Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 13:44   #2491
marzena_S
Zadomowienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Mme_Audrey, o matko współczuje- zdrówka dla Heli. Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie...

Marina, miałam gulę w gardle czytając Twój post, nie macie lekko. Musisz być silna dla Igorka, los musi się wreszcie do Was uśmiechnąć..

Iwa, kapitalne rzeczy potrafisz stworzyć, jestem pod wrażeniem.

Żaneta, pięknie Ci wyszedł księżyc.

Myha, a mi się wydaje, że w Twoim brzuszku mieszka braciszek Martyny. Urocza panienka z Twojej córeczki.

Eve, ale długo się utrzymują nieprzyjemne ciążowe dolegliwości- oby nie tak jak u Brumka do końce. Jestem strasznie ciekawa czy Marysia będzie miała drugą siostrzyczkę czy brata.

Nadrabiałam przez telefon i już więcej nie pamiętam...
Stary 2013-02-05, 13:47   #2492
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102...wlat____i.html niezle, co?

klikacie?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:17   #2493
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuniaste Stworki

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Znam ten bol, Melka też sobie raz na jakiś czas robi takie przerwy

:
masakra i po godzinie huśtania ja mam ochotę puścić pawia a ten mi się błogo chichocze

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Agata też je sama łyżką. czasem pomagam jak wchodzi w fazę wygłupów. Ostatnio namiętnie smaruje bułki serkiem/masłem.

Dobijcie mnie...
mój tak samo smaruje ostro serkiem bułki, ale potem zjada więc nich sobie smaruje

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Pozdrowienia za szpitala :/ Zapalenie płuc się przyplątało
zdrówka kochaniu dużo zdrówka!!!!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
jeżu kolczasty chyba kupię Żbikowi wodę kolońską
Stary 2013-02-05, 14:19   #2494
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Oliweczko U Nas też takie histerię są. Zdarzają się wtedy kiedy nie umie sobie poradzić ze złością i np kładzie się na ziemię albo rzuca na kanapę. Za namową Scio nazywam rzeczy po imieniu i mówię Emilie, że widzę że się denerwuje i że nie lubię jak się tak złości i ma mi wtedy pokazać co chce albo gdzie chce iść to będę wiedzieć o co jej chodzi a ona się denerwować nie będzie. Generalnie kiedy widzę, że zaczyna np kogoś uderzać, albo że zaraz zacznie się denerwować odwracam jej uwagę na coś innego. U mnie ma fazę bicia w sumie klepania odruchowo bez przyczyny babcie i tylko najwięcej jej się dostaje nie znając tak naprawdę przyczyny, czasem wg nie reaguje a czasem trzymam ją mocno za rękę i babci powiedziałam, że tak samo ma zrobić i powiedzieć że robi ała i że nie chce aby tak robiła. Co do zazdrości to nie wiem Ja tego się boję jak urodzi się bobas,ale mówię sobie że w miarę możliwości dama będzie robiła ze mną dużo rzeczy przy bobasku, już jej mówię co będziemy robić, że będzie dzidzia itp itd. i szykuje się na to że będę musiała mieć mega mocy aby w czasie kiedy bobas będzie spał mieć czas na odpoczynek i czas na zabawę z Emilie.

JAK mam zrobić suwaczek w podpisie?! ale żeby była sama nazwa np BOBAS ? kombinuje od dwóch dni i nie wychodzi mi, zapomniałam
Moja też tak klepie i mówię stanowczo NIE, NIE WOLNO, ale różny to ma skutek.
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziś jak za starych, dobrych czasów - spałam 4 godziny I to chyba nie całe. 2 razy po 2
A właśnie się zastanawiałam, czy Tymus już tak na dobre będzie spał całe noce.
Cytat:
koszmar-szybkiego powrotu do zdrowia
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
No to zaczynam od wczorajszego spotkania.
Hania z Jasiem mają niemal, że identyczne fryzury.

Cytat:
I jeszcze trochę zimowego wczasowania.
drugie w ramkę i na ścianę

Hej.
U nas też noc byle jaka z Julą oczywiście- wstała o 2 z płaczem i do rana spała u nas bo i ja usnęłam

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:50   #2495
isiaok
Rozeznanie

Witam!

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Ja własnie siedzę z kawka, Borysek śpi, obiad zrobiony, okropny deszcz za oknem, pogoda łóżkowo-książkowa.
Pochwalę moje dziecko-zaczyna jesc sam łyżeczka(od 2 dni) i zaczyna składać lego
i za odbutelkowanie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam
pamieta mnie ktos jeszcze
nie mam czasu, nie mam sily 0 jestem rozlazla na maxa

Co u nas? MArysia albo w zlobku, albo chora w domu - na zmiane. Od piatku walczymy z katarem. Ogolem robi sie coraz madrzejsza i przez to mam wiecej przy niej do roboty, bo wlezie wszedzie wszytsko musi widziec itd. Teraz na topie jest kuchnia - wlazi na taborety i zaglada na kuchenke, do zlewu i na szafkach patrzy co stoi.

Ja oki, jutro zaczynam 16 tydzien, dzidzia rosnie. Na usg nie chcialo sie dziecko pokazac co ma skrzyzowalo nozki i pozostalo w bezruchu

To tyle, wiecej nie przychodzi mi do glowy.

Obecnie nowa umiejetnosc Marysi - pytam "gdzie mama ma dzidzie" podchodzi do brzucha podnosi koszulke i mowi "tu jest"
To chociaz tyle dobrze,ze jestes w domu i mozesz sie zajac chorowitkiem

Cytat:
Uff, jesteśmy w domu.

Brumku, spotkanie w Telikowie było boskie. Cały czas jestem pod wrażeniem Bajkolandii- normalnie raj dla dzieci, przestronny i kolorowy. Jasio rośnie jak na drożdżach i zmienia się w mega przystojniaka. (do tego pięknie mówi Hania! )Chłopak miał takiego powera, że moje zaspane dziecko za Nim nie nadążało. Hania dostała piękną książeczkę mobilizującą Nas do pożegnania się z gumowym przyjacielem- w ciągu tygodnia mam zamiar przeprowadzić smokową rewolucję. Czas oczywiście zleciał za szybko, aleeee będzie jeszcze okazja do ponownego spotkania w tym miesiącu.

Isia, a jak Ewcia się czuje? Ciocia Telikowa ma w depozycie coś od Nas.

Uciekam do wyra, jutro pomęczę Was zdjęciami.
nie moge przebolec tego spotkania
Jaki depozyt???Marzenko oszalałas To jest powod do kolejnego spotkaniamoze teraz sie uda
I masz racje-ta telikowa bajkolandia bardzo fajna-akurat dla naszych maluszkow.
Zdjecia cudne-widac,ze wypoczeliscie-sople niesamowite!!!
A Jasio z Hania tak uroslicos niesamowitego-takie duze juz te nasze dzieci!I piekna reklama beskidu!Az chce sie pic

Cytat:
Duzo zdrowka-szybko wychodzcie bidulki

BrumekJak to nie spaliscie?Mam nadzieje, ze tak nie zostanie

Ewcia dalej chorutka...byłysmy chwile na spacerze ale oczka łzawia, z nosa sie leje
Jedyny plus taki,ze dzieki chorobie odstawilismy nocne picie mlekaTak sie ciesze...bo spedzalo mi to sen z powiek. Myslałam, ze sie nie da a juz 4 noc z woda za nami.I jak sie okazuje moje dziecko wogole nie bylo glodne
I mamy nowe sukcesy w robieniu "biby"na nocnik
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:55   #2496
agawoo
Zakorzenienie

Na szybko:

Audrey - zdrówka
Marzenka, Telik - zdjęcia, dzieciaczki i Wy cudni
Marzenko, aż mi się zachcialo zimowych wakacji
Shirka - no ja mam ochotę z mostu skoczyć, a dzidziusia chuligani

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 15:33   #2497
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
I mamy nowe sukcesy w robieniu "biby"na nocnik
u nas jeszcze nie było ,,biby" na nocnik

\dziewczyny- a jak myślicie- czy zakup łóżka dla Julci rozwiązł by problem nie spania nocnego? Mamy wrażenie, że jak dotknie siatki( mamy turystyczne) to sie budzi- Ona się tam nie mieści na szerokość...

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 15:41   #2498
Kolina
Zadomowienie

cześć
właśnie odkryłam że mam na zbyciu nowa, nie otwieraną kaszkę holle wazną do 25.kwietnia.2013
może ktoś potrzebuje na już?

taką jak ta
http://www.sklepdietetyczny.pl/dla-n...50g-holle.html
Stary 2013-02-05, 16:07   #2499
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Shirka - no ja mam ochotę z mostu skoczyć, a dzidziusia chuligani
no dobrze, że nie mam mostu po blisku
Stary 2013-02-05, 16:16   #2500
Marina1
Zakorzenienie

cześć kochane, w końcu mam internet... po 2 miesiącach abstynencji założyliśmy w końcu tu w pokoju net... nawet nie wiecie jak się cieszę.

przepraszam za moje smęty. Postaram się już aż tak nie narzekać. Przepraszam Was.

Byłam dziś z małym już 3 raz u lekarza, już ma oskrzela 3 tygodnie... miał klacid czy jakoś tak, potem sumamed a teraz bactrim i coś jeszcze. Normalnie kaszle dalej i dalej mu rzęsi.
Na dodatek babka jest tak chora i nie rozumie, że zaraża. Ajajajaj...

