Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ¶lubne

Notka

Forum ¶lubne Forum ¶lubne - zanim staniecie na ¶lubnym kobiercu, mo¿ecie tutaj podyskutowaæ na tematy jak: suknie, stroje dla ¶wiadków, wybór wiza¿ystki i fryzjerki itd.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-30, 17:34   #3631
Madziuniusia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 202
Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10

Cytat:
Napisane przez AisaK231 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki za pomoc rozmawia³am z ich managerem-dziwny jest. dlatego teraz mam watpliwosci. rozwazam jeszcze orion band? a co do kwoty to wszystcy nam tyle mowia,co ten manager z axis band
Pokazywa³ nam wasze wesele bardzo fajne
Pokazywa³ wam te filmiki z youtube czy z p³yty?
Managerem siê nie przejmuj. On ju¿ niestety taki jest, ¿e rodz± siê same w±tpliwo¶ci po spotkaniu z nim... Na szczêscie to nie on gra na weselum tylko zespó³.

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2013-01-30 o 17:35
Madziuniusia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:53   #3632
nikaaa_87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 127

Cytat:
Napisane przez anniana Poka¿ wiadomo¶æ
hmmm? masz ¶lub w 2014 roku i masz ju¿ sukienkê? a ja sie zastanawialam, czy kupowaæ 7 mieciecy wcze¶niej to nie szaleñstwo och, a wiêc rozpoczynam szukanie mojej sukni
TAk Tak mi siê spodoba³a, ¿e musialam j± kupiæ Znam siebie i wiem, ¿e jakbym teraz nie kupi³a jej to bym prze¿yæ nie mog³a :P Z reszt± by³am we wszystkich mozliwych salonach na Sienkiewce i nic mi siê w oczy nie rzuci³o i to mnie jeszcze bardziej utwierdzi³o w przekonaniu, ¿e to bêdzie dobry zakup
Ale fakt - babki w salonach siê dziwi³y, ¿e ju¿ szukam sukienki :P
nikaaa_87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:22   #3633
agdam
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 57

Witam
Poszukiwania sukni ¶lubnej czê¶æ z was ma ju¿ za sob±, a czê¶æ jest w trakcie. Ja dopiero zaczynam, wiêc chcia³am siê was poradziæ, które salony w Kielcach i najbli¿szych okolicach nale¿± do tych tañszych? Pytam, bo bojê siê, ¿e spodoba mi siê jaka¶ pieroñsko droga suknia i wtedy bêdzie problem, bo ¿adnej innej nie bêdê ju¿ chcia³a...
agdam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:45   #3634
LennkaMa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 58

Cytat:
Napisane przez mikusia2013 Poka¿ wiadomo¶æ
A mniej wiecej jak to wyglada cenowo? Ile Ty zap³aci³a¶ za ca³y zestaw?
hej, o jaki zestaw Ci chodzi?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez _Biedronka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny mam pytanie, co planujecie na prezenty dla rodziców???
Chyba najbardziej popularne s± kosze ze s³odyczami i alkoholem i do tego bukiet kwiatów ale my chcieliby¶my co¶ innego im podarowaæ tylko niestety na razie brak pomys³ów.
My podarowalismy rodzicom fotoksiazki - miks zdjec od dziecinstwa fotki z rodzicami az po rozne nasze wspolne zdjecia tez bardzo fajna pamiatka

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
LennkaMa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-30, 22:49   #3635
ewelinka_17
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

hej dziewczyny do³±czam do was. Ja salê mam zarezerwowan± w Niestachowie na 2014 rok. Ju¿ teraz sala jest remontowana i bêd± tam takie fajne suficiki z ledami. A dekoracja w sali bêdzie sta³a. Dodatkowym atutem jest za³o¿ona od niedawna klimatyzacja. Zespó³, który u nas bêdzie gra³ to Spektrum z Górna. A obecnie poszukujê dobrego kamerzysty i fotografa. Zastanawia³am siê nad studio-flesh P.Brelskiego, Avi-studio. Jakie macie wy propozycje?
ewelinka_17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:14   #3636
nikaaa_87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 127

