|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
chyba wiem gdzie bede drugi raz powiekszac![]() ![]() ![]()
|
|
#11852 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Wszystko wyjdzie już na stole, lekarz włoży mi to coś do pompowania i sam zobaczy jaki najlepiej wybrać
Na konsultacji powiedziałam że max E, on stwierdził że będzie około 400-450 ml. Jak mierzyłam implant 450 to nie wydawał mi się za duży. Zaufam lekarzowi, chociaż jak wyjdzie F to płakać nie będę
|
|
|
|
#11853 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
850???!!!Matko-ja sobie nawet tego nie potrafię wyobrazić?! Ale fakt-widziałąm kiedyś laskę,co miała 800ml,ale sama miała 180cm wzrostu!!! ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#11854 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#11855 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na szczęście takich nie mam, bo byłoby zdecydowanie za dużo ![]()
|
|
|
#11856 |
|
Zadomowienie
|
To ja jestem ciekawa bardzo tego efektu
![]() Mam nadzieję,ze wszystko pójdzie po Twojej myśli i będziesz zadowolona-w końcu dużo dziewczyn tu narzeka,że nie wziąło większych....będziemy Ci kibicować i czekać na pierwsze fotki ![]() A wyjściówkę wrzuciłaś jakąś?Pisałaś coś,ze jesteś zadowolona z tego co masz teraz-ja też byłam,ale przed pierwszą ciążą ![]() no i teraz już nie jestem
|
|
|
|
#11857 |
|
Zakorzenienie
|
O prosze a mi to jako umknęło choc w sumie operacja Twoja byla w 2009roku wiec juz troszke czasu zlecialo
)) ale jakos nie wyobrazam Ciebie w tych ogromnych piersiach takie jak masz w zupelnosci wystarczac ale szkoda mi ich ruszac bo sa ladne i pewnie bym wiele rozsterek miala
|
#11858 |
|
Rozeznanie
|
Tak naprawdę jestem dosyć mocno umięśniona, 17 lat jazdy konnej i 5 lat pracy w stajni robi swoje
Piersi na pewno wyjdą duże, ale w dalszym ciągu proporcjonalne do ciała. Moja waga jest w miarę niska, ale do drobnej mi daleko Mam męską górną połowę ciała i chcę piersiami odwrócić uwagę od "męskich barów"
|
|
|
|
#11859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w domu patrze, że poprzednie kupowałam E więc kurna nie wiem o co chodzi...znowu urosły??? a to "tylko" 325 ml
|
|
#11860 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#11861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoje piersi są naprawdę śliczne a ja już od kilku osób słyszałam, że te moje pierwsze lepiej mi pasowały
|
|
|
#11862 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Fajnie że jesteście . Od dawna noszę się z zamiarem powiększenia swoich tyci persi. Jestem na etapie szukania lekarza w Warszawie. Myślę o dr. K.P. Więc moje pytanie do dziewczyn które miały u niego operacje czy długo się czeka na konsultację i operacje??? Nie wiem czy mam się już umawiać czy poczekać . Dla mnie optymalny termin to wrzesień lub październik . Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#11863 |
|
Zadomowienie
|
a jaki miałas rozmiar pierwszych?
|
#11864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez uwazam ze sa piekne![]() pod tym wzgledem im nic nie brakuje ksztalt odstep miedzy nimi itp jest super aleee wielkosc teraz jakbym chciala wymienic na wieksze to chyba bym w nocy spac nie mogla bym miala takiego stresa ze te takie ladne a wyjda jakies brzydale narazie je zostawiam w spokoju...choc musze powiedziec ze troszke mi urosly i jakby gora bardzej zaczela byc widoczna nie wiem mozliwe ze one mi sie jeszcze wybija :confused : a kilka dni temu mierząc pewna bluzke znowu stwierdziłam ze sa meleee zdenerwowalam sie bardzo i zaczelam wszystko mierzyc w mojej szafie i to w czym moje piersi byly male WYRZUCILAM! teraz nic mnie nie bedzie denerowac![]()
|
|
#11865 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziś już się żegnam, jestem z wami znów od jutra rana
![]() Dziękuję za ciepłe przyjęcie, szczególnie podziękowania lecą do jusi84 za miłe komentarze Życzę wam wszystkim miłego wieczoru
|
|
|
|
#11866 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#11867 |
|
Raczkowanie
|
horo- długo chcesz karmić dzieciątko?? ja to tylko 3 m-ce karmiłam miałam jakiś dołetk i problemy z cyckami na początku były tak twarde że mały nie dawał rady ciągnąć cyca jejku co ja przeszłam prawie depresję dostałam nie chciało mi ściągać a piesi twarde jak kamień straszyli mnie że jak nie będę odciągać to będą problemy buuu położna prawie godz mi mocno masowała i odciągała pokarm ehh ubzdurałam sobie że po odciągnięciu z cycków są wory a przecież jeszcze jest ten gruczoł a ja głupia sobie wmawiałam że jeszcze jest pokarm
|
#11868 |
|
Zadomowienie
|
no to tez maluśko nie było
Ale Ty lepiej się czujesz z tymi większymi, tak? Bardziej Ci się podobają?
|
#11869 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wszystkie macie piękne cycunie
|
#11870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11871 |
|
Zadomowienie
|
hihiii...niebawem będziesz pisać " wszystkie mamy piękne cycunie" oj już niedługo
|
#11872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz chciałam przestać po 1 - za 2 dni kończy mi się macierzyński po 2 - zaczynam "znikać" ![]() na razie dodaję jej: rano - kaszka łyżeczką i w ciągu dnia - przecier warzywny lub owocowy tez lyżeczką; ze smoka nie chce ciągnąć, więc mam problem
|
|
|
#11873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem-to co piszesz to namiastka tego co ja przeszłam z karmieniem-też miałam takie głazy,twarde,że szkoda gadać.Ryczałam dniami i nocami,depresja to chyba mało powiedziane u mnie.W pewnym momencie to miałam taką masakrę,ze groziły mi nacięcia-dostałam już skierowanie do chirurga,bo tak mi się wszystko pozatykało,ale masowałam z moją mamą na zmianę i przez noc mi przeszło...męza nie było wtedy ze mną i to co przeszłam pozostanie traumą do końca! Dla mnie karmienie nie było przyjemnością i wiedziałam,ze przy drugiej ciązy nie będę już karmić!! |
|
|
|
|
#11874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja zawsze mam obawy czy inne anatomki na pewno zaspokoją wymagania dziewczyn - bo moim z tej pojemności nie odebrałam bym ani deka. Musisz sama pomyśleć - ale żeby te mniejsze nie były za mało widoczne w dekolcie bo to jest chyba ważniejsze niż ich dolna krawędź.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#11875 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piers
HURRRRAAAA!!! Wreszcie po 3 dniach udało mi się zalogować!!
Witam Was wszystkie kochanieńkie!!! Cytat:
![]() ![]()
|
|
#11876 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piers
Cytat:
tu po prostu sobie czytają. Ale my nie mamy się chyba czego wstydzić czy bać.Co do Twojej odpowiedzi Pani z TVN wychodzę z postulatem żeby chętne się pod nią podpisały i żebyś wysłała ją na meila tej Pani - podała meila więc pewnie już tu nie zajrzy. Ja pierwsza się podpisuję bo w 100% się zgadzam z tym co napisałaś. I na koniec, Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-02-04 o 18:53 |
|
|
|
|
#11877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie, że jesteś. Też mam zamiar robić w Szczecinie. Czy robiłaś w klinice A.........? Jeśli możesz to napisz mi na priv imię i nazwisko lekarza bo A.D nie znam.
|
|
|
|
|
#11878 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się podpisuje
![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-04 o 18:57 |
|
|
|
#11879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:confus ed:. Przeleciałam całe miasto z zamiarem zakupu rozpinanej piżamki na "moje walentynki". No i klapa, oczywiscie piżamek ci pod dostatkiem ale znaleźć rozpinaną graniczy z cudem!!!
|
|
#11880 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=MyaDiva;39038669]Co do Twojej odpowiedzi Pani z TVN wychodzę z postulatem żeby chętne się pod nią podpisały i żebyś wysłała ją na meila tej Pani - podała meila więc pewnie już tu nie zajrzy. Ja pierwsza się podpisuję bo w 100% się zgadzam z tym co napisałaś.
Dobry pomysł! Jak zbierze się trochę podpisów,to na pewno wyślę, chociaż myślę,że ów Pani już tu była i to czytała, ale się już boi zapewne wypowiadać...hehe |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

chyba wiem gdzie bede drugi raz powiekszac

... na pewno coś koło G/H 

a w domu patrze, że poprzednie kupowałam E więc kurna nie wiem o co chodzi...znowu urosły??? a to "tylko" 325 ml

teraz jakbym chciala wymienic na wieksze to chyba bym w nocy spac nie mogla bym miala takiego stresa ze te takie ladne a wyjda jakies brzydale