![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() a od 8 kwietnia ide na kurs, w dodatku musze dojezdzac pociagiem wiec musze byc w dobrej formie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Samba kwas bierz, chyba do 12 tygodnia trzeba brać przynajmniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() śliweńko my nie mamy takiego stolika. Muszę małej kupić to się może zajmie nim na chwilę. Jaki ty masz dokładnie? Samba ![]() Mi lekarz kazał brać kwas do 12 tyg a witaminki dopiero po 12 tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze nie przytylam, chociaz brzuszek mam juz troche wystajacy...oczywiscie dla innych niezauwazalne ale ja widze ze nawet rano nie jest taki wklesly jak byl zazwyczaj...
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- kurde tak mowilyscie o tych mezach "umierajacych" i chyba moj podsluchal bo dzisiaj tez jest "umierajacy" gada mi tu jakies farmazony, ze jesli sie przeniesie do swietego Piotra to mam powiedziec malutkiej ze tata bardzo ja kochal.... no masakra.... ale nie wiem co mu jest... on ma problem z przegroda nosa bo kiedys w dziecinstwie siostra mu zlamala nochal i sie zrosl nierowno i teraz co jakis czas ma problemy z zatokami i lekarz mowil ze moze tez miec nasilajace sie problemy z oddychaniem i wtedy konieczna bedzie operacja... ponoc po 30stce to sie nasila... no i teraz od paru dni tz nie moze spac bo nie moze oddychac... tzn wczoraj w nocy ponoc raz mu sie zdarzylo ze sie obudzil i nie mogl zlapac tchu, a dzisiaj ponoc w ogole nie spal... tylko ze dzisiaj byla jakas kijowa noc bo ja tez bardzo marnie spalam i co chwila sie budzilam...lalo i chyba cisnienia sie zmienialy bo ja na to bardzo reaguje... no i nie wiem czy to od tego czy nie... wstalam rano i widze, ze pobral jakies leki na uspokojenie... i dzwonil mi zebym mu cos na spanie kupila? a ja akurat nie jestem zwolennikiem takich srodkow - medykamentow jak najmniej no i nie wiem.... zadzwonilam do lekarza, ale termin mamy dopiero na poniedzialek, bo ja mam miec zakladany ten Holter do mierzenia cisnienia i troche na to musze poczekac (az 3 dni wiec termin boski w porownaniu z tym ile bym pewnie czekala w pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie straszę, mam nadzieję, że nie podzielisz mojego losu. Ja się cieszyłam, że minie 12 tydzień jak to się naczytałam w ksiązkach i będzie git. A tu sie dopiero rozkręcało. Nie mogłam myć zębów, pod prysznicem też mi wszystkie żele i szampony śmierdziały. Obok mięsnego w ogóle nie mogłam przejść. Nie mogłam otworzyć lodówki ani zmywać garów, bo non stop wymioty. Tak po 12 razy dziennie i to takie, że nie zdążałam dolatywać do wc. I jeszcze wtedy pracowałam i to na zmiany, również nocne. Jak sobie wspomnę to tragedia, dojeżdżałam albo mnie tż odwoził i na komendę musiał stawać nieraz i na środku drogi, bo bym auto zarzy...... No i tak jak piszesz wypiłam szklankę herbaty i zaraz szło z 3litry, ja nie wiem skąd to się brało. I przez to schudłam 5kg na początku ciąży, dopiero od 6miesiąca jak przestałam to zaczęłam przybierać. Byłam u koleżanki, dziewczyny znów się wymazały mazakami. A teraz Łusia śpi i całe szczęście, bo w nocy wojowała. I popsuła nam się krowa do skakania buuu ![]()
![]() |
#1267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie nic nie schudlam, waze caly czas tyle samo i zastanawiam sie dlaczego ![]() ![]() to rzeczywiscie ta krowa cos malo wytrzymala byla... ja kupilam chrzesniakowi juz z rok temu z hakiem konika i mlody szaleje na nim z mama do dzisiaj i nic sie nie dzieje ![]() a kuriera jak nie bylo tak nie ma... byl za to drugi z wycieraczkami do auta wiec przynajmniej to juz jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Rossi ja mam suszarkę Philipsa - kupiłam razem z prostownicą. I z suszarki jestem mega zadowolona (najważniejsze, że szybko mogę wysuszyć głowę), ale prostownica mi nie do końca odpowiada.
Samba mam nadzieje, że szybko poczujesz się lepiej! Ania20m fajnie, że wszystkie zaproszenia rozwiezione! Scio ucałuj dzisiaj Agatinkę ode mnie, bo ma chyba dzisiaj imieniny prawda? ![]() Kliwia bardzo ładna ta torebka. Ja też się w jednej zakochałam, takiej filcowej ze wstawkami lakierowanymi - takiej wielkiej - oj muszę ją mieć ![]() Martucha młodzieńca wczoraj nawet widzieć nie chciałam. Nie dość, że nie byłam wstanie wziąć prysznicu, bo woda mnie tak drażniła, sama siebie dotknąć nie mogłam to co dopiero on! ale ale! dzisiaj sobie to odbiję!!! ![]() ![]() nie brakowało Ciebie Mnie?? no way! ![]() ![]() ![]() Ssr cieszę się, że spotkanie udane ![]() ![]() Martucha, Magda co do weekendów to my też zawsze intensywnie je spędzamy. Ale zauważyłam, że u nas piątek sobota są takie a w niedziele odpoczywamy, lenimy się - choć często się na to lenistwo umawiamy ze znajomymi ![]() ![]() i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać. jakaś nieobecna jestem.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-05 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwklaszcza ze najczesciej dzieje sie cos powaznego.. Cytat:
trzymam kciuki za meza! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie ze mi cie nie brakowalo!! za niedlugo wyskoczysz mi z lodowki! albo ja tobie! ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ale zrobilam obiad!! kawalki piersi kurczaka podsmazyłam dobrze przyprawione, do tego wrzucilam warzywa na patelnie http://www.frosta.pl/pl/produkty/gru...ie-6cfaps.html (rewelacyjna cala seria!!!!!!) i zapakowalam w tortille ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a pan od paczki nie przyjechal!! i jeszcze jak sledze przesylke to wyszlo ze paczka rano wyszla z magazynu, wiec bylam pewna ze dostarczy i czekalam caly dzien, a tutaj teraz wchodze i pisze ze "nie zostala doreczona bo zly adres" no zesz... jak zly jak dobry ![]() a w ogole to pojechalam po meza do pracy bo borok poszedl se rano na nozkach i zmokl niesamowicie bo lalo... ja spalam i nie mialam mu jak doradzic zeby jechal autem... dla mnie to oczywiste, ale on ma tylko 2 km wiec lubi sie przejsc... no ale nie w deszcz... i mijalam po drodze kuriera dpd i mysle sobie ze jak caly dzien siedzialam w domu a on przyjedzie w ciagu 20 min gdy mnie nie bylo to chyba sie zabije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
madzia mamy taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAA&dur=346 samba u mnie samo otwarcie lodówki powodowało mdłości, a do sklepu mięsnego nie wchodziłam, czekałam pod, TŻ robił zakupy a ja czekałam na niego, a co do witamin to ta otoczka powodowała z nich że wymiotowałam
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
ja rzadko kiedy cos w stricte miesnym tu kupuje... najczesciej kupuje juz poporcjowane w markecie jak jestem, ale za to jak rozpakuje to mieso w domu to bleee....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
najbardziej mnie wkurza że chodzą dzieci chore do żłobka i tak, jedna mama koleżance pow, że jej córka jeszcze na antybiotyku jest, no i potem choroby krążą wokół, w ogóle dziecka bym na antybiotyku do żłobka nie posłała
#1276 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka jak posyłała dziecko po chorobie do żłobka musiała dostarczyć zaświadczenie, że dziecko jest zdrowe i nie zaraża, inaczej by dziecka nie wpuścili.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Samba trzymam kciuki zebys poczułą sie lepiej ![]() ![]() jedynie co to mi sie słabo robilo jak chwilę postałam i gdzieś od połowy dopadła mnie rwa kulszowa ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Ja na szczęście mdłości nie miałam ![]() Co do chorych dzieci, to nie strasznie wkurza jak dzwonię po rodzica, ze dziecko chore, kaszle, ma gorączkę a ten, ze go nie odbierze bo nie ma go z kim zostawić i że i tak będzie chodził na zajęcia. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
A jeśli rodzic dalej dziecko posyła i twierdzi, ze nie ma kto z nim zostać? Czy mam jakieś prawo aby zmusić rodzica by to dziecko zabrał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Madzia my mamy taki zapis w procedurach, że mamy prawo odmówić rodzicowi przyjęcia dziecka jeśli widzimy, że jest chore. Mozemy przy nim sprawdzić tez temperature. Ale co z tego jak zazwyczaj rano rodzice te chore dzieci szybcikiem wpychają mi do sali, tak żebym ich nie zawałała, albo szprycują od rana lekami, a dopóki leki działają to nie jestem w stanie na pierwszy rzut oka sprawdzić, czy dziecko jest chore
No ale zapis jest więc mam się na co powołać |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Baja no właśnie. Ja jak miałam teraz na 2 zmianę to czasami ze świetlicy już chore dzieci brałam. Ciekawe czy u nas jest taki zapis.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
![]() dla wszystkich chorowitków płci żeńskiej i męskiej dużo zdrówka ![]() ja padam na twarz...
#1285 |
Zakorzenienie
|
India co sie stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj przestalam lykac witaminy, wczoraj wymiotowalam dalej jak leci, zobaczymy jak bedzie dzisiaj ![]() tzta wczoraj przywiozlam do domu, wykapal sie i polozylam go do lozka o 17 ![]() ![]() ![]() a ja od rana stoczylam wojne z DPD... jutro maja przywiezc moja paczke... mam nadzieje bo to prezent na urodziny tzta...jak nie przywioza to znow jutro wojne bede musiala robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Jej samba współczuję tych wymiotów.
Ja mam tak, że nienawidzę rzy.gać bo od razu mi leci nosem ani powietrza złapać, a potem cały noc zapchany, kiedyś bym się udusiła... Hej! U mnie jakoś intensywny okres cały czas, w pon. i wczoraj cały dzień w pracy, dzisiaj do 16 a potem szkolenie... a w domu mam istny bałagan po sesji, z którym się jeszcze uporałam. Miałam dziś od rana sprzątać, ale muszą iść wcześniej za koleżankę... Wczoraj zaś wieczorem była u ginka.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-02-06 o 08:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pycha!!! ![]() ![]() Ana jak u gina? ![]() witajcie, U mnie sypie - nie wiadomo po co - już czułam wiosnę, a tu co?!!! Do tego jakaś niedospana jestem. chodzimy strasznie późno spać w tym tygodniu i już padam. A tu dopiero środa ![]()
![]() |
#1289 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.