|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
| włosy kręcone |
|
68 | 23,61% |
| włosy proste |
|
55 | 19,10% |
| grzywka prosta |
|
24 | 8,33% |
| grzywka na skos |
|
141 | 48,96% |
| Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie
Cytat:
fryzurki ok, bardzo przyjemne i modne. ale nie ma sie co oszukiwac w granicy 25 zl to nie znajdziesz raczej fryzjera. meskie sciecia sa tansze niz damskie. zaplacisz w okolicach 50 ale bedziesz zadowolony przynajmniej. podejmij wiec decyzje sam,albo zaoszczedzisz ale nie wiadomo co ci na glowie wyjdzie albo zaplacisz i bedziesz sie cieszyl modna fryzura ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zachecilas mnie. moge namiary. ile wczesniej trzeba sie umowic ? |
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tel. 12 654 41 24. wejdź sobie na stronkę www.studiomalgorzata.com. plja się zapisywałam jakieś 2 tygodnie wcześniej, ale był bo okres przedsylwestrowy. Ok. tygodnia wcześniej powinno teraz wystarczyć.
|
|
|
#634 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
moge jakies szczegoly na temat tejze pani? z KTOREGO salonu na krowoderskiej? odwazna?
Edytowane przez porcuposerean Czas edycji: 2007-03-07 o 16:30 |
|
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Szukam dobrego fryzjera w Krakowie, który zajmie się moimi włosami (coś między sianem a loczkami :/, długie i troszke zniszczone). Chcę je skrócić i jakoś tak wycieniować by straciły na objętości i puszeniu. Widzę ze wiele z Was poleca zakład na Galla, czy będą tam umieli zająć się kręconymi włosami?? |
|
|
|
|
#637 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-09-18 o 22:05 Powód: reklama |
|
|
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
no i w koncu umowilam sie do fryzjera na galla do pani ewy i jestem zachwycona!! mam narescie fajna, ksztaltna fryzurke, a co najwazniejsze naprawde sie tam mna zajeli!
) atmosfera naprawde fajna, zarowna pani ewa jak i dwie pozostale dziewczyny bardzo sympatyczne, usmiechniete, mowia co robia czlowiekowi na glowie, doradzaja itd . dowodem tego jest to, ze maja tam naprawde duzy ruch, przynajmniej w piatki po poludniu za ciecie i farbowanie zaplacilam chyba 113 zl warto bylo tam zajrzec ![]() a oto zdjecia mojej nowej fryzurki: |
|
|
|
|
#639 |
|
Przyczajenie
|
N_itka - - - Ładna dziewczyna, ładne włosy to i ładna fryzurka
![]() Czy możesz mi napisać numer telefonu na Galla? |
|
|
|
|
#640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
nitka mi jakos znajomo wyglada :|
ladna fryzura. ja ostatnio postanowilam zapuszczac wlosy i oszczedzac wiec predko do fryzjera nie pojde
|
|
|
#642 | |||
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz powtórzę- NIE POLECAM Agnieszki Jaśko!(Patrz post 1 str 8.) Idziecie do niej na własną odpowiedzialność! Tak okropnej fryzury nie miałam nigdy po wyjściu od żadnego fryzjera! I żaden fryzjer nie wciskał mi, że się nie znam, bo przecież ładnie wyglądam! Zdjęcia z jej "dziełem" nawet nie będę tutaj demonstrować, bo mi wstyd. Dobrze, że włosy już dawno mi odrosły...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#643 |
|
Przyczajenie
|
ok ok a jak dojechac na meissnera 46 ??
i jakie sa ceny
|
|
|
|
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a wktórym miejscu dokladnie jest ten fryzjer na galla? przed przychodnią?
![]() naprawde jest tak rewelacyjnie? bo za niedlugo zamierzam zrobic mini rewolucje na glowie, teraz mam dluugie wlosy, a chce je wycieniowaxc, zrobic lekka trwala i grzywke, ale jak mi ktos to spapra to sie zalamie..teraz mam ladne wlosy, ale nudne,proste i dlugie,w dodatku dlugo sie je uklada(czyt.prostuje ).. mozna tam spokojnie isc z takim zadaniem?![]() bo z miesiac temu bylam w takim salonie na szlaku,chcialam podciac koncowki bo byly znisczone i zrobic grzywke zeby cos zmienic(skosna,nie taka na cala twarz) to mi kobieta nie zrobila bo zaczela wpadac w ochy i achy nad pieknymi wlosami i ze bedzie je musiala wtedy skrocic z dlugosci itp itd no i ja glupia zaplaciclam ponad 70 zeta za samo ciecie koncowek
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy odważna? Odważnie wygląda. A czy tak samo tnie trudno powiedzieć, bo o odważną fryzurę nie prosiłam ale sądzę, że podołałaby
|
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Hmm troche tu poczytalam i jakoś nie moglam sie też sama zdecydować, wiec mam zamiar iść i wypróbować coś nowego.. Padło na salon "Trendy" na Chmieleńcu (dz. Ruczaj) zobaczymy co wykombinują. Mam zamiar albo jakoś fajnie ściąć albo podciąć tylko końcówki ( bedzie zależało od p. fryzjerki na którą natrafie
) no, to idę... Jak wróce, to wklepie jakiegoś posta.. Trzymać kciuki, żeby krzywdy mi tam nie zrobili.. Ponoć promocja dla studentek 35zł a studentów 20zł..
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
ja serdecznie polecam salon B&G na Krowoderskich Zuchów
mężczynom też (p. Beata 'ma rękę' do męskich fryzur) a p. Kasia jest świetną fryzjerką trafiłam przez przypadek i byłam bardzo zadowolona wysłałam całą rodzinę, chłopaka i wszyscy są zadowoleni |
|
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
Norbert na Kazimierzu, po przeciwnej stronie Alchemii. Polecam wielce.
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie tam mają ceny za samo ściecie? i gdzie dokładnie jets ten salon?
|
|
#650 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie ma mowy o pomyłce ![]() N_itkę pytałam o numer bo niedawno tam była i umieściła zdjęcia ![]() A Tobie Tygrynio dziękuję za numer ![]() Najgorsze, że ten salon tak krótko czynny a weekendy jakoś się nigdy nie mogę zebrać albo mi coś wypada ...
|
|
|
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny drogie,
zwracam się do Was które odwiedzacie FREESTYLE na Stradomiu. Która Pani Agnieszka to Pani A. Skrobacz a która A. Jaśko??Czy to można jakoś rozszyfrować - po analizie postów na forum nie wiem kto jest kto!!!
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cena zależy oczywiście od długości włosów, ale samo ścięcie to będzie jakieś 20-30 zł ja mając włosy do ramion za mycie, cięcie, modelowanie zapłaciłam 40 zł |
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuję się tam wybrać następnym razem
|
|
|
#656 |
|
Przyczajenie
|
cześć ja NIE POLECAM salonu na ul.meissnera jedna wielka pomyłka już pomijam mało zachęcające wnętrze, ale to co zrobiła mi na głowie fryzjerka to woła o pomstę do nieba już miesiąc czekam aż włosy wrócą do swojego normalnego stanu i będę mogła je lekko odświezyć tylko pytanie gdzie...??
|
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis
No własnie dziewczyny czy ktoś już zna przykładowe ceny??? Bardzo chciałabym sie tam wybrać (nie jestem z Krakowa:/) ale nei wiem czy ceny nei będą kolosalnie kosmiczne ![]() dlatego wolę najpierw się was zapytać ![]() a co do strony www to najpierw myślałam, że coś mi net szwankuje i nie wgrywa się dalej dziwna ta strona
|
|
#659 |
|
Przyczajenie
|
u maniewskiego genialnie i milusio;-) i sami faceci...
istny raj;-) Cenowo, niestety, już nie tak bossko- za ścięcie i farbowanie zapłaciłam 220. Ale (punkt dla nich) zafarbowano mi włosy po ścięciu, czyli długie nie krótkie;-) |
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież moje koleżanka tam pracuje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ponoć promocja dla studentek 35zł a studentów 20zł..
a weekendy jakoś się nigdy nie mogę zebrać albo mi coś wypada ...