Postaram się być na bieżąco od dziś.
Całuję Was bardzo bardzo bardzo
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:29   #2501
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
cześć kochane, w końcu mam internet... po 2 miesiącach abstynencji założyliśmy w końcu tu w pokoju net... nawet nie wiecie jak się cieszę.

przepraszam za moje smęty. Postaram się już aż tak nie narzekać. Przepraszam Was.

Byłam dziś z małym już 3 raz u lekarza, już ma oskrzela 3 tygodnie... miał klacid czy jakoś tak, potem sumamed a teraz bactrim i coś jeszcze. Normalnie kaszle dalej i dalej mu rzęsi.
Na dodatek babka jest tak chora i nie rozumie, że zaraża. Ajajajaj...

Postaram się być na bieżąco od dziś.
Całuję Was bardzo bardzo bardzo
smęć ile chcesz dlatego między innymi tu jesteśmy przecież fajnie, że wracasz brak was tutaj!!!!
Stary 2013-02-05, 16:36   #2502
Marina1
Zakorzenienie

dzięki shirka, idę obczaić do klubu, byłam kiedyś, ale nie dałam rady przeczytać wiele. O ile dam radę, bo młody dokuczliwy
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:12   #2503
iustyna1
Wtajemniczenie

marina super, że jesteś!!!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:25   #2504
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
u nas jeszcze nie było ,,biby" na nocnik

\dziewczyny- a jak myślicie- czy zakup łóżka dla Julci rozwiązł by problem nie spania nocnego? Mamy wrażenie, że jak dotknie siatki( mamy turystyczne) to sie budzi- Ona się tam nie mieści na szerokość...

Oliweczko u mnie juz 2 razy tak bylo, ze dorosle lozko przelozylo sie na lepszy sen dziewczyn, mam nadzieje, ze z Antkiem tez tak bedzie. I Tobie tego zycze.

Zdrowka dla chorowitkow!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:32   #2505
isiaok
Rozeznanie

Marinamoze z nami bedzie Ci chociaz ciut lżej
I Widziałam Igorka!Zywa reklama "pij mleko, bedziesz wielki"!!!!!!!
Stary 2013-02-05, 17:56   #2506
brumek
Zakorzenienie

Marina, to najlepsza wiadomosc tygodnia, ze wracasz
I smec ile chcesz - to najlepsza terapia
Stary 2013-02-05, 18:25   #2507
patik87
Zakorzenienie

Nie mam dzisiaj weny na pisanie, ale Marina muszę powiedzieć że się cieszę że macie neta w pokoju i będziesz z nami na bieżąco
Smęc ile potrzebujesz, z nami będzie ci łatwiej

Aaaa Marzena cudne fotki, Johny i Hanka jak rodzeństwo.
I góry
Stary 2013-02-05, 18:32   #2508
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Marzenka, zazdroszę i wyjazdu i spotkania, prześliczne zdjecia. Hania i Jaś faktycznie podobne fryzury mają.

isiaok to ze Ewcia teraz nie je w nocy, nie znaczy że jak wyzdrowieje też tak będzie, teraz ma spadek apetytu. Być może sie oduczy, ale różnie to bywa.

Oliweczka, te łóżeczka sa podobne wielkoscią, chyba że już kupisz typowo duże łózeczko drewniane. Ale to chyba lepiej zainwestowac juz w dorosłe łózeczko Ja mam drewniane i turystyczne, i nie ma dla Karola różnicy czy dotyka szczebelka czy siatki. Po prostu na sam dotyk coś mu nie pasuje.

Marina zdrówka, nie dobrze ze małemu się tak trzyma, moze powinniście zbadac co to za bakteria, zeby dostosowac leczenie. Ważne też ze nie idzie dalej.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 18:36   #2509
mamad1
Zadomowienie

Marina cieszę się, że macie w końcu neta! Zawsze to jakiś odskok od codzienności I smęć, ile tylko chcesz i potrzebujesz.

Marzena super zdjęcia!
Ja miałam rzut beretem w góry, ale ani ich nie znam, ani na nartach nie jeździłam Jakoś tak wystarczało mi to, że stoją A teraz trochę tęsknię...

Zaneta
może masz rację. Własnie sama się nad tym zastanawiałam, jakby to było (ale nie za bardzo, bo potem tym bardziej mi smutno)
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:52   #2510
zanetaa88
Zakorzenienie

Oliweczka u mnie "NIE, NIE WOLNO" działa jak płachta na byka, więc staram się tak nie mowić tylko inaczej ubierać w słowa.

Marina cieszę się, że jesteś!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:14   #2511
myha82
Wtajemniczenie

MARZENA zdjęcia boskie Az zapragnełam jechac w góry Johny i Hania wyglądaja jak bliźniaki Zdjęcie ze słomkami rozwaliło mnie na łopatki
MARINKO witaj z powrotem-smec ile potrzebujesz-zawsze będzie ci lżej na sercu jak wylejesz swoje smutki chociażby tu lub w klubie...
Zdrówka dla Igiego

EVE jak wizyta?

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:40   #2512
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Czesc i czołem

Marinko Ciesze sie ze bedziesz znów z nami zdrowka dla Rogiego

Marzenko fotki cudne... Ja raz byłam w górach tylko i to tez maj był.

Brumku

Oliweczko Moze dorosłe łóżeczko rozwiąże sprawę

Eveewe biedaku

Gdzies nam dziewczyny poginely. Piwnooka i ela_86

A pro po ukazywania płci dziecka. Mam znajoma która jest teraz w 12 tyg ciazy. Była dzis pierwszy raz na wizycie i powiedziano jej ze u nich nie informują jakiej płci jest dziecko. Jesli chce to Moze iść prywatnie, ale to koszt 90 f paranoja jakaś. Podobno robią tak ze wzg bezpieczeństwa nienarodzonego dziecka. W niektórych kulturach wschodnich (Indie, Pakistan itp) jak jest dziewczynka potrafią usunąć taka ciąże. No ale nijak sie to ma do Polaków czy nawet Anglików. Im powinni mówić o ile sobie tego życzą.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:02   #2513
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
isiaok to ze Ewcia teraz nie je w nocy, nie znaczy że jak wyzdrowieje też tak będzie, teraz ma spadek apetytu. Być może sie oduczy, ale różnie to bywa.
Wiem, własnie dlatego zabrałam sie za to teraz Mimo,że budzi sie jeszcze czesciej a spanie konczy sie w okolicach 4 nie poddam sie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Czesc i czołem

Gdzies nam dziewczyny poginely. Piwnooka i ela_86

ciazy. Była dzis pierwszy raz na wizycie i powiedziano jej ze u nich nie informują jakiej płci jest dziecko. Jesli chce to Moze iść prywatnie, ale to koszt 90 f paranoja jakaś. Podobno robią tak ze wzg bezpieczeństwa nienarodzonego dziecka. W niektórych kulturach wschodnich (Indie, Pakistan itp) jak jest dziewczynka potrafią usunąć taka ciąże. No ale nijak
A pro po ukazywania płci dziecka. Mam znajoma która jest teraz w 12 tyg sie to ma do Polaków czy nawet Anglików. Im powinni mówić o ile sobie tego życzą.
Piwnooka mignęla mi dzisiaj na pasku

A wizyty dziwne...przeciez kazdy ma prawo wiedziec kto mu rośnie w jego własnym brzuchu
Stary 2013-02-05, 21:08   #2514
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hejo mamolinki
Marzenko zdjęcia z gór śliczne, zawsze macie cudne zdjęcia ale w tych z gór jest tyle magii... Uwielbiam wasze zdjęcia i nigdy mi dość
Nasze bajkolandowe zdjęcia tez fajne, to pierwsze z Hanią macie urocze, śliczne wyszłyście. Dziś pokazywalam fotki mamie i mówię tu jest Hania a mama" córeczko przecież Ty mi Jasia pokazujesz" hihi faktycznie maja jakieś wspólne cechy

Marinko uwielbiam fakt ze będziesz u nas częściej

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2013-02-05 o 22:10 Powód: :)
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:17   #2515
isiaok
Rozeznanie

TelikGejów Teliczku To tak chyba po amerykansku-Hey Guy

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Wchodzcie na zubry-sa sarenki!!!

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Dałam Ewce poduszke do łozeczka zeby jej sie lepiej oddychało-a ze nigdy nie spała na poduszce strasznie ja to rozbawiło...wyrzuciła poduszke, fala smiechu ale pospiewałam i sie wyciszyła. Podłozyłam pod łozeczko ksiazki z jedenj strony-a ona zdziwiona przeturlała sie na druga polowe i zaczela sie dusic splywajacym klatarem mądra matka
Stary 2013-02-05, 21:30   #2516
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Gejów mamolinki
Gejów teliczku

oplułam sie i posikałam jednocześnie

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Wchodzcie na zubry-sa sarenki!!!
Sarenka spi! ;0

daj linka na żubry.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:35   #2517
isiaok
Rozeznanie

http://www.lasy.gov.pl/zubr[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------
Stary 2013-02-05, 21:35   #2518
zanetaa88
Zakorzenienie

Haha Telik pewnie miało byc hejo co? i komorka Ci wklepala gejów

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:49   #2519
iustyna1
Wtajemniczenie

A Telik znowu nas obraża .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:54   #2520
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
A Telik znowu nas obraża .
Mało tego...obraziła i zniknęła!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości