Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 09:43   #4651
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

docik tutaj znalazlam takie zaproszenia http://poligrafiaslubna.pl/163,zapro...ubne-viki.html i mi sie mega podobaja

czarne dodatki odpadają, ale bez tego paska też będzie pięknie wyglądac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:44   #4652
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Moja dawka minimalna to niestety 5-6 ketonali w pierwszy dzień, drugi lżej, trzeci już ok.
Ale te humory... Skąd ja to znam Wszystko mnie drażni TŻ woli się do mnie nie zbliżać wtedy Ostatnio szłam ulicą, stanęłam i się poprostu poryczałam Tak bez żadnego powodu... i nie wiedziałam co jest grane... A na drugi dzień dostałam okres
Ja wiem kiedy u mnie nadchodzi bo zaczynam się kleić do TŻ mam wtedy mega ochotę na przytulanki a jeśli on by odmówił to po nim
Jak ja dostałam okres i wracałam z TŻ od jego brata i urządzaliśmy wyścigi "kto pierwszy w domu" i po drodze spotkaliśmy kuzyna TŻ-ta który wracał od swojej, mówi że zwija się z bólu bo ma okres a mój TŻ z takim bananem moja też ma pokazując paluchem na mnie

misia880 dziękuje za zaproszenia
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:48   #4653
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
no ja wiem, że są ekstra ;p
ja już dziś 3 pączki zjadłam koniec już!
ale każdy kto przychodzi do firmy to "prosze sie poczęstować" "przyniosłem pani pączki" itp itd.
i jak tuu nie brac ;p

a rano jeszcze swojego zjadlam, takiego z czekolada mmmmm

ja dopiero jednego zjadłam

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
u mnie sypie śnieg

u mnie wczoraj było zielono a dzisiaj biało (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:50   #4654
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
docik tutaj znalazlam takie zaproszenia http://poligrafiaslubna.pl/163,zapro...ubne-viki.html i mi sie mega podobaja

Piękne te zaproszenie ale ja wybieram to...bo takie bedę miała serwetki i materiał na stole Szkoda że nie ma info co będzie w środku czy źle doczytałam?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenia-slubne-viki-06.jpg (42,7 KB, 10 załadowań)

:
Stary 2013-02-07, 09:52   #4655
misiadelko
BAN stały

Ja pierdzielę, te piosenki dla rodziców są tragiczne...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:56   #4656
misia880
Zakorzenienie

z lewej strony masz pliki do pobrania i pisze np. przykładowe teksty ślub itp. i chyba mozna sobie wybrać ;p

Stary 2013-02-07, 09:58   #4657
docik10
Zakorzenienie

Ale się cieszę ŁAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Dzwoniłam dziś do orkiestry mają jeszcze termin wolny koszt 2700 bez limitu godzinowego, czteroosobowy, efekty świetlne mają przygotowane w przyszły piątek albo czwartek jedziemy na próbę i podpiszemy z nimi umowę a tak się bałam że będą mieli zajęty termin

:
Stary 2013-02-07, 09:59   #4658
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
ja też będę miała bukiet, białe kalie tylko nie wiem czy ja na takie trafiłam podczas swojego pierwszego ślubu bo też je miałam bo kocham te kwiaty że z końcówek ściętych kapała jakaś żółta maź musiałam uważać na suknie. Teraz się zastanawiam czym to zabezpieczyć żeby nic nie wyciekało chyba że to było w październiku i z powodu zimna ehhh nie wiem
Na niektórych zdjęciach są takie koncóweczki na łodygach, pewnie po to, by nie kapało
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:00   #4659
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się cieszę ŁAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Dzwoniłam dziś do orkiestry mają jeszcze termin wolny koszt 2700 bez limitu godzinowego, czteroosobowy, efekty świetlne mają przygotowane w przyszły piątek albo czwartek jedziemy na próbę i podpiszemy z nimi umowę a tak się bałam że będą mieli zajęty termin

jak sie nazywa orkiestra ? pokaz pokaz

Stary 2013-02-07, 10:07   #4660
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
cikulada wiesz co chciałam czerwone buty, ale moja mama niby nowoczesna a mówi ze czerwone tak nie za bardzo ;p a mi sie bardzo podobaja musze to jeszcze przemyslec. Bardzo mi sie podobaja te z załącznika ;p są boskie ;d

na zaproszeniu też chce, jakąs czerwoną kokardkę.

a bukiet taka kulka z czerwonych róż

i chyba na wódce dam tylko czerwone kokardki )
Ja na pewno będę mieć czerwone buty i też chcę zrobić czerwone kokardki na wódkę
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
kroooliczek butki fajne ja bym bardzo chciała platformy nude, bo tylko wtedy moje łydki wyglądają jako tako, ale wiem, że byłoby mi niewygodnie no i mój Tz byłby sporo niższy

A wszystkie z Was, które chcą mieć kolor czerwony będą miały róże w bukiecie ?
Ja jeszcze nie wiem na jakie kwiaty się zdecyduję

Cytat:
u mnie sypie śnieg
U mnie też i wczoraj było tak ładnie, mało śniegu a dzisiaj biało

Cytat:

Śliczne są te zaproszenia

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
ja dopiero jednego zjadłam (
Ja dzisiaj zjadłam już 3 pączki I więcej nie zjem choćby nie wiem co

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:07   #4661
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie nazywa orkiestra ? pokaz pokaz
Zespół Saturn z Rogowa na Śląsku. Polecał mi ich kamerzysta a jest to człowiek zaufany i kumpela która bawiła się u nich na weselu. Powiedziała że na demo mało żywo to brzmi niż na live i że tam mają stare kawałki wrzucone więc repertuar będzie bardziej na czasie Podoba mi się głos laski śpiewającej "kawiarenki" i "szparka sekretarka" "złote obrączki" I co mnie bardzo cieszy zero picia na weselu z ich strony i bardzo fajnie kulturalnie bawią gości http://www.zespol-saturn.pl/
Przyjmuje krytykę bo i tak jestem taka szczęśliwa i na 100% pewna że to własnie ich che że nie jest w stanie nikt mi ich obrzydzić

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-07 o 10:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 10:10   #4662
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

Kwiatuszek, nie wiem jak wy, ale moja mama ma film z wesela i cała rodzina go co jakiś czas ogląda (jest to jedyny film w rodzinie z tamtych czasów), ja sama przynajmniej raz na 2-3 miesiące go oglądam, więc niekoniecznie raz w życiu obejrzycie Jedyną osobą, która nie ogląda tego filmu jest dziadek ze strony mamy, ktory się spił na weselu A był gospodarzem imprezy, ale wstyd
Właśnie ja też lubię oglądać takie filmy i wiem, że będę żałować jeśli nie wezmę tych kamerzystów którzy nam się podobają (bo wszyscy których widziałam z niższej półki cenowej powodują u mnie odruch wymiotny )... TŻ mówi, żeby postawić rodziców przed faktem dokonanym czyli podpisać umowę i zapłacić ze swoich, ale z drugiej strony nie chcę się z nimi kłócić, bo to w końcu rodzice... Poza tym jak proponowaliśmy przy rodzicach TŻ-ta że sami chcemy opłacić kameruna, foto i zespół to jego tata powiedział, że absolutnie się nie zgadza i że oni za wszystko chcą płacić... W sobotę mamy się spotkać u moich rodziców i będziemy z TŻ-tem walczyć, żeby było tak jak my chcemy... Ale ciężko to widzę...
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Jeżeli dla rodziców za dużo to może weźcie dołóżcie część pieniążków? Ja muszę mieć kamerzystę w hd, ja wiem, że będzie cała rodzina do filmu wracać. Mam pełno filmów z dzieciństwa, które mają już spokojnie 24 lata i są bezcenne, oglądane co jakiś czas, także nie ma opcji, musi być dobry kamerzysta
Dla mnie też jest ważne, żeby film był naprawdę dobrej jakości, ale rodzice tego nie rozumieją... A co do pieniążków to tak jak pisałam wyżej tata TŻ-ta się temu sprzeciwił żebyśmy sami za coś płacili... Wkurza mnie już to! I chyba zrobimy tak jak proponował TŻ że zapłacimy sami i postawimy ich przed faktem dokonanym... (Swoją drogą TŻ mi powiedział, że ostatnio jak gadał o tym ze swoją mamą to ona się już wkurzyła i powiedziała: "Najwyżej sami kogoś wybierzemy z rodzicami Agi, zamówimy, podpiszemy umowę i nie będziecie mieli nic do gadania"... A TŻ jej na to: "to my zrobimy tak samo, że zamówimy kogo chcemy i to Wy będziecie się martwić co zrobić z tym którego Wy zamówicie" - także same widzicie, że ciężka batalia nas czeka w tę sobotę...)
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Z mojej strony jest tak, że rodzice wszystko sponsorują, oprócz ubioru PM. Natomiast wszystkim zajmuję się sama z Tż, wszystko co wybraliśmy przedstawiliśmy rodzicom, kwotę itp. na wszystko się zgodzili NIKOGO NAM NIE WYBIERALI, nawet zespołu. Z zespołem nawet im nie przedstawiłam jeszcze płyty, żeby wiedzieli co wybraliśmy ANI JEDNA STRONA ANI DRUGA SIĘ NIE WTRĄCAJĄ, we wszystkim decydują młodzi, dają nam wolną rękę jedynie co będą wybierać z nami to jest menu, z tego względu, że chcemy mieć spojrzenie młodych i starszych
Zazdroszczę, bo u nas też miało tak być, że się nikt nie wtrąca do momentu jak rodzice usłyszeli ile kosztuje kamerzysta którego wybraliśmy i porównali to z cenami które usłyszeli od znajomych...

Cytat:
Ja uwielbiam oglądać płyty z wesel nawet jak nikogo z gości nie znam tylko Państwa Młodych Fajnie tak co roku na rocznice wieczorem przy lampce wina włączyć sobie swoją płytę z wesela i z TŻ powspominać
Też jestem bardzo sentymentalna i uwielbiam takie rzeczy oglądać Chciałabym kiedyś usiąść z dziećmi i mężem i pokazać im jak wyglądał nasz cudowny dzień ślubu

Cytat:
co planujecie na Walentynki?
Muszę coś wymyślić, bo obiecałam TŻ-towi, że w tym roku ja coś zorganizuję Ale jeszcze nie wiem co...
Cytat:
Tycikata u mnie na krzesła właśnie tylko jasnofioletowe mają i ja w ogóle będę z nich rezygnowała, bo mi się nie podobały te kokardy. Tak samo rezygnuję z tej organzy fioletowej przez środek, nie chcę za dużo fioletu.
Ja oprócz tego mam jeszcze fuksję, ale nie wiem czy na sali coś będzie w tym kolorze. Moje druchny będą miały kokardy na włosach w kolorze fuksji a drużbowie śledzie. No i w bukiecie chcę tą fuksję, chyba nigdzie indziej. Aaaa jeszcze na masce samochodu.

I jeśli te głupie tuby dostanę to w środku tych tub.

No a z fioletu to fioletowe buty, w bukiecie trochę (najwięcej chcę bieli), biżuterię, spinki i muchę dla TŻ, coś tam w zaproszeniach i kokardki na sali.

A cholerny candy bar chcę w fiolecie, różu, bieli.
Co to za nastawienie? "głupie tuby" "cholerny candy bar"

Cytat:
Niestety muszę się zgodzić Nadal nie znalazłam czegoś co moglibyśmy wykorzystać u siebie... My planujemy na podziękowania stworzyć taki filmik ze zdjęciami, ale nie wiem co z tego wyjdzie Chociaż pewnie tradycji stanie się zadość i "Cudowych rodziców mam" też będzie...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:12   #4663
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4 jak na tą chwile mam to. Nie wiem czy to jest dobry pomysł bo już ryczę
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:18   #4664
misiadelko
BAN stały

Kwiatuszek, podejście mam ostatnio zaj**e do wszystkiego co wiąże się ze szkłem Oprócz wódki
Wczoraj znalazłam wazony tuby, w końcu normalna cena, ale tylko w jednym - małym rozmiarze, myślałam, że pogryzę półkę
Bo wiesz, że ja to kupię to jedno... ale co ja mam potem z tym zrobić? Chyba mamie oddam, jest nauczycielką to ciągle brakuje jej wazonów Ale do tego jeszcze świeczniki, a patrzę że porządne wypożyczalnie to tylko w Warszawie Ajajaj.

Niepotrzebnie im mówiłaś cenę, moi rodzice żyją w nieświadomości jeśli chodzi o kamerunów

Kate my chcemy to dla dziadków, do moich rodziców to nie pasuje Choć takie piękne, że wykorzystamy to na dziadków
Moi rodzice to raczej klimaty Nosa Nosa czy Ciecierecie I chciałam coś żywego, szybkiego, a to nic :/

EDIT: A co do płacenia przez rodziców, to rodzice coś kombinują za plecami, dla nich to sprawa honorowa, żeby zapłacić... a my mamy już na wesele i nie potrzebujemy... Jakbyśmy nie mieli to chętnie skorzystalibyśmy z ich pomocy... Pewnie jak otworzymy koperty to się zdziwimy...

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-07 o 10:23
Stary 2013-02-07, 10:29   #4665
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
==
Kate my chcemy to dla dziadków, do moich rodziców to nie pasuje Choć takie piękne, że wykorzystamy to na dziadków
Moi rodzice to raczej klimaty Nosa Nosa czy Ciecierecie I chciałam coś żywego, szybkiego, a to nic :/
=
hahaha jak bym usłyszała nose na moim weselu to Może poczekaj na jakiś hit 2014?
Ja nie robię podziękowania dla dziadków... w sumie zostały mi tylko babcie
Jak zamierzasz to połączyć te podziękowania? Jedne po drugich, czy zupełnie w innym czasie?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:32   #4666
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Zespół Saturn z Rogowa na Śląsku. Polecał mi ich kamerzysta a jest to człowiek zaufany i kumpela która bawiła się u nich na weselu. Powiedziała że na demo mało żywo to brzmi niż na live i że tam mają stare kawałki wrzucone więc repertuar będzie bardziej na czasie Podoba mi się głos laski śpiewającej "kawiarenki" i "szparka sekretarka" "złote obrączki" I co mnie bardzo cieszy zero picia na weselu z ich strony i bardzo fajnie kulturalnie bawią gości http://www.zespol-saturn.pl/
Przyjmuje krytykę bo i tak jestem taka szczęśliwa i na 100% pewna że to własnie ich che że nie jest w stanie nikt mi ich obrzydzić
Wpadłam tylko na minutkę, obczaiłam pierwsze posty i patrzę, że znajome okolice jeszcze doczytałam, że wesela masz w Arce to już w ogóle można wiedzieć, skąd dokładnie jesteś?
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:36   #4667
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dobry dzień! Udało mi się nadrobić te kilka stron od wczoraj wieczór!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Masakra wczoraj zmarł mój wujek... powikłania po grypie :/
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Tak mi wjechałyście na ambicję tymi rezerwacjami, że nie chciałam być do tyłu, więc ślubujemy

28.06.2014 g. 17:00

Uuu, gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nooooo, więc ciągnąc temat zaklepywania, terminów i takich tam ogłaszam wszem i wobec ślubować będziemy za:

444 dni!

26 kwietnia 2014 roku

Właśnie wróciliśmy do domu z podpisaną umową!

Ponad to, wstepnie zarezerowalismy termin u fotografa, pisałam też do dziewczyny od make-upu - mam upatrzoną z YT i wiem, że to wcześnie, ale chciałam się szczerze mówiąc chociaż zorientować w kosztach - nie jest źle!
Jeszcze DJ - czekamy na namiary od znajomych, umawiamy i.. spokój na dłuższy czas.
Gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ja to największy problem będę miała z zespołem na weselicho.... nic mi się nie podoba
Chce mieć muzykę...biesiadną... i żeby grali mi pięknie na akordeonie i nic nie ma...
Koleżanka poleciła mi ten zespół... http://www.krater.net.pl/index.php?par=2 ale jak dla mnie fałszują
A z jakich okolic jesteś, może będę mogła pomóc?

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4 jak na tą chwile mam to. Nie wiem czy to jest dobry pomysł bo już ryczę
Na podziękowanie...? Piękne

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:38   #4668
karoolecka
Zadomowienie

Widzę, że chcecie mieć takie tradycyjne zaproszenia a co myślicie o takich ze zdjęciem z datą ślubu ? (podrzucam link) + planuję do tego dodać mapkę dojazdu no i standardowo "mamy zaszczyt zaprosić..." coś takiego - ale nie ta kolorystyka i wzór
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_fotografia_1437694.jpg (89,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (25,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg invitation.jpg (68,3 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-07 o 10:46
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 10:38   #4669
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ja dziadków nie mam TŻ ma tylko 2 dziadków

ale podziękowania robimy bynajmniej chcemy
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-07 o 10:40
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 10:40   #4670
docik10
Zakorzenienie

Wysłałam mojemu TŻ co chce na walentynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 529300_164391790375193_1423101231_n.jpg (54,9 KB, 20 załadowań)

:
Stary 2013-02-07, 10:47   #4671
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że chcecie mieć takie tradycyjne zaproszenia a co myślicie o takich ze zdjęciem z datą ślubu ? (podrzucam link) + planuję do tego dodać mapkę dojazdu no i standardowo "mamy zaszczyt zaprosić..." coś takiego - ale nie ta kolorystyka i wzór
Macie tyle świetnych pomysłów... przez to co wklejacie i wypisujecie, psujecie mi moje wcześniejsze postanowienia

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na minutkę, obczaiłam pierwsze posty i patrzę, że znajome okolice jeszcze doczytałam, że wesela masz w Arce to już w ogóle można wiedzieć, skąd dokładnie jesteś?

O jak miło że ktoś z tych okolić Jestem z Jastrzębia-Zdroju mój TŻ z Rybnika a po ślubie będziemy mieszkać w Rybniku dokładnie w Wielopolu dzielnica Rybnika a Ty skąd jesteś jeśli można wiedzieć

:
Stary 2013-02-07, 10:52   #4672
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

życzę Wam aby wszystkie zjedzone dziś pączki polazły w cycki a nie w d...
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 11:01   #4673
docik10
Zakorzenienie

Ile macie zamiar przeznaczyć pieniędzy na suknie ślubna? Ja wymarzyłam sobie taką pokrytą koronka i pomimo że ona jest z kolekcji 2012 to i tak ok 3 tys kosztuje chciałabym dać max 2 tys. ale obawiam się ze z koronki nie kupie w takiej cenie.

:
Stary 2013-02-07, 11:11   #4674
misia880
Zakorzenienie

ja chciałam tak do 2 tyś...
nie dam wiecej bo mnie nie stac xd

Stary 2013-02-07, 11:13   #4675
Tycikata
Wtajemniczenie

docik01 dopiero teraz zauważyłam, że my się zaręczyliśmy w ten sam dzień

a co do ceny za sukienkę..ja tak planowałam kupić za 2500-3000zł. Ale jeśli będzie mi naprawdę super pięknie cudownie w droższej, to może i zaszaleję, jeśli będę miała z czego

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 11:15   #4676
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Ile macie zamiar przeznaczyć pieniędzy na suknie ślubna? Ja wymarzyłam sobie taką pokrytą koronka i pomimo że ona jest z kolekcji 2012 to i tak ok 3 tys kosztuje chciałabym dać max 2 tys. ale obawiam się ze z koronki nie kupie w takiej cenie.
Ja chciałam 2 tys, ale na wszystko, suknię, buty, welon, bieliznę, biżuterię... Pewnie mi się nie uda

Jezuuu dziewczyny boję się iść do pracy Tak mnie boli że mi aż słabo. Jak się nagle poruszam to mi się od razu biało robi przed oczyma

A jeszcze czeka mnie maraton, bo dziś kończę pracę o 22, a jutro idę na 6tą rano...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 11:20   #4677
misiadelko
BAN stały

Kate no właśnie nie wiem, jeszcze nie myślałam nad tym kiedy je zrobić, muszę pożyczyć płytę z wesela mojego kuzyna z 2009 bo on robił podziękowania jeszcze dla dziadków i chrzestnych i muszę zobaczyć kiedy je robił.

docik do 3500, ale jak coś mnie powali na kolana to mogę naciągnąć do tych 4 tys. Chociaż moja wymarzona ponad 7 kosztuje

Jak dobrze pójdzie to za jakiś czas będę miała fajną pracę, trzymajcie kciuki!!
Stary 2013-02-07, 11:21   #4678
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
ja będę szukała ze starych kolekcji mogę mieć nawet używaną - aby tylko była moja wymarzona max maxów to 2 -2,5 tys.

misiadelko - trzymam kciuki!
kroooliczek - współczuję może jednodniowy urlop ?

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-07 o 11:23
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 11:27   #4679
misiadelko
BAN stały

https://www.youtube.com/watch?v=15rWV1GkWg8 Haha, mam nadzieję, że mój Gucio będzie miał dobry kontakt z goścmi

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-07 o 11:28
Stary 2013-02-07, 11:33   #4680
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
ja chciałam tak do 2 tyś...
nie dam wiecej bo mnie nie stac xd
Super mój TŻ mi zrobił mega niespodziankę z tymi zaręczynami. Jak zaczynałam rozmowę na temat ślubu to mój TŻ mówił że on ma zamiar zmienić pracę i to jest dla niego teraz priorytetem, a ja patrzyłam ze szklistymi oczami za szybę w aucie. Po 2 tygodniach od tej przykrej rozmowy pojechaliśmy do Zakopanego i tam się mi oświadczył . Przez kilka długich sekund nie mogłam nic powiedzieć byłam w takim szoku, aż mój TŻ zapytał po dłuższym moim milczeniu "to co zgadzasz się??" Potem jak już emocje opadły to mówię do niego - przecież nie chciałeś nawet na ten temat rozmawiać?? a on do mnie - ja wiedziałem już parę miesięcy wcześniej że to będzie w Zakopcu a ty wszystko musisz wiedzieć i jakbym zaczął mówić Ci cokolwiek o małżeństwie to byś na pewno wyniuchała że chce Ci się oświadczyć

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
ja będę szukała ze starych kolekcji mogę mieć nawet używaną - aby tylko była moja wymarzona max maxów to 2 -2,5 tys.

misiadelko - trzymam kciuki!
kroooliczek - współczuję może jednodniowy urlop ?
Ja też myślałam o używanej, żeby znaleźć coś w stylu mojej wymarzonej ale nie może być wypożyczona bo chce mieć zdjęcia w plenerze w innym terminie niż ślub i nie chce jej oszczędzać

:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości