|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Najlepszego
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój Matiniu, Twój Szymonek i Antoś kończą dziś 20 tygodni... Ale zleciało... Sandra wszystkiego dobrego ![]() Bylismy w lumku dziś, nawet w dwóch. W jednym upolowałam dla Matiego bluzkę, bluzeczkę i super grubą pikowaną dwustronną kamizelkę, dla Pauli torebke królika za całe 20zł. A w drugim pajaca, spodenki na lato dla Mateusza i koszulke Nike dla Kropa za 12zł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]()
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Byliśmy we trójkę na spacerze. Często nam sie to nie zdarza. Wpadliśmy do kawiarni na latte i ciacho
![]() Cytat:
![]() W sumie to nasi rodzice chyba podawali nam herbatę z cukrem nie? Moi na pewno i bardzo długo taką piłam i na złe mi to nie wyszło, ale ja mam mocne zęby więc może dlatego. Dopiero kupilam niuni herbatke hippa i nawet kilka łyżeczek połknie. Staramy się też do wody przyzwyczajać. No i wszystkiego najlepszego dla Antosia i Sandry! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ale mam podły humor...mąż już wyjechał do pracy po dzieciaki, o 24 mają pociąg do Zakopanego ![]() ![]() ![]() ![]() Iwa, pokaż buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do soczków to mój małpiszon nie chce nic pić. tylko wodę ![]() ![]() ![]() wczoraj z mężem oglądaliśmy "niemożliwe". Fajny poruszający ale po opiniach większości bardzo pozytywnych spodziewałam się czegoś ekstra niestety rozczarowałam się. Zaczęliśmy oglądać flight z denzelem washingtonem i dzisiaj dokończymy zapaowiada się ciekawe i dziś w kolejce taken 2 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||||||
Zadomowienie
|
hej.Dziś od 7ej na nogach.Kuba znowu śpi tylko podczas spaceru
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Najlepszego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I dziś robił pierdy buzią,wrzuciłam na maila ![]() Cytat:
![]() Najlepszego dla dzieciaczków dziś świętujących:Mateusza,Szy mona i dwóch Antosiów ![]()
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
wrzucę wam kilka fotek Lilianki
na przedostatnim i ostatnim córcia bawi się matą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
hej, ja dziś tylko z doskoku
![]() Dziękujemy z Antosiem za życzenie ![]() ![]() I wszystkiego dobrego dla Matiego, Szymona i Antka. Sto lat! ![]() Same męskie grono ![]() Lilka cudowna i jaka kreatywna ![]()
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#850 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kochana z rodzicami i z nami do towarzystwa tydzień szybko wam zleci i mężul wróci ja też się z moim nie rozstaję prawie i pracujemy też razem więc podobnie jak ty rozłąki nie lubię Cytat:
podobało mi się Katee symbian to typ oprogramowania tak jak android czy windows |
||
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Symbian to system operacyjny w Twoim fonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie dupy nie urywają ![]() ![]() ![]() edit... coś się załączniki nie wyświetlają... Cytat:
![]() Jest przesłodka! Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-02-03 o 19:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
i jeszcze troszkę
![]() na drugim mina miesiąca z łyżeczką wcina swoje pierwsze jabłuszko a potem cieszy się na całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja nie widzę załączników czy Wy też???
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie widze ostatnich załącznikó Lidki
![]() ![]() Iwa bardzo ładne buty ![]()
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Lidka Lilcia słodka
![]() ![]() Widzę że uprowadzona ma niezłe opinie bo jedynka to jeden z naszych ulubionych filmów ![]() najpierw jednak musimy dokończyć ten flight a mąż dopiero Zuzankę kładzie. Wogóle przychodzi Zuzia z babcią do domu i mi zaczyna opowiadać a ja zaczęłam z teściową gadać wiec ona podchodzi do mnie targa mnie za sweter i mówi" Mama słuchasz mnie??" z teściową prawqie padłyśmy ![]() Iwa ja też kupuję najczęsciej płaskie bo obcasy uwielbiam ale chyba tylko kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
O, już działa. Za to cytowanie nie działa
![]() To mam tak samo z obcasami ![]() ![]() No ale męczę się na obcasach... w sumie to tylko na imprezy taneczne toleruję. I za koturnami też nie przepadam bo się strasznie niestabilnie czuję. A poza tym ja się wiecznie śpiesze i na płaskim mi najwygodniej ![]() Słuchaj dziecka! ![]() to ja też idę wybierać jakiś film na wieczór Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-02-03 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Wtajemniczenie
|
na szczescie zeszlo
![]() zapisuj sie od alergologa! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Mi też cytowanie n ie działa.
Co do tego słuchania dziecka jak Zuza rozrabia to mąż zawsze mówi. "oj oj Zuzia jesteś niegrzeczna nie słuchasz taty' na co Zuza "nie to ty nie słcuhasz Zuzi" a jak mówi sluchaj taty to ona odwrotnie słuchaj Zuzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli od marchewki zaczęłaś i to "pierwszy raz" łyżeczką, to moze być przyczyna niechęci: i nowy smak i nowy sposób podania. Pierwsze dwa dni (zaczęłyśmy od jabłka) to było plucie. Trzeciego dnia pokochała jabłko. później marchewkę wcinała aż uszy się trzęsły. A teraz przy jabłku i dyni próbuje wyrywać mi łyżeczkę. Dziś u teściów chwyciła łyżeczkę do herbaty i sobie do buzi próbowała włożyć. To samo ze smokiem. Siostra męża zabawiała małą lalką, która miała smoka w buzi (takiego lalkowego) i Zuzanka próbowała tego smoka wyciagnąć, a jak tylko jej się udało, to od razu do pysiaka swojego ![]() Cytat:
![]() Dearlie, i jak randka się udała? sushi smakowało? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co do soczków - czemu już dajecie? wszędzie piszą, żeby dziecka do smaku soków nie przyzwyczajać, tylko dawać wodę. Bo w sokach cukru dużo zazwyczaj i słodkie (nawet jak bez cukru) ![]() Lidka, my z jednego rocznika... ech.. ta magiczna "3" za rok... co jak co, ale na tyle się nie czuję i podobno nie wyglądam ![]() Cytat:
a łowy super! Cytat:
![]() Iwoncia, ciągle tego tapatalka nie zainstalowałam. Mój telefon mi pokazuje, że na własną odpowiedzialność mam instalować bo to nie z android marketu i że zagrożenie dla telefonu. Mogę ściągać bez obaw? sory, za głupie pytanie, ale nie znam się za cholerę na tym. Wczoraj sobie ściągnęłam na tel. avasta nawet ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Asiulka, wszystkie Zuzie to takie małe mądrale ![]() A ja kocham szpilki ![]() dzięki nim przynajmniej nie wyglądam, jak córka własnego męża, bo on ode mnie ponad 2o cm wyższy ![]() choć w ciąży je porzuciłam, a teraz też czekają na swój czas, bo z wózkiem i szpilach to jednak średnio wygodnie. Ale jak bez wózka, to min. 10 cm ![]()
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
Podobnie jak Maggie kocham obcasy minimum 10 cm musi być
![]() ![]() ![]() Choć tak na prawdę to mogłabym nią być gdyby mój chłop zaczął płodzić dzieci w wieku lat 16stu :P
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bardzo lubię koturny ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Lidka, cudna córcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Jak dzieci śpią to też Wam się tak nudzi, że nie wiecie co ze sobą zrobić?
![]() Bo ja zaraz zwariuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |||
Zakorzenienie
|
Tosiek śpi, więc wpadłam jeszcze Was nadrobić.
![]() Randka udana, niesamowicie wypoczęłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś namiętnie jadłam różne herbatki granulowane... pychota. ![]() Cytat:
![]() Maggie ja niesamowicie zazdroszczę Ci umiejętności chodzenia na szpilkach! Ja mam pół szafki butów na wysokich obcasach... każde z nich kupowałam z obietnicą, że w końcu nauczę się w nich chodzić, ale d*pa. ![]() ![]()
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
ano właśnie nie wiem
słyszałam grzechotanie zabawek przyczepionych do maty i siedziałam na wizażu patrzę po chwili na dziecko a tu mata poskromiona ![]() Cytat:
![]() no ja też jakoś się nie czuję na prawie trzydziestkę ciągle mam wrażenie, że to nie mnie dotyczy ten wiek, jakby czas się zatrzymał właśnie gdzieś na etapie 25 lat i cztery lata przeleciały niemal niezauważenie zmykam na dziś Dziękuję za miłe słowa pod adresem Lili wszystkim wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
Dzieci śpią, a ja siedzę z farbą...
najlepszego dla Antosia, Matiego i Szymonka ![]() Afternoon mój też pojechal ![]() I znowu czekoladę wpierdzielam... Ja też się nie czuję na 30. ![]() nadrabiam |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Lidka zapomniałam napisać, że świetne zdjęcia Lili umieściłaś! A te jej uśmiechy na fb mnie rozbroiły!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Ale mam sklerozę dzisiaj. ![]() Dziękuję za życzenia dla Antośka! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już każdą wersje tych programów przeleciałam. Nie ma wirusów bo to testowany na moim fonie program. Instaluj i działaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.