Cytat:
Napisane przez agdam Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Poszukiwania sukni ¶lubnej czê¶æ z was ma ju¿ za sob±, a czê¶æ jest w trakcie. Ja dopiero zaczynam, wiêc chcia³am siê was poradziæ, które salony w Kielcach i najbli¿szych okolicach nale¿± do tych tañszych? Pytam, bo bojê siê, ¿e spodoba mi siê jaka¶ pieroñsko droga suknia i wtedy bêdzie problem, bo ¿adnej innej nie bêdê ju¿ chcia³a...
Ja przesz³am ca³± Sienkiewkê i w³a¶nie w niektórych salonach ( tylko nie pamietam konkretnie nazw) by³y wyprzeda¿e kolekcji i mo¿na by³o kupiæ nówkê za 1000 /1200/800 a nawet 600 z³.
W jednym z nich jest te¿ komis. Te¿ jest bardzo du¿y wybór niedrogich sukienek. Wiem, ¿e to by³o gdzie¶ po lewej stronie, ju¿ tam trochê w górê Sienkiewicza.
nikaaa_87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 09:06   #3637
belleza_ines
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 510

Cytat:
Napisane przez agdam Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

W Jêdrzejowie jest wiele salonów i podobno ceny s± bardzo fajne.
belleza_ines jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 09:16   #3638
_Biedronka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 153

Ponawiam pytanie bo trochê sie zapodzia³o
jakie prezenty dla rodziców planujecie??? tradycyjnie kosz ze s³odyczami???
_Biedronka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:42   #3639
AisaK231
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Poka¿ wiadomo¶æ
Pokazywa³ wam te filmiki z youtube czy z p³yty?
Managerem siê nie przejmuj. On ju¿ niestety taki jest, ¿e rodz± siê same w±tpliwo¶ci po spotkaniu z nim... Na szczêscie to nie on gra na weselum tylko zespó³.
no pokaza³ nam filmik,ale w urywkach. Bardzo duze szczescie,ze on nie ¶piewa w tym zespole ale jest bardzo mi³ym cz³owiekiem ja takie wra¿enie odnioslam po tym spotkaniu
AisaK231 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:04   #3640
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
no pokaza³ nam filmik,ale w urywkach. Bardzo duze szczescie,ze on nie ¶piewa w tym zespole ale jest bardzo mi³ym cz³owiekiem ja takie wra¿enie odnioslam po tym spotkaniu
ale z youtube, te które ja ci pokaza³am czy mia³ ca³e wesele nagrane i z niego wam fragmenty pokazywa³?

Czas edycji: 2013-01-31 o 11:11
Stary 2013-01-31, 11:52   #3641
ciukunia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 842
GG do ciukunia

Dziêki dziewczyny za opinie o cukierni HEKA.
My byli¶my tam w sprawie tortu i ogólnie to jedyne miejsce, gdzie kto¶ nie mia³ problemu ze zrobieniem tortu wysokiego okr±g³ego. Dzi¶ jedziemy na degustacjê i sami sprawdzimy jak smakuje. Widzieli¶my ich tort, który wygra³ na targach ¶lubnych i dla mnie to znaczy³o, ¿e nie jest to raczej podrzêdna cukiernia... Szkoda, ze nie wypowiedzia³a siê ¿adna dziewczyna, która mia³a ich tort jako ¶lubny
Jeszcze mo¿e do Janusz pojedziemy, ale znowu tez s³ysza³am du¿o niepochlebnych opinii, o Dorotce te¿ i tam smakowali¶my i by³ meeeeega nas±czony i powiedzia³a nam 24kg na 180 osób!
A liczy siê przecie¿ ok.8-10gram na osobê...
I doliczy³a nam 100z³ dojazdu...
ciukunia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:45   #3642
mirellabaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Biedronka Poka¿ wiadomo¶æ
Ponawiam pytanie bo trochê sie zapodzia³o
jakie prezenty dla rodziców planujecie??? tradycyjnie kosz ze s³odyczami???
Mo¿na wykupiæ rodzicom wycieczkê do Kenii albo wczasy we SPA ale myslê, ¿e malo kogo staæ przed ¶lubem na takie prezenty. My dali¶my tradycyjenie kosz ze s³odyczami oraz piêknie oprawione zdjêcie zrobione u fotografa.
mirellabaczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 14:28   #3643
KasDi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 652

Cytat:
Napisane przez ciukunia Poka¿ wiadomo¶æ
My byli¶my tam w sprawie tortu i ogólnie to jedyne miejsce, gdzie kto¶ nie mia³ problemu ze zrobieniem tortu wysokiego okr±g³ego. Dzi¶ jedziemy na degustacjê i sami sprawdzimy jak smakuje. Widzieli¶my ich tort, który wygra³ na targach ¶lubnych i dla mnie to znaczy³o, ¿e nie jest to raczej podrzêdna cukiernia... Szkoda, ze nie wypowiedzia³a siê ¿adna dziewczyna, która mia³a ich tort jako ¶lubny
¦lubny tort nie ró¿ni siê smakiem od normalnego tortu. Wykonany jest z tych samych produktów. Rzeczywi¶cie dekoracja jest bardziej okaza³a, wymagaj±ca wiêcej czasu i po¶wiêcenia ale tak po za zewnêtrznym wygl±dem - wnêtrze pozostaje to samo.

Cytat:
o Dorotce te¿ i tam smakowali¶my i by³ meeeeega nas±czony i powiedzia³a nam 24kg na 180 osób!
Z Cukierni± Dorotka wiele jest historii z problemami odno¶nie wagi tortu. Przy p³aceniu okazuje siê ¿e jest o wiele wiêcej.

A je¶li chodzi o dojazd, to chyba zale¿y gdzie masz salê weseln±. Bo wiadomo, ¿e jak kto¶ ma salê 10 km pod Kielcami zap³aci mniej za dowóz ni¿ osoba która ma 50 km. Zwykle z tortem je¼dzi siê bardzo poma³u ok. 30 km/h + dodatkowa klimatyzacja -to z¿era dodatkowo benzynê - a teraz benzyna nie jest tania.
KasDi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:12   #3644
anniana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Cytat:
Dziêki za pomoc rozmawia³am z ich managerem-dziwny jest. dlatego teraz mam watpliwosci. rozwazam jeszcze orion band? a co do kwoty to wszystcy nam tyle mowia,co ten manager z axis band

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Pokazywa³ nam wasze wesele bardzo fajne
mo¿e spróbuj przez fb siê czego¶ dowiedzieæ, bo widzia³am, ¿e za³o¿yli tam swoj± stronkê
anniana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:22   #3645
patsu
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Drogie wizazanki czy która¶ z was bra³a ¶lub w katedrze? Czy ksiê¿a s± tam konserwatywni?
patsu jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:27   #3646
laddybird
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 313

Cytat:
Napisane przez ewelinka_17 Poka¿ wiadomo¶æ
hej dziewczyny do³±czam do was. Ja salê mam zarezerwowan± w Niestachowie na 2014 rok. Ju¿ teraz sala jest remontowana i bêd± tam takie fajne suficiki z ledami. A dekoracja w sali bêdzie sta³a. Dodatkowym atutem jest za³o¿ona od niedawna klimatyzacja. Zespó³, który u nas bêdzie gra³ to Spektrum z Górna. A obecnie poszukujê dobrego kamerzysty i fotografa. Zastanawia³am siê nad studio-flesh P.Brelskiego, Avi-studio. Jakie macie wy propozycje?
U mojego brata ciotecznego na weselu by³ fotograf plus video ze studia Flesh. Ogólnie filmik fajnie wyszed³ chocia¿ moim zdaniem krótki. Ale ja sama nie wiem czy go mogê poleciæ, bowiem to samo studio krêci³o moj± studniówkê i po 6 latach p³yta mi nie chodzi. Moim znajomym te¿. Jak tylko bêdê mia³a czas to zamierzam przej¶æ siê i wyja¶niæ sprawê.
laddybird jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 06:40   #3647
izasalamon
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 821

Cytat:
Jeszcze mo¿e do Janusz pojedziemy, ale znowu tez s³ysza³am du¿o niepochlebnych opinii, o Dorotce te¿ i tam smakowali¶my i by³ meeeeega nas±czony i powiedzia³a nam 24kg na 180 osób!
My¶lê, ¿e tutaj wszystko zale¿y od tego, kiedy tort podajecie. My podawali¶my zamiast deseru i dosz³y mnie s³uchy, ¿e niektórzy brali po 2 kawa³ki tortu, bo tak im smakowa³. A mieli¶my od Dorotki w³a¶nie.
izasalamon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 09:34   #3648
agdam
Raczkowanie

nikaaa_87, belleza_ines - dziêki za odpowiedzi chyba siê wybiorê do jêdrzejowa i go trochê pozwiedzam pod tym k±tem

laddybird - p³yty mog± nie chodziæ, bo od tamtej pory zmieni³o siê ciutkê oprogramowanie. albo taka jako¶æ p³yt. a pewnie i jedno, i drugie. na moim komputerze niektóre filmy dvd te¿ ju¿ nie chodz±, a ¿eby by³o ¶mieszniej, to te oryginalne w³a¶nie...
agdam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 10:54   #3649
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laddybird Poka¿ wiadomo¶æ
U mojego brata ciotecznego na weselu by³ fotograf plus video ze studia Flesh. Ogólnie filmik fajnie wyszed³ chocia¿ moim zdaniem krótki. Ale ja sama nie wiem czy go mogê poleciæ, bowiem to samo studio krêci³o moj± studniówkê i po 6 latach p³yta mi nie chodzi. Moim znajomym te¿. Jak tylko bêdê mia³a czas to zamierzam przej¶æ siê i wyja¶niæ sprawê.

Nam co prawda film robi³ kto¶ inny, ale tak¿e by³ ma³y problem...w moim komp. p³yta dzia³a³a normalnie, a u naszych znajomych i u mojej mamy p³yta nawet nie drgnê³a....i niektórzy go¶cie te¿ mówili, ¿e mamy p³ytê nie dzia³aj±c±, a jak siê okaza³o potrzebne by³o zainstalowanie jaki¶ innych kodeków, czy jako¶ tak... T¯ to zainstalowa³ w komp.mamy i p³yta ¶miga³a.
Mo¿e te¿ macie taki sam problem???
Stary 2013-02-01, 13:44   #3650
laddybird
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 313

Da³am j± do sprawdzenia kuzynowi który jest informatykiem i mówi, ¿e u niego te¿ nie dzia³a, wiêc muszê siê do nich przej¶æ i spytaæ o co chodzi. Przecie¿ nie po to cz³owiek wydaje pieni±dze na p³ytê (pami±tke ze studniówki), ¿eby po paru latach nie dzia³a³a.
laddybird jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:56   #3651
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez KasDi Poka¿ wiadomo¶æ
¦lubny tort nie ró¿ni siê smakiem od normalnego tortu. Wykonany jest z tych samych produktów. Rzeczywi¶cie dekoracja jest bardziej okaza³a, wymagaj±ca wiêcej czasu i po¶wiêcenia ale tak po za zewnêtrznym wygl±dem - wnêtrze pozostaje to samo.

Z Cukierni± Dorotka wiele jest historii z problemami odno¶nie wagi tortu. Przy p³aceniu okazuje siê ¿e jest o wiele wiêcej.

A je¶li chodzi o dojazd, to chyba zale¿y gdzie masz salê weseln±. Bo wiadomo, ¿e jak kto¶ ma salê 10 km pod Kielcami zap³aci mniej za dowóz ni¿ osoba która ma 50 km. Zwykle z tortem je¼dzi siê bardzo poma³u ok. 30 km/h + dodatkowa klimatyzacja -to z¿era dodatkowo benzynê - a teraz benzyna nie jest tania.
Kilka km mam dos³ownie
Wybrali¶my ju¿ tort i bêdzie to cukiernia Braci Janusz
PS. Akurat ostatnio benzyna stania³a Ale racja w tym, ¿e musza ch³odni± dowie¼æ tort na salê
Cytat:
Napisane przez izasalamon Poka¿ wiadomo¶æ
My¶lê, ¿e tutaj wszystko zale¿y od tego, kiedy tort podajecie. My podawali¶my zamiast deseru i dosz³y mnie s³uchy, ¿e niektórzy brali po 2 kawa³ki tortu, bo tak im smakowa³. A mieli¶my od Dorotki w³a¶nie.
Ko³o 21:00. Wiêc liczy siê te 10dag na osobê, ale my i tak troszkê wiêcej zamówimy w razie czego. No ale nie o 6 kilo jak proponowa³a Dorotka
Stary 2013-02-01, 13:57   #3652
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laddybird Poka¿ wiadomo¶æ
Da³am j± do sprawdzenia kuzynowi który jest informatykiem i mówi, ¿e u niego te¿ nie dzia³a, wiêc muszê siê do nich przej¶æ i spytaæ o co chodzi. Przecie¿ nie po to cz³owiek wydaje pieni±dze na p³ytê (pami±tke ze studniówki), ¿eby po paru latach nie dzia³a³a.

Dok³adnie... Mi jaki¶ czas temu jedna wa¿na p³yta siê zniszczy³a i od tamtej pory wszystko kopiujê na przeno¶ny dysk, a do tego robiê dodatkowe kopie na innych p³ytach..... Jednak p³yty dvd nie s±, a¿ tak dobre, ¿eby by³y pami±tk± na d³ugie lata:/
Stary 2013-02-01, 18:48   #3653
Emir1994
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 2 750

Cytat:

Zapraszam do mnie
Stary 2013-02-02, 11:18   #3654
nyna_22
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

Cytat:

Ja mam ¶lub w czerwcu i mam Avi- studio. Byli oni u mojej siostry i by³o bardzo spoko. Poza tym nie wiem jakie ma ceny to studio- flesh o którym mówisz ale jak ja rezerwowa³am termin w Avi-studio to mieli rozs±dne ceny w stosunku do reszty.
nyna_22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:22   #3655
Madziuniusia
Zakorzenienie

Moja opowie¶æ bêdzie o cz³owieku, który bardzo bardzo mnie rozczarowa³... Kamerzysta + fotograf. FotRaMed S. Wosik.

Na weselu pan S. zapewnia³ nas i go¶ci, ¿e p³yta bêdzie w ci±gu miesi±ca. Dwa tygodnie po weselu pojechali¶my daæ mu jeszcze zdjêcia z podró¿y poslubnej, ¿eby dorzuci³ do filmu, wiêc nie trzymali¶my sie sztywno podanego na weselu "miesi±ca". Z zapytaniem o p³ytê zadzwoni³am 1,5 miesi±ca po weselu. Dowiedzia³am siê wtedy, ¿e potrzebuje jeszcze jeden miesi±c, bo ma du¿o pracy i mia³ po drodze jakies wypadki losowe.. OK. Kiedy i ten czas min±³ ponownie zadzwoni³am, ale w dalszym ci±gu p³yta nie by³a gotowa, zdjêcia niestety tak¿e wiêc jedyne co wyci±gnêli¶my od niego to nieobrobione zdjêcia. Poprosili¶my go wtedy, by by³a gotowa p³yta za dwa tygodnie, bo moja przyjació³ka wraca do Niemiec, powiedzia³, ¿e bêdzie bardzo siê stara³ wyrobiæ. Co siê okaza³o? ¯e do monta¿u p³yty usiad³ w³a¶nie w dniu, którym wyje¿dza³a- 3 miesi±ce po weselu! 2,5 tyg pó¼niej otrzymali¶my 10 kompletów p³yt wiêc pierwsze co wrócili¶my do domu i ogl±dali¶my... I wtedy nast±pi³o nasze zdziwienie, poniewa¿ nie da³o siê tego ogl±daæ! Dlaczego? Pan S. nagrywa³ na dwie kamery. Z jednej by³ d¼wiêk i obraz, a z drugiej tylko obraz. I kiedy z drugiej kamery podk³ada³ obraz zupe³nie nie patrzy³ czy pasuje do d¼wiêku. Nie kwapi³ siê nawet, ¿eby obejrzeæ te p³yty od pocz±tku do koñca, dopiero po naszym telefonie, ¿e chcemy porozmawiaæ o p³ytach jego ¿ona je obejrza³a. Poza niezsynschronizowanym obrazem z dzwiekiem by³a jeszcze wpadka z uciêtym filmem(podczas zaczynania siê drugiej zabawy, film sie urywa i cofa do koñca pierwszej zabawy). Ale ok, poprawi³ nasze uwagi, po pó³ tygodnia otrzymali¶my nowe komplety. Niestety na fotoksi±¿kê i obrobione na p³ycie foty musieli¶my czekaæ jeszcze 3 tygodnie... Kiedy nastapi³o rozliczanie zaproponowa³am zej¶cie z ceny za t± nieterminowo¶æ... Pan S. zabi³ mnie wtedy swoj± bezcenn± min±;]
Podsumowuj±c... przed weselem i na weselu wspó³praca odbywa³a siê wrêcz perfekcyjnie! Na ka¿d± moj± pro¶bê czy sugestiê pan S. siê zgadza³... szkoda tylko, ¿e na koñcu okaza³ siê byæ tak nieterminowy... To wszystko posz³oby w zapomnienie gdyby zszed³ z ostatecznej ceny... Bardzo siê zawiod³am, nie polecam

Czas edycji: 2013-02-07 o 14:18
Stary 2013-02-02, 22:29   #3656
LennkaMa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 58

Cytat:
Napisane przez patsu Poka¿ wiadomo¶æ
Drogie wizazanki czy która¶ z was bra³a ¶lub w katedrze? Czy ksiê¿a s± tam konserwatywni?
hej, ale co masz na mysli? Wiadomo ksiadz daje wskazowki jak nie nalezy sie ubrac.. ale na pewno nie odbiegaja one od oczekiwan jakie maja ksieza w innych kosciolach. My slub w Katedrze bardzo dobrze wspominamy Polecam rowniez wczesniej skontaktowac sie z organista zeby ustalic oprawe muzyczna..
LennkaMa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-03, 07:54   #3657
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Poka¿ wiadomo¶æ
Moja opowie¶æ bêdzie o cz³owieku, który bardzo bardzo mnie rozczarowa³... Kamerzysta + fotograf. FotRaMed S. Wosik.

