|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
a właśnie miałam się Was jeszcze pytać, bo jak dostałam skierowanie od pediatry do tej poradni neonatologicznej , to czy moja pediatra sobie zażyczy jakieś zaświadczenie o tym że ja byłam u tego neonatologa, bo nic mi nie dał i w książeczkę też nie wbił, tylko w swojej kartotece wpisywał wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Afternoon to od żelaza.
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, a wrzuciłybyście w klubie jakieś przepisy na bardzo proste ciasta? Ja w życiu upiekłam tylko kilka razy jedno i to samo ciasto... murzynka z 1 jajka.
![]() ![]() colds, sobczi dziękuję za odpowiedzi. ![]() A powiedzcie mi proszę jeszcze, ile płynów poza mlekiem mogą dziennie wypijać nasze dzieciaczki? My dzisiaj walczymy z kupką, która nie chce opuścić brzuszka i Antek wypił już ok. 200ml herbatki z rumianku. Pediatra kazała go dużo przepajać na te nasze zaparcia, ale ja się boję, że przesadzę. A jak na złość ten mój gadziorek ostatnio nie chce pić wody. ![]()
#994 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo już myślałam, że będe biegać po jakieś zaświadczenie Cytat:
![]() ![]() Angel pokaż jaką masz fryzurkę, na pewno nie jest tak źle jak myślisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#995 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój len mimo skarpetek grzechotek nic z tego. Już nawet skarpety przestały budzić zainteresowanie Cytat:
Kurcze.. Z tymi słoiczkami to jest jednak wielką niewiadoma. Nie można mieć pewności co tam jest. Ten gerber mi jakoś podpada. Na razie kupujemy bobo vite
![]() |
#997 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, głupio by mi było brać kasę bo tych sukienek nie kupowałam a dostałam od znajomej, której mama kupowała je w USA a znajoma nie miała kiedy córci zakładać. To są nówki z metkami, ale tam na wyprzedażach kosztowały grosze. Ja i tak ich Alicji nie zdążę założyć. Jeśli się dogadasz z Sojką, to podeślę je do niej i niech sobie Zosię obfoci a ona potem dostarczy je do Ciebie. Jak się nadadzą to super, a jak się nie nadadzą to mi odeślesz i będą czekać na potomność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-02-04 o 13:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zasnął siejący terror mały gnom. Także zabieram się za listę zakupów na chrzciny. I jeszcze sukienkę muszę kupić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pantoflach umarłabym z zimna |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oprócz zaproszeń na własny ślub to innych nie dawałam. Zadzwoniłam, zaprosiłam i już ![]() Matko, a ja z gerbera zupki daje przez ostatni tydzień ![]() Cytat:
![]() U nas te piszczenie trwa jakiś czas, była przerwa z tym bo już kiedyś popiskiwał, ale to chwilowo. Teraz piszczy strasznie i to na potęge ![]() Jest cisza tylko jak jest czymś zajęty, jest noszony albo śpi ![]() Już dzisiaj drugą kupke strzelił ![]() I pomyśleć że kiedyś robił co 3 dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
|
Tamlin, Iwa - dzięki serdeczne za info odnośnie wpływu żelaza
![]() Na głodnych w klubie czeka kolejny przepis - tym razem faszerowane, zapiekane bułeczki, polecam, przepyszne ![]() Dearlie, ale chodzi Ci konkretnie o pieczone ciasto? Kiedyś wrzuciłam przepis na proste ptasie mleczko, bez pieczenia, nie może się nie udać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
Znalazłam na allegro botki, w których się zakochałam, w dodatku mój rozmiar: http://allegro.pl/zara-botki-z-cwiek...995452226.html
![]() pytam, czy ich poku......ło z ceną?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/wola-rajstopy-glad...937214667.html http://allegro.pl/wyprzedaz-rajstopy...998588292.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrzcie co moja bździągwa mała dostała od babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Co do kupek zielonych ti jak Jagoda byla na pepti ti tylko zielone byly. Pediatra powiedziala, ze to oznaka duzej ilosci zelaza i, ze mam sie nieprzejmowac nadrabiam dalej ![]()
![]() |
#1011 |
Zadomowienie
|
szukam kurtke dla Poli na wiosne.znalazlam taka
http://allegro.pl/piekne-futerko-koz...986239251.html nie bedzie za gruba ![]() albo taka: http://allegro.pl/plaszczyk-ff-rozm-...994075333.html
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2013-02-04 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1014 | ||||
Wtajemniczenie
|
codziennie podczas kąpieli je myję a potem na przewijaku wycieram ręcznikiem i delikatnie z zewnątrz osuszam patyczkiem kosmetycznym.
Cytat:
ja wcześniej nie prałam zabawek. Cytat:
![]() Cytat:
pediatra pyta jak po wizycie. Cytat:
![]() najlepiej jakbyś podawała Antkowi więcej wody niż rumianku. np 100 ml rumianku a reszta wody, wtedy nie przedobrzysz. bo rozumiem, że dajesz herbatkę granulowaną? a może zaparz rumianek i dolej tyle wody by była tylko lekko zabarwiona, może taka mu posmakuje. Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-04 o 13:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Katee no w 90% przypadków jest tak, że zauważa w praniu, które są nowe (w sensie że ich nie było wcześniej
![]() Dziewczyny, z tym, żebym powiedziała że chodzę do sh to nie bardzo.... U mnie w domu nikt nie chodzi, bo teść za granicą, więc teściowa może sobie pozwolić na lepsze ciuchy, to po co ma chodzić do takich sklepów... Mówi, że jej się wydaje, że te ubrania po zmarłych są, chociaż wie, że niekoniecznie, ale takie ma wrażenie i już... Więc nie bardzo chcę mówić, że chodzę, bo pewnie nic nie powie, ale będzie sobie myślała, że w używane dziecko ubieram, a nie wiadomo kto w tym chodził itd... :/ Kiedy mam zacząć dawać 180ml mleka? Jak skończy 4 miesiące, czy jak skończy 5? Bo pisze, że w 5, więc myślałam, że jak skończy 4, ale w jednej książeczce, chyba bobo vita było opisane to wszystko i było że w 6 miesiącu podaje się 180 i już zgłupiałam jak to jest.... Idę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu wejść na komputer i wizażowy klub a Wy tam takie przysmaki wstawiacie
![]() Normalnieeeee ![]() Niech sie zima kończy bo mnie szlag jasny trafi z tym ubieraniem sie. Słonko ładnie świeci i marzy mi sie lato i basenik bo wakacje odpadają w tym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Zosia śpi w nocy - budzi się na karmienie po tej kaszce czy śpi jak susełek.
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię szpilki, bo wtedy wygląda się tak seksownie, kobieco i w ogóle dodają wdzięku
![]() ![]() ![]() Cholera, 1 stycznia dostałam @ i do tej pory nic.... Mam panikować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każde dziecko ma inne potrzeby. np moja ma 4,5 miesiąca i już powinna pić też 150 ml a ledwo wypija 120.. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś nie mogę sobie wyobrazić by teściowa prała moja bieliznę. jeśli chodzi o mleko nie patrz na książeczkę tylko na potrzeby Krystianka. co z tego, że Lena już dawno powinna wypijać 150 -180 ml mleka jak jej wystarczy 120. jeśli widzisz, że nie wystarcza mu porcja którą jadł do tej pory, to ją zwiększ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.