|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć dziewczyny
Coraz więcej osób ćwiczy Ja od dwóch miesięcy non stop, ostatnio udało mi się zrobić dwa treningi z najnowszej płytki Ewy skalpel II i szok trening oraz rozgrzewkę ale wysiłek masakryczny. Co do problemów ze skoordynowaniem oddychania, napinania mięśni itp to po kilku treningach jest coraz lepiej. Ja wczoraj dorwałam Shape'a z Turbo i killerem bo skalpel mam na dysku a trening z gwiazdami kupiłam w grudniu Na razie wkręciłam się w najnowsżą płytkę ale na pewno wrócę do poprzednich. Moim ulubionym treningiem jak do tej pory jest turbo Sanetko podziwiam, że ćwiczysz przy dzieciach. Mnie strasznie wkurza jak Oliwka mi podłazi pod nogi a teraz i Dawid coraz bardziej mobilny więc i na niego musiałabym uważać. Ja jak tylko TZ wraca z pracy i się trochę ogarnie wręczam mu dzieci, wyganiam do drugiego pokoju a sama wylewam siódme poty ![]() Muszę pomyśleć nad zakupem obuwia sportowego bo obecne buty do takich treningów ujdą ale od marca chcę znów ruszyć z bieganiem. Poluje oczywiście na okazje bo jak zwykle kasa gdzieś znika :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę skalpel bo mniej skakania i mniejsza szansa że B mi się pod nogami zaplącze. Jeszcze mi się nie udało całego zrobić bo młoda w dzień nie śpi. Wieczorem mogłabym dopiero po 21 ćwiczyć, jak dzieciaki śpią ale szczerze przyznam że mi się nie chce, wolę poleżeć, poczytać ![]() Czekam aż będzie cieplej to wyciągnę rower Kotku lekarz beznadziejny Ci się trafił
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-02-01 o 12:57 |
|
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu, co kupiłaś? Mów szybko
![]() Sanetko, ja też czekam na wiosnę, zaplanowałam jeździć w pracy na rowerze
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekstraśny jest. Taka kamizelka jak sweter, z duuużym kapturem - w kapturze jest miś ..zapinany na takie duże drewniane guziki
|
|
#3875 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze mówiąc ale chcę poprawić parę rzeczy ![]() to znaczy - 3 kilo i ślady po trądziku. a studia świetny okres i szkoda, że to już koniec. Cytat:
kiedyś pokazywałam.całe szczęście, że już jest bo jak czasem patrzę na nowe kolekcje, to te suknie coraz brzydsze robią moim zdaniem. no pewnie, że trzeba mieć miejsce żeby ćwiczyć ![]() Cytat:
w ogóle uwielbiam wszystko co jest z misiem i kapturem
|
|||
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
pada i pada...mam ochotę na kalosze Huntera
|
#3877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Widziałam dziś dziewczynę w czerwonych ![]() Właśnie jestem po skalpelu ledwie żyję ![]()
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Xzora, czy Ty trenujesz siłowo? Coś mi się kojarzy, że tak, ale nie jestem pewna. Jeśli tak, to jak Ci idzie/jakie masz efekty? Wsiąknęłam wczoraj w SFD i naszły mnie wątpliwości odnośnie skuteczności wszelakich treningów Chodakowskiej i pochodnych. Wynika z tych wszystkich wątków, że redukcja tkanki tłuszczowej, ujędrnienie ciała i wszystkie pozytywne i TRWAŁE efekty osiąga się jednak po wysiłku siłowym. Nie wiem, czy te skalpele i treningi z gwiazdami mają sens na dłuższą metę? |
|
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie po tym jak zadałam pytanie sobie przypomniałam, że wstawiałaś i że bardzo do Ciebie pasowała
Cytat:
- jak napnę ramiona to widać mięśnie - brzuch w końcu nie jest wystający, zniknęła taka poduszka tłuszczowa która była na dole brzucha (w klubie aktualne zdjęcie) - poprawa sylwetki, koniec problemów z bólami kręgosłupa w odcinku piersiowym - pupa jest bardziej twarda i wystająca - uda bardziej zbite - łydki twarde Cytat:
Wklejam ciekawy artykuł, pamiętam jak emilka pisała m.in o tym, że jest szczupła, waży mało, ale nadal ma tłuszcz w okolicach brzucha: http://potreningu.pl/artykuly/1575/c...-na-sylwetke-- |
||
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
pamiętam, ze się podobała, ale potem przy problemach usunęłam jej zdjęcie. myślę, że teraz to już się pojawi na mnie
))a patrzyłaś jak zmieniła się waga? tak z ciekawości pytam czy naprawdę po ćwiczeniach waży się więcej
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama miesiąc temu zaczęła jeść zgodnie z wytycznymi sfd. Ona siłowo nie ćwiczy, ale chodzi na aerobic jakieś 3 razy w tygodniu. Podczas tego miesiąca waga nie drgnęła, za to pozbyła się tłuszczu z brzucha (i to sporo). |
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dawno mnie tutaj nie było. Nadrobiłam trochę i widzę, że ostro ćwiczycie Debrah gratuluję urodzenia dzidziusia ![]() Biaa gratuluję nowego terminu ![]() Szkoda, że weekendy są takie krótkie
|
#3884 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Gosiu
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3886 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim, ale tu ruch w niedziele
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Mam dwa shape'y i w obu pudełka po płytach są puste. Nie mam oczywiście paragonów, a kupowałam je w jakichś przypadkowych miejscach, więc lipa |
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
No to na serio lipa
![]() W sobotę i w niedzielę ćwiczyłam Turbo spalanie - mnóstwo potu i endorfin I kolano mnie nie boli, więc raczej zostanę przy tym programie.Za przykładem Xzory, planuję zacząć trening siłowy - po Teneryfie kupię sobie hantle Idealnie byłoby, gdyby rano udawało mi się zrobić jakieś ćwiczenia cardio (tylko jakie? biegać mi się raczej nie chce), a wieczorem - siłowe (co drugi dzień), ale nie wiem, czy dam radę ![]() Motywację mam - wczoraj kupiłam sobie w New Look spodnie w rozm. M, co miesiąc temu graniczyło z cudem. |
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo prosze!! Diana!!! widze wielkie powroty szybko prosze nam pisac co slychac Cytat:
a czy jakas diete do tego stosujesz?? ja kupilam w sobote spodnie mniejsze o rozmiar moja twarz do konca dnia wygladala mniej wiecej tak: ![]() ![]() wlasnie jem sniadanie....troche pozno ale za to obiad juz zrobilam hahaha tak to jakos dziwnie jest ze jak mam na 11ta to sie wyrobic ze sniadaniem nie moge ![]() moge poczestowac swiezo wycisnietym sokiem z pomaranczy i grapefriuta |
||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uwielbiam a nie chce mi sie robic ale przekonalam Tzta ze taka dawka witamin w poniedzialkowy poranek dobrze nam zrobi hahaha
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, co za pech!!! Kurcze, ja muszę się ruszyć też, ostatnio mam wyłącznie stolikowy/biurkowy styl bycia. Źle, brzuch mi znów rośnie :rolleyes :Xzora, dzięki za pamięć i link. ![]() Najbardziej mnie dobija punkt "cierpliwość i konsekwencja"... |
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez weekend sobie poczytałam i teraz nie jestem przekonana tak do końca do Chodakowskiej (tzn dziś już zrobiłam), ale zastanawiam się nad innymi ćwiczeniami. Głównie o brzuch mi chodzi
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
miskowa, kiepska sprawa z tymi płytami. Można się nieźle wkurzyć!
Cytat:
co do tego cardio, to możesz robić turbo spalanie,, killera jakbyś ściągnęła sobie Chalean Extreme, to tam masz gotowy tygodniowy program - 3 razy siłowe, 2 razy cardio (1 raz dłuższe plus do tego 10min na brzuch, 1 raz krótsze + do tego 25min rozciągania). A rozciąganie bardzo ważna rzecz przy ćwiczeniach siłowych ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
zaczniesz zdrowo jeść (bez cukru), a metabolizm szybko się naprawi i zacznie spalać tłuszcz zamiast mięśniU mojej mamy wystarczył miesiąc, żeby zniknęły boczki (a naprawdę miała sporo wylewającego się tłuszczu w okolicy brzucha, przy czym reszta sylwetki była szczupła). |
||
|
|
|
#3897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę poczytać o tych siłowych treningach Dziś pierwszy raz wciągnęłam śniadanie w postaci stałej i nawet przyswoilam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie chyba metoda małych kroczków działa w różnych dziedzinach życia |
|
|
|
|
#3899 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam mieszane uczucia co do Chodakowsiej - chociażby ze względu na skuteczność efektywnej redukcji tkanki tłuszczowej. Dlatego chcę dodać trening siłowy. Cytat:
W tym turbo spalaniu są elementy siłowe, dużo rzeczy robi się w pozycji pompki. Czyli Ty ten program tygodniowy po prostu powtarzasz co tydzień, czy to się jakoś zmienia (oprócz obciążeń, of kors )?Cytat:
Gratuluję!
|
|||||
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
łączyć możesz, tylko czy po porządnym treningu siłowym będziesz miała energię na cardio?
ja to ledwo z dywanu się podnoszę ![]() No, a jeśli cardio robiłabyś rano, a siłowe wieczorem, to to raczej kolidować nie będzie (o ile to będzie lekkie cardio, cięższe sobie daruj, bo będziesz zawalać siłowe). Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

:rolleyes :
ja to ledwo z dywanu się podnoszę