, piękne, ale czy WYGODNE? i czy mogłabym prosić jeszcze o przypomnienie gdzie zamawiałaś?
|
||
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oddawaj
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na żywo są piękne, delikatne, wiosenne ![]() Chodzilam w nich troche po domu - są abrdzo wygodne. W środku zrobione są z miękkiej skórki. Do tego planuję sobie dokupic takie nakładki na obcas jak mają tancerki. Będzie się wygodniej tancowało ![]() nie oddam
Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-03 o 12:24 |
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam obcas 9,5 i bardzo wygodne buty..a bałam się z początku czy dam radę
żałuję,że białe bo ich jako tako nie wykorzystam,a szkoda bo wygodne
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiele osób tak robi. Jesli obcas nie jest zmateriału, to też można go natryskowo polakierowac - buty z bialebuty.com.pl maja lakierowane obcasy - fajnie to wyglada.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Jeestem wariatka
kupiłam sobie buty przez neta
a miałam tego nigdy nie robić bo się bałam

Zazdroszczę Ci, ja bym też chciała takie wyższe buty

za buty, pokazuj real foto 

czekam na zdjęcie
mamy w planach raczej skromne wesele (i chyba w dosyć małej sali) więc będę starała się połączyć dj+konferansjer w jednej osobie