Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 14:27   #3901
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak będę nawijać nie na temat ale muszę się trochę wciągnąć do wątku ale zanim to zrobię to opowiem trochę o sobie bo dostałam taką propozycję a ja lubie gadać . A więc ja będę Panią młodą po raz drugi wiem jak to brzmi ale niestety to nie był mój wybór żeby wyszło jak wyszło mój eks oświadczył z dnia na dzień że nie chce dłużej żyć w małżeństwie do tego oznajmił ze nie chciał wcale mieć dzieci a po 2 tygodniach od rozstania dowiedziałam się że spotyka się z inną. Oczywiście nie mówiąc mi o tym przed ślubem że nie chce mieć potomstwa. Nie życzę nikomu żeby czuł się tak jak ja wtedy, jakby świat mknął dalej a ja stałam w miejscu nie nadążając za tym co się w koło mnie dzieje W czerwcu 2012 roku złożyłam skargę do sadu metropolitalnego w sprawie o stwierdzenie nieważności małżeństwa. W lipcu 2012 dostałam pismo że moją skargę przyjęli a sprawa w toku i jak na razie cisza. 5 m-cy po rozstaniu poznałam mojego obecnego TŻ niby to krótki okres po rozstaniu ale ja miałam uczucie jakby dzień trwał miesiąc i jak już nie miałam czym płakać stwierdziłam że trzeba żyć dalej. Obecny TŻ jest nagroda za te wszystkie wylane łzy, jest moich marzeń spełnieniem ich prawdziwym odzwierciedleniem:brzydal : Dodam jeszcze że z byłym przed ślubem mieszkałam ok. 2 lata i nikomu nie dam sobie wmówić że to dobry pomysł bo poznasz tą druga połówkę. Ja poznałam ale w chwili rozstania Z obecnym po roku razem zaręczyliśmy się teraz czekamy na ten dzień ślubu żeby iść przez życie razem Na chwile obecną planujemy ślub cywilny a jeśli sprawa ze ślubem jak ja to mówie kościołowym się wyjaśni to weźmiemy ślub kościelny mam do was pytanie co sądzicie o białej sukience na ślub cywilny?? tzn. chce żeby była dopasowana do ziemi ale taka wyglądająca jak do ślubu kościelnego, nie chce mieć welonu, rękawiczek. Pomyślałam sobie że mam okazję znowu wcisnąć się w tego typu sukienkę a też mój TŻ nie miał wcześniej żony więc chcemy żeby ten ślub i impreza była taka jakbyśmy brali ślub kościelny bo dla mnie będzie tak samo ważny jak kościelny. Do tego ja wiem że to ten człowiek na którego czekałam całe życie i po to przeżyłam to co przeżyłam żeby to z nim założyć rodzinę i che żeby ten dzień był wyjątkowy a patrząc potem na płyte z wesela nie che widzieć zwykłej sukienki która będzie mi przypominać o tym że to drugi raz wychodze za mąż. Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcie sukni która mi się marzy dodam że za maż wyszłam mając 22 lata i moje małżeństwo trwało rok i 5m-cy i eks oczywiście też stwierdził że sie odkochał cóż tak szybko??

No powiem Ci że nie fajna sytuacja ale najważniejsze jest to że poznałaś faceta, którego pokochałaś, wie co przeszłaś więc na pewno Cie już tak nie skrzywdzi jak tamten koleś o d*** rozbić
I także myśle że jak najbardziej możesz ubrać suknie slubna

Edytowane przez ane3kaa
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:30
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:31   #3902
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Dlatego ja tam rodzicom nie mówię ile co kosztuje
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:32   #3903
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dlaczego nie ma mnie w "terminarzu"
Bo pewnie nie pisałaś żeby Cie dodac ;ppp
Juz dodaje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:45   #3904
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
Na 100 - 110 osób
oj koleżanko, to o Barbarce możesz tylko pomarzyć tam w maksie wchodzi 50-60 osób i wtedy bez miejsca do tańców.

docik10 całe szczęście, że ta Twoja historia ma happy end w postaci obecnego TŻ. Trzymamy kciuki za Wasze szczęście i obowiązkowo szukaj przepięknej BIAŁEJ sukni

Cytat:
Napisane przez kamilka:*;3 9033762
adziia13 a można widzieć jaką ofertę zaproponował Wam Forte Club? i na ile osób planujecie wesele?

Przypomniało mi się jak kiedyś późnym wieczorem przejeżdżaliśmy tamtędy i akurat odbywało się wesele i para młoda z gośćmi puszczała lampiony do nieba...aż się zatrzymaliśmy coś wspaniałego! niezapomniany widok
Kochana, a więc tak, wstępnie płacimy 200 zł/os. (cały czas czekam na maila z ostateczną wyceną menu)

Przystawka
- ptyś z pieczarkami, natką pietruszki, żółtym serem i śmietaną
Zupa
- rosół z kluską półfrancuską
Danie główne
- roladki drobiowe ze szparagą owijane boczkiem z sosem gorgonzola
- schabowy z kością na kapuście zasmażanej
- karkówka w sosie borowikowym
- polędwiczki wieprzowe owijane boczkiem w sosie kurkowym
- łosoś na ratatouille
Dodatki
- ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
- frytki
Deser
- panna cotta z musem malinowym
Zakąski zimne
- mięsa pieczyste
- mix rolad
- paluszki drobiowe w sezamie z dipem
- tartaletki z pomidorem, serem camembert i świeżą bazylią
- sakiewki z cukinii z serem kozim
- pierożki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i sosem tzatziki
- tortilla w 3 smakach (1 smak jest z łososiem, reszty nie pamiętam)
Zakąski ciepłe (2 kolacje)
- strogonoff
- barszcz z pasztecikiem
Ciasto & Tort
- triamisu
- sernik tradycyjny
- kostka elizejska
- tort 2 piętrowy: cytrynowo-ciasteczkowy

Do obiadu są dodatkowo surówki (wyżej nie wymienione), w cenie mamy też napoje. Dopłacamy za ciasto i tort - wszystko będzie od Sowy, ze zniżką, bo mają z nimi stałą współpracę, załatwianiem zajmuje się lokal. Alkohol oczywiście w naszym zakresie.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

a zapomniałam wstępnie mamy 90-100 osób, z tendencją rosnącą
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:05   #3905
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam jestem nowa na tym forum i chce dołączyć do grona 14-stek Biorę ślub 14.08.2014 Pozdrawiam wszystkie wyczekujące tego wyjątkowego dnia
Witaj

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Ale to co... upatrzonych mam dwóch fotografów z mojej miejscowości (nie mam zamiaru nikogo ściągać z innego miasta)

1. Glamour Studio
2. Katarzyna Pawlak
jak dla mnie zdecydowanie glamour 0 świetne foty robią jeżeli cenowo się nie różnią znacząco to bierz ich

Cytat:
Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć bo czytam Was i czytam ale chyba czas najwyższy się przedstawić
Kamila, 26 lat, pochodzę i mieszkam w Toruniu.
Ślub zaplanowaliśmy na lipiec 2014 r. - konkretnej daty jeszcze nie mamy ale przygotowania czas zacząć
Hej Pamiętaj, że nie ma znaczenia ile się jest z osobą [przykład mojej przyjaciółki rodziców -> znali się 3 miesiące przed ślubem, kochają się i są ze sbą do dziś]

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
kolejne 3 wykonane telefonu do kapel.. i WIELKIE NIC "termin zajety" chyba zmienie termin bo juz mnie krew zalewa ;p
jedna kobita mi powiedziała ze sklad 4 osobowy 7.5 tys
ja zmieniłam datę ze względu na zespół...

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
oj koleżanko, to o Barbarce możesz tylko pomarzyć tam w maksie wchodzi 50-60 osób i wtedy bez miejsca do tańców.

docik10 całe szczęście, że ta Twoja historia ma happy end w postaci obecnego TŻ. Trzymamy kciuki za Wasze szczęście i obowiązkowo szukaj przepięknej BIAŁEJ sukni

Kochana, a więc tak, wstępnie płacimy 200 zł/os. (cały czas czekam na maila z ostateczną wyceną menu)
To 200 zł/od bez poprawin?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:08   #3906
adziia13
Rozeznanie

bez poprawin, poprawiny są za 40/45 zł za os. z jednym świeżym daniem obiadowym. Jeszcze się zastanawiamy czy robić poprawiny.
Stary 2013-02-04, 15:11   #3907
KaEs
Wtajemniczenie

To dużo bardzo mi się wydaje... My płacimy 230 zł + 7% ktore wzrosnie do 2014, w wesele mamy 6 dan cieplych, w poprawiny 4 ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 15:11   #3908
lupinka
Zadomowienie

witam nowe PMki!

może wypadałoby, żebym też się zgłosiła w sprawie wpisania na listę, którą zawiera pierwszy post? hmmm... nie będzie wtedy problemu ze zgłaszaniem się już w nowym wątku

tak sobie myślę, że w sumie wiadomo, że teraz wszyscy zaklepują miejsca na 2014 i już nawet 2015 bo już na ten rok prawie wszystko pozajmowane widać biznes ślubny to dobra branża, TŻ mi powtarza cały czas, żebyśmy zespół założyli a ja to bym wolała np. dom wesely mieć

co myślicie o takich zaproszeniach? dla mnie coś innego, mi pasowałyby takie bordowo-ecru bo takie kolory przewodnie planujemy mieć...
http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...947408713.html

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2013-02-04 o 15:14
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:20   #3909
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
może wypadałoby, żebym też się zgłosiła w sprawie wpisania na listę, którą zawiera pierwszy post? hmmm... nie będzie wtedy problemu ze zgłaszaniem się już w nowym wątku

tak sobie myślę, że w sumie wiadomo, że teraz wszyscy zaklepują miejsca na 2014 i już nawet 2015 bo już na ten rok prawie wszystko pozajmowane widać biznes ślubny to dobra branża, TŻ mi powtarza cały czas, żebyśmy zespół założyli a ja to bym wolała np. dom wesely mieć

co myślicie o takich zaproszeniach? dla mnie coś innego, mi pasowałyby takie bordowo-ecru bo takie kolory przewodnie planujemy mieć...

Dostałam w w maju chyba podobne, nie mogę tego zweryfikować w 100%, bo mam je w rodzinnym domu, ale mi się spodobało poza tym są wykonane z fajnego papieru z tego co widzę można też wersję ze zdjęciem, fajnie ja jestem na taK

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Ja swój motyw przewodni chciałąbym z fioletem...

Stary 2013-02-04, 15:42   #3910
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Witam z rana
Śnił mi się dzisiaj koszmar ślubny Otóż miałam brać ślub o 14, a nie miałam kiecki. Ktoś mi pożyczył taką ohydną, sinoróżową do połowy kostki bleee. Powiedziałam, że w takim razie ślubu nie będzie, ale pojechałyśmy z moją matką na szybko do salonu, żeby coś kupić ;] I kupiłyśmy, ale mój ojciec postanowił ją wyprać i się zniszczyła Więc ślubu nie było
Wy tu o byłych, a mi się dzisiaj mój jeden śnił podwoziłam go gdzieś samochodem i pytałam, kiedy się żeni ze swoją dziewczyną
o loboga...

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzisiaj po raz siódmy kończę 19ście lat

W podróż poślubną to chciałabym polecieć na Karaiby i do Ameryki Południowej, zobaczymy co z tego wyjdzie.
spełnienia marzeń!!!
Cytat:
Witam jestem nowa na tym forum i chce dołączyć do grona 14-stek Biorę ślub 14.08.2014 Pozdrawiam wszystkie wyczekujące tego wyjątkowego dnia
witaj!

Cytat:
Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć bo czytam Was i czytam ale chyba czas najwyższy się przedstawić
Kamila, 26 lat, pochodzę i mieszkam w Toruniu.
Ślub zaplanowaliśmy na lipiec 2014 r. - konkretnej daty jeszcze nie mamy ale przygotowania czas zacząć
witaj!
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wpadam sie pochwalic ze dostalam 2 wizy turystyczna i sluzbowa na 10 lat
gratki!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
To dużo bardzo mi się wydaje... My płacimy 230 zł + 7% ktore wzrosnie do 2014, w wesele mamy 6 dan cieplych, w poprawiny 4 ...
o rany ileż żarcia....

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

chwalę się!

Mój TZ dzisiaj obrnił inżyniera!!! I jest inzynierem budowy maszyn!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:43   #3911
KaEs
Wtajemniczenie

Żle podałam w poprawiny 3 dania tylko, nie cztery U nas to normalne, że jest tyle dan...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 15:46   #3912
Angel_21_
Rozeznanie

Dziewczyny wreszcie was nadrobiłam co chwile mi coś wypadało i co zaczęłam czytać to musiałam odejść i jeszcze więcej nadrabiania było wiele się u was działo i ciężko mi teraz do każdej z osobna się zwrócić więc pozwolę sobie tak grupowo pogratulować sukcesów ślubno - uczelnianych, życzyć wszystkiego dobrego i uśmiechu tym co mają różne smutki, solenizantce wszystkiego najlepszego i witam nowe PM-ki sporo nas

u mnie weekend targowy ciągle tylko za czymś się z TŻem rozglądaliśmy dzisiaj pisałam w sprawie oświetlenia i wstępnie co nieco wiem
co do domu / mieszkania ... mieszkam w bloku ale mam już dość już się nie mogę doczekać aż z TŻem wykończymy dom i zamieszkamy właśnie w nim
Stary 2013-02-04, 15:49   #3913
misiadelko
BAN stały

U nas popr. 2500,-

mala_czarna GRATKI dla TŻ

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-04 o 15:50
Stary 2013-02-04, 15:58   #3914
tasiulek
BAN stały

Mała Czarna GRATULACJE strzelamy korkami od szampańca!
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 16:07   #3915
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
U nas popr. 2500,-

mala_czarna GRATKI dla TŻ
Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Mała Czarna GRATULACJE strzelamy korkami od szampańca!
Dziękuję Wam

jestem cholernie dumna!

2015 - 38
Stary 2013-02-04, 16:08   #3916
velika
Winter is coming

ooo super wielkie gratulacje dla chłopa
mój kumpel jest mgr inż. mechaniki i budowy maszyn i kosi niesamowity hajs, czego życzę i twojemu

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 16:18   #3917
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ooo super wielkie gratulacje dla chłopa
mój kumpel jest mgr inż. mechaniki i budowy maszyn i kosi niesamowity hajs, czego życzę i twojemu
dzięki, ja też mam nadzieję

kolejeczka!

2015 - 38
Stary 2013-02-04, 16:49   #3918
wenedka
Zakorzenienie

Dziewczyny... jednak napisałam maila do tego zespołu, bo mi za telefony za dużo wyszło w tym miesiącu, a do PL na komórkowe jednak trochę bym zabuliła...
Poprosiłam o zaklepanie terminu w miarę możliwości i zapytałam czy mój tato mógłby dogadać z nimi szczegóły itd., bo my dopiero na Wielkanoc przyjeżdżamy.

No kurka, podobają mi się, a ja nie lubię się tak zastanawiać nie wiadomo po co

Także trzymajcie kciuki
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:06   #3919
misiadelko
BAN stały

Oglądam porodówkę i
Stary 2013-02-04, 17:13   #3920
adziia13
Rozeznanie

Też oglądam
Stary 2013-02-04, 17:23   #3921
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

chwalę się!

super!!!!!! gratulacje

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Kate Noir SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUZO MILOSCI 100LAT

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:26   #3922
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak miło, ze jest ktoś z Piernikowa będzie mi raźniej
Z TŻ jesteśmy baaardzo młodą parą. Spotykamy się od 5 miesięcy, a od 4 miesięcy razem mieszkamy. Oboje rocznik 1986. Jesteśmy szczęśliwi i nie chcemy już nic zmieniać dlatego stwierdziliśmy (w zasadzie to TŻ zaproponował), że zarezerwujemy już termin w kościele i salę na wesele głównie z powodu długiego oczekiwania na termin. Ślub musi się odbyć w lipcu (specyfika pracy mojego TŻ) i zastanawiamy się nad tym rokiem ale nie zdążylibyśmy wszystkiego zorganizować więc jest lipiec 2014 r.
adziia13 macie już zarezerwowaną salę?

Ooo witamy mega odważni jesteście, ale skoro czujecie że to TO, to gratki w sumie moi rodzice decyzję o ślubie podjęli po 3 miesiącach bycia razem

Cytat:

chwalę się!

gratulacje!

Cytat:
Oglądam porodówkę i

a co Cie tam tak obrzydziło?

Kate Noir wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka i pięknego ślubu!
Stary 2013-02-04, 17:41   #3923
docik10
Zakorzenienie

tu stronka do naszej sali http://www.arkajankowice.pl/

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-04 o 17:48
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:54   #3924
docik10
Zakorzenienie

nie wiem czy udało mi si dodać ale to jest suknia moich marzeń i ten kwiat we włosach miodzioooo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Suknia ślubna.. (1).jpg (20,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Suknia ślubna..jpg (26,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia ślubna.jpg (20,8 KB, 21 załadowań)
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:54   #3925
misiadelko
BAN stały

Agu jak oglądałaś też to ta gruba Murzynka z jeszcze grubszym facetem i mamuśką.
I po tym jak miałam zajęcia z ginekologii z doulą, nie sądziłam, że one potrafią być tak w☠☠☠☠iające jak ta z dzisiejszego odcinka...
Stary 2013-02-04, 18:04   #3926
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Agu jak oglądałaś też to ta gruba Murzynka z jeszcze grubszym facetem i mamuśką.
I po tym jak miałam zajęcia z ginekologii z doulą, nie sądziłam, że one potrafią być tak w☠☠☠☠iające jak ta z dzisiejszego odcinka...

aaa już kumam trochę oglądałam
misiadelko to na fizjoterapii są zajecia z ginekologii? nie wiedziałam
Stary 2013-02-04, 18:06   #3927
karoolecka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny !
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i nie chciałam pisać dopóki nie nadrobię trochę info na wątku, jednak chyba nie nastąpi to tak szybko jak myślałam, więc postanowiłam się przywitać
Przeraża mnie to, że większość z Was ma już zamówione/upatrzone sale, orkiestrę, fotografów, kościół :O Ja jestem mocno w tyle i zaczynam się bać Mam dopiero jedynie rezerwacje sali..
pozdrawiam i zmykam dalej nadrabiać )
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:06   #3928
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Waniliova no zawsze lepiej spróbowac coś wytargowac
Ja sie jeszcze jutro z TŻ zastanowie jak to zrobimy z tym foto i kamerą, poogladamy jego materiały itp
Kurcze to wszystko to nie taka łatwa sprawa ;p

ja koncze za jakieś 15 minutek i też uciekam ;d bede wieczorem
Pewnie, że lepiej się starać oj nie łatwa, nie łatwa

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wpadam sie pochwalic ze dostalam 2 wizy turystyczna i sluzbowa na 10 lat
Super, gratuluję

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać i uciekam Was nadrabiać
Przez tą wstrętną sesję nawet nie mam kiedy do Was wpaść
Został mi jeszcze jeden egzamin, i chyba poprawa z dzisiejszego
No nic lecę Was nadrabiać trochę
Trochę więcej wiary w siebie! Na pewno zdałaś! i powodzenia na ostatnim egz

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
witam nowe PMki!

Zaproszenia ładne a co do założenia zespoły dobry pomysł my (wszystkie PMki 2014) możemy po ślubie otworzyć firmę doradzającą jak zorganizować idealne wesele

Cytat:
Ale ekstra! Gratulacje!

docik10 ekstra sala! i super suknie
Stary 2013-02-04, 18:08   #3929
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i nie chciałam pisać dopóki nie nadrobię trochę info na wątku, jednak chyba nie nastąpi to tak szybko jak myślałam, więc postanowiłam się przywitać
Przeraża mnie to, że większość z Was ma już zamówione/upatrzone sale, orkiestrę, fotografów, kościół :O Ja jestem mocno w tyle i zaczynam się bać Mam dopiero jedynie rezerwacje sali..
Witaj Napisz nam coś o Was
Stary 2013-02-04, 18:12   #3930
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !

Witaj nie stresuj sie tak, bo niektóre z dziewczyn nawet sali nie mają zarezerwowanej są miejscowości gdzie terminy gonią, a są też takie, gdzie nawet i na pół roku przed da sie coś fajnego wyhaczyć

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości