|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
dokładnie, handlar ktore wyrywaja z rąk innym wieszaki tez nie wywalają... |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ja tam sobie nie dam nic wyrwać. a ci przy butach to przecież sprzedaja je na allegro: p.s wpisz sobie na naszej klasie : irek buty i zobaczycie po ile sprzedają |
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisze po ile, on na allegro handluje? masz jego nick? |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, ze sprzedaje na allegro, ale pracownicy pewnie tez sie domyslaja, ja bym tą całą ekipę od butow juz dawno wywalila, bo tydzien w tydzien stoją i to sie juz robi denerwujace, bo do butow sie dopchac nie idzie...
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
asullka00 jak wejdziesz na nasza klase, to tam ma inf. że ma też aukcje na allegro. kurcze to może my się znamy z widzenia we 3 hehe
i wyrywamy sobie nawzajem wieszaki hehehe
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez
jakbys mnie widziala to zagadaj 180, szparag, aparat na zebach, czarna kurtka za tyłek, brązowe kozaki z 3 klamrami, bordowy komin fredzelkowy :P cienki czarny azurkowy berecik :P i pewnie bede tylko buty ogladac, sukienki i na wyprzedaz polece
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-02-05 o 20:33 |
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
chyba troche pomieszałam posty :P
dzisiaj byłam i mam z zaciekami ale torebke jimmy choo! wydaje się być oryginalna, bo ma nawet na zamku napis. narazie sie środek suszy, pozniej moge wrzucic zdj.
Edytowane przez pompommi Czas edycji: 2013-02-05 o 21:27 |
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Robię czasem zakupy w ciuchlandach i to prawda , że często ubrania znajdujące się tam biją o głowę jakością ubrania z sieciówek . Mieszkam w niewielkim mieście a więc i ciuchy to zapewne milion razy przebrane ale nie powiem , bo czasem znajdę coś naprawdę fajnego . Na szczęście w sh , w którym buszuję panuje względny spokój i jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wyrwał mi ciuch / wyciągnął go z koszyka . Moje łupy z ostatniego buszowania wrzucę jutro , teraz przymierzam się zajrzeć tam w piątek . Ale powiem Wam dziewczyny , że jak tak napatrzyłam się na to co Wy tam znajdujecie to po prostu |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... tak podczytuję Was, podglądam Wasze łupy ale dawno nic nie wrzucałam, bo mam przymusowy odwyk. Ale w piątek poleciałam zobaczyć co tam słychać w moim ukochanym SH i masakra. Nic ciekawego, nawet głupi t-shirt mnie żaden nie zainteresował. To jest jakaś tragedia. Mama wczoraj była na dostawie z siostrą i mówiły, że nawet na dostawie nie ma się za co złapać. Nawet handlar już tyle nie ma bo nie ma po co... Mam nadzieję, że to tylko taki przestój zimowy.
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Paula >> ja teraz to potrafie wyjsć z sh tylko z jedną rzeczą albo nawet z niczym - wczesniej było to niemożliwe.
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro jade na dostawe
![]() ja tez potrafie wyjsc z niczym, jak nie ma to nie ma. Nie kupuje na sile.
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj byłam w 2 sh i niestety nic nie kupiłam, pomimo że w jednym była dostawa i mnóstwo sukienek, tylko wszystkie za duże. Nie chciało mi się do 3 zachodzić, zresztą nie miałam na to czasu.
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3907715 6]dzisiaj byłam w 2 sh i niestety nic nie kupiłam, pomimo że w jednym była dostawa i mnóstwo sukienek, tylko wszystkie za duże. Nie chciało mi się do 3 zachodzić, zresztą nie miałam na to czasu.[/QUOTE]
tez dziś nic nie kupiłam:/ tak jakoś weszłam z wielką nadziejąi i wyszłam z pustymi rękoma
|
|
|
|
#858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoja droga u mnie dzis dostawa i spedzilam w sh prawie 3h 'oO jutro wkleje zdjecia
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2013-02-06 o 17:22 |
||
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Musztardowa koszula M ( kupiona jakiś czas temu ) ceny nie pamiętam , ćwieki sama dopięłam
2. Różowy sweterek Atmosphere S/M ok.4 zł nowy 3. Śmietankowy sweterek Atmosphere XS 4zł nowy 4. Czarny krótki sweterek na guziczki TU M 4 zł 5. Czarny sweterek /narzutka XS/S 4zł Śmietankowy sweterek jest po prostu genialny i strasznie cieplutki . Tak w ogóle jak myślicie , odpruć te jasne guziczki z ostatniego sweterka ? Przepraszam za to że takie to wszystko wymięte i bez kształtu ale spieszyłam się Edytowane przez HairMania Czas edycji: 2013-02-06 o 18:15 |
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym ich nie odpruwała, chyba, że chcesz wymienić na jakieś bardziej wymyślne ))Ja dziś byłam na dostawie, kupiłam narzutkę, pasek cieniutki i krawat dla TŻta i bluzę taka sportowa dłuższą z kieszeniami rzeczy się piorą, więc może przy okazji wrzucę fotki ![]() Był u mnie dziś jeden śliczny sweterek, piękny z cudownego materiału, ale widać jakby jedna nitka poszła na szwie i koło szyi miał rozprute i zeszyte i brzydko wyglądało i było widać, a ukryć nie wiem czy by się dało w jakiś sposób... ehh
|
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzę na te zdjęcia które wrzuciłam i są po prostu beznadziejne
Ale do rzeczy . Czy Wam również czasem przytrafiają się takie ciuchy , które nawet po wypraniu śmierdzą tym proszkiem odkażającym ? Jak sobie z tym radzicie ? Mama poradziła mi popsiukać perfumami i wkładać do torebki foliowej na kilka godzin, ale tak szczerze to szkoda mi perfum ... Macie jakieś sprawdzone sposoby ?
|
|
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widziałyście ten program?
http://tvnplayer.pl/programy-online/...E07,15712.html |
|
|
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
No wiec dodaje co udało mi sie wczoraj upolowac
![]() 1 - czarny sweterek ze zlotymi guzikami dla mamy - 7zł 2 - czarny sweterek z dziurami F&F - 6,5zł 3 - Koszula mgiełka bez rekawków - 3zł(rekwki uciete, ale ładnie podszyłam i nic nie widać, a na kołnierzyk naszyłam perełki )3 - Bluzeczka/tunika z koronką i falbanką w kwatki - 6zł (falbankę mysle odciac, bo ni to sukienka ni baskinka..) 4 - Koszula z dlugim rekawem kremowa - 5zł 5 - Grzybek - nie pamiętam, coś kolo 14zł, ale chyba sprzedam, bo nie pasuje to rozszeczenie od talii do mojej figury (na zdj moze nie widac, bo w calosci nie jestem ;P)
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2013-02-07 o 09:55 |
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro ruszam na łowy i obchód miasta za innymi sh bo jak narazie tylko do jednego zaglądałam i zimą trudno tam coś znaleźć . Ostatnio zauważyłam , że z mojego miasta one znikają ale jak do tej pory za specjalnie mnie to nie obchodziło -do teraz ![]() Czy któraś z Was jest z okolic Siedlec-Sokołowa-Węgrowa i mogłaby polecić jakiś ciekawy sh ? Annie 3 fajna , lubię takie koszule w jasnych kolorach Edytowane przez HairMania Czas edycji: 2013-02-07 o 12:49 |
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
ja kupiłam sukienki jedna jakieś 2,50zł ta różowa tylko że moja jest błękitna(asos), druga 3zł (warehouse)
|
#867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
moje ostatnie :
sweter pleciony 3 zł H&M ceglany kolor 5 zł kurteczka moro 5 zl kowbojki ( byly nowe ) 1 zł futerko krótkie meeegaaa japonki Atmo 5 zł ( nówki )
|
#869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta w kratę to w ogóle ale dwie sa idealne ![]() Ja to nigdy z sukienek nic nie mogę dorwać
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

Ale do rzeczy . Czy Wam również czasem przytrafiają się takie ciuchy , które nawet po wypraniu śmierdzą tym proszkiem odkażającym ? Jak sobie z tym radzicie ? Mama poradziła mi popsiukać perfumami i wkładać do torebki foliowej na kilka godzin, ale tak szczerze to szkoda mi perfum ... Macie jakieś sprawdzone sposoby ?