|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
potworkowa
|
No ja nie mogę, moja mama z moja babcia są nie do przegadania i cały czas jest nagonka, że samo mleko Oliwce już nie wystarcza i powinna jest kaszke za każdym razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() |
#1263 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Zuźka zasnęła. Za pół godziny będę musiała obudzić, nakarmić jabłkiem i dynią z kaszą manną i w drogę.
Od rana jest nie do wytrzymania. Jęczy, wyje. spać jej się chciało, oczy tarła, prawie zapałkami podpierała, ale zasnąć za nic. Z półtorej godziny się męczyłyśmy. Wreszcie usnęła, gdy zaczęłam czytać jej książkę. I to nie jakieś bajeczki, ale książkę, którą sama aktualnie czytam. Najpierw wyciągała po nią łapki, później miętosiła w rączkach aż wreszcie padła. więc ja w try miga kawka i na wizażyk ![]() [QUOTE=Konczita;39046475] ![]() Cytat:
najgorzej trafić na durnych sąsiadów. my w bloku mamy rewelacyjnych w większości w wieku mojej babci, ale tak przyjaźnie nastawieni i nie zrzęddliwi. Non stop zachwycają się Zuzanką, psiakiem i cieszą się, że młodzi ludzie do bloku się wprowadzają. Ale za to na działce - mamy działkę 15 km od lublina i tam planowaliśmy się budować - to debilizm głupotą pogania... masakra! w wakacje chcieliśmy grodzić, to się czepiają o bzdety. Mąż posadził przed granicą działki wierzby, to najpierw się awanturowali, że im będą słońce zasłaniać ![]() Cytat:
szczerze, to też trochę liczyła... ba... nawet byłam święcie przekonana, że te wszystkie mdłości, senność, zawroty głowy to przez bejbika. No a teraz troszkę jestem zawiedziona i chyba musze się wybrać na jakieś badania ![]() Cytat:
i później zacznij spokojniej Cytat:
Cytat:
świetny! ![]() ![]() Wszystkiego naj naj dla Poli, Jagódki i Zuzi ![]() Boziu... jak mnie głowa boli... Lourse, za Twój negatywny ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-02-05 o 10:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zadomowienie
|
chyba mam jakis kryzys laktacyjny
![]() ![]()
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam mniej- więcej i uciekam, bo dziecko na macie wiecznie leżeć nie będzie, już i tak z 40 min spokoju mam, a muszę jeszcze umyć butelki itp. i wstawić do sterylizatora, potem na spacerek i wpadnę póżniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |||
Zadomowienie
|
Też dzisiaj o Niej myślałam, mam nadzieję, że wszystko dobrze i wpadnie nam opowiedzieć co i jak.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A powiedz mi, jak przygotowujesz Małą do wyjścia na basen? Ja też chętnie bym poszła, ale boję się, że się przeziębi po basenie... Tak, krzyczenie to jest ekstra rozrywka! My się zaraz karmimy i idziemy na spacerek!
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Widzę,że jednak testy negatywne,a już myślałam
![]() U Nas slonko świeci ale czy ciepło to nie wiem. Zaraz się biorę za naleśniki ![]() Angel wszystkiego co najlepsze dla Jagodki. Konczi współczuję sąsiadki,nie jest z Nią najlepiej widać. U Nas chorobowo troszke. Mąż lepiej,za to mnie bierze i Gracjanka. Na jutro go zarejestrowalam do pediatry. Lepiej szybciej niż później ma być gorzej. Gda co do pieska to nie wiem co doradzić niestety. Do później |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
Poza tym też muszę zrobić test, ale dla mnie dwie kreski to będzie koniec świata, więc się boję, niby gumki były, ale Kinga też zrobiona w gumce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=maggie123;39049680]Zuźka zasnęła. Za pół godziny będę musiała obudzić, nakarmić jabłkiem i dynią z kaszą manną i w drogę.
