|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
No powiem Ci że nie fajna sytuacja ale najważniejsze jest to że poznałaś faceta, którego pokochałaś, wie co przeszłaś więc na pewno Cie już tak nie skrzywdzi jak tamten koleś o d*** rozbić ![]() I także myśle że jak najbardziej możesz ubrać suknie slubna
Edytowane przez ane3kaa Czas edycji: 2013-02-04 o 15:30 |
|
|
|
|
#3902 |
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Dlatego ja tam rodzicom nie mówię ile co kosztuje
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Bo pewnie nie pisałaś żeby Cie dodac ;ppp
Juz dodaje
|
#3904 | |
|
Rozeznanie
|
oj koleżanko, to o Barbarce możesz tylko pomarzyć tam w maksie wchodzi 50-60 osób i wtedy bez miejsca do tańców.
docik10 całe szczęście, że ta Twoja historia ma happy end w postaci obecnego TŻ. Trzymamy kciuki za Wasze szczęście i obowiązkowo szukaj przepięknej BIAŁEJ sukni Cytat:
Przystawka - ptyś z pieczarkami, natką pietruszki, żółtym serem i śmietaną Zupa - rosół z kluską półfrancuską Danie główne - roladki drobiowe ze szparagą owijane boczkiem z sosem gorgonzola - schabowy z kością na kapuście zasmażanej - karkówka w sosie borowikowym - polędwiczki wieprzowe owijane boczkiem w sosie kurkowym - łosoś na ratatouille Dodatki - ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem - frytki Deser - panna cotta z musem malinowym Zakąski zimne - mięsa pieczyste - mix rolad - paluszki drobiowe w sezamie z dipem - tartaletki z pomidorem, serem camembert i świeżą bazylią - sakiewki z cukinii z serem kozim - pierożki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i sosem tzatziki - tortilla w 3 smakach (1 smak jest z łososiem, reszty nie pamiętam) Zakąski ciepłe (2 kolacje) - strogonoff - barszcz z pasztecikiem Ciasto & Tort - triamisu - sernik tradycyjny - kostka elizejska - tort 2 piętrowy: cytrynowo-ciasteczkowy Do obiadu są dodatkowo surówki (wyżej nie wymienione), w cenie mamy też napoje. Dopłacamy za ciasto i tort - wszystko będzie od Sowy, ze zniżką, bo mają z nimi stałą współpracę, załatwianiem zajmuje się lokal. Alkohol oczywiście w naszym zakresie. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a zapomniałam wstępnie mamy 90-100 osób, z tendencją rosnącą
|
|
#3905 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeżeli cenowo się nie różnią znacząco to bierz ich ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
bez poprawin, poprawiny są za 40/45 zł za os. z jednym świeżym daniem obiadowym. Jeszcze się zastanawiamy czy robić poprawiny.
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
To dużo bardzo mi się wydaje... My płacimy 230 zł + 7% ktore wzrosnie do 2014, w wesele mamy 6 dan cieplych, w poprawiny 4 ...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
witam nowe PMki!
może wypadałoby, żebym też się zgłosiła w sprawie wpisania na listę, którą zawiera pierwszy post? hmmm... nie będzie wtedy problemu ze zgłaszaniem się już w nowym wątku ![]() tak sobie myślę, że w sumie wiadomo, że teraz wszyscy zaklepują miejsca na 2014 i już nawet 2015 bo już na ten rok prawie wszystko pozajmowane widać biznes ślubny to dobra branża, TŻ mi powtarza cały czas, żebyśmy zespół założyli ![]() co myślicie o takich zaproszeniach? dla mnie coś innego, mi pasowałyby takie bordowo-ecru bo takie kolory przewodnie planujemy mieć... ![]() http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...947408713.html
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2013-02-04 o 16:14 |
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostałam w w maju chyba podobne, nie mogę tego zweryfikować w 100%, bo mam je w rodzinnym domu, ale mi się spodobało poza tym są wykonane z fajnego papieru z tego co widzę można też wersję ze zdjęciem, fajnie ja jestem na taK![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Ja swój motyw przewodni chciałąbym z fioletem... ![]()
|
|
|
|
|
#3910 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratki!Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- ![]() ![]() ![]() chwalę się! Mój TZ dzisiaj obrnił inżyniera!!! I jest inzynierem budowy maszyn!
|
|
|
#3912 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wreszcie was nadrobiłam co chwile mi coś wypadało i co zaczęłam czytać to musiałam odejść i jeszcze więcej nadrabiania było
wiele się u was działo i ciężko mi teraz do każdej z osobna się zwrócić więc pozwolę sobie tak grupowo pogratulować sukcesów ślubno - uczelnianych, życzyć wszystkiego dobrego i uśmiechu tym co mają różne smutki, solenizantce wszystkiego najlepszego i witam nowe PM-ki sporo nas u mnie weekend targowy ciągle tylko za czymś się z TŻem rozglądaliśmy dzisiaj pisałam w sprawie oświetlenia i wstępnie co nieco wiem co do domu / mieszkania ... mieszkam w bloku ale mam już dość już się nie mogę doczekać aż z TŻem wykończymy dom i zamieszkamy właśnie w nim
|
#3913 |
|
BAN stały
|
U nas popr. 2500,-
mala_czarna GRATKI dla TŻ
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-04 o 16:50 |
|
|
|
#3914 |
|
BAN stały
|
Mała Czarna GRATULACJE strzelamy korkami od szampańca!
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() jestem cholernie dumna!
|
|
#3916 |
|
Winter is coming
|
ooo super wielkie gratulacje dla chłopa
mój kumpel jest mgr inż. mechaniki i budowy maszyn i kosi niesamowity hajs, czego życzę i twojemu
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejeczka!
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... jednak napisałam maila do tego zespołu, bo mi za telefony za dużo wyszło w tym miesiącu, a do PL na komórkowe jednak trochę bym zabuliła...
![]() Poprosiłam o zaklepanie terminu w miarę możliwości i zapytałam czy mój tato mógłby dogadać z nimi szczegóły itd., bo my dopiero na Wielkanoc przyjeżdżamy. No kurka, podobają mi się, a ja nie lubię się tak zastanawiać nie wiadomo po co ![]() Także trzymajcie kciuki
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3919 |
|
BAN stały
|
Oglądam porodówkę i
|
|
|
|
#3920 |
|
Rozeznanie
|
Też oglądam
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Kate Noir SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUZO MILOSCI |
|
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo witamy mega odważni jesteście, ale skoro czujecie że to TO, to gratki w sumie moi rodzice decyzję o ślubie podjęli po 3 miesiącach bycia razem ![]() Cytat:
![]() ![]() a co Cie tam tak obrzydziło? ![]() Kate Noir wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka i pięknego ślubu!
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
tu stronka do naszej sali http://www.arkajankowice.pl/
Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-04 o 18:48 |
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy udało mi si dodać ale to jest suknia moich marzeń i ten kwiat we włosach miodzioooo
|
|
|
|
#3925 |
|
BAN stały
|
Agu jak oglądałaś też to ta gruba Murzynka z jeszcze grubszym facetem i mamuśką.
I po tym jak miałam zajęcia z ginekologii z doulą, nie sądziłam, że one potrafią być tak w☠☠☠☠iające jak ta z dzisiejszego odcinka... |
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa już kumam ![]() misiadelko to na fizjoterapii są zajecia z ginekologii? nie wiedziałam
|
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny !
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu i nie chciałam pisać dopóki nie nadrobię trochę info na wątku, jednak chyba nie nastąpi to tak szybko jak myślałam, więc postanowiłam się przywitać ![]() Przeraża mnie to, że większość z Was ma już zamówione/upatrzone sale, orkiestrę, fotografów, kościół :O Ja jestem mocno w tyle i zaczynam się bać Mam dopiero jedynie rezerwacje sali..pozdrawiam i zmykam dalej nadrabiać )
|
#3928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie łatwa, nie łatwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i powodzenia na ostatnim egz Cytat:
my (wszystkie PMki 2014) możemy po ślubie otworzyć firmę doradzającą jak zorganizować idealne wesele ![]() Cytat:
![]() docik10 ekstra sala!
|
|
#3929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj są miejscowości gdzie terminy gonią, a są też takie, gdzie nawet i na pół roku przed da sie coś fajnego wyhaczyć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

ale zanim to zrobię to opowiem trochę o sobie bo dostałam taką propozycję a ja lubie gadać
. A więc ja będę Panią młodą po raz drugi wiem jak to brzmi
ale niestety to nie był mój wybór żeby wyszło jak wyszło mój eks oświadczył z dnia na dzień że nie chce dłużej żyć w małżeństwie do tego oznajmił ze nie chciał wcale mieć dzieci
Na chwile obecną planujemy ślub cywilny a jeśli sprawa ze ślubem jak ja to mówie kościołowym się wyjaśni to weźmiemy ślub kościelny
mam do was pytanie co sądzicie o białej sukience na ślub cywilny?? tzn. chce żeby była dopasowana do ziemi ale taka wyglądająca jak do ślubu kościelnego, nie chce mieć welonu, rękawiczek. Pomyślałam sobie że mam okazję znowu wcisnąć się w tego typu sukienkę
dodam że za maż wyszłam mając 22 lata i moje małżeństwo trwało rok i 5m-cy i eks oczywiście też stwierdził że sie odkochał cóż tak szybko??

chciałabym do Was dołączyć bo czytam Was i czytam ale chyba czas najwyższy się przedstawić

podwoziłam go gdzieś samochodem i pytałam, kiedy się żeni ze swoją dziewczyną
gratki!

i powodzenia na ostatnim egz