Na weselu pan S. zapewnia³ nas i go¶ci, ¿e p³yta bêdzie w ci±gu miesi±ca. Dwa tygodnie po weselu pojechali¶my daæ mu jeszcze zdjêcia z podró¿y poslubnej, ¿eby dorzuci³ do filmu, wiêc nie trzymali¶my sie sztywno podanego na weselu "miesi±ca". Z zapytaniem o p³ytê zadzwoni³am 1,5 miesi±ca po weselu. Dowiedzia³am siê wtedy, ¿e potrzebuje jeszcze jeden miesi±c, bo ma du¿o pracy i mia³ po drodze jakies wypadki losowe.. OK. Kiedy i ten czas min±³ ponownie zadzwoni³am, ale w dalszym ci±gu p³yta nie by³a gotowa, zdjêcia niestety tak¿e wiêc jedyne co wyci±gnêli¶my od niego to nieobrobione zdjêcia. Poprosili¶my go wtedy, by by³a gotowa p³yta za dwa tygodnie, bo moja przyjació³ka wraca do Niemiec, powiedzia³, ¿e bêdzie bardzo siê stara³ wyrobiæ. Co siê okaza³o? ¯e do monta¿u p³yty usiad³ w³a¶nie w dniu, którym wyje¿dza³a- 3 miesi±ce po weselu! 2,5 tyg pó¼niej otrzymali¶my 10 kompletów p³yt wiêc pierwsze co wrócili¶my do domu i ogl±dali¶my... I wtedy nast±pi³o nasze zdziwienie, poniewa¿ nie da³o siê tego ogl±daæ! Dlaczego? Pan S. nagrywa³ na dwie kamery. Z jednej by³ d¼wiêk i obraz, a z drugiej tylko obraz. I kiedy z drugiej kamery podk³ada³ obraz zupe³nie nie patrzy³ czy pasuje do d¼wiêku. Ale ok, poprawi³ nasze uwagi, po pó³ tygodnia otrzymali¶my nowe komplety. Niestety na fotoksi±¿kê i obrobione na p³ycie foty musieli¶my czekaæ jeszcze 3 tygodnie... Kiedy nastapi³o rozliczanie zaproponowa³am zej¶cie z ceny za t± nieterminowo¶æ... Pan S. zabi³ mnie wtedy swoj± bezcenn± min±;] Zacz±³ mówiæ o tym, ¿e nagrywa³ nam wesele w HD. Ok. Surowe nagranie owszem, jest w HD ale ¿eby zmie¶ciæ film na p³ycie musia³ zmniejszyæ rozdzielczo¶æ, wiêc nie rozumiem po co nagrywa³ w HD i jeszcze u¿ywa tego jako argumentu? Wydaje mi siê, ¿e uwa¿a³, ¿e zrobi ze mnie nieznaj±cego sie na sprawie jelenia... no chyba, ¿e sam nie wiedzia³ w czym rzecz i mysla³, ¿e zmniejszaj±c rozdzielczo¶c to nadal bêdzie hd. Ale jednak obstawiam to pierwsze, ¿e wci¶nie mi jak±¶ bajkê, ¿e mimo wszytsko na p³ycie mam HD;] A rozmiar na p³ycie to 720 x 576;]

Podsumowuj±c... przed weselem i na weselu wspó³praca odywa³a siê wrêcz perfekcyjnie! Na ka¿d± moj± pro¶bê czy sugestiê pan S. siê zgadza³... szkoda tylko, ¿e na koñcu okaza³ siê byæ tak nieterminowy... To wszystko posz³oby w zapomnienie gdyby zszed³ z ostatecznej ceny... Bardzo siê zawiod³am, nie polecam
Nie dziwiê Ci siê, po takich przej¶ciach te¿ by³abym niezadowolona i robi³a antyreklamê, by ustrzec innych.
PS. Po co zmniejsza³ t± rozdzielczo¶æ z HD na mniejsz±?
Stary 2013-02-03, 09:03   #3658
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwiê Ci siê, po takich przej¶ciach te¿ by³abym niezadowolona i robi³a antyreklamê, by ustrzec innych.
PS. Po co zmniejsza³ t± rozdzielczo¶æ z HD na mniejsz±?
bo nie zmie¶ci³oby siê na dwie p³yty dvd. Wiêc albo jestem g³upia albo w tym momencie nie widzê sensu nagrywania w HD jesli siê tego poxniej nie zgrywa na blu ray.
Stary 2013-02-04, 14:47   #3659
madziam_90
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

Witam

Chcia³abym zapytaæ o organizacjê podziêkowañ dla rodziców?? Jak to u Was wygl±da³o?

Ja my¶la³am nad czym¶ niestandardowym, bo taniec z rodzicami jest na ka¿dym weselu...
madziam_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:13   #3660
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziam_90 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

Chcia³abym zapytaæ o organizacjê podziêkowañ dla rodziców?? Jak to u Was wygl±da³o?

Ja my¶la³am nad czym¶ niestandardowym, bo taniec z rodzicami jest na ka¿dym weselu...

My robili¶my podziêkowanie zaraz po b³ogos³awieñstwie w domu, przy najbli¿szej rodzinie. Moi rodzice, ani T¯ nie byli bardzo chêtni na taniec przed wszystkimi go¶æmi na sali.
Od kilku wesel na których byli¶my najczê¶ciej m³odzi rezygnuj± z podziêkowañ na sali.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Forum ¶lubne

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.