Od rana jest nie do wytrzymania. Jęczy, wyje. spać jej się chciało, oczy tarła, prawie zapałkami podpierała, ale zasnąć za nic. Z półtorej godziny się męczyłyśmy. Wreszcie usnęła, gdy zaczęłam czytać jej książkę. I to nie jakieś bajeczki, ale książkę, którą sama aktualnie czytam. Najpierw wyciągała po nią łapki, później miętosiła w rączkach aż wreszcie padła. więc ja w try miga kawka i na wizażyk ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do sasiadow to mamy popertanych i tutaj, i na dzialce na wsi. Tu jest walka o miejsca parkingowe, tam o drzewa i slupki. Dobry sasiad to skarb |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
potworkowa
|
Nie powiem, bo mała cały czas jest na tej dolnej granicy, ale wszystko jest w porządku, rozwija się normalnie i żadnych problemów nie ma. Tyle tylko, że przez dwutygodniowy katar waga praktycznie w miejscu stanęła, bo przybrała wtedy 200 gram, ale to znaczy, że mam teraz kaszke ladowac, żeby nadrobila?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
hej hej mamuśki
![]() ![]() ![]() A od wczoraj jestem z Jaśkiem u mamci ![]() ![]()
#1275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
potworkowa
|
gda daj psu czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym raczej karmila normalnie, specjalnie chyba jej nie ma co futrowac ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę iść prasować,tak mi się nie chce ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Moge prosic kogos o odpowiedz co to moze byc ten "ziarniaczek"z wymazu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
lourose i maggie no widzę że testy robiłyście
![]() ![]() i muszę już uciekać bo dziecko głodne się obudziło i jest krzyk ![]()
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślałam że po naszych testach któraś zaraz będzie robić. Ciekawe kiedy kolejny maluszek nam przybędzie Ide budzić dziecię. Najchętniej obok niej bym sie położyła i pół godzinki pospala
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Już pospała córcia a ja nawet jeszcze deski do prasowania nie rozłożyłam
![]()
![]() |
#1284 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale sliczny ;-) Podobne oczka do Julka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
ale mam hojnego męża. zostawił mi dziś na śniadanie 2 piętki chleba
![]() no cóż, zrobiłam sobie omlet... ![]()
#1286 | |||||||||
Zakorzenienie
|
delikatnie mówiąc ![]() Cytat:
u nas tez pochmurnie ale Duśka poszła ![]() Cytat:
to teraz nie wiem czy zestaw czy tą patele głęboką .. yhh Cytat:
![]() my nie mamy i raczej nie będziemy póki co mieć bo duśka nie usiedzi w jednym miejscu byłby wrzask ... może później chociaż jak zacznie siedzieć stabilnie i raczkować to szkoda jej tak ograniczać ruch .. chyba ![]() Cytat:
czyli wieści super przynosisz... i dobrze wiedziałam że z Kinią wsio ok jest ![]() Cytat:
pytałam kiedyś o foteliki ale umknęło w tłumie postów myśleliśmy o FP, miała któraś???? coś takiego chciałam http://allegro.pl/fotelik-samochodow...967010598.html ale czy to się sprawdzi jak do 18 kg ? Cytat:
nie zazdroszczę sytuacji ... ehh no jak tak można no ? ja nie jestem za kaszką do każdego posiłku [QUOTE=maggie123;39049680]Zuźka zasnęła. Za pół godziny będę musiała obudzić, nakarmić jabłkiem i dynią z kaszą manną i w drogę. Od rana jest nie do wytrzymania. Jęczy, wyje. spać jej się chciało, oczy tarła, prawie zapałkami podpierała, ale zasnąć za nic. Z półtorej godziny się męczyłyśmy. Wreszcie usnęła, gdy zaczęłam czytać jej książkę. I to nie jakieś bajeczki, ale książkę, którą sama aktualnie czytam. Najpierw wyciągała po nią łapki, później miętosiła w rączkach aż wreszcie padła. więc ja w try miga kawka i na wizażyk ![]() Cytat:
jejku wówczas całe życie byście mieli z debilami masakra dobrze że się ewakuujecie w porę Cytat:
póki co jest dobrze i wystarcza na kolacyjkę Cytat:
dobrze że coś wogóle zostawił hahahaa
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
przyszły grzechotki na rączki i nóżki z lamaze
![]() trochę za poźno je zamówiłam, bo Iga sama zaczęła się interesować stópkami ![]() i takie trochę na styk są te paski, bo jak dziecko ma grubszą rączkę to już będzie problem, no ale cóż ![]() w ogóle to za tydzień mam przymiarkę sukni a ja nadal butów nie mam ![]() Lilka cieszę się że i Was wszystko w porządku, myślałam o Was ![]() ![]() Też myślałam o Elenie, jak tam w pracy, pewnie się nam niedługo zamelduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Ula świetny ten kojec, już sobie zapisałam i pokażę mamie ![]() ![]() Śpioszka, ogólnie jak patrzę na fotki Julka to mi się wydaję, że nasze chłopaki dosyć podobne są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Te babcie to rozpieszczają ![]() Niegrzeczna właśnie u nas grzechotki z lamaze tez na styk, fajne są, ale mój mały to ma je gdzieś... może dorośnie
Moja miłość - Antek 16.09.2012 ![]() Edytowane przez Katiaskaa Czas edycji: 2013-02-05 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem kabura lepsza ![]() I tak, gada sie w niej, nie trzeba wyciągac za każdym razem ![]() Cytat:
już ostatnio tłumaczyłam że symbian to system operacyjny tak jak w komputerze windows. I Tobie tapatalk nie bedzie działał prawidlowo a nawet wcale bo tapatalk jest na system android a nie symbian. Cytat:
Został slad po zadrapaniu. A tą Waszą sąsiadke wytargałabym za wlosy i niech sie pinda wyprowadzi z tym zafajdanym kundlem do piwnicy jak jej dziecko przeszkadza. Sama dzieci nie ma pewnie to se psa zafundowała żeby miała z kim pogadać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.