Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 07:03   #4351
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Hejka
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:06   #4352
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Hejka
Witaj ;*

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:09   #4353
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Piankka - szablon drzewka można znaleźć w internecie, mogę wysłać Ci go na pm bo tu straci na jakości.. do tego szablonu wystarczy w jakimś programie dodać Wasze imiona, datę ślubu, jakiegoś ptaszka czy serduszko i gotowe Ważne jest jeszcze, żeby w drukarni dali Ci próbki papieru, bo na niektórych rozmazuje się tusz od stempli więc sobie można w domku na spokojnie sprawdzić No i oczywiście powodzenia w pracy
Nie chodzi mi o drzewka na papierze tylko o te co wyslalaś
-> klik takiego raczej nie wydrukuję
Stary 2013-02-06, 07:13   #4354
misia880
Zakorzenienie

mnie sie bardzo podobają takie kryształy na podziękowania dla rodziców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kochanym-rodzicom-dwa-sz_5067.jpg (81,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podziekowanie-dla-rodzic_4061.jpg (56,2 KB, 4 załadowań)

Stary 2013-02-06, 07:17   #4355
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie czy wszystkie z was będą mieszkać po ślubie z TŻ osobno czy któraś zamieszka z rodzicami bądź z teściami?? Ja będę mieszkać z teściami i trochę się obawiam tego stanu rzeczy jak to będzie czy uda mi się w zdrowy sposób nauczyć teściów że tworzymy odrębną rodzinę i nasze potrzeby są na pierwszym miejscu i że sami chcemy decydować o swoim życiu. Może któraś też ma takie same zmartwienia? Dodam, że będziemy mieć do użytku całą górę czyli 3 pokoje osobną kuchnie i łazienkę. Chcemy zrobić osobne wejście do domu i i dobudować z 3 pomieszczenia.
My teraz mieszkamy z teściami ale po ślubie pomieszkamy kilka miesięcy i wypad
Stary 2013-02-06, 07:23   #4356
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Kate na dzień dzisiejszy 15 min orbitrek, potem steps aerobic (dostałam od TŻta ten schodek do stepu) z płyty, potem abdo gain (na razie nie idzie mi za dobre, próbuję się nie wyrżnąć ) i na końcu orbi na 15 minut

Myha jakie kwiaty na przełomie maja i czerwca na stół będą najtańsze? Do tej pory myślalam o tulipanach, ale kilka dni temu przeczytałam, że tulipany tylko do końca kwietnia

Dodaja mój TŻ kupował po południu
moze byc juz dalia, moze byc juz cynia. kalina moze juz byc wtedy. moga zaczac wchodzic te wszystkie lwie paszcze i mieczyki ale one bardziej pod koniec maja.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
taniec ze świecami - cudowny ale znając mnie i moje 'szczęście' spaliłabym włosy sobie i połowie gości.. wole nie ryzykować..

a ta noc w krakowie.. pięknie to wyglądało

kamilka co do podziękowań to też wydaje mi się, że możesz im podziękować za te lata które wychowywali Cię wspólnie, wręczyć im oddzielnie jakiś prezent, jeśli będziecie takowy mieli, a potem jakaś ładna pioseneczka i taniec w kółeczku.. u mojej siostry ciotecznej np. rodzice pary młodej 'wymienili sie' partnerami to też jakas opcja

myha618 skoro się zaoferowałaś to ja również chętnie zapytam o kwiatki konwalie w sierpniu - możliwe czy raczej nie ? Zastanawiam się także nad tulipanem strzępiastym (nie wiem czy to poprawna nazwa, znalazłam w goole ) dostanę go w sierpniu, ewentualnie ciężko go załatwić ? albo może jest drogi ?

_ema_ ja bym na Twoim miejscu (jeśli to są bliscy Tobie ludzie) przy jakimś piwku czy winku zapytała wprost, czy chcę mieć ze sobą osobę towarzyszącą, bo z drugiej strony nie wypada nie zapraszać bez osoby tow. No ale możesz im nadmienić, że jeśli wezmą kogoś nieodpowiedzialnego to szkoda by było, zeby się denerwowali i stracili tak dobrą zabawę zaproponuj im, że jako świadkowi mogą tworzyć parę na weselu zobaczysz wtedy ich miny - zawsze możesz krzyknąć ZARTOWAALAAM !

tak na marginesie - macie już świadków ? ja mam okropny dylemat nie ma nikogo odpowiedniego do tej roli ani u mnie ani u Tz.. albo za młodzi, albo po ślubie.. Myśleliśmy nad znajomymi, ale szybko wybiłam sobie ten pomysł z głowy, bo potencjalny świadek jest strasznie nieodpowiedzialny.. bałabym się że coś odwali
ani konwalii ani tulipana w sierpniu nie dostaniesz.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziękuję

robimy poprawiny

my mamy wesele na 130 ludzi z poprawinami

październik/listopad/grudzień/styczeń

na weselu u córki znajomych mojej mamy ta kostka gdzie się podpala oderwała się z tych drucików i spadła centralnie na oko jakiegoś tam wujka

florystką jesteś?

ja chcę kupić naklejki na buty dla mnie i dla niego

ja chciałam zrobić prezentację od młodości rodz po ich ślub nasze dzieciństwo aż do dorosłości

też mi się te filmiki podobaja tylko tak kto mi to zmontuje i kwestia rzutnika i projektora żeby to wyświetlić na sali
a no jestem
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:27   #4357
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
tak na marginesie - macie już świadków ? ja mam okropny dylemat nie ma nikogo odpowiedniego do tej roli ani u mnie ani u Tz.. albo za młodzi, albo po ślubie.. Myśleliśmy nad znajomymi, ale szybko wybiłam sobie ten pomysł z głowy, bo potencjalny świadek jest strasznie nieodpowiedzialny.. bałabym się że coś odwali
Ja mam, moją psiapsiółkę a tż nie wiem...

to po ślubie ktoś nie może być świadkiem?

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
My na 100 osób i na 2 dni

Co do mieszkania to my max przez rok po ślubie jeszcze z rodzicami (maksymalnie do końca moich studiów), potem na wynajęte i będziemy szukać czegoś swojego

Na podziękowania będziemy kręcić film dla rodziców, myślimy żeby to już w te wakacje nakręcić może

Byłyśmy dzisiaj z koleżanką mierzyć te suknie - śmiesznie było

Wrzucam Wam jedną w której się bardzo dobrze czułam, tylko bym wyrzuciła te pióra z gorsetu i na coś innego zamieniła
I jedna, której całkowicie nie planowałam mierzyć bo była taka długa i prosta, ale też mi się podobała bardzo
Ogólnie dało mi to tyle, że wiem w czym mi będzie dobrze i wiem, że NA PEWNO nie będę miała śnieżnobiałej sukni, bo nie jest mi w tym odcieniu dobrze. Pasuje mi ecru, albo taka lekko przełamana biel
W tej pierwszej Ci lepiej zdecydowanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 07:28   #4358
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
dodaja chciałam was zapytać o to czy wy myślicie o jakieś wstrzemięźliwości przed ślubem? Co do tabletek tak miesiąc przed ślubem chce odstawić tabletki pytałam gina i powiedział że nie muszę dłużej nie przyjmować tabletek żeby potem zajść w ciąże i żeby się prawidłowo rozwijała. Co do godz ślubu moje o matko... było raczej przerażeniem na myśl jak ja mi wypadnie na 11-stą to jak się wyszykuje. Wystarczy potraktować pewne wpisy z przymrużeniem oka pogratulowałam więc nie uważam że kogoś tym uraziłam. Jeśli tak to przepraszam ale nie to było moim zamiarem
ja bym sie w cos takiego nie "bawila" i tak wiem ze noc poslubna bedzie dla mnie wielkim przezyciem (po imprezie z TZ padniemy na lozko i... zasniemy )
Stary 2013-02-06, 07:43   #4359
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Piękny sen! Możemy sobie przybić piątkę co do tej zrytości

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Powodzenia I daj znać jak było
Było ok do 18:30 siedziałam, bo przyszedł taki kołtun, że nam ręce opadły dzisiaj mam nadzieje, że wyjdę wczesniej, bo o 15 ostatni pies i pojadę po autko do mechanika

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Piankka jak tam pierwszy dzień w nowej pracy? i jak nowe autko?
Dzisiaj miejmy nadzieje, że je odbiorę bo tż do mechanika je dał wczoraj, aby tam porobili wszystko, rozrząd itp
Stary 2013-02-06, 07:43   #4360
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

przepraszam, że to mówię, ale cieszę się, że jest też ktoś w takiej sytuacji i jest w stanie zrozumieć co ja czuję wiem, że popadam w jakąś manię, bo ciągle się tym zamartwiam

ja za to raczej w ogóle nie spinam włosów, bo mi wisi tylko taki jeden cieniutki strączek
Nie przepraszaj, nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem

Co do kucyka to już też od kilku lat nie robię, bo zwyczajnie się wstydzę. W spiętych się akceptuję jak namotam coś ala koczka na górze głowy

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Hahaha.

Ja właśnie mailuje z fotografem - pierwszy o którym myśleliśmy jeszcze za nim się zaręczyliśmy (bardzoooo podobają nam się zdjęcia i widzieliśmy go przy pracy) i bardzoooooooo bałam się jego wyceny, bo słyszałam, że jest mega drogi (i dobry) w moim mieście, a.. nie jest tak źle. Zmieścił się w zakładany budżet bez problemu, a może jeszcze uda się coś ugrać.

Termin ma wolny, także liczę na podpisaną umowę niebawem.

Jeszcze DJ i.. będę spokojna.

No chwalisz się bez żadnej podkładki ? Prosimy o jakieś portfolio foto

Cytat:

Ja i drobniutka? chyba Ci na następne spotkanie okulary kupię

W ogóle tak mi słodzicie, że masakra - a ja wcale takiej idealnej figury nie mam i w ogóle Ale utwierdzacie mnie w przekonaniu, że jak nie znajdę lepszej kiecki to przerobię w tej gorset i biorę tą
Tylko ta cena

A ile masz wzrostu ? Jestem ciekawa czy do mojej figury takie kiecki będą pasowały.

Możesz zdradzić cenę?

Witam się i ja
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:45   #4361
niulka_1985
Zadomowienie

Tempo macie niemożliwe...... od wczoraj 5 stron do nadrobienia.
Tytuł nowej części fajny
Gratuluję Wam dziewczyny zarezerwowania godzin i terminów w kościele
Pod koniec miesiąca umawiam się z dekoratorką i zobaczymy, co nam zaproponuje. Pomyślałam, że jeżeli weźmiemy od niej wszystkie bukiety, to pewnie będzie taniej, tzn. dekoracja kościoła i samochodu, bukiety dla mnie i świadkowej, bukiety dla rodziców i może jakieś małe dla chrzestnych
Dekorację kwiatową sali robi nam inna firma, ale to już jest decyzja właściciela lokalu, ponieważ mają swojego florystę.

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-02-06 o 07:48
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:46   #4362
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
oooo jaaa współczuję :P chodzę ze swoim psem do fryzjera (coś ala terier tybetański) i 2 godziny są wyjęte z życia
Pff dwie to pikuś a jak Ci tu przyjdą 4? 9h wyjęte z dnia hah
Stary 2013-02-06, 07:47   #4363
Kate Noir
Zakorzenienie

Loczek_brown Dziękuję

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To już jest jakiś fenomen
Pracuje w aptece,w tym samym budynku jest przychodnia. Ludzie z przychodni wychodzą do apteki odebrać telefon/zadzwonić. W przychodni nie wypada, ale u nas to już tak
naprawdę nie wiem skąd ci ludzie się biorą

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mnie sie bardzo podobają takie kryształy na podziękowania dla rodziców
mi nie Uważam, że to niepotrzebny zbieracz kurzu.

niulka nie wpadłam jeszcze na to by rezerwować dekoratorkę ale może już czas? Ile Twoja bierze?

Co do mieszkania razem to my od września razem wynajmujemy i tak samo będzie po ślubie. Nie wyobrażam sobie mieszkać z żadnymi.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-02-06 o 07:51
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:48   #4364
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Chwalę się

23 sierpnia 2014 godz. 14:00
Stary 2013-02-06, 07:50   #4365
misiadelko
BAN stały

Ja tam po ślubie paść nie zamierzam Chyba, że napaść na TŻta to taak

Myha dzięki!

karoolecka my będziemy mieli świadka żonatego Kawalerów mamy pełno, ale TŻ chciał akurat jego, wiec będzie
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 07:51   #4366
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Nie chodzi mi o drzewka na papierze tylko o te co wyslalaś
-> klik takiego raczej nie wydrukuję
Super drzewko Gdzie można je nabyć????
Stary 2013-02-06, 07:54   #4367
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
oo fajna praca, ale chyba trochę stresująca, co? Nie boisz sie, że jakiś Cie "czapnie"? Chyba trzeba byc takim nieugietym i nie pokazywać, że sie boi? Bo np. jak ja idę z moim psem do fryca, to nie to, że to trwa 2 godziny, to jeszcze gówniarz nie daje sobie podciać włochów przy pysku, przy jajkach i obciać pazurków.. ;/
Nie, bo go tak zapnę, że nie ma jak mnie chapnąć. Najgorsze są właśnie takie co dosłownie "latają po stole" bo to i Ty się męczysz i pies i robota się wydłuża... Więc dobrze psa od małego przyzwyczajać nawet w domu, do szczotki, obcinaczek i spokojnego stania... Takie co spokojnie stoją to robota raz dwa

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
oj tam oj tam my z TŻ zawsze zaliczamy po całonocnych balangach więc i w noc poślubną będzie ciekawie
ale przyznaję się, raz zdarzyło mi się zasnąć w trakcie.....no ale seks był
Jak to mój tż mówi "na śpioszka"
Stary 2013-02-06, 07:57   #4368
misiadelko
BAN stały

Kulbensikowa czyżbyś robiła korkowe winietki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ideas-for-wedding-place-cards_600.jpg (266,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winecorkwbddd.jpg (59,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 103160647684417828_SvdGNNFq_c.jpg (39,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winietka%20z%20korka.jpg (15,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2013-02-06, 07:59   #4369
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Super drzewko Gdzie można je nabyć????
Nie wiem, sama właśnie o to zapytalam
Stary 2013-02-06, 08:00   #4370
Konto usunięte

takie drzewko mozna samemu zrobic, trzeba miec tylko pod reka pare ladnych galezi i faceta do pomocy ktory by to wszystko badnie poskrecal
Stary 2013-02-06, 08:01   #4371
misiadelko
BAN stały

Niulka możesz kupić np. tu http://www.slubnezakupy.pl/sklep,148...lote_100cm.htm
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,148...biale_70cm.htm
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,148...zlote_70cm.htm

Albo sama zrobić jak ja (tzn. mi TŻ robi)
Stary 2013-02-06, 08:05   #4372
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
To drugie super
Stary 2013-02-06, 08:08   #4373
misia880
Zakorzenienie

ja wogóle nie wiem jakie chce zaproszenia, rodzice TŻ są przeciwni karteczką na stołach... już sama nie wiem jak to wszystko zorganizować

Stary 2013-02-06, 08:14   #4374
misiadelko
BAN stały

Piankka cena też super Ja jestem dzikusem, wszystko bym chciała

Misia, dlaczego??? A mama była na takim weselu z karteczkami? Bo może boi się jak to wygląda bo nie widziała? Albo ktoś ją kiedyś źle posadził, to możesz wytłumaczyć, że spędzisz długie godziny nad usadzaniem gości by każdy był szczęśliwy... Nie wiem co Ci doradzić, bo ja już dawno się nie spotkałam, żeby nie było karteczek...

EDIT: NIe wiem czemu przeczytała, że chodzi o Twoją mamę Śpię jeszcze. No to samo, tylko podstaw zamiast mamy "rodzice TZ"

I nie martw się, ja też nie wiem jakie chcę zaproszenia, na to jest dużo czasu

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-06 o 08:19
Stary 2013-02-06, 08:17   #4375
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
to po ślubie ktoś nie może być świadkiem?
Noo ja też biorę moją psiapsiołę, która już jest mężatką i się tym nie przejmuję

Cytat:
Było ok do 18:30 siedziałam, bo przyszedł taki kołtun, że nam ręce opadły dzisiaj mam nadzieje, że wyjdę wczesniej, bo o 15 ostatni pies i pojadę po autko do mechanika
wow, to ciekawą masz pracę z psiakami zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nie przepraszaj, nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem

Co do kucyka to już też od kilku lat nie robię, bo zwyczajnie się wstydzę. W spiętych się akceptuję jak namotam coś ala koczka na górze głowy

mi nawet koczki nie wychodzą, muszę kupić wypełniacz i tak spróbować to może będzie lepiej...

Cytat:
Ja i drobniutka? chyba Ci na następne spotkanie okulary kupię
nie gadaj głupot!

Cytat:
A co do Twojej seksownej wpadki to wiesz - mi się nie raz też spać chce, ale żeby tak na amen usnąć to nie, czasem tylko na sekundkę przymknę oko
ja się wtedy obudziłam przy finale i zdziwiona co się w ogóle stało

Cytat:
A tytuł może "Na targi jeździmy, oferty przeglądamy i godziny w kościele zaklepane już mamy" ?:P
tytuł dobry

Cytat:
Jak to mój tż mówi "na śpioszka"

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 08:18   #4376
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja wogóle nie wiem jakie chce zaproszenia, rodzice TŻ są przeciwni karteczką na stołach... już sama nie wiem jak to wszystko zorganizować
Twoje wesele , twoja decyzja u mnie nikt nie będzie decydował oprócz mnie i tż... a skoro rodzice tż są przeciwni to im karteczek nie stawiaj, a innnym gościom tak

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Ja też
Stary 2013-02-06, 08:19   #4377
misia880
Zakorzenienie

Cytat:

Misia, dlaczego??? A mama była na takim weselu z karteczkami? Bo może boi się jak to wygląda bo nie widziała? Albo ktoś ją kiedyś źle posadził, to możesz wytłumaczyć, że spędzisz długie godziny nad usadzaniem gości by każdy był szczęśliwy... Nie wiem co Ci doradzić, bo ja już dawno się nie spotkałam, żeby nie było karteczek...

I nie martw się, ja też nie wiem jakie chcę zaproszenia, na to jest dużo czasu
Nie wiem bo uważa że każdy powinien usiąść tam gdzie chce a nie tam gdzie ktoś chce żeby siedział.
Nie wiem ja od początku byłam za karteczkami. Bo ja wiem kogo jak w mojej rodzinie posadzić, w sumie każdy sie lubi i kazdy ma ze soba bliski o normalny kontakt.
A u TŻ, róznie.. są osoby które chce posadzic jak najdalej od nas ;p

Stary 2013-02-06, 08:25   #4378
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

niulka nie wpadłam jeszcze na to by rezerwować dekoratorkę ale może już czas? Ile Twoja bierze?
Ja też o tym nie pomyślałam, tylko napisałam do niej maila z zapytaniem, kiedy można się do niej zgłaszać, a ona mi odpisała, że już Na początku jest rezerwacja terminu - 200 zł, a potem 4 m-ce przed ślubem ustalamy szczegóły i podpisujemy umowę. Jeżeli chodzi o dekorację kościoła, to wstępnie mi napisała, że od 450 zł, czyli jest to ten duży bukiet pod ołtarzem, dekoracja 4 krzeseł oraz klęczników i tuile przy ławkach. My będziemy jeszcze potrzebować 4 małych bukietów na boczne ołtarze.
Stary 2013-02-06, 08:28   #4379
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja byłam na takim weselu teraz w grudniu... totalna dezorganizacja... PM miała kilka takich kuzyneczek które sobie siadły tak pośrodku stołu, i jak ktoś tam chciał gdzieś koło nich sobie miejsce zająć to gadały, "nie! to miejsce jest już zajęte", bo trzymały dla kogoś tam.

już nie wspomnę o tym, że żona świadka nie chciała siedzieć przy stole PM i poszła siedzieć na drugi koniec sali

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 08:35   #4380
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki, widziałam na all. po 150 zł przesada....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości