|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
ok 4tys
wiec trzykrotnie taniej a efekty widziałam i sa super ![]()
#4172 |
Zakorzenienie
|
p4w spoko, poczekam
![]() Svi, to niedrogo faktycznie za brzuszek, a za piersi ile bierze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
za mentory ok 8tys ze wszystkim
#4174 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mała czarna? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwal się bałwankiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Kubuś? Dziewczyny chcące się upiększać ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2013-02-02 o 15:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() ![]() Buziaki do Tomka ![]() ![]() ![]() Nie wierzę ![]() Cytat:
![]() Z nas wysysają ![]() Nie znam ![]() ![]() Tak, z Polskiej Róży, ale rozglądam się za innym (kupiłam na szybko), bo bzu tam 37%, reszta to cukier ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-02-02 o 17:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli tak samo, jak u nas ![]() Jak będzie ubrany, to cyknę zdjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lepiej, wiesz, chyba ten steryd działa, bo katar nie był taki obfity, jak zazwyczaj. No ale steryd ![]() *** Mam poprawioną ulotkę apel Maciusia.jpg
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-02-02 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Wtajemniczenie
|
O Jola czekałam aż przyjdziesz. Powiedz mi , znalazłaś coś na Twoje suche dłonie?
Mówiłaś ostatnio że robisz herbatki z majeranku dla Kuby, a ja wszędzie gdzie czytałam to podają tymianek, to co to w końcu ma być ?? A co robi pseudoefedryna?
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2013-02-02 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisz po wizycie ![]() Aż starch pomyśleć,co będzie,jak wszystko wyssą ![]() Kiedyś czytałam o tym Actifedzie i jak zaczęli reklamować ten Acti-trin,to zgłębiłam wiedzę na necie,bo zaciekawiło mnie,że podobną nazwą się zaczynają.I to,to samo ![]() Jak coś znajdziesz,to daj znać ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie ![]() No co? ![]() ![]() U mnie,ostatnio bardzo często,tak się dzieje ![]() No wiesz,chyba wszystko jest dla ludzi,a mało który lek,nie posiada skutków ubocznych ![]() ![]() ![]() Bartosz nadal ma katar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT. Ulotka super ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2013-02-02 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja daję z majeranku, o tymianku nic nie wiem. Działa podobnie, jak amfetamina. I od razu zaznaczę, że wiem, że w takich ilościach, z taką częstotliwością itp., ale uważam, że na rynku jest tyle syropów, że spokojnie mogę pseudoefedrynę omijać. Cytat:
Dam ![]() Znikniemy ![]() Sporo tego jest, Acatar zatoki, wszystkie Gripexy, Ibum extra, Ibuprom zatoki, Modafen, Nurofen antigrip, z tym, że to dla dorosłych. Wiem, ale zawsze mam obawy. Rozumiem Cię bardzo dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
#4181 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sorki, ze znów wpadam jak po ogień ale nie dam rady siedziec dłużej, zaraz usnę... u nas jako tako, ja znów przeziębiona, Zuza też kapkę, w sumie tylko katar ma mały, mam nadzieję że nic się u niej nie wykluje bo bal we wtorek mają. Chce być motylkiem, tyle że mama beznadziejna i pojdzie w normalnych ciuszkach (różowa bluzeczka, granatowa spódniczka i zielone rajty, soczyste kolorki) do tego skrzydełka i opaska z motylkami, nic już chyba nie wymyśle, ehhh mało mnie ale zero czasu, wybaczcie do nasępnego papa ![]()
#4182 |
Zakorzenienie
|
Miramej, ja zaglądam i podczytuję co u Was
![]() ------------------------ mam nadzieję, że wszystkie chorowitki już zdrowe i najgorsze za Wami ![]()
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas tak: Zosia dzisiaj jak na razie gorączki już nie ma, ale jeszcze kaszle (ale w sumie tylko z rana, w dzień sporadycznie; mam wrażenie, że po tym pneumolanie kaszel jest dużo bardziej mokry i więcej się odrywa), no i katar mamy znowu taki zatokowy... ![]() Do przedszkola oczywiście Jej jutro nie puszczę, nie ma mowy, dobrze, że babcia cały czas na zwolnieniu. Svi super, że robisz plastykę ![]() Dla mnie na razie ważniejsze mieszkanie niż nos ![]() ![]() Kat za Ciebie też trzymam kciuki, żeby nowe cycuszki były bliżej niż dalej ![]() ![]() A ja byłam wczoraj podkolorować moje piórko ![]() ![]() ![]() Ale.... chcę podkreślić, że przejechałam sama w dwie strony 130 km!!! SAMA!!! ![]() ![]() ![]()
#4184 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Mam wolna niedzielę to korzystam - dzien lenia dzis ![]() Nastepny tydzien bedzie ciezki a wolne bede miala dopiero w popielec ![]() Do tego dopadlo mnie chorobsko, zaczelo sie od uporczywego kaszlu , teraz juz sie odrywa, wczoraj mialam goraczke i na dodatek zatoki zapchane ![]() teraz czekac az Werka sie rozchoruje ![]() Pozdrawiam was dziewczyny ![]()
#4185 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
Ja też słyszałam,o tych skutkach ubocznych sterydów,właśnie przy stosowaniu,przez dłuższy okres czasu ![]() ![]() Nie żartuj ![]() ![]() Ta nasza lekarka,nawet dla dorosłych nie poleca ![]() Ehh,skąd ja to znam? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dajesz coś na katar? Fajna niespodzianka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psikam wodą morską, mam też mucofluid, ale Zosia się przed nim strasznie broni ![]() ![]() ![]() Ps. oczywiście Zosia prawie nic nie je ![]() Czeko ![]() p4w wstaw obiecane fotki ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2013-02-03 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Pokaż potem motylka, a cóż więcej potrzeba ![]() ![]() No ale jeszcze napisz kilka słów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krem Bielendy kupię ![]() Cytat:
![]() Bez recepty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
![]() prawdziwe życie ![]() Cytat:
![]() świetny pomysł ![]() [QUOTE=Svinecka;38987863 a powiem Wam, ze...........7 kwietnia mam termin plastyki brzucha ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() piękne to twoje piórko ![]() ![]() zdrówko dla Zosi ![]() czekoladka nie daj się chorobie ![]() W końcu miałam wolną sobotę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w nocy znowu ponad 39 ![]() Urwę się w ciągu dnia do lekarza sprawdzić, czy coś gorszego się nie wykluło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lepiej to przemyśleć, bo usuwanie nie jest już taką prostą sprawą ![]() ![]() O matko, ale nocka ![]() *** ![]() ... ![]() Dzisiaj nie śpimy od 3.30 ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2013-02-04 o 06:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Angy moja też o 3:30 się obudziła i w łóżku tworzyła legowisko z męża kołdry i poduszki.Nie leżała a siedziała
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, tylko Zośka to przez gorączkę się przebudziła.... A i nie wiem, czy Wasze dzieci tez tak mają, ale przy wysokiej T straaaasznie uskarża się na ból nóżek i stópek zwłaszcza ![]()
![]() |
#4192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() megi, ja też się nie znałam, zaczęłam czytać i poleciało ![]() Też kupiłam w sobotę w Smyku kilka rzeczy dla Kuby w dobrej cenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() daj znać Przerażają mnie te ciągłe choroby, niech już będzie wiosna, może będzie lepiej ![]() Nam też się spanie o tej godzinie skończyło, Kuba dostał takiego ataku kaszlu, że po 2 godzinach spasowaliśmy i wstaliśmy. Kuba, jak gorączkuje, to jest, jakby powietrze z niego uszło, za to wierzga, gdy mu się coś śni, albo boli go brzuszek.
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też, szczerze mówiąc mam już dość ![]() ![]() ![]() ![]() W piątek po południu Zosia była w takim stanie, że jeszcze Jej takiej nie widziałam..., siedziała jak figura woskowa, półprzymknięte powieki, oczy patrzące na wszystko i na nic jednocześnie, straszne ![]()
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Angy a nie możesz skorzystać z pomocy byłej niani? może masz w okolicy jakąś sąsaidkę której tak wybiórczo pasowałoby zaopiekować się dzieckiem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
no ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uuuu może dzisiaj sobie odbijecie spanie ![]() Cytat:
Ja cię rozumiem. W grudniu miałam taką sytuację. Amelka co chwilę nam się rozkładała, raz ja brałam wolne raz małż ![]() ![]() serce się kroi ![]() Przed chwilą miałam ![]() ![]()
![]() |
#4196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o drugiej opcji intensywnie myślę, bo na dłuższą metę bez kogoś "na telefon" nie pociągniemy. Cytat:
![]() ![]() *** Więc tak: w dzień na kontroli niby nadal bez zmian osłuchowych, lekarka zleciła nam zrobić badanie krwi i moczu jutro. No ale godzinę temu wróciliśmy z pogotowia, bo po południu Zosia miała 40 st. ![]() ![]() ![]() Gdybym była twardsza to bym pewnie wstrzymała się z tym antybiotykiem do jutra, no ale nie miałam jeszcze doświadczenia z przelewającym się przez ręce (własnym) dzieckiem i tez mi za przeproszeniem rura zmiękła ![]() Lecę, bo ledwo na oczy widzę.
![]() |
#4197 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna Zosia ![]() ![]() ![]() Jak już byliście na oddziale,to szkoda,że lekarka na cito,tych badań nie zleciła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję,że noc,będziecie mieć spokojną i szybko Zosi przejdzie ![]() A jaki antybiotyk macie? Jola ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
biedna Zosia
![]() mam nadzieje, ze antybiotyk szybko zadziala
#4199 |
Zakorzenienie
|
wstawiłam
![]() zdrówka dla dzieciaczków ![]() podajecie dzieciom tran, albo cos na wzmocnienie? my dajemy tran i nie wiem czy to jego zasługa, ale T nie choruje ![]()
![]() |
#4200 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak noc? I jak teraz Zosia się czuje? Cytat:
![]() ![]() Czyli Sulfarinol nie okazał się geniuszem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie trochę mnie męczy taka niekonkretna diagnoza, lekarz mówi, że to może też mieć powiązania alergiczne, ale mówi, że to takie szukanie igły w stogu siana, bo testy kłamią ![]() ![]() Ech ![]() Cytat:
*** ![]() ![]() Kaszlę, jak stary gruźlik ![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-02-05 o 09:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.