Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 09:24   #1021
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Czas na śniadanko
a propo sniadanka, jedzonka, szarlotek itd - jak wam minal wczorajszy dzien? bylo obzarstwo?
ja zjadlam 2 paczusie i dzis jeden spoglada jeszcze na mnie blagalnym wzrokiem z talerza chyba mu ulżę w tym cierpieniu i go zjem

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:25   #1022
ewadylewska
Zadomowienie

Hej, napisze tylko, ze wszystko dobrze i dzis idziemy do domku Kocham ja, moje slicznosci
Stary 2013-02-08, 09:47   #1023
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a propo sniadanka, jedzonka, szarlotek itd - jak wam minal wczorajszy dzien? bylo obzarstwo?
ja zjadlam 2 paczusie i dzis jeden spoglada jeszcze na mnie blagalnym wzrokiem z talerza chyba mu ulżę w tym cierpieniu i go zjem
ja zjadłam 2 pączusie i bardzo dużo Michaszków białych
pewnie, że mu ulżyj, jeszcze mógłby się zmarnować
Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
Hej, napisze tylko, ze wszystko dobrze i dzis idziemy do domku Kocham ja, moje slicznosci
fajnie, że już wrócicie ze swoją Kruszynką

fewcia przepis spisany i przy następnej okazji wypróbuję
ja dzisiaj upiekę zwykłą szarlotkę na kruchym cieście, nie będę wymyślać poza tym już się zmęczyłam samym wyrabianiem tego ciasta, kręgosłup zaraz mi odpadnie.
Co do skurczy to ja się strasznie boję, że nie będę wiedzieć, że to jest właśnie to :/ już bym wolała, żeby mi wody odeszły ale to też tak w większej ilości, cobym wiedziała, że to jest to a nie pomyliła np ze śluzem :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:58   #1024
mala_19kw
Zakorzenienie

FEWCIA- dziękuję
Co do mdlenia podczas okresu to mogę ci podać rękę
Ale też uspokoić że te skurcze są do wytrzymania,po prostu człowieka spina. Najgorzej sobie poradzić z bólem partym,u mnie szły z krzyża więc myślałam że sie wściekne. Ale ani razu nie zemdlałam przy tym ani nie było mi słabo,jakoś dużo sił miałam wtedy U ciebie też bedzie dobrze

PSTRYCZKU- no właśnie mi uświadomiłas że nie zjadlam wczoraj niczego co z tłustym czwartkiem związane

GOSIA- dzięki za odpowiedź odnośnie szwów

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

NANCY- ależ tego nie da sie przeoczyć UWIERZ MI
Mi wody odeszły 10minut przed porodem, w sumie to zaczęły się sączyć,położna przebiła pęcherz,chlusneło i sie zaczęła akcja pt. PORÓD
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:59   #1025
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Gratulacje Ewcia.... czekamy na opis i zdjątko malutkiej!!!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:03   #1026
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dzieki Aga, bo boje sie zeby sie mala nie odwodnila czy cos.... Zal mi jej ze sie jej tak ulewa normalnie tak z 10ml moze przed siebie wylewa z tej malej buziulki.... Kiedy takie cos zanika???

A i wkleilam ci link do chusty nie wiem czy widzialas?
Zanika różnie, najczęściej koło 4mca (ale nie tak to jets, że ciągle chlusta, spokojnie - i polecam karmienie na siedząco, by mała miała troszkę wyżej głowe niż brzuszek), chłopcy dłużej ulewają, koło 6mcy. Agata była wyjątkowa 8-9mc dopiero przestała, gdy zaczęła siadać, stawać, po prostu pionowa postawa jej była potrzebna.
Ale - gdyby była sytuacja, że na buzi Hani zaczynają się robić suche placki (oraz w zgięciach łokci, kolan), które np. mogą zacząć ropić I DO TEGO chlustanie od razu po zjedzeniu, mocne chlustanie - idź do lekarza bo tak zacząc się może skaza białkowa.

Natomiast samo ulewanie, nawet 10ml - to malutko jest, naprawdę i jest normalne.

Tak, widziałam, dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Szajka bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam: od początku 3x5 kropel czy dopiero od 28 dnia ??? I jak na smoczek a jak na początku nie będe uzywała smoczka??

Trzymam kciuki
Do 28 dnia dajesz 3x5 kropli, potem bodajże 3x8 kropli + dodatkowa dawka na noc, też 8 kropli.

