Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-03, 18:32   #3481
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Chatul: im dłużej miałam związane włosy (w koczek zazwyczaj), tym mi się bardziej niszczyły. Może moje włosy są po prostu dziwne. Wszelkie odżywki nie dały temu rady.
Dziwne, ale nie mam powodów, by nie wierzyć

Cytat:
Poza tym nie zamierzałam się męczyć, bo ktoś powiedział, że mam mieć długie włosy.
A to zupełnie inna sprawa

Cytat:
Poza tym uważam, że dzieci trzeba wspierać, nawet, jeśli zechcą mieć piercing i tatuaże.
Co masz na myśli mówiąc „wspierać”? I o dzieciach w jakim wieku mówimy?

Cytat:
Poza tym, jak człowiek jest stary i pomarszczony, to raczej ciałem nie świeci .
Zależy gdzie Są kraje, w których na plażach nudystów pojawiają się nie tylko młode osoby z jędrnym ciałem

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Nie jest specjalnie głośno (no, teraz jest - uroki małych dzieci) - po prostu nie ma grobowej ciszy Lubię siedzieć sama w pokoju, ale tylko kiedy wiem, że ktoś jeszcze w domu jest - inaczej czuję się nieswojo ^^ Tak samo jak czasem mam ochotę posiedzieć z kimś, ale z nim nie rozmawiać - po prostu przebywać w tym samym pomieszczeniu
Ja za to lubię ciszę w domu, nawet taką grobową
Stary 2013-02-03, 18:32   #3482
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
E no, na wygnaniu jest to i beretkę jej można wybaczyć
W sumie fakt, przecież nie jest Polką

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39020180] Już od roku mam ochotę na smoka (ale nie chińskiego) otoczonego przez hasło: Draco dormiens nunquam titillandus. Myślę, że zacznę rozglądać się za dobrym tatuażystą.[/QUOTE]

Mnie się ostatnio zamarzył run na bycie nieustraszonym --> http://images2.fanpop.com/images/pho...3-1024-791.jpg o, tu, pod Fearless ^^ poczekam jakiś czas, może mi się znudzi, a jak nie, to zrobię
Tż skomentował to krótko - "Dla mnie bomba, ty będziesz pająki zabijać"
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 18:35   #3483
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No widzisz, dla Ciebie szpetota nie wiąże się z kolczykiem lub tatuażem, ale dla kogoś innego może się wiązać z takimi modyfikacjami.

Zupełnie oddzielnym tematem jest kwestia mówienia wprost drugiej osobie, że to „oszpecanie się”. Szczególnie, gdy owa druga osoba nie pytała o zdanie.

(...)

Przykra sytuacja, naprawdę. Ale… Naprawdę uważasz, że dziecku należy się bezwzględna akceptacja?
Ja to rozumiem, dla każdego coś innego jest ładne. Ale zupełnie czymś innym jest dla mnie powiedzenie "mnie się to nie podoba, nie lubię kolczyków/tatuaży" aniżeli "taka ładna dziewczyna, a tak się oszpeciła"

Ano właśnie

Jeśli chodzi o wygląd i tym podobne kwestie - oczywiście, że tak... Nie mam na myśli sytuacji gdy kogoś zabiło albo rozpoczęło karierę przydrożnej prostytutki, ale jeśli chodzi o wygląd czy hobby - nie wyobrażam sobie powiedzieć własnemu dziecku, że wydziedziczam je niejako, bo lubi skakać ze spadochronem lub podobają mu się tatuaże.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 18:38   #3484
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne, ale nie mam powodów, by nie wierzyć

A to zupełnie inna sprawa

Co masz na myśli mówiąc „wspierać”? I o dzieciach w jakim wieku mówimy?

Zależy gdzie Są kraje, w których na plażach nudystów pojawiają się nie tylko młode osoby z jędrnym ciałem

Rozmawiać na każdy temat. Zazwyczaj faza na modyfikacje ciała pojawia się w wieku nastoletnim, jeśli pytasz o pozwolenie dziecku na piercing czy tatuaż. Jeśli chodzi o jakiekolwiek wsparcia, to w końcu jestem rodzicem, więc powinnam wspierać dziecko, omawiać z nim wszelkie rzeczy, jakie planuje i doradzać. Zakazać, "bo nie i idź do siebie", to żadna filozofia. Ja byłam taka, że nawet, jak rodzice powiedzieli "nie", to i tak robiłam po swojemu a oni machali na to ręką. Jak marudzili, że tatuaże mi w głowie, to poczekałam do momentu, aż sama na niego zarobię. Zarobiłam i zrobiłam. Wolę być blisko ze swoim dzieckiem, niż tylko nakazywać i zakazywać. Z resztą...mam cichą nadzieję, że kiedyś razem pójdziemy do studia i sobie zrobimy podobne tautaże .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 18:40   #3485
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Ja sobie zaczynam wmawiać, że słyszę ktoki i to na pewno duch/gwałciciel
Stary 2013-02-03, 18:42   #3486
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Ja to rozumiem, dla każdego coś innego jest ładne. Ale zupełnie czymś innym jest dla mnie powiedzenie "mnie się to nie podoba, nie lubię kolczyków/tatuaży" aniżeli "taka ładna dziewczyna, a tak się oszpeciła"
A co jeśli ktoś uważa, że ona się oszpeciła?

Cytat:
Jeśli chodzi o wygląd i tym podobne kwestie - oczywiście, że tak... Nie mam na myśli sytuacji gdy kogoś zabiło albo rozpoczęło karierę przydrożnej prostytutki, ale jeśli chodzi o wygląd czy hobby - nie wyobrażam sobie powiedzieć własnemu dziecku, że wydziedziczam je niejako, bo lubi skakać ze spadochronem lub podobają mu się tatuaże.
Ja bym jednak tutaj użyła słowa „tolerancja”, a nie „akceptacja”. Nie uważam, by rodzic musiał aprobować to, że jego dziecko zmienia się w człowieka-jaszczurkę czy też ma milion kolczyków na twarzy. Sama, oczywiście, nie wydziedziczyłabym dziecka za coś takiego, bo nie jest to złe moralnie według mnie, ale nie znaczy to, że podobałby mi się nowy wygląd mojej pociechy
Stary 2013-02-03, 18:43   #3487
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Nawet jakbym lubiła ciszę, to nic z tego, bo tu są tak cienkie ściany, że słychać nawet, jak ktoś wodę gotuje na herbatę .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 18:44   #3488
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Rozmawiać na każdy temat. Zazwyczaj faza na modyfikacje ciała pojawia się w wieku nastoletnim, jeśli pytasz o pozwolenie dziecku na piercing czy tatuaż. Jeśli chodzi o jakiekolwiek wsparcia, to w końcu jestem rodzicem, więc powinnam wspierać dziecko, omawiać z nim wszelkie rzeczy, jakie planuje i doradzać. Zakazać, "bo nie i idź do siebie", to żadna filozofia. Ja byłam taka, że nawet, jak rodzice powiedzieli "nie", to i tak robiłam po swojemu a oni machali na to ręką. Jak marudzili, że tatuaże mi w głowie, to poczekałam do momentu, aż sama na niego zarobię. Zarobiłam i zrobiłam. Wolę być blisko ze swoim dzieckiem, niż tylko nakazywać i zakazywać. Z resztą...mam cichą nadzieję, że kiedyś razem pójdziemy do studia i sobie zrobimy podobne tautaże .
Z tym się zgadzam. Rozmawianie z dzieckiem i słuchanie jego argumentów jest naprawdę ważne

Cytat:
Ja sobie zaczynam wmawiać, że słyszę ktoki i to na pewno duch/gwałciciel
Ja tak nie mam
Stary 2013-02-03, 18:54   #3489
anlejka
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39020616]Ja lubię ciszę, tylko w moim bloku nie ma na to szans. Na przykład wczoraj miałam szansę wysłuchać chyba całego repertuaru Dody. A teraz u kogoś innego leci Nightwish, osobiście już wolę to drugie.[/QUOTE]
Ile bym dała za Dodę U mnie w piątki/soboty lecą śląskie szlagiery A tak to jakieś umc umc umc się zdaży, no albo kichanie i kasłanie sąsiada za ścianą.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:18   #3490
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Mnie się ostatnio zamarzył run na bycie nieustraszonym --> http://images2.fanpop.com/images/pho...3-1024-791.jpg o, tu, pod Fearless ^^ poczekam jakiś czas, może mi się znudzi, a jak nie, to zrobię
Tż skomentował to krótko - "Dla mnie bomba, ty będziesz pająki zabijać"
A tak nad runami też myślałam ale stwierdziłam, że to nie dla mnie.

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Ile bym dała za Dodę U mnie w piątki/soboty lecą śląskie szlagiery A tak to jakieś umc umc umc się zdaży, no albo kichanie i kasłanie sąsiada za ścianą.
Wiesz ci ludzie nie ograniczają sie do Dody, było umcyk umcyk, było disco polo, był gangman style i coś co bardziej przypominało młot pneumatyczny niż muzykę. Takie uroki życia w bloku, jak się skończy sesja to zacznę im puszczać jakieś Vadery czy inne Behemoty. Jakieś propozycję?
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:19   #3491
dacn
Zakorzenienie

Ja nie rozumiem czemu ludzie, najczęściej kobiety robią z noszenia obrączki wielkie halo. Czasem mi się zdarza zorientować po czasie ups nie zabrałam obraczki z domu, czasem mąż nie zabiera jej do pracy.
Nasze luźne podejście do noszenia kawalka metalu zazwyczaj spotyka się z potępieniem, bo jak mozna, lub co ciekawsze jak mozesz pozwalać mężowi wychodzic do pracy bez obrączki
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:52   #3492
201607231707
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39021649]A tak nad runami też myślałam ale stwierdziłam, że to nie dla mnie.

Wiesz ci ludzie nie ograniczają sie do Dody, było umcyk umcyk, było disco polo, był gangman style i coś co bardziej przypominało młot pneumatyczny niż muzykę. Takie uroki życia w bloku, jak się skończy sesja to zacznę im puszczać jakieś Vadery czy inne Behemoty. Jakieś propozycję?[/QUOTE]

Ja myślałam nad znakiem Insygniów, ale stwierdziłam, że jednak nie

Może to był młot pneumatyczny?
Ja bym im arie operowe puszczała
Stary 2013-02-03, 19:53   #3493
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem czemu ludzie, najczęściej kobiety robią z noszenia obrączki wielkie halo. Czasem mi się zdarza zorientować po czasie ups nie zabrałam obraczki z domu, czasem mąż nie zabiera jej do pracy.
Nasze luźne podejście do noszenia kawalka metalu zazwyczaj spotyka się z potępieniem, bo jak mozna, lub co ciekawsze jak mozesz pozwalać mężowi wychodzic do pracy bez obrączki
Mój tato zgubił swoją pracując na kopalni, jako mierniczy. Mama nie robiła mu wyrzutów. W ogóle, kiedyś się śmiałyśmy, bo jakaś projektantka z budowy do ojca zarywała. Miała minę , jak się dowiedziała w starostwie od mojej mamy, że zbieżność nazwisk nie jest przypadkowa i raczej rodzeństwem nie są .

Mojemu mężowi zdarza się zapomnieć o obrączce, ja też czasem chodzę bez, jak coś robię i zdejmuję biżuterię. Wyrzutów nie robię, tylko się śmieję "cooo wstydzisz sięęęę?" .
Stary 2013-02-03, 19:58   #3494
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Potępiania nie rozumiem, ale okazywanie zdziwienia mnie nie dziwi. Dla niektórych obrączka do ważny symbol, z którym nie chcą się rozstawać I potem może ich dziwić, że inni ludzie mają trochę inaczej.
Stary 2013-02-03, 22:03   #3495
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam nad znakiem Insygniów, ale stwierdziłam, że jednak nie

Może to był młot pneumatyczny?
Ja bym im arie operowe puszczała
O tak! Swego czasu puszczałam Bethoveny i inne Bachy sąsiadom, żeby łyknęli kultury wyższej...
Stary 2013-02-03, 23:47   #3496
mary_poppins
sissy that walk

Jeszcze jedno mi się przypomniało. Dziwią mnie ludzie, którzy podcinają innym skrzydła. Wymyśliłam sobie ostatnio, że nauczę się grać na instrumencie i pochwaliłam się od razu wszystkim bliskim, jaki to ambitny plan przyszedł mi do głowy I się zaczęło: "ale po co, do niczego Ci się to nie przyda, a zresztą zaraz Ci się znudzi i będzie leżeć w kącie..." O raaany... Choćby i nawet, to mam ochotę się tym chwilę pocieszyć, a inni mnie gaszą zamiast dopingować. Zauważyłam, że to częste i nie do końca rozumiem
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 00:50   #3497
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze jedno mi się przypomniało. Dziwią mnie ludzie, którzy podcinają innym skrzydła. Wymyśliłam sobie ostatnio, że nauczę się grać na instrumencie i pochwaliłam się od razu wszystkim bliskim, jaki to ambitny plan przyszedł mi do głowy I się zaczęło: "ale po co, do niczego Ci się to nie przyda, a zresztą zaraz Ci się znudzi i będzie leżeć w kącie..." O raaany... Choćby i nawet, to mam ochotę się tym chwilę pocieszyć, a inni mnie gaszą zamiast dopingować. Zauważyłam, że to częste i nie do końca rozumiem
Jak ja tego nie lubię. Zawsze chciałam się nauczyć szyć. Powiedziałam rodzinie to "nie, po co Ci, więcej na materiały wydasz, niż jak w sklepie kupisz". I tak właściwie z większością moich pomysłów było.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 01:27   #3498
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama jest taką osobą. Też często wpadam na jakieś pomysły a od niej można usłyszeć "nie wymyślaj głupot, wzięłabyś się za jakieś porządne zajęcie". Czasami rzucam tak luźno jakiś pomysł, który mi przyszedł do głowy, np. że chciałabym się nauczyć węgierskiego to oczywiście słyszę "po co ci ten język, lepiej hiszpański byś podszkoliła, bo wszystko zapomnisz".
I zgadzam się, że jest to częste zjawisko.
Koleżanka ostatnio wyśmiała moją fascynację Koreą Północną, powiedziałam, że zbieram literaturę na ten temat na co ona "Boże po coooooo?? Co w tym ciekawego?" Chciałam ją poprosić o pomoc w wypożyczeniu książek, ale darowałam sobie...
Stary 2013-02-04, 09:10   #3499
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj taaak
A i tak najbardziej rozbroiła mnie babcia mówiąc kiedyś, że ona to zawsze chciała żeby jej córka albo wnuki grały na jakimś instrumencie. Oczywiście powiedziała to kilka lat po tym jak ja marudziłam, że chciałabym iść do szkoły muzycznej, albo cokolwiek ale nauczyć się grać na czymś. W końcu stanęło na tym, że gram na zwykłym drewnianym flecie dwie kolędy i motyw z 'piratów z Karaibów', bo mnie koleżanka z grupy nauczyła
O! I to co napisała Dagusiac moja mama nie bierze pod uwagę, że w ogóle można mieć jakieś zainteresowania, pasje czy coś. Dłubię w koralikach, wyplatam figurki i co słyszę od niej? "Daj sobie z tym spokój, bo na tym nie zarobisz" Bo oczywiście wszystko co się robi, to trzeba robić za pieniądze, bo dla własnej satysfakcji nie wolno
Stary 2013-02-04, 09:31   #3500
201604200942
Konto usunięte

dziwi mnie zakładanie takich https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=673124 tematów.
Niedługo ludzie będą zakładali tematy z pytaniem czy kupić kolorowy czy szary papier toaletowy, bo nie mogą się zdecydować?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 09:36   #3501
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dziwi mnie zakładanie takich https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=673124 tematów.
Niedługo ludzie będą zakładali tematy z pytaniem czy kupić kolorowy czy szary papier toaletowy, bo nie mogą się zdecydować?
Zdaje się, że ludzie już nie umieją sami myśleć, nie są pewni swojego zdania i chcą, żeby ktoś im zdanie narzucił, bo tak przecież łatwiej.
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 09:36   #3502
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Do dziś nie mam prawa jazdy, bo "nie nadaję się". Oczywiście, to zdanie rodziców w tym brata, który (jak pisałam kilka stron wcześniej) powtarza bezrefleksyjnie, co mówią. Wszyscy w wieku 18 lat robili prawko, ja nie, bo "po co, pewnie i tak nic z tego nie będzie" . Wiadomo, że łatwiej robić takie rzeczy, jak ktoś przyciśnie i wspomoże finansowo (bo jakoś mój brat zrobił prawko, ba nawet mu dali na poprawkę i zasponsorowali samochód, który mój brat sam sobie wybrał). Przez takie pierniczenie od czapy, prawka dalej nie mam. Po pierwsze, że obecnie wydatki poszły innym torem, po drugie, że siedzą mi takie nieprzychylne opinie w głowie, co mnie wkurza. Chociaż... podobnie mi pierniczyli o jeżdżeniu po mieście rowerem. Jakoś nie zabiłam się we Wrocławiu, tutaj z resztą też nie. Jak patrzę, jakie cyrki robią z prawkiem w PL, to chyba się dokształcę językowo i zrobię prawko tu .
Stary 2013-02-04, 09:36   #3503
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Temat jak temat (rzeczywiście problem z pupy, ale takich wiele na Wizażu), ale mnie zafrapowało to matematyczne wyliczenie, ile autor ma dokładnie przyjaciół o_O .
Stary 2013-02-04, 10:02   #3504
envy_me
Raczkowanie

Mnie dziwią ludzie, którzy uważają, że osoby, które nie siedzą za biurkiem od 8 do 16 lub nie wychodzą do pracy po prostu... nie pracują. Chodzi mi o osoby, które mają wolny zawód czy własną działalność i po prostu same decydują, kiedy i ile pracują. Niestety w takich przypadkach większość osób postronnych (zwłaszcza tych starszych!) postrzega to jako nicnierobienie....

też to zauważyłyście?
envy_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:33   #3505
Duszaniola
Wtajemniczenie

Zadziwiają mnie moi sąsiedzi. Ktoś włączył właśnie muzykę tak głośno, że nawet jak sobie sama w mieszkaniu włączę radio, to tak głośno nie jest. I nie umiem się teraz skupić na nauce na egzamin

Stary 2013-02-04, 10:38   #3506
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Zadziwiają mnie moi sąsiedzi. Ktoś włączył właśnie muzykę tak głośno, że nawet jak sobie sama w mieszkaniu włączę radio, to tak głośno nie jest. I nie umiem się teraz skupić na nauce na egzamin
Mnie dziwi, że ktoś może żyć w takim hałasie .
Stary 2013-02-04, 10:54   #3507
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Może spróbuj dojść do tego, kto tak muzykę puszcza? A potem poprosić go o ściszenie jej?
Ewentualnie zainwestuj w zatyczki do uszu.

Cytat:
Mnie dziwi, że ktoś może żyć w takim hałasie .
Mnie też.
Stary 2013-02-04, 11:19   #3508
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Może spróbuj dojść do tego, kto tak muzykę puszcza? A potem poprosić go o ściszenie jej?
Ewentualnie zainwestuj w zatyczki do uszu.
Już ktoś wyłączył Całe szczęście Właśnie nigdy nie umiem zlokalizować, kto coś puszcza albo gdzie u kogoś stuka Ale tak głośno i tak dłuho było pierwszy raz, więc liczę, że to jednorazowy wyskok. Bo przeważnie jak jest coś głośniej to jakaś jedna piosenka, a to akurat mi nie przeszkadza.

Stary 2013-02-04, 11:38   #3509
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez envy_me Pokaż wiadomość
Mnie dziwią ludzie, którzy uważają, że osoby, które nie siedzą za biurkiem od 8 do 16 lub nie wychodzą do pracy po prostu... nie pracują. Chodzi mi o osoby, które mają wolny zawód czy własną działalność i po prostu same decydują, kiedy i ile pracują. Niestety w takich przypadkach większość osób postronnych (zwłaszcza tych starszych!) postrzega to jako nicnierobienie....

też to zauważyłyście?
Nadal sporo ludzi prace mierzy w "urobku górniczym". Jak ktoś kilka ton węgla wydobył to sie napracował a gdy ktoś w tym samym czasie coś wymyślał to tak naprawdę nic nie zrobił. To oczywiście taki przejaskrawiony przykład. Ale faktycznie dziwi mnie pogląd, że praca jest pracą dopiero gdy wytworzysz sterty papierów, nakopiesz przyczepkę kartofli albo przynajmniej z samego rana idziesz do pracy. Inne formy pracy są lekceważone, bo co z tego, że ktoś ma talent i na tym bazuje, skoro codziennie nie widać namacalnych efektów pracy.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:50   #3510
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Od razu przypomniał mi się "Dzień Świra" i scena z "czy panowie muszą tak z rana nap....ać?!
Ale...niestety to fakt. Z drugiej strony dziwi mnie też lekceważenie prac takich, jak np. sprzątanie, czy mycie okien w wieżowcach.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości