|
|
#4201 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
--- Teraz sroki dokazują, te też są udane ![]() Łowicz sosy jakieś nowe wypuścił
|
||
|
|
|
#4202 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lulua na rogu józefa/nowa-ok 7 min od yankee Cytat:
ja np jestem za muoda na takie ciuchy
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
cóż za granica błędu ale Cytat:
2. ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
te kilka żakietów i płaszczy to faktycznie niefart ale może szuka czegoś bardziej "glam"
|
||
|
|
|
#4204 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja to samo, czulabym sie jak wlasna ciotka na firmowym bankiecie.
|
|
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
kładłam wczoraj lnianego gluta na skalp... ale powiem Wam , że nie wiem w jakim celu, tzn nei wiem co On robi w ogole z włosiem
przecedziłam przez antygwałta bo przez sitko nei chciało to przelecieć
|
|
#4206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oby tak było
![]() ![]() Cytat:
U mnie pięknie, biało Ja po wczorajszym wolę żołądek nie przeciążać ![]() Cytat:
![]() Tak jakby to coś zmieniło ![]() ![]() Mnie chyba jeszcze wtedy nie było tutaj bo nie kojarzę U mnie w tyłku ją widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4207 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niby ma nawilzac ostro ale szczerze mowiac ja tego nie zauwazylam na wlosach. Nakladam dla zasady bo lubie zzerac ziarenka. Natomiast kreconowlosym dobrze robi jako zel lub plukanka - zmniejsza puszenie, podkresla skret. Zarzucilam se nowy avek bo niechcacy wyszlam na zdjeciu pikna i zupelnie do siebie niepodobna
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz siedzę z mieszanką oleju i różnych masek i balsamów, mam nadzieję że mi kłaki nie wypadną po tym
|
|
#4209 |
|
Nindżopesz
|
A Ty juz od dawna we wlosomaniactffie? Co Ci sluzy?
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Yeti też nie widziałam, a wierze,że istnieje Na a kalorie muszą być, bo mi sie do ud przyczepiają w formie tłuszczowej ![]() No doooobra, przez Ciebie zjem tylko pół ![]() ![]() Cytat:
Przyszło moje Jajco Już nawet zdąrzylam nałożyć na wlosy i splukać ![]() No...podczas plukania mi sie poodbalo, taki śliski wlos był ![]() Tylko wszystko spsułam, bo potem odruchowo wrzucilam na wlosy odżywkę bs i silikon ![]() A chciałam zobaczyć jak bedzie z samym Jajcem ![]() Red, ile Ty trzymasz go na wlosach? Portrzymałam z 15 minut i teraz myślę, czy nie za krotko ... Twoje też ma wyczuwalny zapach keratyny przez te kwiatki? A, przeprosin od sprzedawcy nie przyjęłam
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Trzymam krociutko, na czas dupilacji. Z 5 minut pewnie. Keratyny nawet nie czuje...No ciekawam jak Ci podpasuje, ja mam dzis bedherdej pomimo jajca i ulubionego zestawu. Co sprzedawca dorzucil? |
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie zrywy więc nie jestem systematyczna, mam włosy po trwałej i to co służy naturalnemu skrętowi - mnie absolutnie nie
![]() mówi tu o kosmetykach gotowych, bo gluty i tego typu są oki Nie służy mi kokos i keratyna, ogólnie ciężko mi znaleźć coś super dla siebie ![]() nareszcie
|
#4213 |
|
Piers do przodu
|
A co Stazja - próbaska dostałaś jedynie malutkiego??
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy, za jakiś czas. mam zamiar co 3 mycia używać. Czuje,że jest szansa ze się polubimy ![]() No... dorzucil..... nic... ![]() Widać zapomniał Myślę, nad wrednym komentarzem w podziękowaniu
|
|
|
|
|
#4215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 Cytat:
![]() jeszcze mam zapytań odnośnie tego gluta: kładziecie po myciu jako maske? i po spłukaniu jeszcze odżywkę na koniec? moje włosy się eee.. wyprostowały po tym jakoś i stały się takie sypkie bardzo i gładkie-tyle obserwacji po pierwszym użyciu i jeszcze drugi pytań : sam glut nakładać czy coś dodawać doń ?
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-02-07 o 18:38 Powód: błąd se poprawiłam |
||||
|
|
|
#4216 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Neutral jak nic sie nalezy ale czy negatyw, hm.
|
||
|
|
|
#4217 | |||
|
Panaroja
|
Znad
i służbowego ponczka ![]() Cytat:
pierwszy link mi sie nie otwiera ![]() Cytat:
Cytat:
Śnieg u mnie wali , zjadłam już jednego ponczka , teraz zjem drugiego i w domu na mnie dwa czekajo , bende gróba , bo jeszcze zjadłam babeczke z wiśniami ![]() A mój słóżbowy ponczek jest polany różowym lukrem , aha
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4218 | ||
|
Zakorzenienie
|
i w ogole zła jest żem bo samochód nadal nie jeździ
na☠☠☠☠☠☠☠ą tych modeli samochodów tyle że co i rusz inne częśći i głupiej popierdułki do komputera nie można dokupić ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- wynożyczkowało mi takie piękne słowo
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz to możesz dodać miodu, kroplę czy dwie jakiegoś oleju ( tylko odrobinę, żeby wlosy ci sie nie stłuścily), czy co tam masz w domu odżywczo nawilżającego. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- No neutral wredny Na negatywa nie zasłużyl, w końcu dostalam to co chcialam, cena najlepsza na All...tylko ta przesyłka dwutygodniowa i pianka niewidka
|
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Po myciu i masce/odzywce d/s dwie opcje: plukanka - do michy, rozcienczyc chlodna woda, mozna dodac lyzke octu do zamkniecia lusek. Potem kladlam odzywke b/s.Tego tez nie chce mi sie robic. Druga opcja: po b/s sam nakladac jak zel na wilgotne wlosy, ugniesc loki czy co tam sie robi celem stylizacji, po kompletnym wyschnieciu odgniesc recami albo przez sliski material (jedwab) jesli sa sztywne. 2. warto cos dowalac bo nawilzenie nawilzeniem ale olej pomaga je utrzymac. A co oprocz oleju to kwestia gustu i potrzeb wlosowych. Moje nie widza roznicy ![]() EDIT: jako maski w trakcie mycia nie uzywalam. Cytat:
2. chyba do somsiadki 3. |
||
|
|
|
#4221 |
|
Panaroja
|
do somsiadki Twojej somsiadki
dziś rano przy czesaniu wylazło mi 12 włosów , wczoraj 14 . Najwyraźniej pokrzywa działa , tfu tfu ![]() Słuchajcie , tego gluta lnianego to z jakij ilości siemnia i wody robicie ? Bo zaczyna mnie kusić , żeby se coś takiego pacnąć na ueb , jezeli potem włosie się robi jedwabiste I potem jak go - pod ręcznik ? pod folię? pod nic ? na jak długo ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
nie żałuj sobie![]() To jak szukanie minerałów, koszmar ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4223 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A robi sie jedwabiste? Potem pod co kcesz, ja biore pod nic na godzine - 3 dni. Ale skoro u mnie nie ma efektow to moze trzeba robic dokladnie na odwrot.
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzka głupota nie przestaje mnie zadziwiać. Jadę dzisiaj autobusem, ruszamy po zmianie światła, patrzę, a po sąsiednim pasie jedzie koleś, który w czasie jazdy trzyma na kolanach laptopa i się nim zajmuje. Widać, że rozmowa przez komórkę już nie wystarcza
|
|
|
|
#4227 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Moze innym ujedwabiszcza, moich nie chce
|
|
|
|
|
#4228 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad ryżu z warzywami nie zjadłam dziś ani jednego pączka, ha w pracy wszyscy jedli i leżały ogólnodostępne ale nie wzięłam
|
|||||
|
|
|
#4229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skoro nie jest na tyle bystry by sam na to wpaść, że chyba Cię "lekko" męczy ![]() Szatanie zrobiłaś mi czwartek Dobry wieczór, spod śniegu ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4230 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

bluzkę i do tego róźową oczoiebnom koronkową spódniczkę. Ale, tak bardzo się wstydziłam tego zestawienia, że do szkoły poszłam w bluzce i majtkach, zaś spódniczkę schowałam do torby 

Jakiś sklep stricte świeczkowy czy co? Lulua gdzieś w pobliżu? 

i służbowego ponczka
na☠☠☠☠☠☠☠ą tych modeli samochodów tyle że co i rusz inne częśći i głupiej popierdułki do komputera nie można dokupić 
nie żałuj sobie