Cytat:
Świetnie

Ale sobie pospałam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:06   #1027
Delicjanka
Zakorzenienie

Dzieki Kochane za kciuki
dostałam 4

Jejuuuuuuuuu dziewczyny, jak mnie moja matula denerwuje, te jej rady, Bozeeeeeeeeeeeeeeee ........... ciagle zimno i zimno, ledwo zaplacze ta ze brzuszek ja boli masakra!!!!!!!!!!!!!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:12   #1028
badziabadzia
Zakorzenienie

Jej, nie dam rady wszystkiego nadrobi..

Black, doczekalas sie

Dziewczyny karmiace piersia, czy wasze maluchy wypychaja jezykiem sutka? Moja mala do tej pory ladnie ssala a od wczoraj wieczorem cos jej sie odmieilo..

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Oczywiscię gratulacje dla wszystkich nowych mamus
Stary 2013-02-08, 10:13   #1029
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dzieki Kochane za kciuki
dostałam 4

Jejuuuuuuuuu dziewczyny, jak mnie moja matula denerwuje, te jej rady, Bozeeeeeeeeeeeeeeee ........... ciagle zimno i zimno, ledwo zaplacze ta ze brzuszek ja boli masakra!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ zdolna bestia z Ciebie

Co do złotych rad: mam i teściowych... Powiem tylko że nie jesteś sama
Moja mama tak potrafi mnie czasem wkurzyć że mam ochotę ją wtedy wyprosić ale że mam troche kultury osobistej to znoszę te jej gadanie
Choć nie powinnam.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:14   #1030
Ifwka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39113770]

Do 28 dnia dajesz 3x5 kropli, potem bodajże 3x8 kropli + dodatkowa dawka na noc, też 8 kropli.
[/QUOTE]
Dzięki
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:14   #1031
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Kochane za kciuki
dostałam 4

eee to jesteś miszcz gratuluję
moja mamusia też mnie denerwuje momentami, jeszcze Dzidź siedzi w brzuchu a ta już się martwi, jak my sobie z nim damy radę. Chyba czeka aż jej zaproponuję, żeby do nas przyjechała i nam pomogła, niedoczekanie wtedy to już wszystko będzie nie tak, za zimno, za gorąco, źle trzymam, źle przewijam, nie takie mydło, nie taka woda, nie taka pielucha.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 10:28   #1032
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
eee to jesteś miszcz gratuluję
moja mamusia też mnie denerwuje momentami, jeszcze Dzidź siedzi w brzuchu a ta już się martwi, jak my sobie z nim damy radę. Chyba czeka aż jej zaproponuję, żeby do nas przyjechała i nam pomogła, niedoczekanie wtedy to już wszystko będzie nie tak, za zimno, za gorąco, źle trzymam, źle przewijam, nie takie mydło, nie taka woda, nie taka pielucha.

a dacie spokój, rozumiem gdyby te rady mi jakieś daawała konkretne, a tu mi wchodzi gada jakies glupoty... to ja sie denerwuje i ech.....

moze jestem nienormalna, ale nic mnie bardziej nie denerwuje jak ktos mi sie inny oprocz mnie i tzta tak bardzo pochyla nad moja kruszynką. Boze, chyba na prawde mam cos z deklem, ma ktoras tak z Was? a w ogole mój ojciec ostatnio mnie odwiedził i chcial ja wziac na rece bez rozka!!!! a ja mowie gdzie! nie ma brania! hahah no na prawde ...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:48   #1033
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

PSTRYCZKU- no właśnie mi uświadomiłas że nie zjadlam wczoraj niczego co z tłustym czwartkiem związane
oj nie ladnie, nie ladnie! w tej chwili prosze nadrobic zaleglości! Do kuchni marsz!

Cytat:
Dzieki Kochane za kciuki
dostałam 4

gratulacje!
heh, u mnie tez ciagle zimno raczki zimne, przykryj go czyms

Stary 2013-02-08, 11:00   #1034
LadyWhisper
Zakorzenienie

Deli, gratulacje

A Bokeh, u mnie to samo, moja mama ścina się z mężem moim - "Ale Michał, Ty nie siedź z nim przy kompie, przecież to go napromieniuje!!!", ale jak ja z nią godzinę rozmawiam przez telefon jak karmię, to nie napromieniuje? A telewizor? A wieża? jakby dziecko trzymać faktycznie z dala od tego wszystkiego to chyba na księżyc trzeba by wysłać?

Aaaaa było o niewypadających smoczkach, ja bym dużo dała za jakiś mechanizm głaskający i ćsssss-ysający

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:06   #1035
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny mam problem otoz od wczoraj moja mala 3 razy ulala ale tak duzo..... Ze normalnie z pyszczka taka fala.... Wczoraj w dzzien potem pod wieczor i dzis rano, czy to jest normalne? i oczywiscie zaraz po tym chciala by jesc znow....
moj niestety tez tak ulewa i tak jak Szaja napisala zauwazylam ze jak karmie go na siedzaco to jest duzo lepiej... a no i polozna mi zalecila odciagac troche pokarmu przed karmieniem bo byc moze za duzo mu leci i dlatego az tyle powietrza sie nalyka

Cytat:
Hej Kochane,
Ale mialam noc.... prawie w ogole nie spalam.. dzidzie bolal brzuszek, wzdęcia miala bidula, prawie mi nie spala, a ja zaraz lece na egzamin ustny z edukacji polonistycznej- to będzie WIELKA IMPROWIZACJA z mojej strony;] trzymajcie kciuki
trzymam kciuki no ale doczytalam ze zdalas pieknie wiec brawa

Cytat:
ja zjadlam 1 paczka i w sumie nikomu nic nie zaszkodzilo

Cytat:

super ze juz w domku

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 11:07   #1036
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
a dacie spokój, rozumiem gdyby te rady mi jakieś daawała konkretne, a tu mi wchodzi gada jakies glupoty... to ja sie denerwuje i ech.....

moze jestem nienormalna, ale nic mnie bardziej nie denerwuje jak ktos mi sie inny oprocz mnie i tzta tak bardzo pochyla nad moja kruszynką. Boze, chyba na prawde mam cos z deklem, ma ktoras tak z Was? a w ogole mój ojciec ostatnio mnie odwiedził i chcial ja wziac na rece bez rozka!!!! a ja mowie gdzie! nie ma brania! hahah no na prawde ...
Ja to mam takie obay jeżeli chodzi o Młoda niby ma 13 lat ale jak przyjeżdża brat z dzieckiem to tak sie dziwi wszystkiemu jakby z kosmosu była, i boję się że będzie chciała małą tak normalnie do góry podnośić bez trzymania główki i inne temu podobne, albo koleżanek od razu na sprowadza żeby małą pokazywać.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:07   #1037
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Co do skurczy to ja się strasznie boję, że nie będę wiedzieć, że to jest właśnie to :/ już bym wolała, żeby mi wody odeszły ale to też tak w większej ilości, cobym wiedziała, że to jest to a nie pomyliła np ze śluzem :/
też tak mam:P

Cytat:
FEWCIA- dziękuję
Co do mdlenia podczas okresu to mogę ci podać rękę
Ale też uspokoić że te skurcze są do wytrzymania,po prostu człowieka spina. Najgorzej sobie poradzić z bólem partym,u mnie szły z krzyża więc myślałam że sie wściekne. Ale ani razu nie zemdlałam przy tym ani nie było mi słabo,jakoś dużo sił miałam wtedy U ciebie też bedzie dobrze

NANCY- ależ tego nie da sie przeoczyć UWIERZ MI
Mi wody odeszły 10minut przed porodem, w sumie to zaczęły się sączyć,położna przebiła pęcherz,chlusneło i sie zaczęła akcja pt. PORÓD
Jeja jak ja się boję tych wszystkich bóli!!!!!!!!

Cytat:
Dzieki Kochane za kciuki
dostałam 4
Zdolna dziewuszka
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:09   #1038
Lenova
Wtajemniczenie

Deli gratuluję 4!

Ale się dziś wyspałam,mogę góry przenosić

Szaja mm podaje tak góra 150 ml dziennie,wtedy kiedy widzę że mała ewidentnie głodna-wkłada palce do buzi mlaska i spać nie może to wtedy podaje ze 30-40 ml i jest ok.
Poza tym jestem zmuszona bo ona nic nie przybrała na wadze i pediatra kazała dokarmić.
I podobno jeśli dawka mm nie przekracza 250ml to wit k podawać.

Mam kolejny problem z moja rana po cc - od kilku dni boli mnie coraz bardziej,to jest taki ból jakby ktoś gorącym prętem mi przyłożył,albo polał na żywą ranę spirytus i to są takie kilkuminutowe ataki że aż mi słabo się robi. Miała którąś z Was coś takiego?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:14   #1039
nafiyqa
Zakorzenienie

Deli, gratulacje, mozgu Ty!

nancy, ja tez sie boje, ze nie rozpoznam skurczy. Tym bardziej, ze nie mam zadnych przepowiadaczy (nawet nie wiem jak to odroznic...) ani innych boli.

Ja wczoraj wladowalam w siebie 4 paczki i nieskonczona ilosc faworkow. Ale dobrze mi z tym, ostatnie dni wolnosci

Wiecie co, ja jakos nie do konca zdaje sobie sprawe, ze ten caly porod mnie dotyczy. Nie mam cisnienia na niego, wydaje mi sie, ze wszystko to jest poza mna. Gratuluje Wam, przekazuje nowe wiesci, ale siebie jakos nie widze na porodowce Glupie uczucie.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-02-08 o 11:16
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:20   #1040
ewulkaaa
Wtajemniczenie

hej mamusie rozpakowane i w dwupakach!

za nami tragiczna noc słaniam się z nóg, Pospałam dzisiaj może w sumie ze 4 godziny znów wczoraj wieczorem mała dostała mm, dzisiaj rano też nie miałam już sił do tej mojej laktacji, zadzwoniłam do poradni laktacyjnej (chwała Bogu, że takie coś istnieje ) i zaczęłam rozmawiać, i co się okazało?! że powinnam się cieszyć, że mam jakikolwiek pokarm! Jestem hashimoto i przy tym schorzeniu można w ogóle nie mieć mleka! więc jeśli mam, to mam dawać z jednej piersi, potem z drugiej a potem mm. W dodatku przez to, że chciałam przejść tylko na kp to mało dokarmiałam małą, i teraz muszę się z nią zgłosić do poradni czy czasem nie spadła na wadze przez to dzwoniłam już do mojej położnej, jutro do mnie przyjdzie z wagą i zobaczymy co z tą moją małą księżniczką się dzieje, ale powiedziano mi, że mam jej bez obaw podawać mm bo ona jest po prostu głodna przykro mi strasznie, że własnego dziecko nie umiem nawet nakarmić czuję się, jak jakaś wyrodna matka, tym bardziej, że cyce mam wielkie a tu mleka nic a nic

przepraszam, że was tak męczę moim problemami laktacyjnymi...

wspominałyście coś o tłustym czwartku ja podziubałam troszkę biszkoptu z bitą śmietaną i kokosem ale nie miałam odwagi zjeść więcej...

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:22   #1041
LadyWhisper
Zakorzenienie

ale mam wory pod oczami

dziewczynki, ale naprawdę, rozpoznacie te skurcze, wcześniej czy później, naprawdę, w końcu zacznie d.upę urywać

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:35   #1042
Debrah
Zakorzenienie

Cześć!
Wreszcie Mała odkleiła się od cycka

Noc okej za mną, już drugą z rzędu - zasypia przed północą, budzi się po 5:00 - raj!

Tylko niestety w dzień nadal brzuszek daje czadu...

Podajecie espumisan itp przed jedzeniem czy po?

Ja też sesja na studiach i egzaminy i zaliczenia.
Juz 2 mam za sobą, zdane
Jutro jedno zaliczenie też.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:50   #1043
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Juz 2 mam za sobą, zdane
gratuluje!
ja zazwyczaj daje przed. no chyba ze sie zapomne to tedy po

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

za nami tragiczna noc słaniam się z nóg, Pospałam dzisiaj może w sumie ze 4 godziny znów wczoraj wieczorem mała dostała mm, dzisiaj rano też nie miałam już sił do tej mojej laktacji, zadzwoniłam do poradni laktacyjnej (chwała Bogu, że takie coś istnieje ) i zaczęłam rozmawiać, i co się okazało?! że powinnam się cieszyć, że mam jakikolwiek pokarm! Jestem hashimoto i przy tym schorzeniu można w ogóle nie mieć mleka! więc jeśli mam, to mam dawać z jednej piersi, potem z drugiej a potem mm. W dodatku przez to, że chciałam przejść tylko na kp to mało dokarmiałam małą, i teraz muszę się z nią zgłosić do poradni czy czasem nie spadła na wadze przez to dzwoniłam już do mojej położnej, jutro do mnie przyjdzie z wagą i zobaczymy co z tą moją małą księżniczką się dzieje, ale powiedziano mi, że mam jej bez obaw podawać mm bo ona jest po prostu głodna przykro mi strasznie, że własnego dziecko nie umiem nawet nakarmić czuję się, jak jakaś wyrodna matka, tym bardziej, że cyce mam wielkie a tu mleka nic a nic

wspominałyście coś o tłustym czwartku ja podziubałam troszkę biszkoptu z bitą śmietaną i kokosem ale nie miałam odwagi zjeść więcej...
kurcze, co z wami kobietki! co i rusz ktoras pisze ze czuje sie jak wyrodna matka bo nie moze wykarmic malenstwa... ja wiem ze czlowiek sie nastawil na kp ale zycie jest zyciem. Ty masz w dodatku chorobe wiec tym bardziej. przeciez mm to nie zbrodnia.
nie bede pisac co dla mnie znaczy wyodna matka (proces takiej jednej jest w toku )...
nie wkrecajcie sobie ze jestescie zlymi atkami bo dziecko to czuje, odreagowuje, wy czujecie ze dziecko jest niespokojne i sie denerwujecie i tak w kolko macieju.
najwazniejsze ze dziecko nie bedzie glodne, a czy to kp czy mm.... no coz, takie zycie...
Głowa do góry!

na polepszenie humorku genialny watek!!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199566

Stary 2013-02-08, 11:55   #1044
badziabadzia
Zakorzenienie

Zgadzam sie z Lady tez sie balam ze nie rozppznam skurczy.. nie ma takiej opcji, te co 10 -7 min moglam jeszcze wziac za przepowiadacze, ale jak zrobilo sie co 4 to juz wiedzialam ze to musi byc to.
Stary 2013-02-08, 12:07   #1045
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
a fotka krola gdzie?
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=149387
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:10   #1046
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ale mam wory pod oczami

dziewczynki, ale naprawdę, rozpoznacie te skurcze, wcześniej czy później, naprawdę, w końcu zacznie d.upę urywać

Lady twoje porównanie do urywającej d.py są super teraz już wiem że na pewno je rozpoznam

Lutowe mamy wczoraj gadałyście o swoich TŻ-tach że oni nie chcę z wami "przytulać". Mój jest jakiś inny....... wrócił wczoraj (dzień wcześniej) z delegacji i się normalnie na mnie rzucił, nawet moje powstrzymywanie go nie pomogło i już się zapowiadał na dzisiaj :/ ale muszę go powstrzymać bo czuję się strasznie ponaciągana po :/

A ja też zaraz lecę się pouczyć jutro egzamin z kodeksu pracy, a później upiekę rybke na obiad .
Stary 2013-02-08, 12:15   #1047
pstryczek84
Zakorzenienie

oj, nic mi sie nie wyświetla

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 12:24   #1048
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

Ewa, a w tyłek chcesz?
Przede wszystkim dziecko ma być najedzone. Najlepsza jest pierś, ALE mm nie wymyślił diabeł czasem po prostu inaczej się nie da, z Agu tak miałam, po 5 tygodniach skaza i preparat mlekozastępczy - paskudztwo gorzkie a zwykłe mm przynajmniej smaczne jest.
Wielkość piersi nie ma tu nic do rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć!
Wreszcie Mała odkleiła się od cycka

Noc okej za mną, już drugą z rzędu - zasypia przed północą, budzi się po 5:00 - raj!

Juz 2 mam za sobą, zdane
Różnie, chociaż staram się przed, bo Dorotka ulewa.

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Lady twoje porównanie do urywającej d.py są super teraz już wiem że na pewno je rozpoznam
Ew. można wyobrazić sobie chęć zrobienia GIGANTYCZNEJ kupy :d
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:58   #1049
mitabe
Rozeznanie

Hej, nie wiem czy was nadrobię bo trochę nie mam jak.
Wczoraj byliśmy na usg bioderek i okazało się, że wszystko dobrze ufff chociaż jedna rzecz z głowy. Dzisiaj za to mamy wizytę lekarza i rehabilitantki, trochę sie stresuję tą drugą.
Do tego wszystkiego okazało się, że mały chyba nie toleruje mleka mm NAN wczoraj i dzisiaj rano podaliśmy mu butlę i się męczy biedaczek, kółka brzuszek co chcesz. Obwiniam siebie bo chciałam zeby mi suty odpoczęły bo znowu krwawią.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:59   #1050
bokeh
Zakorzenienie

Jejku ta moja mala to jest cwana karmie ja pociumka zasypia na rekaach odkladam pospi 15 min i zas, no to mysle sobie dam jej butle moze sie nie najada no to w ogole nie chce wypycha jezykiem dostawiam do piersi je! Z 10 minut i dalej spi i tak w kolo.... A dzis przyjezdza tesciowa chcialam ogarnac wykapac sie..... Jaaa mhm :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości